تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 39 اولاول ... 2733343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 381

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | مرحله حذفی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در ادامه پست کسرای عزیز و سینا جان

این پستی که ارسال میشه کار دوست خوبم بهنام کسرا هست
    از گفتگوی پژمان راهبر مدیر سایت گل فارسی در فی*سبو*ک

---------- حذف عکس ----------

در عکسهای بالا که معلومه مال چه زمانیه ایشون به رئالی بودن و طرفدار مورینیو بودن بدون هیچ تعارفی اعتراف میکنه

اما در ادامه بعد از بازی برگشت با میلان

اینها نمیتونن قضاوت عادلانه ای داشته باشن

جالبه که هیچ حرفی از اشتباهات بازی رفت نیست
    توی همین مقاله استدلالی از جنس عکس هم با گلچین کردن تصاویر قصد داشتن به مقصد خودشون برسن
    مثلا بازی زمانی شروع میشه که پای زاوی توپ رو لمس کنه
    اما توی عکس سوم ببینید چه زمانی رو به عنوان شروع بازی نشون داده و توپ کجاست

در نهایت بگیم داور اشتباه کرد
    پس چرا تمام این دو سه ثانیه رو زیر و رو میکنید که بگید دستهای پشت پرده از بارسا دفاع میکنه؟
    و این اشتباه رو بهانه ای برای تایید سناریوی مورینیو معرفی کنن
    مضحکه واقعا مضحکه
    من به عنوان یک انسان برای کسانی که نگران منطقشون نیستن نگرانم

ویرایش: بابت عکسا حذف عکسها تقصیر خودم بود چون بهتر بود که مثل پژمان به شکل مخفی قرار میدادم
    Last edited by گرافيكار; 06-04-2012 at 17:25. دليل: حذف تصاویر مکالمه

2. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسین جان دستت درد نکنه به خاطر زحمتی که کشیدی

با احترام
    تمام حرف من مبتنی بر همین یک خط از قانون هست که تو اوردی و همین یک خط پنالتی رو توجیه میکنه
    خواهش می کنم دادا... چه زحمتی...
    خوب این خطی که ازش نقل قول کردی، درباره تعریف فعل "گرفتن" هست نه درباره الزامات اصلی و اولیه رخ دادن خطا:
    گرفتن حریف عمل جلوگیری از عبور او یا دور زدن او با استفاده از دست ها، بازوها یا بدن می باشد.
    اصل صحبت من رو این سه حالته:
    - بازیکن باید مرتکب برخورد بشه.
    - برخورد باید در زمین بازی رخ بده.
    - برخورد باید زمانی رخ بده که توپ در جریان بازی باشه.
    بذار یه مثال بزنم:
    الان فرضا برای حالت اولی تصور کن من یه تماشاگرنما (بلا نسبت!) هستم و از یه فرصتی استفاده می کنم و میرم تو زمین و وسط بازی میرم بوسکتس رو میگیرم و پیراهنش رو می کشم! الان عمل "گرفتن" اینجا هم انجام شد، ولی آیا این صحنه اسمش خطاست؟ معلومه که نه چون حالت پایین:
    - بازیکن باید مرتکب برخورد بشه.
    برقرار نشده! چون تماشاگرنما که بازیکن زمین نیست! پس صحنه خطا نیست و داور اگه اشتباه نکنم اعلام ضربه آزاد نمی کنه و با دراپ بال بازی آغاز میشه!
    یا یه مثال دیگه! لمس توپ در داخل زمین بازی با دست برای بازیکنا = خطا... اما اگه داور بازی رو متوقف کرده باشه یا توپ در جریان بازی نباشه، بازیکن n بار هم دستش رو به توپ سهوا یا عمدا بزنه که این خطا نیست!

حالا یه نقطه بزارم اینجا و یه موضوع دیگه رو مطرح کنم...

باز هم میگم نستا اصلا کنترلی روی بوسکتس نداره
    گفتم که باید کار دو بازیکن گره بخوره یا با هم مجادله کنن که داور تذکر بده
    اما اینجا بوسکتس داره میره برای زدن ضربه و داور حق نداره بازی رو متوقف کنه دقیقا مثل بازی رفت که پیراهن پویول رو کشیدن و بازی ادامه پیدا کرد

توی این صحنه نستا توی وضعیتی نیست که بخواد از عبور یا دور زدن بوسکتس جلوگیری کنه
    بوسکتس عبور کرده و داره میره
    زمانی که ضربه کرنر زده نشده بود، حدود دو سه ثانیه ای بوسکتس میره تغییر موقعیت بده (برای به هم ریختن نظم دفاعی و فریب دادن مدافعین، چون هدف توپه ژاوی، مسی بود) و کرنر زده میشه... حالا تو اون چند ثانیه اگه داور (یا کمکش) چشمشون به محوطه جریمه بود، با دیدن برخورد بر طبق قوانین باید بلافاصله سوت میزد و میرفت به نستا و بوسکتس تذکر می داد... کاری که بارها دیده شده داورا تو بازی های داخلی یا خارجی انجام دادن... حتی شده تو فاصله زمانی خیلی کم قبل از کرنر برخوردی بین بازیکنا پیش اومده و کرنر هم زده شده، اما داور سوت زده و دوباره کرنر بعد تذکر داور تکرار شده.

علیرضا... اینجا صحبت سر کنترل یا عدم کنترل نستا روی بوسکتس نیست! من یه پله قبلترش مد نظرمه. در مجموع اگه بخوام بنویسم، همون حرفای پست قبلیم میشه... در کل!
    +
    اگه بعد از کرنر ژاوی، بوسکتس فرار می کرد و نستا می گرفتش حرف و حدیثی نمیشد و پنالتی هم مشکلی نداشت./
    اگر بازی رو متوقف کنه که اصلا با ذات فوتبال و قوانین داوریش در تضاده
    از فردا هر مدافعی که روی ضربات کرنر جا مونده برای اینکه داور بازی رو متوقف کنه پیراهن مهاجم رو بکشه؟
    به همین راحتی فرصت حمله از تیم مهاجم گرفته بشه؟
    دادا ذات فوتبال رو نمیدونم... ولی با قوانینش حداقل با سرچی که من زدم، در تضاد نیست...
    +
    علیرضا جان، دفاع بخش ارزشمند و مهم فوتبال... بخشی که شاید زیباییاش کمتره، چون گل زدن زیباتر از جلوگیری از گل زدنه... اما حدس می زنم ذات فوتبال هم مدافع براش اهمیت داره و هم مهاجم./
    +
    به شخصه ازت توقع تایپ جمله بولد شده رو نداشتم... این حرفت مشابه اینه که فرضا یه طرفدار میلان یا طرفدارای فوتبال بیان بگن از فردا باید مواظب تماسه بازیکنان بارسا یا هر تیم مهاجم دیگه ای موقع کرنر با خودت باشی که مبادا پنالتی بشه! این رقم جمله ها رو خودت بهتر میدونی که افراط و تفریطه.
    درباره عادت به گرفتن پیراهن مهاجمین تو همون سایت داوران هم اشاره شد که داور میتونه کارت بده... کسی دوست نداره برای یه ضربه کرنر که 50*50 هست، به سادگی کارت بگیره.

در کل این استنباط من بود.../
    any way
    قربونت
    یاعلی
    پ.ن: راستی صعود بارسا رو به نیمه نهایی تبریک مبگم به بارسایی های گل پی سی...
    Last edited by pcforlife; 06-04-2012 at 16:49. دليل: یک چهارم =» نیمه نهایی

4. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    سینا جان اگه یادت باشه پارسال گفتم که گل دات ای‌ آر کلا ارزش وقت گذاشتن هم نداره، وقتی‌ بازی رفت خیلی‌ سر سری‌ از حوادث بازی گذاشتن، عینک روشنفکری همشون به چششون زدن، اشتباهت داوری رو جزئی از وجود فوتبال دونستن ولی‌ چیزی که ملموس بود یه صحنه مشکوک که هنوز هم نظریات موافق بر مخالفش میچربه رو تبدیل به پیرهن عثمان کردن، مگه انتظاری غیر از این داشتی؟
    پارسال گفتم که این سایت گل تبدیل شده به جلونگاه کسانی‌ که نمی‌تونن موفقیت بارسا رو ببینن، وقتی‌ سردبیرش عشق سینه چاک موری هست و یه رئال‌ای دو آتشه مگه انتظاری غیر از این داری ازش؟ وقتی‌ سر دبیر این سایت تو تئوری توطئه سیر میکنه مگه انتظاری غیر از این داری؟ و اونجایی باید افسوس بخوری که این سردبیر موافق مرحمت یوفا به بارسا هست.
    وقتی‌ میتونی‌ به سؤ استفاده این بیماران پی‌ ببری که دو تیتر گل دات کام و ای‌ آر رو بعد بازی با هم مقایسه کنی‌ جایی‌ که یکطرف از نمایش بارسا به وجد آمده و یکطرف برد بارسا رو به عوامل پشت پرده و کمک واضح یوفا متهم میکنه.

محتوای مخفی: lol 

محتوای مخفی: 1 

محتوای مخفی: 2 

محتوای مخفی: 3 

پ ن۱: این آقای پژمان راهبر مدیر سایت گل ای‌ آر هستن، البته باید منتظر مستر مهریار انداژه هم باشیم که شدیدا خلع تحلیلاش احساس میشه
    پ ن۲: با تشکر از بهنام کسرا که این نظریات کارشناسی مدیر سایت گل و همچنین طرز فکر ایشون رو نشون دادن

پ ن۳: در ضمن این مستر راهبر عاشق سینه چاک مورینیو هست و شدیدا هم با خصوصیات اخلاقی ایشون و سخنگوش حال می‌کنن اگه خواستین اونم مدارکش با عکس مستند موجود هست

6. 3 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

اشتباهات داوری از دو دسته است : یکی که جز طبیعی خطاهای عدالت انسانی و روند بازی است . یکی باعث زیر و رو شدن نتیجه بازی میشه.
    بعنوان یک هوادار ای سی میلان، چه در مجموع رفت و برگشت و چه هر بازی بتفکیک، حق رو به بارسلونا میدم که بالا بره، و چه پنالتی غ و چه ص ، نمیتونم بگم تاثیر شگرفی داشت.
    (خیلی این استدلال اگر این نمیشد شاید شکل بازی عوض میشد در برابر تیمهای قدرتمند و حرفه‏ای مثل بارسلونا و میلان نباید بکار بره...ساخته شده‏اند برای هر شرایطی در طول فصل و در طول بازی.)

ولی انصاف نیست نگم که اگر بارسایی بودم، از این جو سنگین بر علیه تیمم ناراحت میشدم؛ چون بارسلونا با این تیم و این بازی، نیاز چندانی به این حرفها نداره...حیف این قدرت و زیبایی نیست که بدنام این حرفها بشه؟..

از سوی دیگر در برابر هم قرار دادن رفتار بعد از واقعه چلسی-بارسلونا سه سال پیش و میلان-بارسلونا بازی رفت امسال قیاسی فوق العاده مع‏الفارقه ...
    اشتباه داوری در مجموع این بازی یک‏چهارم به بارسا ضربه نزد، و در نهایت بارسا بالا رفت. ولی در اون بازی نیمه‏نهایی موجب باخت چلسی و در نتیجه حذف چلسی شد ، در نتیجه به چلسی لطمه زد. (بماند که حجم اشتباهات اون بازی که همه از‏جمله خود داور هم پذیرفتند، هم با این بازی قابل قیاس نیست)

