تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 76 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 760

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

مشكل همينه كه كركش رو نريختي دوست عزيز
    وقتي فايل Iso رو Mount كردي روي همون درايو مجازي كليك راست كن و بعدش Open رو بزن. داخل ايميج بازي يه فولدر كرك هست كه محتوياتشو بايد كپي كني همون آدرسي كه بازي رو نصب كردي.
    منم از دانلودها دانلود كردم. توي ايميج بازي فولدر Crack هست.
    دقیقا الان قبل از اینکه پاسخ شما رو بخونم همین کار به فکرم رسید و انجامش دادم و درست شد
    مرسی از پاسختون و یک سوال دیگه دسته رو چجوری تنظیم کنم؟
    البته میدونم روی fifaconfig باید برم ولی مشکلی که هست اینه که دسته ی من از اولشم مشکل داشت چون دکمه هاش با همه ی دسته ها فرق داره مثلا همه ی دسته ها شماره ی 1تا4شون به ترتیب اینطوریه که 1مثلث هست و 2دایره ، 3ضربدر و 4مربع ولی واسه من اینطوریه: 1ضربدر ، 2دایره ، 3مربع و 4مثلث هست...
    حالا کسی هست که با عکس توضیح بده من کدوم دکمه رو واسه کدوم کار تنظیم کنم؟ خودم دیگه قاطی کردم چون هرکاری میکنم نمیتونم مثلا شوت رو بذارم واسه مربع یا همون شماره 3 دستم>>؟؟!!

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا الان قبل از اینکه پاسخ شما رو بخونم همین کار به فکرم رسید و انجامش دادم و درست شد
    مرسی از پاسختون و یک سوال دیگه دسته رو چجوری تنظیم کنم؟
    البته میدونم روی fifaconfig باید برم ولی مشکلی که هست اینه که دسته ی من از اولشم مشکل داشت چون دکمه هاش با همه ی دسته ها فرق داره مثلا همه ی دسته ها شماره ی 1تا4شون به ترتیب اینطوریه که 1مثلث هست و 2دایره ، 3ضربدر و 4مربع ولی واسه من اینطوریه: 1ضربدر ، 2دایره ، 3مربع و 4مثلث هست...
    حالا کسی هست که با عکس توضیح بده من کدوم دکمه رو واسه کدوم کار تنظیم کنم؟ خودم دیگه قاطی کردم چون هرکاری میکنم نمیتونم مثلا شوت رو بذارم واسه مربع یا همون شماره 3 دستم>>؟؟!!
    برو اين پست دوست عزيزم Spaniuly رو بخون و انجام بده مشكلت حل ميشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

چرا من باید اینقدر بدبخت باشم ؟؟

روز اول که فیفا 12 رو نصبیدم درست بود و بدون تیک زدن و لگ راحت اجرا می شد روز سوم چهارم نمیدونم چجوری شد که یهو بازی تیک می زد و لگ داشت ...همه راه حل ها رو هم تست کردم مشکلم بر طرف نشد بعد یه ویندوز دیه نصب کردم و بازی رو دوباره نصب کردم بازی لگ و تیکی نداشت و روون بود ولی باز بعد از یک روز بازم لگ و تیک داشت ...بعد از کلی جون کندن یه پچ پیدا کردم و ریختم روش لگ و تیکا رفت ..ولی یک روز بعد از نصب پچ بازم لگ داره و تیک میزنه ....مشکل منو اگه کسی داشت و تونسته برطرف کنه به ما هم به گه وگرنه امسال رو باید بدون فیفا سر کنیم

سیستمم هم اینه

ram :2gig
    geraphic : nvidia 1 gig 240gt
    cpu :ََAMD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره ما هم fifa 2012 خریدیم و از pes کشیدیم کنار اما بازم مشکل 11 رو دارم
    مشکل من اینه که وقتی میرم داخله بازی بعد از اینکه پروفایل رو میسازم و وارد اموزش ها میشه میپره بیرون
    چه کار کنم با این مشکل ؟ تو فیفا11 هم همین مشکل داشتم فقط فرقش این بود اون رو صفحه ea sport میومد بیرون
    مشکل ما رو حل کنید تا ما هم فیفا بازی کنیم ؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

برو اين پست دوست عزيزم Spaniuly رو بخون و انجام بده مشكلت حل ميشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بیشتر کارهایی که توی اون پست گفته رو انجام دادم اما نشد.. تازه اصلا واضح توضیح نداده یعنی تا اون آدرسی که توی رجیستری داده رفتم و اسم دستمو عوض کردم ولی بعدش نگفته از کجا بریم توی اون تنضیمات؟؟!!!!!
    خیلی خیلی افتضاح توضیح داده و یک چیز دیگه اینکه دسته ی من ویرا هست و دکمه هاشم که گفتم به چه ترتیب هست ولی توی اونجا فکر کنم نوشته بود ویراها مشکلی ندارن؟؟؟؟
    کسی هست کامل تر توضیح بده و در مورد دسته ی من که توضیحشو بالا گفتم اگه بلدین لطفا توضیح بدین...

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

یک چیز دیگه اینکه اون بالای تصویر سمت چپ که نتیجه رو نوشته بعضی مواقع کم رنگ میشه میخواستم ببینم فقط واسه من اینطوریه یا واسه همه همینه؟

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام،برای بازی فیفا باید چه نوع دسته ای داشته باشیم؟ من نسخه pc فیفا 12 را نصب کردم ولی دسته های بازی من دکمه های A B X Y نداره و به جاش عدده و یه سری دکمه هایی که تو تنظیماته خود بازی هست دسته من نداره یا فرق میکنه.من با pes راحت بازی میکردم.ممنون میشم راهنمایی کنید
    برو تو FIFA CONFIG خودت تنظيم كن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من سیستمم از لحاظ سخت افزاری بالاست و تا الان بازیهای خیلی سنگین تر از FIFA12 رو براحتی بدون هیچ مشکلی بازی کردم ولی این FIFA12 رو نمیدونم چرا پرش داره ،خیلی برام عجیبه!!!
    درضمن ویندوزم XP بود و به گمان اینکه شاید مشکل از ویندوز باشه Seven زدم با اینکه کمی بهتر شد ولی باز اون پرش های اعصاب خورد کن تو بازی هست و نمیشه فوتبال رو با وجود این پرش ها راحت بازی کرد!!!
    با خوندن پست ها دیدم بسیاری از دوستان با این مشکل مواجه هستن ،اگه کسی راهکاری رو امتحان کرده و جواب گرفته لطفا به منم بگه چون اصلا نمیشه با وجود این پرش ها بازی کرد!
    سپاسگذارم.

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

آقا ما پست های اول رو هم کامل خوندیم باز نتونستیم کیبورد رو تنظیم کنیم

خواهشان یکی از دوستان که بلده

یکی لطف کنه بره توی این مسیر و این فایلو اپلود کنه

البته اگه تنظیمات کیبورد رو درست کرده

اینجوری تنظیم کنید بعد برام آپلود کنید
    خودم که اصلا نتونستم

پاس کوتاه : S

پاس تو عمق : W

سانتر : A

شوت : D

سرعت :E

سوئیچ پلیر : Q

ممنون میشم انجام بیدید بعد برام آپلود کنید

اینم مسیر و اسم فایل

My Documents > Fifa 12 > buttonDataSetup.ini

وقتی تنظیماتو درست عوض کردید این فایل رو برای من آپلود کنید ممنون میشم....
    با تشگر

داره خودمونی میشه mohsengolshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستانی که مشکل game pad دارن فایل زیر رو تو محل نصب بازی بریزن مشکل حل میشه.
    http://www.pic.iran-forum.ir/images/qoicwqffb2pk643f76dg.rar
    Last edited by mohsengolshan; 13-10-2011 at 14:07.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

دوستانی که مشکل game pad دارن فایل زیر رو تو محل نصب بازی بریزن مشکل حل میشه.
    http://www.pic.iran-forum.ir/images/qoicwqffb2pk643f76dg.rar
    اونم دانلود کردیم ولی هیچ فرقی نکرد!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •