تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 405 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اره مطمئنم که دما روی 60 هستش رادیاتورها هم گرم میشن نه خیلی داغ درباره شعله که فرمودی اینجوریه که وقتی دما به 45 میرسه شعله روشن میشه و دما رو بالا می بره تا حدود 67 بعد خاموش میشه دمای روی پکیج شروع می کنه به پایین اومدن تا برسه به 45 یکی دو دقیقه روی 45 میمونه دوباره علامت شعله روشن میشه تا دما رو برسونه به 67 این روند مدام تکرار میشه در مورد ابگرم بهداشتی بلافاصله با باز کردن شیر اب علامت شیر روشن میشه و دما رو میبره بالا -گرمای اب خوبه
    اگر زیر پکیج و روی لوله برگشت شوفاژ صافی نصب کردین اولین کاری که انجام میدین تمیز کردن این فیلتره و بعد شستشوی کامل مدار گرمایش با این کار مشکل حل میشه.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

جنس رادیاتورها آلومینیومه ولی من هواگیری کردم ، صدای زوزه هم از قبل بود ودر تابستان مشکل نشتی از زیر دستگاه هم داشت که باعث افت فشار میشد ولی الان که رو شوفاژه مشکل نشتی حل شده و فقط صداشه
    یعنی دستگاه شما فقط صدای زوزه داره.و الان مشکل دیگه ای نداره.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام .. سوالی در مورد نحوه انتخاب رادیاتور دارم . واسه یک خونه 64 متری دوتا اتاق خواب یکی 8 متری ویکی دیگه 6 متری چند تا پره نیاز داریم لطفا نحوه محاسبه تعداد پره ها رو هم بگید؟
    واحد شما توی طبقه چندم هستش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نوشته شده توسط habibi .n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جنس رادیاتورها آلومینیومه ولی من هواگیری کردم ، صدای زوزه هم از قبل بود ودر تابستان مشکل نشتی از زیر دستگاه هم داشت که باعث افت فشار میشد ولی الان که رو شوفاژه مشکل نشتی حل شده و فقط صداشه
    یعنی دستگاه شما فقط صدای زوزه داره.و الان مشکل دیگه ای نداره.

بله الان ظاهرا مشکلی نداره ، دیروز داشتم دودکش دستگاه رو بررسی میکردم ببینم لق نشده از قسمت بالای پکیج یه ضربه کوچیک به جعبه مستطیلی (ظاهرا برد دستگاه ) زدم و صداش خیلی کمتر شد،

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

سلام و وقت بخير
    يه سوال ؟
    رادياتور خونه ي ما فقط مال يك اتاق داغ شده و بقيه سرد هستند هواگيري هم كرديم و بازم سردند
    پكيج نداريم موتور خونه است
    بايد چه كارش كنيم؟
    ممنون از راهنماييتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز ، تعداد پره بستگی به شرایط خونت و برندی که میگیری داره.مثلا ترموی ایران رادیاتور نسبت به النای بوتان گرمادهی کمتری داره و طبیعتا تعداد بیشتری باید ازش بگیری. از طرفی اگه از پکیج استفاده میکنی سعی کن رادیاتور پانلی بگیری .چون پره ای ها آلمینیوم هستند و با توجه به مس بالای بکار رفته تو پکیج خیلبی با هم سازگار نیستند.اما با فرض متوسط بودن تلفات حرارتی منزلتون و دمای طرح سرد منطقه تون و... برا اتاق 8 متریت 7 پره بوتان یا پنلی 60 سانت کافیه برا 6 متریه 5 پره یا پنلی 500-600 سانتی کافیه.برا سالن که فکر کنم بین 35 تا 40 متر باشه 30تا 35 پره یا حدود 2.5متر پانل کافیه که با توجه به تعداد رفت و برگشت های در نظر گرفته شده تو سالن تقسیمش کن.
    سلام .. سوالی در مورد نحوه انتخاب رادیاتور دارم . واسه یک خونه 64 متری دوتا اتاق خواب یکی 8 متری ویکی دیگه 6 متری چند تا پره نیاز داریم لطفا نحوه محاسبه تعداد پره ها رو هم بگید؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام و وقت بخير
    يه سوال ؟
    رادياتور خونه ي ما فقط مال يك اتاق داغ شده و بقيه سرد هستند هواگيري هم كرديم و بازم سردند
    پكيج نداريم موتور خونه است
    بايد چه كارش كنيم؟
    ممنون از راهنماييتون
    اول چک کنید ببیند آیا شیرهای پایین بالای رادیاتو باز هستند یا نه.اگر شیر ها باز بود و هوای هم داخل رادیاتورها نبود احتمال داره پمپ داخل موتورخانه خراب شده باشه.یک تعمییر کار بیارید پمپ رو نگاه کنه شاید گیر پاژ باشه.یا کوبلینگ پاره کرده باشه.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

نوشته شده توسط habibi .n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جنس رادیاتورها آلومینیومه ولی من هواگیری کردم ، صدای زوزه هم از قبل بود ودر تابستان مشکل نشتی از زیر دستگاه هم داشت که باعث افت فشار میشد ولی الان که رو شوفاژه مشکل نشتی حل شده و فقط صداشه

بله الان ظاهرا مشکلی نداره ، دیروز داشتم دودکش دستگاه رو بررسی میکردم ببینم لق نشده از قسمت بالای پکیج یه ضربه کوچیک به جعبه مستطیلی (ظاهرا برد دستگاه ) زدم و صداش خیلی کمتر شد،
    اگر دستگاه شما صدای شبیه به زوزه داره احتمال خیلی زیاد فشار گاز منزل شما بالای 20 میلی بار رفته.باید زنگ بزتی شرکت گاز که بیان فشار گازو کم کنن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

میخواستم برای واحد حدودا 75 متری دوخوابه حدودا 12 متری پکیج و رادیاتور با قیمت مناسب و خدمات و سرویس دهی در منطقه اسلامشهر و رباط کریم بگیرم
    طبقه اول بالای پارکینک از ساختمان 3طبقه 6واحدی قطر لوله دودکش 10 سانتی
    ضمنا ممنون میشم قیمت مناسب ترین جای ممکن برای خرید رو پیشنهاد کنید
    طبق آخرین توصیه هایی که تاحالا تو این تاپیک و جاهای دیگه خوندم فرولی و ایمر پیشنهاد شده و تاکید شده از بوتان مخصوصا بخاطر صدای بیش از حد دوری کنم
    نظرتون در مورد پکیج ایران رادیاتور چیه ؟
    آیا واقعا سری رادیاتور سری کال باوجود مزایا معایب نداشتن رنگ از داخل رو داره ؟
    Last edited by DonyayeFarda; 01-11-2012 at 00:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز ،مشکل صدای فن بیشتر مال ایران رادیاتوره.بوتان بد نیست.ایمرگاز و فرولی از لحاظ کیفیت خوبن اما ایمر خدماتش خوب نیست.بهترین خدمات مال بوتان و فرولیه.واسه پکیج خدمات و گارانتی خیلی مهمه.با توجه به اینکه قطر دودکشت زیر 15 سانته باید از پکیج فن دار استفاده کنی.از لحاظ قیمت هم الان بازار آشفته است و اکثرا افزایش قیمت های سنگین داشتند.به طور مثال ایران گرون کرده و شده 2300 و اما فرولی هنوز خیلی گرون نکرده و 2600 قیمتشه.به نظر من الان برای شما بهترین گزینه فرولیه به نظر من 2 مدله فن دار فرولی بگیر.شرمنده اسم مدلاش رو خاطرم نیست اما پکیج 24 کیلو وات برا خونت کافیه.رادیاتور هم با توجه به پکیج بهتره پانلی بگیری.پره ای آلمینیومیه و با پکیج سازگار نیست.برا ااتاقات هر کدوم یک متر و برا سالنت که فکر میکنم 30-35 متر باشه با توجه به اینکه روی پارکینگی و پارکینگ فضای گرم شده نیست حدود 2.5 تا 3 متر رادیاتور پانلی میخوای که با توجه به ورودی خروجی های آیگرم شوفاژت تقسیم بع تعدادش کن.مثلا 2 تا 1.4متری کافیه.بهترین جا برای خریدتم خیابان طالقانی و کارگر تو تهرانه.در مورد ایران رادیاتور هم فقط انقدر بگم هرچی میخری ایران رادیاتور نخر که ااز نظر فنی از پکیج های درجه 3 چینی هم بدتره و این موضوع راحت با مقایسه قابل اثباته.موفق باشی
    با سلام خدمت دوستان

میخواستم برای واحد حدودا 75 متری دوخوابه حدودا 12 متری پکیج و رادیاتور با قیمت مناسب و خدمات و سرویس دهی در منطقه اسلامشهر و رباط کریم بگیرم
    طبقه اول بالای پارکینک از ساختمان 3طبقه 6واحدی قطر لوله دودکش 10 سانتی
    ضمنا ممنون میشم قیمت مناسب ترین جای ممکن برای خرید رو پیشنهاد کنید
    طبق آخرین توصیه هایی که تاحالا تو این تاپیک و جاهای دیگه خوندم فرولی و ایمر پیشنهاد شده و تاکید شده از بوتان مخصوصا بخاطر صدای بیش از حد دوری کنم
    نظرتون در مورد پکیج ایران رادیاتور چیه ؟
    آیا واقعا سری رادیاتور سری کال باوجود مزایا معایب نداشتن رنگ از داخل رو داره ؟
    Last edited by hvac.eng; 01-11-2012 at 12:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •