آخه مشکل این مدرن 3 اینه که قوانین رو نمیشه با !rules نمایش داد قبلی خیلی امکانات بهتری داشت مدرن 2 یادش به خیر خدا بیامرزدشهم وت میدادیم هم آنتی چیتاش بهتر بود هم آدمینا امکاناتشون بالاتر بود الان خیلی بی دروپیکره این مدرن 3
آخه مشکل این مدرن 3 اینه که قوانین رو نمیشه با !rules نمایش داد قبلی خیلی امکانات بهتری داشت مدرن 2 یادش به خیر خدا بیامرزدشهم وت میدادیم هم آنتی چیتاش بهتر بود هم آدمینا امکاناتشون بالاتر بود الان خیلی بی دروپیکره این مدرن 3
بدجور موافقم!
رفتم خونه رفیقم بعد سروره نوشته Protected by AntiCheat رفیقم راحت چیت میزد عین خیالشم نبود
خیلی بی عرضه شدن
حتی خود ادمین ها هم هکرن
بابا آدمینها که دستشون خیلی بازه بدون هکم شنیدم میتونن خیلی کارا کنن مثل پرشای بلندتر
گفتم پرشای بلند یاد یه مد جالب و جدید افتادم که چند وقت پیش تو یکی از سرورای مدرن 2 قبل از اینکه داون بشن دیده بودم چه حیف که نه اسم سرورش یادم مونده نه کلاً سرورا برمیگردن ! همه بازیکنا میتونستن بپرن برن تا ارتفاع 100 متری ! یعنی میرفتن بالا پشت بوما با هم میجنگیدنخیلی خنده دار و البته جالب بود
مدرن 2 حرف نداشت تو مد زامبی میرفتیم بالای خونه بالای ماشین و ... پله مله هم خیلی داشت اما تو این یکی اصلاً توان بالا رفتن از یه جعبه هم نذاشتن !!
ادمینا خیلی بی شرفن ... یه روده راست تو دلشون نیست همشون یه مشکلی دارن
بلانسبت اونایی که اینو میخونن!
هزار بار پارسال خودمونو جررررر دادیم mw3 ضعیفه mw3 بدرد نمیخوره بازم گوش نکردن میگفتن mw3 نسلی جدید از بازی های رایانه ای!
ر.ی.دن به بازی هیچ پسرفت هم کردن ...mw2 یه چیز دیگه بود!
جالبه لینک دانلودشم نیس!
همه اینها برای MW3 هم وجود داره
فقط کافیه که ادمین پلاگین هاش رو روی سرور نصب کنه
البته نصب پلاگین های زیاد ، فکر نکنم خوب باشه
!rules و vote هم پلاگین داره که باید نصب بشه
Last edited by virus2009; 30-05-2012 at 20:11.
خب آره امید منم به این هست که با همت سروردارا یه کم شرایط بهتر بشه
اما قبول کن مپای مدرن 2 خیلی سرتر بودن تازه امروز یه ماشین بزرگی دیدم که میشه بری بالاشو نزدیک سقف برسی ! تو مپ bootleg مثل تحفه نظنزی تو برهوت میمونهاما این کجا و مپی مثل favela با اون همه سوراخ سمبه کجا !!!! نه فقط اون همه مپاش توپ بودن وای بر ما که چه لعبتیو از دست دادیم ای وای ما
![]()
Last edited by dashmojtaba; 30-05-2012 at 23:49.
من چند روز پیش یک سرور FFA راه انداختم منتها پینگش یکم بالاست چون اینترنت مخابرات دارم ( مشهد )
اگه بتونم چندتا از این پلاگین های Fun هم روش نصب می کنم
+ حالا میشه امید داشت که با پچ ها و DLC های جدید مپ ها و مد های بهتری واسه بازی بیاد
همین سرور پارس ؟ همش فریو گان بود خیلی حال داد
دمت گرم![]()
Last edited by dashmojtaba; 31-05-2012 at 12:07.
شما از کجا میدونی پارس ماله ایشونه ((((:
منم HAJJ ARIA هستم دیگه شاید منو بشناسید (:
o yea ! you are pro)
نه ازش پرسیدم اون دمت گرم بابت همون برنامه های آیندشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)