بروس استرلی (Bruce Straley) (سمت چپ) و تهیه کننده ی ارشد نیل دراکمن (Neil Druckmann) (سمت راست) در بازی وظیفه ی موشن کپچرینگ یه سری از دشمنان را بر عهده داشتند :
در نقش Runner(یکی از چند نوع دشمن یا آلوده شده در بازی)
بروس استرلی (Bruce Straley) (سمت چپ) و تهیه کننده ی ارشد نیل دراکمن (Neil Druckmann) (سمت راست) در بازی وظیفه ی موشن کپچرینگ یه سری از دشمنان را بر عهده داشتند :
در نقش Runner(یکی از چند نوع دشمن یا آلوده شده در بازی)
اون تی شرت قرمزه که تنه نیل دراکمنه چقد باحاله...........
میخوام...........
تصاویر بخش Multiplayer بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ™...; 03-06-2013 at 18:44.
خدا رو شکر که منم موفق شدم با این وضع اینترنت به دمو برسم
گفتنی ها رو دوستان گفتن و یک چیزی که منو بیشتر شیفته بازی کرد گیم پلی منحصر به فرد بازی هستش چون واقعا در طول این چند سال همچین چیزی تجربه نکرده بودم و انگار که بازی داره یک تعریف های جدیدی از اولویت های گیم پلی رو ارائه میده
من 3 بار اون قسمتی که با clickers روبرو میشیم رو رد کردم و هر بار به شکلی متفاوت رد کردم و یک بار هم بهش حمله کردم.
به Runner که رسیدم طوری ایستاده بود که فکر کردم یک نفر نیاز به کمک داره یعنی احساس کردم یک فرد سالمه ولی خب یهو پیچید به خودش و فهمیدم اوضاش خرابه
تو همون قسمت همه Runner ها و یدونه کلیکر که حضور داشت متوجه من شدن و دنبالم کردن منم ه رچی گلوله بود حرومشون کردم ولی اصلا متوجه تعداد گلوله ها نبودم که یهو صدای ( چیک چیک ) اسلحه اومد و فهمیدم که گلوله ها تمومید که دیگه از میله ای که برداشته بودم استفاده کردم
اون تیکه صدای خالی شدن اسلحه واقعا حس و حال یونیکی داشت
فعلا به این نتیجه رسیدم که حضور چند تا Runner بهتر از یک کیلکر خواهد بود
+
در مورد مولتی پلیر هم که تا الان اصلا اطلاعات دقیق نیومده بود که یکی دو ساعت پیش اطلاعات اومدن و به شکر خدا مثل این که این بخش هم با توجه به اطلاعات داده شده خیلی عالی و درجه یک ساخته شده و نکته ای که داره اینه که خشونت مولتی بازی واقعا بالاست و کشتن یک دوست اونم با چنین وضعی دردناک میشه ( اماده تصویه حساب باشید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-هست!شما کیفیت تریلری که گذاشتی رو ی نگا دقیق بش بنداز شیر فهم میشی منظور پست اینجانب رو ! هه..
- بنده pاس3 ندارم!
-اصلآ پستی که دادم رو خوندی؟!کجاش گفتم جَوِش و حال و صفاش خوب نی!!!؟جالبه
-شما امضاء رو این پایین میبینی؟اگه نمیبینی بگو سایزش رو فول اسکرین کنم که خوب ببینی ..!![]()
این تریلر رو که دیدی داشتی منظرهو در و دیوار نگا می کردی .اصلآ تو پست من ایرادی از گیم پلی بازی دیدی که نقل قول بی جهت می کنید دوست عزیز؟!
+
(خوبه والا داری از شیوه ی بازیه یکی دیگه انتقاد می کنی یهو همه میشن کاسه ی داغ تر از آش میپرن رو پستت بزن که میزنی!!! : دی)
تصاویر هـــــــــنری از بازی ...
Last edited by ™...; 04-06-2013 at 03:43.
لینک تورنت بازی اومده.
Last edited by saeedblack; 04-06-2013 at 12:15.
این سایت همونی هسست که Company of Heroes2 و Ride to Hell و Grand Theft Auto V (تازه نسخه PC ایش که اصلا معلوم نیست منتشر بشه ) رو واسه دانلود گذاشته
The Last of Us هم گذاشته که هنوز منتشر نشده و حجمش هم زده 11 گیگ در صورتی که خود ناتی داگ گفته حجمی در حدود 30 گیگ داره!
واقعا چه کسایی پیدا میشن ها!![]()
ساعت هفت و نیم بعد از ظهر فردا همه ی نقد ها و امتیازات منتشر میشه!
تا اینجا :
OPM یا مجله رسمی پلی استیشن 10 از 10
Edge : 10/10
Empire : پنج از پنج
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)