تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 73 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 722

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed: Revelations

در آغاز فعالیت david_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عزيزان كسي نميتونه مشكل من رو بر طرف كنه من اين مشكل رو پيش از اين هم پرسيده بودم ولي پاسخي از طرف دوستان نديدم
    من ابديت رو نصب كردم كركش هم ريختم و اكنون هيچ مشكلي در اجراي بازي ندارم تنها مشكلي كه اكنون دارم اينه كه صداي بازي از تصوير جلوتره وقتي شخصيت هاي داستان سخن ميگن صدا جلو تر از تصوير پخش ميشه ايا براي حل اين مشكل راه حلي هست يا نه سپاس گزارم ميشم پاسخم را بدهيد
    بايد بگم كه سيستمم داراي گرافيك 1 رم 2 هستش و درايور كارت گرافيكمم ابديته

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

عزيزان كسي نميتونه مشكل من رو بر طرف كنه من اين مشكل رو پيش از اين هم پرسيده بودم ولي پاسخي از طرف دوستان نديدم
    من ابديت رو نصب كردم كركش هم ريختم و اكنون هيچ مشكلي در اجراي بازي ندارم تنها مشكلي كه اكنون دارم اينه كه صداي بازي از تصوير جلوتره وقتي شخصيت هاي داستان سخن ميگن صدا جلو تر از تصوير پخش ميشه ايا براي حل اين مشكل راه حلي هست يا نه سپاس گزارم ميشم پاسخم را بدهيد
    بايد بگم كه سيستمم داراي گرافيك 1 رم 2 هستش و درايور كارت گرافيكمم ابديته
    شما مدل کارت گرافیکت چیه ؟ 1 گیگ حافظه داره ولی مدلش هم مهمه.
    اگه ضعیف باشه باید رزولوشن و جزئیات گرافیکی رو پایین بیاری تا حل شه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ولی یه سوال داشتم
    کسی میدونه آنلاین این بازی چجوریه ؟؟؟ مدل بازیش رو میگم ؟؟؟ مثل کال آف دیوتی هم دیگه رو میکشیم ؟؟؟ یا مثلا زمان میده از یه جا به جای دیگه باید بری ؟؟؟

در آغاز فعالیت david_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما مدل کارت گرافیکت چیه ؟ 1 گیگ حافظه داره ولی مدلش هم مهمه.
    اگه ضعیف باشه باید رزولوشن و جزئیات گرافیکی رو پایین بیاری تا حل شه.
    اين مشخصات كامل رم و گرافيكمه حالا بايد چيكار كنم؟؟؟

SyncMaster on NVIDIA GeForce 9500 GT گرافيك
    2.0GB Single-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-12) رم

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

اين مشخصات كامل رم و گرافيكمه حالا بايد چيكار كنم؟؟؟

SyncMaster on NVIDIA GeForce 9500 GT گرافيك
    2.0GB Single-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-12) رم
    همونطور که گفتم ، کارت گرافیکت ضعیفه.
    شما رزولوشن بازی و جزئیات گرافیکی رو بیار پایین تا به نتیجه مطلوب برسی.

6. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه devilboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این مراحل رو میتونید درست روبه روی دریچه بزرگ آنیموس و روی تپه ببینید که شامل 5 درب هستن.
    وقتی قصد ورود به این دریچه ها رو دارید (اگر تازه شروع کرده باشید) یه پیغام میاد که یه تعدادی فرگمنت نیاز دارید.

درب اول 5 فرگمنت
    درب دوم 10 فرگمنت
    درب سوم 15 فرگمنت
    درب چهارم 20 فرگمنت
    درب پنجم 30 فرگمنت

فرگمنت ها هم همون چیزهایی هستن که مثل الماس هستن و رنگ آبی دارن. اکثراً هم روی سقف ها و جاهای بلندن که راحت میشه پیداشون کرد. تعداد کل فرگمنت ها 100 عدد هست که شما برای باز کردن دریچه ها فقط به 30 عدد از اونها نیاز دارید.

برای پیدا کردن راحت و بهتر اونها هم میتونید به بالای بلندی ها و برج ها برید و با فعال کردن چشمان عقاب بگردید و در صورت وجود فرگمنتی در اون محدوده، اون روی نقشه معلوم میشه.

البته بعد از پایان بازی و به دست آوردن 5 دیسک مموری الطیر، جای تمام فرگمنتها روی نقشه نمایان میشه که دیگه کار همه راحت میشه.

برای فهمیدن اینکه آیا دریچه ای باز شده یا نه هم میتونید هروقت از بازی یک بار (اسکِیپ) Esc رو بزنید و گزینه یکی مونده به آخر، Return to animus island، باید جلوش یه علامت تعجب اومده باشه.
    اگر اومده یعنی در باز شده.

---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

درسته.به خاطر همین نداشتن حال و حوصله و وقت، امیر جان تمامی راه ها رو توی پست اول قرار دادن.
    در ضمن، پست شما اسپم نیست.
    خیلی ممنون از جواب کاملتون ولی این یعنی این درها هیچ ربطی به داستان اصلی بازی نداره یا داره؟ چون من میخواستم تست کنم که نسخه سالم دارم یا نه ولی چون تازه بازی رو گرفتم نمیتونم وارد درها بشم . یه سوال دیگه هم دارم اگه نسخه ناقص گرفته باشم توی هر کدوم از درها برم از بازی خارج میشه یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

12

خیلی ممنون از جواب کاملتون ولی این یعنی این درها هیچ ربطی به داستان اصلی بازی نداره یا داره؟ چون من میخواستم تست کنم که نسخه سالم دارم یا نه ولی چون تازه بازی رو گرفتم نمیتونم وارد درها بشم . یه سوال دیگه هم دارم اگه نسخه ناقص گرفته باشم توی هر کدوم از درها برم از بازی خارج میشه یا نه؟
    اگه بخوام موضوع و دلیل در ها رو بگم، بایستی بگم که این درها با بازی و به پیگیری DNA و مموری های نژاد دزموند هیچ ارتباطی نداره. و کاملاً جدا هستن. البته این مورد رو وقتی که وارد در ها بشید به وضوح میبینید. چون بعد از وارد شدن به هرکدوم از دریچه ها شما از بازی بیرون رفته و بعد از چند ثانیه به محیطی شبیه محیط داس وارد میشید(البته مربوط به بازیه و به داس ویندوز ربطی نداره). برنامه فایل های آنیموس رو لود میکنه و شما رو به مغز آنیموس منتقل میکنه.
    توی این بخش و طی این 5 مرحله (5 درب) دزموند که به خاطر شُکی که بر اثر پیدا کردن سیب ( پایان BrotherHood) و کشتن دختره بهش دست داد ، به کما میره و توی این مرحله ها به بازیابی ذهن و خاطرات و یا بهتره بگم که به کمک به زنده موندن خودش میپردازه.
    نظرم اینه که بیشتر توضیح ندم تا خودتون بخواید مراحل رو رد کنید ( چاره دیگه ای هم ندارید آخه )
    فقط یک نکته رو باید بگم. البته هرکسی که وارد این مراحل شده خودش قطعاً فهمیده، ولی میگم تا توی دلم نمونه عقده ای نشم
    توی هر مرحله یه مکعب وجود داره که مربوط به Multiplayer بازی میشه. بگرد و اونها رو پیدا کن.

راستی این رو هم برای تأکید میگم. بازی حتی اگر هم سالم و بدون نقص باشه، موقع وارد شدن به دریچه های دزموند کامل از بازی میره بیرون (برای چند ثانیه) و باز به بازی برمیگرده. پس نترسید و نگید : ای بابا گندش بزنه. باز هم که مشکل داره ! ای بترکی که من رو کشتی ....
    Last edited by p3inkiller; 05-12-2011 at 19:13.

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من یک مشکلی دارم دمو های توی بازی تیکه تیکس برای من. اونایی که در حین بازی رخ میده . البته نسخه منم اون کم حجمه بود. کسی راه حلی داره که مشکل من حل بشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان کسی‌ میتونه به من کمک کنه؟!؟ مال من بازی اصلی‌ بود و ستاپ توی ۲ تا دی‌وی‌دی و یه کرک که توی دی‌وی‌دی اول بود.... همه کار کردم ولی‌ بازم یه کم موس رو میچرخونم یه ۳۶۰ می‌زنه دسمند!!!! رم ۲ سیپییو ۲.۲ دوال کر گرافیک هم ۱۲۸میلی‌گرم با ۱ گیگ شرح از رم وین هم ۷ ولی‌ تاحالا توی نسخهأ قبلی‌ به این مشکل بر نخوردم اصلا نمیدونم جریان چیه!!!!! همه کار کردم زیاد کردم رزولوشن رو کم کردم حتا موقع جنگ هم روی دشمن فوکوس نمی‌کنه نمیدونم چشه

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

این مراحل رو میتونید درست روبه روی دریچه بزرگ آنیموس و روی تپه ببینید که شامل 5 درب هستن.
    وقتی قصد ورود به این دریچه ها رو دارید (اگر تازه شروع کرده باشید) یه پیغام میاد که یه تعدادی فرگمنت نیاز دارید.

درب اول 5 فرگمنت
    درب دوم 10 فرگمنت
    درب سوم 15 فرگمنت
    درب چهارم 20 فرگمنت
    درب پنجم 30 فرگمنت

فرگمنت ها هم همون چیزهایی هستن که مثل الماس هستن و رنگ آبی دارن. اکثراً هم روی سقف ها و جاهای بلندن که راحت میشه پیداشون کرد. تعداد کل فرگمنت ها 100 عدد هست که شما برای باز کردن دریچه ها فقط به 30 عدد از اونها نیاز دارید.

برای پیدا کردن راحت و بهتر اونها هم میتونید به بالای بلندی ها و برج ها برید و با فعال کردن چشمان عقاب بگردید و در صورت وجود فرگمنتی در اون محدوده، اون روی نقشه معلوم میشه.

البته بعد از پایان بازی و به دست آوردن 5 دیسک مموری الطیر، جای تمام فرگمنتها روی نقشه نمایان میشه که دیگه کار همه راحت میشه.

برای فهمیدن اینکه آیا دریچه ای باز شده یا نه هم میتونید هروقت از بازی یک بار (اسکِیپ) Esc رو بزنید و گزینه یکی مونده به آخر، Return to animus island، باید جلوش یه علامت تعجب اومده باشه.
    اگر اومده یعنی در باز شده.

---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

درسته.به خاطر همین نداشتن حال و حوصله و وقت، امیر جان تمامی راه ها رو توی پست اول قرار دادن.
    در ضمن، پست شما اسپم نیست.
    شما اگر توی پست اول مشکل بنده رو پیدا کردی ممنون میشم....شاید چشم بصیرت میخواد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •