ببینم دوستان برای نسخه ای که daemon tools pro میخواد ، نرم افزار دیگه ای میشه استفاده کرد که این ایمیج mdx و بشه باهاش mount کرد؟
ببینم دوستان برای نسخه ای که daemon tools pro میخواد ، نرم افزار دیگه ای میشه استفاده کرد که این ایمیج mdx و بشه باهاش mount کرد؟
سلاممن نسخه بلک باکس شو دارم به او مرحله ای که بتمن گیرمیندازن میرسه میزنه skip movie or game will crash بعدش صفحه سیاه میشه هر کلیدی هم میزنم میزنه لودینگ skip نمیاره
سلام دوستان.من بازی رو بدون مشکل نصب کردم اما توی قسمت settings controls که از batman launcher میرم هیچی نمی یاد.توی بازی هم هیچ دکمه ای کار نمی کنه.مثلا همون اول بازی که با اون دختره باید بغیه رو بزنی هیچ دکمه ای کار نمی کنه کلید موس هم کار نمی کنه فقط میشه موس رو چرخوند.اگه راهنمایی کنید که چجوری درستش کنم ممنون می شم
سلام
دوستان من فایل setup بازیم خراب شده ( بعد از عوض کردن ویندوز) حالا نمیتونم بازی رو دوباره نصب کنم
جایی هست که بتونم فایل setup رو بگیرم ؟
اقا سلام خسته نباشيد
من نسخه black box كه 8 گيگ دانلود كردم دي وي دي 1 4 گيگ است وقتي اكستركت ميكنم اخرش ميزنه file is corrept
keep broken ميكنم ايمجش در مياد ولي موقع نصب وسطاش ارور 07 مزنه مپر بيرون
حالا من نرم افزار سيگمنت دانلودر گرفتم لينك فايل مستقيم با برنامه كه فايل رو باز ميكنم ميزنه 99 درصد رفته
با برنامه 100 درصد ميشه ولي سيو نميشه دوباره كه پارت يكو با برنامه باز ميكنم همون 99 هست وصد نشده ايا راه ديگري هست كه من فايل ريپير كنم و دوباره دانلود نكنم
به نظر شما اساتيد ارور از اونه يا از ويندوز ويندوزم سون سروس پك هم نيست ايميجو هم با ديمين تولز نصب كردم هم با ورچوال درايو كلن سيدي خواهش ميكنم كمك كنيد
--------------------------------------------------------------------------------
اقا سلام خسته نباشيد
من نسخه black box كه 8 گيگ دانلود كردم دي وي دي 1 4 گيگ است وقتي اكستركت ميكنم اخرش ميزنه file is corrept
حالا من نرم افزار سيگمنت دانلودر گرفتم لينك فايل مستقيم با برنامه كه فايل رو باز ميكنم ميزنه 99 درصد رفته
با برنامه 100 درصد ميشه ولي سيو نميشه دوباره كه پارت يكو با برنامه باز ميكنم همون 99 هست وصد نشده ايا راه ديگري هست كه من فايل ريپير كنم و دوباره دانلود نكنم
به نظر شما اساتيد ارور از اونه يا از ويندوز ويندوزم سون سروس پك هم نيست ايميجو هم با ديمين تولز نصب كردم هم با ورچوال درايو كلن سيدي خواهش ميكنم كمك كنيد
--------------------------------------------------------------------------------
اقا سلام خسته نباشيد
من هم همین نسخه رو دارم پست 362 جمله دوستون رو کامل مبکنم جوکر بتمن رو گیر میدازه بعد از این که دمو نشون داد یک متن منوسه برای این که بازی رو ادامه بدی باید راست کلیک کنی !!! اگه نزنی بازی استپ میشه و نمیشه ادامه داد !! البته من چند بازی این قسمت رو رفتم آخر یک بار کار کرد و رفت و بعد از اون زن گربه ای باز میاد این قسمت رو که بریم آخر یک جا زن گربه ای هم اون یکی دیگه زنه گیر میندازه دوباره بر مگیرو رو بتمن اونجا که جوکر داری با بتمن حرف میزنه بعد یک دفعه بتمن رو که رو اون صندلی نشسته و بستش پرت میکنه پایین از پنجره ولی باز همون پیغام میاد که دیگه نمیشه اسکیپ کرد !!! یعنی وقتی راست کلیک میزینی همش مینوسه لودینگ !!!
از دوستان کسی هست که بتونه ایون قسمت رو لود کنه و سیو کنه اول مرحله بعدی رو بده ؟ !!!
یا راهی واسه ح کردن این مشکل هست ؟؟؟
نه عزیز به احتمال زیاد فایلهای نصب خرابه باید به فکر یه DVD دیگه باشید!
یافتم
دوستان عزیزی که نسخه بلک باکس رو دانلود کردند و نمیتونند که فیلم پرت شدن بتمن رو رد کنند قسمت قبل که با کت وومن بازی میکنین alt + tab بزنین و برین در آدرس زیر
Batman Arkham City\BmGame
اسم پوشه MoviesStereo رو تغییر بدین مثلا dMoviesStereo و دوباره alt+tab بزنین و به بازی ادامه بدین وقتی که قراره اون فیلم پخش بشه فیلم رو پیدا نمیکنه و صحنه بعد بتمن روی زمین افتاده میتونین بازی رو ادامه بدین دوباره یادتون باشه که اسم پوشه رو به حالت اول برگردونین تا بتونین بقیه فیلم های بازی رو ببینین”
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)