تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 602 اولاول ... 273334353637383940414787137537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه Toni Kroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام.
    نظرتون درباره بز AE2i چیه ؟
    خوبه بگیرم ؟
    دوستم یدونه داشت الان یدونه hd25 خریده میخواد بزش رو بفروشه و 100 تومن میده ( نوش 180 دلاره )
    بگیرم ؟

مرسی آخه سنهایزر برند شناخته شده ای نیست..ولی بیتسو همه میشناسن (منظورم مردم تو خیابون و دانشگاه...)
    سبکم همه ی سبکا ولی بیشتر pop&country
    میخوام مثل این پشت گوشیه پشت گردنیه (نمیدونم)..و اکثر بازیکنای حرفه ای مثل اوزیل..رونالدو....اینا میزنن باشه!
    ولی شنیدم بیتس اصلش تو ایران نیست... :( درسته ؟ حالا شما که استادی چه مدلیو پیشنهاد میدی؟ زیبایی برام مهمه اما اگرم بیسیم نبود مشکلی نداره
    اگه میشه با یه خرده قیمت بیشتر مدل بهتریو بخرم لطفا بهم بگین
    شما فکر نکن بیتس بخری پز داره چون من هردفعه تو خیابون یکیو میبینم بیتس تو گوششه کلی بهش میخندم (!)
    بازیکن هم مگه هر کاری بکنه شما باید بکنی ؟؟
    درسته من خودم دیدم بازیکن هایی مثل اوزیل و ژروم بواتنگ و آرین روبن و ژردان شقیری و ... همه تو گوششون بیتس هست ولی خوب معلومه به اینا برای تبلیغات پول میدن
    بیتس هم تنها جایی که اصل داره فروشگاهش تو کنار پارک قیطریه هست ( نزدیک مورانو ) ولی وحشتناک گرونه
    Last edited by peaceful1; 04-07-2012 at 14:44.

2. 2 کاربر از Toni Kroos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز بابت توجه و پاسخ دوبارتون

راستش الان داشتم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه می کردم و چند تا از نظرات رو خوندم. ظاهرا کسایی که با توجه به این قیمت، HD 202 رو خریده بودن، راضی بودن. البته قیمتش رو زده 24 دلار!!! نمی دونم یعنی این قدر تفاوت قیمت با ایران!!! سرخورده شدم این قیمت رو دیدم!!!

من هم نظرم روی این مدل رفته که می تونم اینترنتی هم خریداری کنم. فقط اینکه...
    1- من به سایت ارائه دهندش ذره ای شک ندارم. اما گارانتیش برخلاف چیزی که گفتید، "تکنو ارتباط" با 12 ماه گارانتی هست. مشکلی نداره؟
    2- فکر می کنید اینکه گفتم مناسب سبک "پاپ" باشه، این طور خواهد بود؟ می دونم شما تست نکردید، اما در هر صورت نظر شما در این مورد برام ارزشمنده.
    سلام
    خوب قرار نيست هر محصولي با قيمت دلاريش عرضه بشه چون اقلامي مثل هدفون كه جزو وسايل موسيقي هست طبق قانون ايران اشكال دارن و براي اينه زياد شايع نشه اسم جنس لوكس گذاشتن روش و كلي هم گمرك مي گيرن .بخاطر همين قيمتها بصورت نجومي بالا ميره.البته يك سري هم قاچاق وارد ميشن و قيمت مناسبي دارن.
    در مورد گارانتي تكنو ارتباط چيزي نشنيدم ولي تا جايي كه ميدونم نامداران هدفونهاي سنهايزر رو وارد ميكنه.
    در مورد سبك مورد نظرتون بله مشكلي نيست .سبك پاپ رو تمامي هدفونها ساپورت ميكنن.
    موفق باشين
    Last edited by salar_221; 04-07-2012 at 15:23.

4. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    بنظر من audio technica ck303 و سري هدفونهاي jays و klipsch s4 و. S5 و media و akg k370 و sennheiser cx271 و ....
    اينها همه براي سبكهاي مورد نظر شما مناسب هستن و بيس خوبي هم دارن.
    سلام
    من بین این مدل هایی که شما فرموده بودید مفایسه کردم و به نظرم klipsch s4 از بقیه بهتره
    فقط این مدل تو تهران چه قیمتی است؟
    اگر بفرمایید کجا می تونم پیدا کنم که بسیار ممنون میشم.
    با تشکر از شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    هندزفری بلوتوث می خواستم بخرم تا حدود 100 تومان(کیفیت در حد عالی،میزان صدا هرچه بیشتر بهتر،base هم هرچه بیشتر بهتر،ریموت اجباری،زود به زود موقع استفاده شارژخالی نکنه،میکروفون داشته باشه)
    بیشتر کاربردم دوچرخه سواریه که روزی حدود 6-7 ساعت... .جوری نباشه که هی از گوشم بیوفته یا شل شه
    ریموت واسم خیلی مهمه.رادیو مهم نیست.صفحه نمایش هم باشه که چه بهتر(نباشه هم مشکلی نیست)

خودم یک هندزفری سیمی فابریک دارم.اما مشکلی که هست فکر کنم سوکت گوشیم خراب شده و ریموت هیچ هندزفری سیمی روش کار نمی کنه.یکمی هم هندزفری سیمی موقع دوچرخه اذیت می کنه
    گوشی: HTC Desire HD
    دوستان چه انتخابایی می تونم بکنم؟
    ممنون
    Last edited by hesamkaveh; 04-07-2012 at 20:52.

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

سلام
    من بین این مدل هایی که شما فرموده بودید مفایسه کردم و به نظرم klipsch s4 از بقیه بهتره
    با تشکر از شما
    دوست عزیز اگر الکترونیک . راک . و متال و اینجور چیزا گوش میدی s4 خوبه ولی اگه پاپ و رپ و هیپ هاپ دوست داری t-jays three بهتره .

8. 2 کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

سلام
    من یه creative M300 گرفتم.
    از هدفونش زیاد راضی نیستم.چه هدفونی بگیریم براش.خیلی گرون نباشه.آیا از همین مارک بگیرم؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    با تشکر از شما
    سلام
    بله به لحاظ کیفیت صدا هم از مدلهای دیگه بهتر هست انتخاب خوبی بود.
    فعلا طبق اخرین خبری که دارم تو مجتمع پایتخت با گارانتی ارتافرورد عرضه کیشد.با همین گارانتی فکر کنم از جمهوری هم بتونین تهیه کنین.البته اخیرا کم یاب شده.قیمتش قبل از بالا رفتن دلار حدود 110 هزار تومان بود.
    اگر تصمیمتون قطعی هست رو این مدل و s4 پیدا نکردین میتونین مدل s5 رو با کمی افزایش بودجه تهیه کنین.

11. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    من یه creative M300 گرفتم.
    از هدفونش زیاد راضی نیستم.چه هدفونی بگیریم براش.خیلی گرون نباشه.آیا از همین مارک بگیرم؟؟
    سلام
    بله هدفونهای creative بنسبت قیمتش هدفونهای خوبی هستن .مثل ep630 و ep660 و ep830 .
    البته شما سبک موسیقی مورد نظرتون بهمراه بودجه در نظر گرفته شده اعلام کنین تا بهتر راهنماییتون کنیم.
    با تشکر

13. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام.اساتید گرامی یکی از دوستان یه هدفون از کانادا آورده با این مشخصاتMonster Jamz High Performance In-Ear Headphone و قیمتشم 150هزار.سبکیم که گوش میدم پاپ هستش...به نظرتون بخرم؟
    Last edited by reza021120; 05-07-2012 at 16:00.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.اساتید گرامی یکی از دوستان یه هدفون از کانادا آورده با این مشخصاتMonster Jamz High Performance In-Ear Headphonelich king bcو قیمتشم 150هزار.سبکیم که گوش میدم پاپ هستش...به نظرتون بخرم؟
    سلام
    بعد از مطمعن شدن از اصل بودن هدفون ,بله میتونین تهیه کنین .هدفون خوبی هست و با سبک مورد علاقتون همخونی داره.فقط قبلش یک تستی هم انجام بدین تا مطمعن شین همونی هست که میخواین.

16. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •