تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 1849 اولاول ... 2733343536373839404147871375371037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان 2 تا خبر خوب دارم . همین امشب از پشتیبانی سوال کردم . خبر اول اینه که تمامی ترافیک ها اعم از ترافیک خود دوره - ترافیک های خریداری شده - ترافیک هدیه در صورت تمدید دوره جدید قبل از تمام شدن دوره فعلی به دوره جدید انتقال پیدا میکنه . و خبر بعد اینکه مدت زمان هم انتقال پیدا میکنه !!! یعنی اگر سرویس شما مثلا 1 مهر تمام میشه و مثلا روز 25 دوره جدید رو پرداخت کنید دوره جدید شما میشه 35 روز ! یعنی اون 5 روزی که زودتر پرداخت کردید به دوره جدیدتون اضافه میشه که این عالیه البته در رابطه با انتقال ترافیک های هدیه مطمئن نیستم . چون 2-3 دفعه زنگ زدم یکی میگفت انتقال پیدا میکنه یکی میگفت نه !!!
    Last edited by porya_spy; 23-08-2012 at 23:52.

2. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

البته در رابطه با انتقال ترافیک های هدیه مطمئن نیستم . چون 2-3 دفعه زنگ زدم یکی میگفت انتقال پیدا میکنه یکی میگفت نه !!!
    اگر سرویستو تمدید کنی ترافیک هدیه به ماه بعد انتقال پیدا میکنه ولی نمیتونی توی تغییر سرویس ترافیک هدیه رو تبدیل به پول کنی و با استفاده از اون سرویس دیگه ای انتخاب کنی.

4. این کاربر از ooghry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 30we's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسانی که مشترک سرویس 2 مگ تا 4 مگ بودن خواهشا پیگیری کنن یه جوری باشه که نه سیخ بسوزه نه کباب......
    به شخصه حاضر بودم 2 برابر پولی که واسه سرویس 10 گیگ 2 مگ تا 4 مگ میدادم بدم ولی دانلود رایگان شبانم به همون شکل قبلی یاقی میموند....
    من شبها سرعتم میوفتاد و شبها با سرعت 250 تا 100 دانلود میکردم,حاضرم بودم براش پوله بیشتر هم بدم,اما الان این سرویس 30 گیگ 45 تومن بدونه دانلود شبانه واقعا به ضرر هم شرکته هم مشتری,من مشتری وقتی در ماه میتونستم شبی 3 گیگ به عبارتی ماهی 100 گیگ با سرویس 2 مگ تا 4 مگ دانلود کنم با ماهی 30 تومن,الان برایه همون 100 گیگ باید 3*45=135 تومن پول بدم......این شرکت میخواست رو دسته صبانت و پارس آنلاین بلند بشه و اگه کیفیتش رو حتی با افزایش قیمت هم حفط میکرد مسلما همه راضی بودن ولی الان به صرفه نیست کسی سرویس 2 مگ تا 4 مگ رو درخواست کنه....
    لطفا میل بزنید یا تماس بگیرید و بگید که با افزایش قیمت موافقید ولی با این کار برایه سرویس 4 مگ نه....این رویه باعث جذب مشترک برایه سرویس 4 مگ شرکت نمیشه,چرا مشترک باید بره سرویس 4 مگ ماهی 30 گیگ بخره به قیمت 45 در صورتی که با سرویس 512 تا 2مگ هم میتونه با دانلود شبانه رایگان, شبی 1 گیگ و به عبارتی ماهی 30 گیگ دانلود کنه,این رویه برایه سرویس 4 مگ یه اشتباهه محضه,شرکت خودش هم ضرر میکنه ما هم ضرر میکنیم.

6. این کاربر از 30we بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان سلام می خواستم بدونم این نوین نت کیفیت و سرعتش خوبه؟؟وضعیت شبانه و رایگانش چطوریه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستم دو هفته ی پیش از اسپادان خط نوین نت گرفت که سه روزه وصل شد دیروز یک خط برای خودم می خواستم زنگ زدم گفت فعلا به دلیل افزایش قیمت نوین نت قرارداد جدید ثبت نمی کنه. تو سایتش هم ثبت کرده. مثل اینکه به نمایندهاشون هم نگفته بودند. زنگ زدم خود شرکت نوین نت در مورد قیمت ها بپرسم خود پشتیبانی هم اطلاع دقیق نداشت گفت شنبه زنگ بزن تا واحد فروش باشند ...

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

کسی جواب مارو نمیده؟؟

داره خودمونی میشه mob110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آدم خوش شانس یعنی من امروز زنگ زدم میگه به موقع ثبت کردی اگه پنج ساعت دیر تر ثبت کرده بودی جزو مشتری های جدید حساب می شدی ولی الان می تونی تا یه سال از ساعت 2 تا 8 با سرعت 2 تا 4 مگ دانلود رایگان کنی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

منم امروز وصل شد واسم.

2-4 مگ گرفتم. بهم گفت کسایی کته قبلاً خرید کردند سرویسشون بر اساس قبل هست!

من تا 3 ماه دیگه شبانه دارم. بعدش هم خدا کریمه!

اینم تست من:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت و پینگش توی روز که عالیه. شب باید امتحان کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به همه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سوال توی پیغام خصوصی پرسیده بود چون من هنوز 20 تا پست ندارم نمیتونم تو پ.خ جواب بدم گفتم همینجا بگم که بقیه هم بدونن.

فکر کنم تصورت از تمدید اشتباه باشه،یه مثال واست میزنم:
    یک سرویسی داری از تاریخ 1/6/91 تا 1/7/91
    اگه روز 15/6/91 شما سرویس خودت رو تمدید کنی و پول یک سرویس یک ماهه پرداخت کنید سرویس شما از 1/7/91 تا 1/8/91 تمدید میشه(این قانون همیشه بوده) و هم ترافیکی که پول داده بودی تا 1/8/91 اعتبار داره و هم ترافیک هدیه.
    ولی اگه تو تاریخ 15/6/91 تغییر سرویس بزنی(بعد از محاسبه بستانکاری فعلی و ...) اگر پرداخت کنی سرویس جدیدت میشه از 15/6/91 تا 15/7/91
    این دو تا قانون از قدیم بوده.
    چیزی که احتمالا به شما گفتن برای دانلود شبانه رایگانه.
    فرض کن همین سرویس 1/6/91 تا 1/7/91 از 2 بامداد تا 8 صبح رایگان داره اگر سرویستو تمدید نکنی یا تغییر ندی میتونی تا 1/7/91 شبانه رایگان دانلود کنی ولی اگه مثلا 15/6/91 سرویستو تمدید کنی یا تغییر بدی دیگه شبانه رایگانت میشه همون سرویس جدیده که انتخاب کردی،بهت توصیه میکنم.تا یک روز مونده به پایان سرویست از ترافیک رایگانت استفاده کن و بعد تمدید بزن که ترافیک باقیموندت یا هدیت نپره.

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

آقا چه مسخره بازی ای راه انداختند اینا :@ :@ یعنی چی آخه. اصلا بهشون نیومده که واسشون تبلیغ کنیم امروز اومدم سرویسم رو تمدید کنم، میبینم زدند شبانه رو برداشتند و قیمت رو هم بردند بالا. این چه وضعیه آخه !؟

این چه مسخره بازی هست راه انداختند آخه؟

پاینده باشید.
    Last edited by Lord Farshad; 25-08-2012 at 19:13.

14. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •