تجربهایی که امروز بدست آوردم :
1.اگر میخواهید وارد کوچهایی که در دست چپ مسیرتان است میخواهید وارد شوید از چند ده متر پایینتر راهنما بزنید و و در لاین سمت چپ قرار بگیرید و سرعت را نزدیک کوچه تا جایی که میشود کم کنید و بعد با چک کردن اینکه ماشینی در ابتدای کوچه نباشد به ارامی وارد کوچه شوید
اگر گیر راننده عجولی افتادید به بوق و چراغ زدنهایش در این وضعیت بیتوجه باشید (من امروز بخاطر چراغ زدنها و فاصله نزدیک ماشین پشت سریام حول کردم و خدا رحم کرد که ماشینی سرکوچه نبود وگرنه با آن سرعت حتماً تصادف میکردم اگرچه با آن سرعت حتی نتوانستم درست وارد کوچه شوم و انحرافم زیاد بود)
دو دقیقه بعد همین وضعیت در کوچه تنگی که عابر پیادهایی هم داشت در کنار دیوار عبور میکرد برایم پیش آمد کوچه به زحمت به اندازه عرض یک ماشین بود و من بخاطر چسبیدن ماشین پشت سری به ماشینم خیلی سرعت گرفتم در صورتیکه بعدش فکر کردم اگر این عابر پیاده یک لحظه کمی به طرف ماشینم خودش را کج میکرد حتماً به او میزدم (از این به بعد : سرعت پایین بخصوص در کوچهها و بویژه در کوچههای تنگ, راننده پشت سری هم اگر عجله دارد مشکل خودشه من نمیتوانم جان عابر را بخطر بیاندازم چون ایشان عجله دارد!)