باید سی موس رو ریست کنی یا اینکه باطری رو چند دقیقه ای بیرون در بیار و دوبار جا بزن
باید سی موس رو ریست کنی یا اینکه باطری رو چند دقیقه ای بیرون در بیار و دوبار جا بزن
اصلا دلیل آپدیت کردن بایوس برای جی هست ؟ مگه همین بایوس فعلی چه اشکالی داره ؟
مثلا برای من که asrock هست و حدود 1 سالی میشه که دارم چه اتفاقی توی آپدیتش میشه که الان نمیشه ؟
سلام
این کارو کردم ولی باز هم درست نشد
بعد فهمیدم بایوس یه مادر بورد دیگه رو آپدیت کردم مدل 8s651mrzc ولی در صورتی مدل مادر برد من 8s651mprzc می باشد
چکار کنم
سلام دوست عزیز قبلش بگم اگه گارانتی داره ( که البته فکر نکنم !!) ببرش گارانتی ولی اگه نداره این راهو تست کن
1- یه فلاپی دیسک bootable میسازی
2- برنامه بایوستو از اینجا بگیر :
3- این برنامه رو از اینجا بگیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4- حالا این دوتا فایل رو داخل فلاپی بوتی که ساختی کپی کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5- توی فلاپی فایل AUTOEXEC.BAT رو پیدا کن روش کلیک راست کن Edit رو انتخاب کن
6- حالا اینو به انتهای فایل اضافه کن بعد سیو کن :
7- فلاپی رو داخل فلاپی درایو بزار سیستمو روشن کن 3 - 4 صبر کن ببین جواب میگیری یا نه !ECHO OFF@
awdflash s651mprz.f8 /py /sn /cc /cd /cp /cks /R
Last edited by ehsankalak; 20-02-2009 at 13:17.
دوست عزیز من الان سیستم بالا نمیاد هیجی رو صفحه نمایش نشون نمی ده. به طور ساده تر مونیتور روشن نمیشه چراغش سبز نمیشه .مونیتور سالمه با یه کیس دیگه امتحان کردم. من کامپیوترم کارت گرافیکش انبورده. چکار کنم؟
سلام
من p5q دارم می خوام ببینم از کجا باید بفهمم ورژن بایوس من الان چنده ؟ که بخوام آپدیتش کنم ؟ جدید ترین آپدیتش چنده ؟
ورژن بایوس رو از تب مادربرد برنامه CPUZ می تونید ببینید.
جدیدترین آپدیت رو هم در بخش Support سایت ASUS ببینید.
خب من ورژن الانم 0506 بود بعد ورژن 1611 رو دانلود کردم ...
آپدیت کنم با خیال راحت ؟ یا این که ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟
راستی دو نسخه برای دانلود داشت یکی Global و یکی China من اولی رو دان کردم درسته دیگه ؟
سلام رفقا
من یه کشگل جدی پیدا کردم که مادر برد هم درش دخیله ، نمیدونم با اپدیت حل میشه یا نه براتون لینک تاپیکمو میذارم پلیز نگاهی بکنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
اگه مدل مادربردتون p5q خالیه که درسته ( آخرین ورژن بایوسش 1611 هست )
اینم ورژن های مختلفش نیست فقط سرورهای مختلف برای دانلود فایل هست و روی هردوتاشون یه ورژن برای دانلود هست و فرقی نمیکنه از کدوم یکیشون بگیری .راستی دو نسخه برای دانلود داشت یکی Global و یکی China من اولی رو دان کردم درسته دیگه ؟
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)