تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 53 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 524

نام تاپيک: ** تجربیات رانندگی **

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تجربه‌ایی که امروز بدست آوردم :

1.اگر میخواهید وارد کوچه‌ایی که در دست چپ مسیرتان است میخواهید وارد شوید از چند ده متر پایینتر راهنما بزنید و و در لاین سمت چپ قرار بگیرید و سرعت را نزدیک کوچه تا جایی که میشود کم کنید و بعد با چک کردن اینکه ماشینی در ابتدای کوچه نباشد به ارامی وارد کوچه شوید
    اگر گیر راننده عجولی افتادید به بوق و چراغ زدنهایش در این وضعیت بی‌توجه باشید (من امروز بخاطر چراغ زدنها و فاصله نزدیک ماشین پشت سری‌ام حول کردم و خدا رحم کرد که ماشینی سرکوچه نبود وگرنه با آن سرعت حتماً تصادف میکردم اگرچه با آن سرعت حتی نتوانستم درست وارد کوچه شوم و انحرافم زیاد بود)

دو دقیقه بعد همین وضعیت در کوچه تنگی که عابر پیاده‌ایی هم داشت در کنار دیوار عبور میکرد برایم پیش آمد کوچه به زحمت به اندازه عرض یک ماشین بود و من بخاطر چسبیدن ماشین پشت سری به ماشینم خیلی سرعت گرفتم در صورتیکه بعدش فکر کردم اگر این عابر پیاده یک لحظه کمی به طرف ماشینم خودش را کج میکرد حتماً به او میزدم (از این به بعد : سرعت پایین بخصوص در کوچه‌ها و بویژه در کوچه‌های تنگ, راننده پشت سری هم اگر عجله دارد مشکل خودشه من نمیتوانم جان عابر را بخطر بیاندازم چون ایشان عجله دارد!)

2. 4 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وقتی به سرعت گیر میرسیم غیر از کم کردن سرعت آیا باید کاری انجام بدهیم؟

منظورم انواع سرعتگیر است مثل سرعت گیرهای سکویی, سرعت گیرهایی که تو کوچه‌ها افراد محله ساخته‌اند و عرض کمی دارد و بلند هست و سرعت گیرهای چشم گربه‌ایی و ...

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

وقتی به سرعت گیر میرسیم غیر از کم کردن سرعت آیا باید کاری انجام بدهیم؟

منظورم انواع سرعتگیر است مثل سرعت گیرهای سکویی, سرعت گیرهایی که تو کوچه‌ها افراد محله ساخته‌اند و عرض کمی دارد و بلند هست و سرعت گیرهای چشم گربه‌ایی و ...

باید سرعت رو کم کنید
    دنده رو کم کنید
    و آهسته از روی دست انداز رد بشید
    دقت کنید روی دست انداز ترمز نزنید چون به سیستم تعلیق خودرو آسیب میرسونه

5. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    درصدِ بالائی از تصادفات به خاطر خواب آلودگی هست که باعث واژگونی یا برخورد به مانع و یا باعث انحراف به چپ و تصادف شاخ به شاخ میشه
    ظاهراً دستگاه هشدار خواب آلودگی راننده چند سال هست که به بازار اومده
    طبق چیزی که بنده در گوگل پیدا کردم این دستگاهها حداقل 3 نوع هست
    یکیش روی گوش نصب میشه و اگر سر راننده برای چند ثانیه بیاد پائین با ویبره بهش هشدار میده
    نوع دوم چشم راننده رو زیر نظر میگیره و اگر برای مدت معینی بسته بمونه هشدار میده
    یک مدل هم به انگشت وصل میشه و اگر دست برای مدت معینی تکون نخوره ویبره میده و بوق میزنه یعنی قبل از بسته شدن چشم هشدار میده چون قبل از بسته شدن چشم دستها بی حرکت میشه
    به نظر بنده نوع دوم و سوم کارآمدتر هست چون وقتی چشمان راننده به علت خواب آلودگی بسته میشه تا مدتی عضلات گردنش شل نمیشه و سر پائین نمیاد یعنی اول چشمها بسته میشه و مدتی بعد سر میاد پائین پس مدلی که روی گوش قرار میگیره خطرناکه و نمیشه بهش اطمینان کرد
    دومی بهتره چون بر فرض مثال کافیه 10 ثانیه چشم راننده بسته بمونه تا بوق هشدارش فعال بشه . سومی هم که اصلاً قبل از بسته شدن چشم هشدار میده یعنی زودتر از مدل چشمی هشدار میده

لطفاً اگر خریدین حتماً نظرتون رو در موردش اطلاع بدین .
    با تشکر
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-01-2017 at 07:56.

7. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تجربه‌ایی که امروز بدست آوردم :

1.اگر میخواهید وارد کوچه‌ایی که در دست چپ مسیرتان است میخواهید وارد شوید از چند ده متر پایینتر راهنما بزنید و و در لاین سمت چپ قرار بگیرید و سرعت را نزدیک کوچه تا جایی که میشود کم کنید و بعد با چک کردن اینکه ماشینی در ابتدای کوچه نباشد به ارامی وارد کوچه شوید
    اگر گیر راننده عجولی افتادید به بوق و چراغ زدنهایش در این وضعیت بی‌توجه باشید (من امروز بخاطر چراغ زدنها و فاصله نزدیک ماشین پشت سری‌ام حول کردم و خدا رحم کرد که ماشینی سرکوچه نبود وگرنه با آن سرعت حتماً تصادف میکردم اگرچه با آن سرعت حتی نتوانستم درست وارد کوچه شوم و انحرافم زیاد بود)

دو دقیقه بعد همین وضعیت در کوچه تنگی که عابر پیاده‌ایی هم داشت در کنار دیوار عبور میکرد برایم پیش آمد کوچه به زحمت به اندازه عرض یک ماشین بود و من بخاطر چسبیدن ماشین پشت سری به ماشینم خیلی سرعت گرفتم در صورتیکه بعدش فکر کردم اگر این عابر پیاده یک لحظه کمی به طرف ماشینم خودش را کج میکرد حتماً به او میزدم (از این به بعد : سرعت پایین بخصوص در کوچه‌ها و بویژه در کوچه‌های تنگ, راننده پشت سری هم اگر عجله دارد مشکل خودشه من نمیتوانم جان عابر را بخطر بیاندازم چون ایشان عجله دارد!)
    به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی این عجله داشتن راننده های پشت سر دلیل بر قانون شکنی نمیشه. بارها شده که من هم توی همچین وضعیتی قرار گرفتم و راننده یا راننده های پشت سر مدام بوق و چراغ میزدن که حرکت کنم در حالیکه عملا امکان حرکت کردن وجود نداشت( یا به دلیل منع قانونی و یا ترافیک عبوری) و حتی بعضی وقتها از ماشین پیاده شده و کنار ماشین من ایستاده فحاشی کرده که البته نباید توجه کرد چون این جور افراد از فرهنگ شهرنشینی و رانندگی بی اطلاع هستن و نباید خودمون را در سطح اونها پایین بیاریم.
    فقط زمانی میشه قانون را زیر پا گذاشت که یک وضعیت اضطراری وجود داشته باشه مثلا اتومبیلهای امدادی و پلیس پشت سر ما باشن و باید هرچه سریعتر راه را برای اونها باز کنیم .

9. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    سوء تفاهم هنگام بوق زدنِ راننده ی پشت سر
    گاهی چند ماشین یا حتی فقط 2 ماشین راه رو بسته اند که ماشین شما آخری هست و تقصیری ندارین . گاهی هم ترافیک هست و همه ایستاده اند و شما هم مجبورید بایستید اما راننده ی پشت سر شما دست میذاره روی بوق
    این بوق برای شما نیست . برای کسی هست که راه رو بسته و یا معنیش اینه که آهای جلوئیها زود باشین حرکت کنین . خلاصه این بوق برای شما نیست . لزومی نداره عکس العملی نشون بدین . خونسرد باشید
    ====================================
    به ندرت هم پیش میاد که راننده ی پشت سرتون فقط ماشین شما رو میبینه و نمیدونه که شما راه رو نبستین و براتون هی بوق میزنه . اینجا هم بیخیال بشین اما اگر دیدین طرف خیلی از مرحله پرته و هی بوق میزنه و ماشینتون هم طوریه که ماشینهای جلویی از پشت ماشینتون پیدا نیستند , دستتون رو از پنجره بیارین بیرون و بچرخونین (یعنی "چیه بوق میرنی" ) و اشاره کنین به جلو (یعنی من نیستم که راه رو بسته ام , ماشینهای جلوئی ایستاده اند ) . خلاصه خونسرد باشید اما کاری نکنین که لجش دربیاد وگرنه بعید نیست الکی الکی دعوا بشه .
    ======================================
    بنده بعضی راننده های مغرور و متکبر رو دیده ام که با بی شرمی راهٍ همه مردم رو میبندند و وقتی هم براش بوق میزنند طلبکار هم میشه و میگه چتونه بوق میزنین , صبر کنین تا کارم تموم بشه !!!!!
    این افراد بیمارند . میشه پیاده شد و حتی دعوا راه انداخت اما ارزش نداره .
    اگر راه گریزی هست پس از کنارش رد بشین و بیخیالش بشین . اگر نیست اما فرصت صبر کردن دارین پس کمی صبر کنین و یا پیاده بشین مودبانه بهش بگین خسته نباشی داداش , لطف کن برو جلو ما رد شیم دستت درد نکنه . خلاصه تا میتونین مدارا کنین و از عصبانیت و دعوا پرهیز کنید . گاهی بعد از چند ثانیه راه باز میشه اما اگر پیاده بشید کار به کلانتری و اینها هم کشیده میشه .
    مدارا یکی از علامتهای خوش اخلاقی هست خصوصاً اگر آدم قوی بُنیه ای هم باشه اما مدارا کنه .
    روح همچین آدمی آرامش داره و راحت تر زندگی میکنه و اعصابش صدمه نمیبینه

حالا دیگه انتخاب با خودتونه .

11. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دو تا سئوال

1. آیا چرخاندن فرمان در حالت ساکن برای ماشین ضرر دارد؟

2. این را هم به مسابقه گذاشته بودند و مهلتش تمام شده ولی جوابش را مطمئن نیستم
    گزینه 4 جواب درسته؟

13. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دو تا سئوال
    1. آیا چرخاندن فرمان در حالت ساکن برای ماشین ضرر دارد؟
    2. این را هم به مسابقه گذاشته بودند و مهلتش تمام شده ولی جوابش را مطمئن نیستمگزینه 4 جواب درسته؟
    سلام
    1- برای لاستیکها و سیستم فرمان خصوصاً جک هیدرولیک فرمان و جلوبندی ضرر داره و میتونه باعث بریدن فرمان حین رانندگی بشه خصوصا پراید هیدرولیک . در صفحات اولِ این تاپیک درج شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    1- برای لاستیکها و سیستم فرمان خصوصاً جک هیدرولیک فرمان و جلوبندی ضرر داره و میتونه باعث بریدن فرمان حین رانندگی بشه خصوصا پراید هیدرولیک . در صفحات اولِ این تاپیک درج شده
    سلام تو صفحه‌ایی که ذکر کردید مطلبی درباره فرمان نبود

پیداش کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون

دوستان کسی جواب سئوال دوم را میداند که کدام گزینه هست؟
    Last edited by ehsan_iace; 22-01-2017 at 14:17.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    تو صفحه‌ایی که ذکر کردید مطلبی درباره فرمان نبود
    سلام
    مطلب پنجم در این صفحه هم هست

18. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •