تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 56 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 558

نام تاپيک: FIFA 12 - DEMO

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها برای اجرای دمو باید حتما فیفا 11 از نصب خارج بشه؟راه حلی نداره برای اجرای همزمان هر دو تاش؟
    سلام

مشکلی پیش نمیاد . من جفتش رو دارم مشکلی پیش نیومده .

با سلام من یه هفته ای هست که به این تاپیک اومدم لطفا تغییرات جالبی که در دمو دیدید رو بگید خیلی ممنون
    هوش مصنوعی بازی خیلی بهتر و هوشمندانه تر عمل میکنه و به راحتی فیفا 11 نمیتونید زیاد دستش رو بخونید بخصوص در سطح های بالای Difficulty بازی.
    گیم پلی بنظرم به واقعیت نزدیکتر شده و حس واقعی تری رو القا میکنه.
    در کل تجربه ی جالبی هستش و باید منتظر نسخه ی اصلی بازی موند تا تغییرات رو بهتر حس کنید.

سلام.
    این مشکل لگ رو باید چطوری برطرف کرد؟!
    من با 6970 باز هم حس می کنم همچنین روون نیست!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

2. 3 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

.گل های از راه دور پیکه .
    2.دریبل زیدانی پوبول .
    3.پرت شدن پویول و پیکه وقتی میخوان توپ رو از پاتو بگیرن .
    4.ابیدال موقع سر زدن توسط پاتو پرت میشه و خطا هم نیست . در حالی که پاتو اصلا قدرت بدنی نداره .
    5.گل های از راه دور حریف در حالی که چندین مدافع از جلو کانتینش کردن .
    این پرت شدن هیچ کدوم از بین رفتن تعادل نیست . چون از جلو تکل میشه و توی صحنه ای که دیده میشه کاملا منطقیه که باید توپ رو بگیره .

چقده با مزه هستی تو !!!
    بیین لجندری معنیش در لغت میدونی چیه ؟ اگه میدونی دیگه توضیحی ندارم بهت بدم !

ایمپکت انجین مثل اینکه به نفع حریف کار میکنه . تو هر حمله چندین مدافع من موقع دفاع پرت میشن . یه لحظه فکر کردم دارم فوتبالیستها بازی میکنم که کاکرو میاد همه رو پرت کنه بعد گل بزنه . دیگه پرت کردن دروازه بان توسط ابراهیمویچ که ته واقعیته . این مورد رو یه بار فقط دیدم .
    تکلهای درست ما که خطا گرفته میشه و خطاهای حریف که گرفته نمیشه . کلا در یک کلام تقلب Cpu تو بازی یعنی واقعیت ؟
    تمام اینا توی Legendary . در حالی که توی world class هم ذره ای از این اتفاقا نمیفته .

ببین پسر خوب هر موقع به نفعه تو خطا نگیره که تقلب نکرده هوش مصنوعی !
    +
    من کجای حرفم گفتم فیفا بی نقصه ؟ این نسخه دمو پر از نقص هستش بخصوص انیمیشن های ایمپکت انجین باگ توشون زیاده اما اینی که ما بازی میکنیم کد پایانی بازی نیست ، EA هم نشون داده که بازی هاش زیاد باگ ندارن ، پس خیالت از مشکلات ایمپکت انجین راحت
    خواهشا یه کم درست قضاوت کن . وقتی میگی یه شبیه ساز کامله پس نباید همچین مشکلاتی داشته باشه .
    واسم عجیبه که از کجا این حرفو میزنی . چون امکان نداره این همه بازی با یه نسخه دمو بازی کنی و بیای بگی یه شبیه ساز کامله . EA هم یه نسخه درپیت اومده داده که هیچی هوش مصنوعی (تیم خودی) و گرافیک و ... نداره . از اون حجم کمش معلومه .
    دوست عزیز تا وقتی از چیزی اطلاع نداری بیانیه صادر نکن . گرافیک و هوش مصنوعی بازی همونی هستن که در بازی اصلی خواهند بود با این تفاوت که باگ های هوش مصنوعی بعضیشون رفع میشن
    +
    از حجم کمش معلومه !!!؟؟؟ دوست عزیز حداقل یه حرفی بزن که دو تا بی سواد اومدن نفهمن اشتباه محضه !!!
    +
    بازم میگم گفتم شبیه ساز کاملی هستش نه بی نقص !
    موافقم . زیباترین تا الان هست ولی کامل نیست .
    کلا با مفهوم زیبا بودن و بی نقص بودن مشکل دارین !

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

اگه گیم پدت فراسو FGP660 هست که مثل مال منه
    این فایل رو فقط تو اون سه تا پوشه کپی کن درست میشه
    البته من جای Finesse Shot با Sprint فرق میکنه با شما و جا به جا هست ولی خب خیلی راحت درست میشه
    اول دانلود کن ببین بقیه درست هست
    اگه درست بود اونم میگن چیکار کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دسته منم فراسو همین مدله این فایلو کپی کردم نمیدونم چرا کلید فلش خودش خودکار بالا پایین میره؟
    درایورشو ندارم باید نصب باشه یا مورد دیگری داره؟

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

سلام

مشکلی پیش نمیاد . من جفتش رو دارم مشکلی پیش نیومده .

