تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 171 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون از توضيحت ، مي خواستم ببينم روي فلش فيلم كيفيت بالا ريختي ببيني چه جوريه ؟ تصويرش عاليه يا خوبه ؟ زيرنويس هم باز ميكنه ؟
    اره از این لحا ها اصلا مشکلی نداشتم وقت تی وی زیر نیسهای دو تایی را باز نمیکنه اونایی که فایل زیر نویس دو تا هستش

2. 2 کاربر از 4you بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا خواهشا کسایی که این تلویزیون های 2012 رو ندارن یا حتی تاحالا از نزدیک ندیدن نیان نظر بدن.
    من 2 هفتس 47lm67100 گرفتم خیلی ازش راضیم. موقع خرید اصلا با این کار نداشتم که کنتراستش چنده و چند هرتزه و از این جور چیزا ...
    تو مغازه 86000 و 67000 و مدل های قدیمی رو کنار هم گذاشته بود. به جرات میگم هیچ کدوم از لحاظ کیفیت باهم فرق آنچنانی ندارن.
    فقط ظاهر 2012 ها خیلی زیباست ... وقتی فیلم full hd یا 3D میریزم تو فلش واقعا حال میکنم. چند نفر که اومدن میگن کیفیت تصاویر صدا و سیما پایینه باید بگم چرت گفتن و اصلا تو ذوق نمیخوره...
    چندتا عکس ازش آپ میکنم الان...
    در ضمن کسی اگه قصد خرید داره زیاد به این بحثای حاشیه ای توجه نکنه. یره از نزدیک خودش تی وی رو ببینه و تصمیم بگیره... نه اینکه بیاد بگه کنراست فلان تی وی بالاتره , فرکانسش پایینتره ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از teenager227 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wriatoth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آقا خواهشا کسایی که این تلویزیون های 2012 رو ندارن یا حتی تاحالا از نزدیک ندیدن نیان نظر بدن.
    من 2 هفتس 47lm67100 گرفتم خیلی ازش راضیم. موقع خرید اصلا با این کار نداشتم که کنتراستش چنده و چند هرتزه و از این جور چیزا ...
    تو مغازه 86000 و 67000 و مدل های قدیمی رو کنار هم گذاشته بود. به جرات میگم هیچ کدوم از لحاظ کیفیت باهم فرق آنچنانی ندارن.
    فقط ظاهر 2012 ها خیلی زیباست ... وقتی فیلم full hd یا 3D میریزم تو فلش واقعا حال میکنم. چند نفر که اومدن میگن کیفیت تصاویر صدا و سیما پایینه باید بگم چرت گفتن و اصلا تو ذوق نمیخوره...
    در ضمن کسی اگه قصد خرید داره زیاد به این بحثای حاشیه ای توجه نکنه. یره از نزدیک خودش تی وی رو ببینه و تصمیم بگیره... نه اینکه بیاد بگه کنراست فلان تی وی بالاتره , فرکانسش پایینتره ...
    دوست عزیز اولا مبارکه! دوما اگه منظورتون بنده هستم من فقط عین متن دقیق سایت معتبر cnet رو اینجا نقل کردم و این تی وی ها رو به طور کامل از نزدیک دیدم به جز 7600 که نتونستم پیدا کنم در مورد تست هم شما که تی وی رو خریدی لطف کن توی تصویر ورزشی سریع و بازی با گیم پلی سریع تستش کن ببین چطوره بلور رو حس میکنی یا نه و همین طور در صحنه های تاریک عمق رنگ مشکی رو بررسی کن و همین طور این بازتاب نور که میگن چون این یکی خیلی فکر منو مشغول کرده آیا واقعا نور زیادی بازتاب میکنه؟ ممنون بازم مبــــــــــــــــــارکه!

6. این کاربر از wriatoth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

دمت گرم حاجی یه چند تا عکس دیگه از شبکه های ملی و فیلم فول اچ دی بزار بتونیم تا حدی کیفیت رنگیش رو بهتر تشخیص بدیم ..البته فقط مزنه دستمون بیاد وگرنه باید از نزدیک دیده بشه ..بله..

8. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash-sat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من 2 هفتس 47lm67100 گرفتم خیلی ازش راضیم
    دوسته عزیز من هم بالاتر گفتم که همین مدل رو دارم. میدونید Input Lag این تی وی چنده؟ Black level چی؟ و باقی قضایا... با توجه به چیز هایی که من از یه تی وی انتظار دارم و سطح توقعی که دارم مسلما نمیتونه مدلی باشه که من ازش راضی باشم. حالا اینکه چرا خریدم هم گفتم مجبوری بوده. شاید این تی وی برای خیلی ها خوب باشه. خیلی ها رو دیدم که اصلا تصویر رو تنظیم نمیکنند. یا ....

مبارکتون باشه.

10. 2 کاربر از arash-sat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اکثر مشخصات رو می تونین در سایت

با دانلود مشخصات و کاتالوگ کامل پیدا کنید
    در جای دیگه از این کاملتر من ندیدم
    اگه هست به من هم بگین
    البته این در مورد سری 7600 هست که من فکر می کنم 76100 که در ایران و خاور میانه حتی آفریقای جنوبی هست باید همین مشخصات رو داشته باشه

12. این کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست عزیز کی میگه مدل 6700 با 6710 یکیه؟! مدل 6700 اصلی سایز 42 نداره که ! از لحاظ امکانات و حتی ظاهر هم یکی نیستن! من که حسابی گیج شدم همیشه فکر میکردم این مدلها مونتاژ داخلن ولی 6710 یا 6610 الان تو بانه هم هست واقعا اینجا چه خبره؟؟!!
    یه چیز دیگه هم هست پنل مدلهای 6610 و 6710 و 7610 هیچکدوم led plus نیستن به سایت ال جی ایران یه سر بزنید تا متوجه شین
    واسه lw5700 نوشته led plus ولی برای این مدلها نه !!!!
    فکر می کنم که همشون یکی هستند و فقط با یکی دو حر کم و زیاد ارائه میشن به عنوان مثال :
    توی آمریکا به اسم lm 6700
    توی انگلیس به اسم lm 670t
    توی خاورمیانه به اسم lm 6710
    و توی ایران به اسم lm 67100
    ارائه شده اند

14. 4 کاربر از baig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز اولا مبارکه! دوما اگه منظورتون بنده هستم من فقط عین متن دقیق سایت معتبر cnet رو اینجا نقل کردم و این تی وی ها رو به طور کامل از نزدیک دیدم به جز 7600 که نتونستم پیدا کنم در مورد تست هم شما که تی وی رو خریدی لطف کن توی تصویر ورزشی سریع و بازی با گیم پلی سریع تستش کن ببین چطوره بلور رو حس میکنی یا نه و همین طور در صحنه های تاریک عمق رنگ مشکی رو بررسی کن و همین طور این بازتاب نور که میگن چون این یکی خیلی فکر منو مشغول کرده آیا واقعا نور زیادی بازتاب میکنه؟ ممنون بازم مبــــــــــــــــــارکه!
    من منظورم شما یا شخص خاصی نبود کلا گفتم. شما هم به دل نگیر.
    چشم تست میکنم

16. این کاربر از teenager227 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

این 47 اینچه یا 42 چقد کوچیکه!

18. این کاربر از saman999999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

راستی چرا تو سایت ال جی 67100 رنگش بژه مال شما نقره ایه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •