میتونی با blink یه دفعه بری به سمتشون و سریع چاقو رو بزنی که بهترین حالت کشتنشون میشه . اخ که از همه بیشتر با کشتن اینا تو بازی حال میکردم .
میتونی با blink یه دفعه بری به سمتشون و سریع چاقو رو بزنی که بهترین حالت کشتنشون میشه . اخ که از همه بیشتر با کشتن اینا تو بازی حال میکردم .
بنظر من Bend Time رو بزن و سریع اسلحت رو انتخاب کن و بعدش 2-3 بار بهش شلیک کن
اینی که تو مراحل با مخفی کاری جلو بری یا همه رو بکشی تو پایان های بازی تاثیر داره داره؟
کلا فرقی میکنن؟؟
بله صد در صد !! من یه بار بازی رو تموم کردم و الان دارم دوباره بازی میکنم ... جالب اینجاس که این سری توی مرحله ها یه سری چیزایی رو پیدا کردم که روند بازیمو عوض کرد و اصلا انگار نه انگار که یه بار این بازی رو تا آخر رفتم ! کاملا برام جدیده ... و توی پایان بازی کاملا تاثیر گذاره. اگه داستان بازی رو فهمیده باشی کاملا این قضیه مشخصه و توی hint های بازی هم به تاثیرگذاری بازی کردنت اشاره میکنه.
دوستان من هر کار می کنم پوشه سیوهامو پیدا نمی کنم.
حالا اگه کسی پیدا کرده لطفا اسم فایلهای داخلشو برام بنویسه.
سلام
شرمنده تاپیکای مشکلات کم سر می زنن اینجا پست میدم
بازی خیلی باحال و خوب هستن فقط یه مشکلی:
من بازی رو نصب کردم رفتم کرکش رو کپی کنم دیدم چهارتا کرک هست ، همون اسکیدرو رو کپی کردم
رفتم بازی کردم ، از زندان هم فرار کردم ، نماد Autosave که اومد از بازی زدم بیرون گفتم حتما خودش سیو می کنه ، الان دوباره اجراش کردم می بینم دوباره از coldridge prison شروع شده ، گفتم شاید چون save رو از منوی بازی نزدم اینطور شده ولی خودش بایدautosave کنه
مشکل از کرک هست یا باید به صورت دستی خودم همیشه سیو کنم؟
کرک اسکیدرو مشکل سیو داره
کرک ریلود رو بریزین مشکل حل میشه
البته باید save هاتون رو هم انتقال بدین
سلام
بله مشکل از کرکه
همیشه قبل از اینکه بازی ایو ران کنی برو تو این سایت و کرکشو بگیر بریز راحت بازیتو کن
محتوای مخفی: سایت
ببخشید کسی در مورد پایانهای مختلف بازی میتونه تو اسپویلر توضیح بده مال من پایانهای زیاد جالبی نداشت بهترین پایان چیه؟
واقعا حیف این بازی رو با unreal 3 ساختند. این موتور بدرد بازی موبایلها و تبلت ها میخوره. در سطح پی سی و کنسول نیست.
بازی بسیار جالبی بود. چند روز پیش تمومش کردم. از مخفی کاریش هم بسی لذت بردم.
یه سری ایراد هم داشت ولی خب جزئی بودن الانم من دیگه یادم نیست!
کلا حال کردم با بازیش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)