تا انجاییکه میدونم آیپد برای استفاده از اینترنت هیچوقت لاک نبوده و نیازی به انجام کاری ندارید. فقط میکروسیم کارت نیاز دارید.
تا انجاییکه میدونم آیپد برای استفاده از اینترنت هیچوقت لاک نبوده و نیازی به انجام کاری ندارید. فقط میکروسیم کارت نیاز دارید.
یعنی بجای سیم کارت باید میکروسیم کارت بخرم؟
چند؟ از کجا؟
بله. یا اماده بخرید یا باید سیم کارتتون رو بدید ببرند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جواب دکتر سونیرا که گفته بود باتری آیپد3 بعد از گزارش شارژ 100 درصدی، باز هم شارژ میشه یکی از zdnet یک مقاله نوشته ( کامنتهاش جالبتر هستند) و به این اشاره کرده که این مورد طبیعی است و موبایل را مثال زده که وقتی شارژ 100 % میشود و شما شارژر را جدا می کنید بعد از مدت کوتاهی میاد روی 99 ولی اگر تمام شب تا صبح را به شارژ بگذارید، مدت زمان بیشتری طول میکشد تا بیاد روی 99
مبارک باشه
دوست عزیز آیپد جدید هم مثل آیپد 2 از gprs علاوه بر 3g و 4g پشتیبانی میکنه
و از اونجایی که تمام نسخه های ارایه شده آیپد آنلاک فکتوری هستند نیازی به هیچ کاری به جز تهیه سیم کارت ایرانسل و یک کارت شارژ ندارید ( البته از سیم کارت همراه اول و تایا و تامین تله کام (3g) هم میتونید استفاده کنید )
قیمت یکی از سایت ها ...
Apple New iPad (3) WiFi 16GB:1.350 t
Apple New iPad (3) WiFi+4G 64GB:1990 t
قیمتاش امده پایین......
قیمت ها در حال کاهش هستند!!! ولی همون 600 700 تومن هم در حد خودش زیاده و شما باهمون هم میتونید از سیستم وایرلس شرکت های مختلف استفاده کنید که همه جای شهر تو دسترس هستند ولی خارج از شهر در دسترس نیستند
تو همه شهر ها سیستم وایرلس شهری هست!!!
تو شهر ما که کوچسکه و منطقه 3 هم هستیم هست!!!!!!!!!!
در مورد اینکه میگید 3 تا از این 1 میلیون تومن ها هم ااقه نکرد باید بگم سیم کارت داشتن یا نداشتنش زیاد تاثیری نداره که بخواید اینجوری صحبت کنید راجبش
ببین منظوراتو از بیابون نمیفهمم و نمیدونم تو چه اداره ای کار میکنی ولی چیزی که هست و من اطلاع دارم الان همه جا اینترنت در دسترس هستش
اینکه یکی بهتراز دیگری هستش اصلا منطقی نیست و باید نیاز ها مورد بررسی قرار بگیرهبه نظر من مدل 3g یا 4g به صرفه تره
بهر حال هرکی نظر خودشو داره ولی در مجموع تصور نمیکنم استفاده از در کل لذتی هم داشته باشه استفاده از اینترنت لاک پشتی روی همچین سیستم هایی
---------------------------------
شما چه دلیلی داری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)