اره از این لحا ها اصلا مشکلی نداشتم وقت تی وی زیر نیسهای دو تایی را باز نمیکنه اونایی که فایل زیر نویس دو تا هستش
اره از این لحا ها اصلا مشکلی نداشتم وقت تی وی زیر نیسهای دو تایی را باز نمیکنه اونایی که فایل زیر نویس دو تا هستش
آقا خواهشا کسایی که این تلویزیون های 2012 رو ندارن یا حتی تاحالا از نزدیک ندیدن نیان نظر بدن.
من 2 هفتس 47lm67100 گرفتم خیلی ازش راضیم. موقع خرید اصلا با این کار نداشتم که کنتراستش چنده و چند هرتزه و از این جور چیزا ...
تو مغازه 86000 و 67000 و مدل های قدیمی رو کنار هم گذاشته بود. به جرات میگم هیچ کدوم از لحاظ کیفیت باهم فرق آنچنانی ندارن.
فقط ظاهر 2012 ها خیلی زیباست ... وقتی فیلم full hd یا 3D میریزم تو فلش واقعا حال میکنم. چند نفر که اومدن میگن کیفیت تصاویر صدا و سیما پایینه باید بگم چرت گفتن و اصلا تو ذوق نمیخوره...
چندتا عکس ازش آپ میکنم الان...
در ضمن کسی اگه قصد خرید داره زیاد به این بحثای حاشیه ای توجه نکنه. یره از نزدیک خودش تی وی رو ببینه و تصمیم بگیره... نه اینکه بیاد بگه کنراست فلان تی وی بالاتره , فرکانسش پایینتره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اولا مبارکه! دوما اگه منظورتون بنده هستم من فقط عین متن دقیق سایت معتبر cnet رو اینجا نقل کردم و این تی وی ها رو به طور کامل از نزدیک دیدم به جز 7600 که نتونستم پیدا کنم در مورد تست هم شما که تی وی رو خریدی لطف کن توی تصویر ورزشی سریع و بازی با گیم پلی سریع تستش کن ببین چطوره بلور رو حس میکنی یا نه و همین طور در صحنه های تاریک عمق رنگ مشکی رو بررسی کن و همین طور این بازتاب نور که میگن چون این یکی خیلی فکر منو مشغول کرده آیا واقعا نور زیادی بازتاب میکنه؟ ممنون بازم مبــــــــــــــــــارکه!
دمت گرم حاجی یه چند تا عکس دیگه از شبکه های ملی و فیلم فول اچ دی بزار بتونیم تا حدی کیفیت رنگیش رو بهتر تشخیص بدیم ..البته فقط مزنه دستمون بیاد وگرنه باید از نزدیک دیده بشه ..بله..
دوسته عزیز من هم بالاتر گفتم که همین مدل رو دارم. میدونید Input Lag این تی وی چنده؟ Black level چی؟ و باقی قضایا... با توجه به چیز هایی که من از یه تی وی انتظار دارم و سطح توقعی که دارم مسلما نمیتونه مدلی باشه که من ازش راضی باشم. حالا اینکه چرا خریدم هم گفتم مجبوری بوده. شاید این تی وی برای خیلی ها خوب باشه. خیلی ها رو دیدم که اصلا تصویر رو تنظیم نمیکنند. یا ....
مبارکتون باشه.
دوستان اکثر مشخصات رو می تونین در سایت
با دانلود مشخصات و کاتالوگ کامل پیدا کنید
در جای دیگه از این کاملتر من ندیدم
اگه هست به من هم بگین
البته این در مورد سری 7600 هست که من فکر می کنم 76100 که در ایران و خاور میانه حتی آفریقای جنوبی هست باید همین مشخصات رو داشته باشه
فکر می کنم که همشون یکی هستند و فقط با یکی دو حر کم و زیاد ارائه میشن به عنوان مثال :
توی آمریکا به اسم lm 6700
توی انگلیس به اسم lm 670t
توی خاورمیانه به اسم lm 6710
و توی ایران به اسم lm 67100
ارائه شده اند
من منظورم شما یا شخص خاصی نبود کلا گفتم. شما هم به دل نگیر.
چشم تست میکنم
این 47 اینچه یا 42 چقد کوچیکه!![]()
راستی چرا تو سایت ال جی 67100 رنگش بژه مال شما نقره ایه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)