گرچه رفتارهای که با اووربو شده بهیچ وجه قابل‏توجیه نیست، و هیچ کس حق نداره بخاطر مسایلی اونهم به سادگی مسابقات ورزشی جان انسان‏ها رو به میان بکشه . ولـی در مقایسه بازخورد رفتار طرفداران دو تیم بعد از اشتباهات داوری باید سرنوشت پیش آمده تیم‏هاشون هم لحاظ بشه. وقتی تیم ببره و یا در نهایت صعود کنه خیلی راحت از سر بزرگواری میشه فلان پنالتی و اخراج و... رو هم که داور نگرفته، ندید گرفت.
    و بعد از چند ماه حتی از اذهان هم پاک میشه ولی در شرایط برعکس(باخت و..) تا سال‏ها خاطراتش ماندگار میشه.

8. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا تاپیک رو قفل کنید این قدر بیخود بحث نشه

تموم شد رفت ضمن اینکه فقط یه صحنه بود و معلوم نبود اگه پنالتی نمیشد چی اتفاقی میفتاد
    به هر حال بارسا بهتر بازی میکرد شاید اگه پنالتی نمی گرفت تو جریان بازی بارسا گل دوم رو میزد
    و البته شاید هم میلان
    ولی همش شایده با این اصل که بارسا بهتر بود
    +
    خدائیش خودتون رو جای داور هم بذارین بعد این همه بررسی لحظه به لحظه فیلم و فریم به فریم عکس ها بازم سر پنالتی بودن یا نبودن اختلافه اون وقت اون داور بدبخت سر 2-3 ثانیه یه چشمش باید به پای ژاوی میبود یه چشمش به دستهای نستا و یه چشم دیگه هم باید قرض میکرد برای پویول تا تهش بفهمه کی اول خطا کرد کی دوم و ژاوی کی توپ رو زد

بی خیال
    نیمه نهایی رو بچسبین

پ.ن: راستی صعود بارسا رو به یک چهارم تبریک مبگم به بارسایی های گل پی سی...
    سوتی گرفتم
    Last edited by pcforlife; 06-04-2012 at 16:49. دليل: مرج

10. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حسین جان عکسا رو چرا حذف کردی دادا
    چیز خاصی توش نبود جز چند خط حقیقت

حسین جان اگر چند بار دیگه صحنه رو ببینی شاید قبول کنی که اینجا اصلا صورت مسئله اشتباه طرح شده
    داور حق نداره بازی رو متوقف کنه چون بوسکتس اصلا کاری به نستا نداره
    بعد هم مهم نیست هدف توپ مسی باشه یا یکی دیگه

در کل با این آواتار جدیدت نمیتونم زیاد مخالفت کنم
    هر چی تو بگی
    ولی بزرگ شدی ها
    خوش تیپم شدی
    کلا خیلی بهتر شدی

12. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مطمئنی؟!! متاسفانه عده زیادی از طرفدارای بارسا یه هیچ صراتی مستقیم نیستند.
    منکر فوق العلاده بودن بارسا نمیشم, ولی متاسفانه بازخورد خیله عظیمی از طرفدارهای بارسا رو وقتی
    میبینم, (منظورم بچه های این انجمن نیست, سوتفاهم نشه. کل جامعه مجازی تا اونجایی که من دیدم رو میگم)
    مخصوصا این اواخر, متوجه میشم که غرور طوری جلوشونو گرفته که هیچی جز تیم خودشون نمیبینند!
    بلاخره گهی پشت به زین و گهی زین به پشت.
    ببین دوست گرامی...ما قبول داریم روند داوری در اون بازی بضرر چلسی بود, چیزی که نمیشه براحتی قبول کرد عمدی بودن اشتباهاته (حتی اگه بضرر خودمون باشه) , اینکه تمام موفقیتهای یک تیم زیر سوال بره به این خاطر....و ساختن یک لیست بلند بالا از بازیهایی که دوستان ادعا میکنن در اونها داوری به تیم خاصی کمک کرده (در حالیکه بدون تعصب نگاه کنیم قضیه عکس این بوده)

بخوایم خیلی خلاصه نگاه کنیم در بازی اول میلان عالی دفاع کرد و البته سه صحنه مشکوک در محوطه میلان داشتیم و در دیدار برگشت ضعیفترین نمایش میلان رو دیدیم نسبت به سه بازی گذشته + یک پنالتی سختگیرانه برای بارسا. بنظر میاد با وجود اشتباهات تاثیرگذار, در هر دو بازی نتیجه عادلانه ای رقم خورد هر چند در فوتبال همیشه عدالت برقرار نمیشه!

در بازی رفت همه از بازی خوب میلان حرف زدن و کمترین صحبتی از اشتباهات نشد و حالا فقط در مورد داوری میشنویم بدون کوچکترین اشاره ای به روند یکطرفه بازی و..! این تناقض رو چطور میشه توجیه کرد؟؟....و در این شرایط این بارسایی ها هستن که "به هیچ صراطی مستقیم نیستن"!!!!
    در نظر گرفتن اشتباهات هر دو بازی رفت و برگشت در کنار هم یا ندیدن قسمتی از واقعیت که بنفعمون نیست, از نظر شما کدوم نشانه تعصبه!؟

دیگه به رفتار دو گانه ی دوستان در مورد داوری بازیهای بارسا عادت کردیم...اما قبل از اینکه ما رو متهم کنید به "بی منطق" بودن حداقل به روند همین تاپیک دقت کنین...

بازم از شما و siroco تشکر میکنم که نسبت به این قضایا نگاه منصفانه ای داشتین.

و باید بگم بزرگی میلان باز هم ثابت شد با نمایش خوب این تیم در بازی رفت و بیشتر از اون واکنش مربی باهوشی مثل الگری که با رفتارش شخصیت میلان رو بعد از شکست نشون داد.
    این رفتار رو مقایسه کنید با جملات مضحک بعضی هوادارن در مورد پلاتینی و....که نه منطقیه و نه در شان یک تیم بزرگ.
    البته موضع یک عده طرفدار اونم بعد از باخت رو هرگز نمیشه به حساب خیله عظیمی!! از میلانی ها گذاشت....

امیدوارم وقتی زین به پشت شدیم غرور گذشته مانع قبول شکست و برتری دیگران نباشه و باعث نشه به هر قیمتی موفقیت بقیه رو کوچک کنیم.
    والسلام.

14. 4 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لازمه اشاره کنم که تنها انگیزه من از اون پست، درج خبری بود که حس کردم ممکنه بعضی ها ازش بگذرن. نظرم درباره بارسلونا - میلان هم کاملا محفوظ هست.

ضمن اینکه اینم اضافه کنم، اون خبر ترجمه شده بود و اصل مقاله به اینگلیسی هست که بخش فارسی گل اونو ترجمه کرده.

16. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

گواردیولا: از مورینیو به خاطر اعتمادش به بارسا متشکرم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، طعنه آمیزانه از ژوزه مورینیو، سرمربی رئال، به خاطر اطمینانش به آبی و اناری ها تشکر کرد و تاکید کرد در دیدار نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل چلسی هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.

مورینیو اخیرا اعلام کرد بارسا مطمئنا به فینال چمپیونزلیگ خواهد رسید و یوفا را حامی باشگاه کاتالانی دانست اما گواردیولا ترجیح داد وارد جنگ لفظی با سرمربی رئال نشود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من تنها می توانم از مورینیو به خاطر اطمینانی که به بارسا دارد، تشکر کنم.

از او به خاطر اینکه فکر می کند ما به فینال خواهیم رسید، متشکریم. هرچند احتمال رسیدن هرچهار تیم به فینال وجود دارد. آیا من از این بازی های ذهنی خسته شده ام؟ نه، این بخشی از کار مربیگری است."

گواردیولا سپس در مورد دیدار پیش رو مقابل چلسی در نیمه نهایی چمپیونزلیگ گفت:" چلسی تیم بسیار باتجربه ای است. آنها در چند سال اخیر همیشه یکی از بهترین تیم های اروپا بودند. آنها بازیکنان فوق العاده ای دارند و یکی از بزرگترین باشگاه های اروپا هستند. آنها حریف ساده ای در این مرحله از رقابت ها محسوب نمی شوند."

+
    دو هفته دیگه مشخص میشه اون پستک اسپم نبود

18. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

اما چیزی که واقعا داره اذیت کننده میشه و داره لذت تماشای فوتبال رو از من میگیره رفتارهای واقعا غیر فوتبال و عجیب مورینیو هست
    من نمیدونم چجوری باید حرفهای مورینیو درباره داوری بازی میلان و بارسا رو با اشتباهات داوری در این بازی به ضرر بارسا هضم کنم
    این خیلی مسخره مضحک و بچگانس که به بهانه جنگ روانی یا هر چیز دیگه ای داورهای بازی بارسا رو تحت فشار قرار بدیم
    شخصیت داشتن و فوتبالی رفتار کردن و اشتباه داوری رو بخشی از فوتبال دونستن نه دو روئیه نه فریب دادن افکار عمومی
    فکر میکنم بهترین درسی که از بازی دیشب میشه گرفت رفتار دو مربی فوق العاده باشخصیت روی نیمکت هر دو تیم بود
    مربیهایی که کاملا عادی در طول بازی حتی به اشتباهات داوری اعتراض میکنن اما بعد از سوت پایان بازی سعی میکنن اون رو بخشی از طبیعت فوتبال تعریف کنن
    امیدوارم امثال آلگری و گورادیولا روز به روز در فوتبال دنیا بیشتر بشن
    ای کاش یک نفر که طرفدار بارسا نبود از رفتار فوق العاده گورادیولا بعد از بازی رفت و اون اشتباهات وحشتناک داوری که میتونست باعث حذف یکی از زیباترین ساختارهای فوتبال بشه تقدیر میکرد
    ای کاش دستها با نگاه به رفتار مدرن و انسانی گواردیولا کمی غرور خودشون رو فراموش میکردن و برای تشویقش بلند میشدن
    من به عنوان یک انسان برای کسانی که نگران منطقشون نیستن نگرانم
    عزیز میشه شما به جای ---- --- --- و نگران بودن درباره کسانیکه نگران منطقشون نیستن (!) و تعریف از مربیتون (هرکی ندونه فکرمیکنه شما داری از پیغمبر 124001 تعریف میکنی!) یه خرده به عقب رجوع کنی ؟؟
    جایی که گواردیولا گفت : من بازی رئال رو ندیدم و به همراه خانواده سریال تماشا کردیم. خب مورینیو هم میگه منم بازی بارسا-میلان رو نمی بینم.
    جایی که گواردیولا میره با کمک داور صحبت میکنه و تصویر آهسته گل رو از اسکوربورد نشونش میده که کمک داور ببینه گل آفساید نبوده.
    جایی که میگه I do not understand the refereeing بعد از اونور میگه he replays show that it was a penalty both times. When you're holding the shirt of a player in the box, it’s a penalty.
    اونوقت میگی چرا مورینیو میگه امیدوارم بعد از بازی بارسا-میلان صحبتی از داوری نشه! واسه همین چیزاس دیگه! الان همه بازی خوب بارسا و موقعیت و مالکیت نوپ و پاس و شوت و ...... رو ول کردن فقط چسبیدن به پنالتی دوم بارسا!
    Last edited by Majid393; 08-04-2012 at 06:19. دليل: ---- --- --- لطفا احترام کاربران دیگر رو داشته باشید.

20. 3 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •