اگر زیر پکیج و روی لوله برگشت شوفاژ صافی نصب کردین اولین کاری که انجام میدین تمیز کردن این فیلتره و بعد شستشوی کامل مدار گرمایش با این کار مشکل حل میشه.
اگر زیر پکیج و روی لوله برگشت شوفاژ صافی نصب کردین اولین کاری که انجام میدین تمیز کردن این فیلتره و بعد شستشوی کامل مدار گرمایش با این کار مشکل حل میشه.
یعنی دستگاه شما فقط صدای زوزه داره.و الان مشکل دیگه ای نداره.
واحد شما توی طبقه چندم هستش.
نوشته شده توسط habibi .n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جنس رادیاتورها آلومینیومه ولی من هواگیری کردم ، صدای زوزه هم از قبل بود ودر تابستان مشکل نشتی از زیر دستگاه هم داشت که باعث افت فشار میشد ولی الان که رو شوفاژه مشکل نشتی حل شده و فقط صداشه
بله الان ظاهرا مشکلی نداره ، دیروز داشتم دودکش دستگاه رو بررسی میکردم ببینم لق نشده از قسمت بالای پکیج یه ضربه کوچیک به جعبه مستطیلی (ظاهرا برد دستگاه ) زدم و صداش خیلی کمتر شد،
سلام و وقت بخير
يه سوال ؟
رادياتور خونه ي ما فقط مال يك اتاق داغ شده و بقيه سرد هستند هواگيري هم كرديم و بازم سردند
پكيج نداريم موتور خونه است
بايد چه كارش كنيم؟
ممنون از راهنماييتون
دوست عزیز ، تعداد پره بستگی به شرایط خونت و برندی که میگیری داره.مثلا ترموی ایران رادیاتور نسبت به النای بوتان گرمادهی کمتری داره و طبیعتا تعداد بیشتری باید ازش بگیری. از طرفی اگه از پکیج استفاده میکنی سعی کن رادیاتور پانلی بگیری .چون پره ای ها آلمینیوم هستند و با توجه به مس بالای بکار رفته تو پکیج خیلبی با هم سازگار نیستند.اما با فرض متوسط بودن تلفات حرارتی منزلتون و دمای طرح سرد منطقه تون و... برا اتاق 8 متریت 7 پره بوتان یا پنلی 60 سانت کافیه برا 6 متریه 5 پره یا پنلی 500-600 سانتی کافیه.برا سالن که فکر کنم بین 35 تا 40 متر باشه 30تا 35 پره یا حدود 2.5متر پانل کافیه که با توجه به تعداد رفت و برگشت های در نظر گرفته شده تو سالن تقسیمش کن.
اول چک کنید ببیند آیا شیرهای پایین بالای رادیاتو باز هستند یا نه.اگر شیر ها باز بود و هوای هم داخل رادیاتورها نبود احتمال داره پمپ داخل موتورخانه خراب شده باشه.یک تعمییر کار بیارید پمپ رو نگاه کنه شاید گیر پاژ باشه.یا کوبلینگ پاره کرده باشه.
اگر دستگاه شما صدای شبیه به زوزه داره احتمال خیلی زیاد فشار گاز منزل شما بالای 20 میلی بار رفته.باید زنگ بزتی شرکت گاز که بیان فشار گازو کم کنن.
با سلام خدمت دوستان
میخواستم برای واحد حدودا 75 متری دوخوابه حدودا 12 متری پکیج و رادیاتور با قیمت مناسب و خدمات و سرویس دهی در منطقه اسلامشهر و رباط کریم بگیرم
طبقه اول بالای پارکینک از ساختمان 3طبقه 6واحدی قطر لوله دودکش 10 سانتی
ضمنا ممنون میشم قیمت مناسب ترین جای ممکن برای خرید رو پیشنهاد کنید
طبق آخرین توصیه هایی که تاحالا تو این تاپیک و جاهای دیگه خوندم فرولی و ایمر پیشنهاد شده و تاکید شده از بوتان مخصوصا بخاطر صدای بیش از حد دوری کنم
نظرتون در مورد پکیج ایران رادیاتور چیه ؟
آیا واقعا سری رادیاتور سری کال باوجود مزایا معایب نداشتن رنگ از داخل رو داره ؟
Last edited by DonyayeFarda; 01-11-2012 at 00:20.
دوست عزیز ،مشکل صدای فن بیشتر مال ایران رادیاتوره.بوتان بد نیست.ایمرگاز و فرولی از لحاظ کیفیت خوبن اما ایمر خدماتش خوب نیست.بهترین خدمات مال بوتان و فرولیه.واسه پکیج خدمات و گارانتی خیلی مهمه.با توجه به اینکه قطر دودکشت زیر 15 سانته باید از پکیج فن دار استفاده کنی.از لحاظ قیمت هم الان بازار آشفته است و اکثرا افزایش قیمت های سنگین داشتند.به طور مثال ایران گرون کرده و شده 2300 و اما فرولی هنوز خیلی گرون نکرده و 2600 قیمتشه.به نظر من الان برای شما بهترین گزینه فرولیه به نظر من 2 مدله فن دار فرولی بگیر.شرمنده اسم مدلاش رو خاطرم نیست اما پکیج 24 کیلو وات برا خونت کافیه.رادیاتور هم با توجه به پکیج بهتره پانلی بگیری.پره ای آلمینیومیه و با پکیج سازگار نیست.برا ااتاقات هر کدوم یک متر و برا سالنت که فکر میکنم 30-35 متر باشه با توجه به اینکه روی پارکینگی و پارکینگ فضای گرم شده نیست حدود 2.5 تا 3 متر رادیاتور پانلی میخوای که با توجه به ورودی خروجی های آیگرم شوفاژت تقسیم بع تعدادش کن.مثلا 2 تا 1.4متری کافیه.بهترین جا برای خریدتم خیابان طالقانی و کارگر تو تهرانه.در مورد ایران رادیاتور هم فقط انقدر بگم هرچی میخری ایران رادیاتور نخر که ااز نظر فنی از پکیج های درجه 3 چینی هم بدتره و این موضوع راحت با مقایسه قابل اثباته.موفق باشی
Last edited by hvac.eng; 01-11-2012 at 12:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)