سرویس های 512 سرعت دانلود تا چقدر میره؟
ارزش داره که این همه براش پول میدین؟
سرویس های 512 سرعت دانلود تا چقدر میره؟
ارزش داره که این همه براش پول میدین؟
سرویس های رایتل پینگ خوب و سرعت واقعی دارند یعنی 512 حدود 65 اینها و یک مگ حدود 120 سرعت دانلود داره اما با توجه به قیمت برای دانلود فایلهای حجیم بدرد نمی خورند برای وبگردی با موبایل یا تبلت و چک میل و شبکه های اجتماعی و رادیو های اینترنتی خیلی خوب هستند...
رایتل اینترنت سرعتش خوبه برای بازی آنلاین به خوای انجام بدی خوبه ! تست کردم خوب بود
برای دانلود هم اگه فایل سنگین مثل فیلم دانلود نکنی میشه یه کاریش کرد ولی برای وبگردی فوق العادست قطعی تا حالا نداشته تو تهران ، سرعتش هم تا 170 میره برای 128 !
اگه برای وبگردی باشه عالیه !![]()
سلام به داداشای گلم خسته نباشید من هنوز نگرفتم میخام فردا بگیرم چندتا سوال دارم ممنون میشم کامل جواب بدید:
1.هزینه بسته اینترنت یک ماهه کمترین سرعت و حجم دیتا و اعتباری یکی هست؟
2..هزینه بسته اینترنت یک ماهه کمترین سرعت و حجم دیتا و اعتباری چنده؟
3.هزینه خرید بسته های اینترنت دیتا و اعتباریش یکیه؟
4.الان اعتباری و دیتا بگیرم پیشفرض سرعت اینترنتش چنده؟
5.اگه فردا بگیرم 1 گیگ رایگان یک ماه دارم؟(از یه نمایندگی ایرانسل اگه بخرم اورده رایتل)
6.اگه اعتباری یا دیتا بگیرم راحت با وایبر اینا میتونم تماس صوتی و ویدویی داشته باشم؟
با تشکر فقط یه دنیا ممنون میشم جواب بدید و نگید برم سایتش چون رفتم و میخام ار تجربیات شما استادان استفاده کنم
سلام فردا سیم منو میارن اعتباری گرفتم اما گوشیم میکرو خوره حالا کارت بیاد از این معمولیاست کجا ببرم میکرو بدن بهم ؟
چیزی که مهمه اینکه اگه یه روزی 4G توی این مملکت راه بیوفته، قطعا میشه گفت یه اتفاق مهمی حتما قبلش افتاده! البته اگه اون روز موهای ما رنگ دندان هایمان نشده باشه.
مغازه های موبایل همشون براتون پانچ میکنن
هزینه سیم کارت دیتا با اعتباری فرق داره خییلی هم فرق داره به سیم کارت دیتا تا 1 مگ میدن البته نه به آسونی ولی به اعتباری تا 512
هزینه دیتا بالاتره ولی حجم و زمانش بیشتره نسبت به اعتباری ، اعتباری برای کم مصرف ها خییلی خوبه
موقع ای که سیم کارت میخری 1 گیگ رایگان 128 داره که روی 256 فیکس شده سرعتش به 45 بعضی اوقات تا 160 170 میرسه بستگی به محل زتدگیتون داره ، با وایبر تست نکردم ولی یاهو مسنجر عالی بود هم تصویر هم صدااش
هزینه سیم کارت اعتباریش :
![]()
یک سوال الان نرخ هر 1 مگ برای رایتل چنده ؟ مگی چند و گیگی چند میندازه ! و دوم اینکه الان برا من امده ولی از کجا بدونم که 1 گیگ هدیه داره ؟ و تا کی مهلت استفاده داره توی حساب کاربریم که نگاه کردم موجودیم 0 بود در صورتی که گفته بودن 10 تومن اعتبار اولیه داره !
من کارت دانجویی رو فرستادم براشون آیا باز میکنن که بتونم یه 512 بردارم ؟
خب داداش ممنون ازینکه جواب دیدی
فرضا من الان سیم کارتم شارژ ایناش تموم شده میخام یه بسته بخرم یه ماهه باید دقیقا چه کارهایی رو انجام بدم؟؟
مثل ایرانسل شارژ بریزم بعد کد بزنم؟؟
تو سایت رایتل نوشته رمز وقتی وارد حساب کاربری مشم اون رمز چیه؟ از کجا بدنم چنده؟؟
Last edited by ramsam2; 28-02-2013 at 19:26.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)