عزیزم مشکل رزولوشن داره ، اینو بریز تو پوشه players2 حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم مشکل رزولوشن داره ، اینو بریز تو پوشه players2 حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم! حال کردم!
سلام .مشکل رزولوشن برای من حل شد.
اما بعد از چند دقیقه که بازی می کنم بعضی از اشیا زرد میشن و بعدش بشدت با افت فریم دچار میشم چیکار باید کنم؟؟
سلام منم این مشکل رو دارم . ببین یه راه مسخره واسه حلش
The solution is not to go along the street but jump inside the bulding with broken windows on the right. There will be several enemies there, you will kill them, exit the building on the other side and the checkpoint will save. Going along the street in the open causes this glitch
کرک reloaded حجم 4.5 مگ داره و کرک 3dm که معروف شده به skidrow حجم 2.5 مگی داره...
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
عزیز میشه سیستمت رو بگی؟
منم همین مشکل شمارو دارم ... کلافم کرده ... کسی راه حلی نداره؟![]()
عزیز کرک reloaded استفاده کن...
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
چرا مطمئن باش که فروش یک بازی ملاک برتریشه...
درضمن درسته همه سیستم high end ندارن ولی همه گیمرهایی که بازی رو میخرن سیستم high end دارن!!!
شما کی رو دیدی تو کل این 2تا تاپیک که بازی رو خریده باشه؟
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
شما هم میشه سیستمت رو بگی؟
کرک reloaded استفاده میکنی یا نه؟
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
دوستان کسی در مورد مالتی این بازی چیزی نشنیده؟
آیا میشه مثل black ops مالتیشو آفلاین بازی کرد یا نه؟
یا کسی تونسته با lan بزنه؟
یا co op رو با کسی زده؟
البته بدون سریال؟![]()
کرک reloaded استفاده میکنم...
سیستمم هم :
ram 4gb
nvidia gts250
amd athlon x4 2.6
اخه دوست من فکر میکنی گرافیک بتلفیلد چی داره؟ منظور از گرافیک چی باید باشه؟ جزییات اصلا نداشت. فقط نور پرداری خوبی داشت .اینم بگم دایس زرنگه . شما برو حتی mirror edge رو بگیر بازی کن اصلا جزییات نداره ولی به نظر خوش گرافیک میاد چرا؟ چون شرکت دایس در بازی هایی که میزنه با افراط زیاد از یک رنگ استفاده میکنه. شما همین بتل فیلد یا همیشه سفید بود شب میشد سیاه میشد وقتی یک رنگ همه محیط رو میگیره باقی رنگ ها حتی کم خودشون رو با جذابیت بیشتری نشون میدن. فکر کن توی یک تابلوی سیاه رنگ یک لکه سفید باشه خیلی به چشم میاد شیوه نور پردازی دایس که باعث بالا رفتن گرافیک میشه همینه.
وگرنه داستان که نداشت .جذابیت نداشت. هیجان نداشت.. محیط های متفاوت نداشت.حتی لودینگ قشنگی هم نداشت!
شاید هم امسال بد شانس بود امسال همراه با mw3 پخش شد که خوب هم مردم باهاش خاطره دارن و هم اینکه رقیب رو دستش نمیاد و البته غولی به نام infinity ward پشت بازیه. به مثال اگر سال دیگه همزمان با بازی teyrech میومد شاید بیشتر به چشم میومد بتل.
دوستان
من بازی رو کامل نصب کردم
کرک reloadرو هم کپی کردم
وقتی میخواد لود بشه اون صحنه اول که کره زمینو نشون میده میاد بیرون و مینویسه Read Disc Eror
مشکل از کجاس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)