سلام

ولی برای من موقعی که یکیش نصبه اون یکی را که میخوام اجرا کنم یا نصب کنم پیغام میده یه ورژن دیگه از بازی نصبه و اجازه این کار را نمیده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

دفاع کردن سخت شده ولی واقعی شده مثل فوتبال که اول مدافع میره دنبال بازیکن بعد تو موقعیت مناسب توپ رو میگیره.

7. این کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چقده با مزه هستی تو !!!
    بیین لجندری معنیش در لغت میدونی چیه ؟ اگه میدونی دیگه توضیحی ندارم بهت بدم !
    اها پس یعنی اگه اون اتفاقایی که گفتم طبیعیه تو بازی بیفته ؟ چه شبیه سازی ؟

ببین پسر خوب هر موقع به نفعه تو خطا نگیره که تقلب نکرده هوش مصنوعی !
    +
    من کجای حرفم گفتم فیفا بی نقصه ؟ این نسخه دمو پر از نقص هستش بخصوص انیمیشن های ایمپکت انجین باگ توشون زیاده اما اینی که ما بازی میکنیم کد پایانی بازی نیست ، EA هم نشون داده که بازی هاش زیاد باگ ندارن ، پس خیالت از مشکلات ایمپکت انجین راحت
    نگفتم هر دفعه . بازیکن cpu داره به راحتی میزنه تو ساق پای ژاوی و داور عین خیالش نیست . دیگه تکل از پشت تو ساق پا که دیگه خطاست عزیزم . صحنه اهسته و خود ایمپکت انجین قشنگ داره نشون میده . البته ضعف داوری که دیگه همه میدونن تو فیفا همیشه بوده و نمیشه ایراد گرفت .

دوست عزیز تا وقتی از چیزی اطلاع نداری بیانیه صادر نکن . گرافیک و هوش مصنوعی بازی همونی هستن که در بازی اصلی خواهند بود با این تفاوت که باگ های هوش مصنوعی بعضیشون رفع میشن
    +
    از حجم کمش معلومه !!!؟؟؟ دوست عزیز حداقل یه حرفی بزن که دو تا بی سواد اومدن نفهمن اشتباه محضه !!!
    +
    بازم میگم گفتم شبیه ساز کاملی هستش نه بی نقص !
    شما کدوم بازی رو دیدین که حداکثر گرافیک تو نسخه دمو برابر با نسخه اصلی باشه . مثلا تو همین نسخه دمو 3d grass نداریم . بعد میگی گرافیک همونه ؟
    کدوم بازی ای رو دیدی که دموش 15 درصد بازی اصلی حجم داشته باشه و گرافیک و گیم پلیش برابر نسخه اصلی باشه . امکان داره ولی همچین کاری نمیکنن . مخصوصا EA که سابقه داره دموهاش کیفیت نداشته باشن .

کلا با مفهوم زیبا بودن و بی نقص بودن مشکل دارین !
    البته من با شهروز خان بودم .
    ولی شما با مفهوم کلمات مشکل داری . میگی بازی شبیه سازه کامله ولی بی نقص (= کامل) نیست
    در حالی که من میگم بازی زیباست (ازش لذت میبری) ولی مشکلات زیاد داره که بعضی مواقع جلوی همین زیبایی بازی رو میگیره و اگه رفع بشه واقعا یه شبیه ساز کامله .
    Last edited by Gregar; 17-09-2011 at 21:35.

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستانی که دسته فراسو دارن بهتره این دسته رو واسه فیفا بازی کردن کلا از ذهنشون بیارن بیرون این دسته اصلا مناسب گیم هایی که از سیستم X Input استفاده می کنه کارایی نداره سیستم فیفا هم از قدییم xinput بوده و مثل ساکر دایرکت اینپوت نیست نمی خوام وارد جزئیات بحث این دو سیستم بشم فقط تا این اندازه بگم که به دلیل اینکه مشخص نیست اسم اسلایدر ها چیه نمیشه کاری براشون انجام داد پیرو قولی که به دوست گلم مسعود عزیز داده بودم همین الان داشتم روی این کار می کردم متاسفانه اسلایدر ها مشکل ساز میشن و چون نمیشه اسمی براشون گذاشت کانفیگ به اتمام نمی رسه! توصیه میکنم گیم پد ویه را بگیرن PC باز ها نمی دونم چطوری توضیه بدم ولی ارگونومیک ترین سخت افزار ورودی هست که تاحالا تجربه کردم با وجود اینکه یکسال تمام دستم به دسته کنسول ایکس باکس عادت کرده ولی باز هم وقتی این گیم پد رو دستم میگیرم ابدا احساس غریبی نمی کنم باهاش...

تنوع رنگش هم خوبه و ار رنگ های جذابی استفاده می کنه

من تا حالا زیاد گیم پد خریدم انواع و اقسام تنها دسته کامپیوتری که عمر زیادی برام داشته و واقعا برام کار کرده و قطعی و خرابی دکمه اینا نداشته همین دسته بود.

ساده بگم گیم پدهایی که مشکل کمبود کلید دارن و سیستمشون با سیستم استاندارد هم خوانی نداره به درد فیفا نمی خوره ولی pes رو می تونید بازی کنید چون سیستم اون دایرکت اینپوت هست

11. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

قیمت این دسته که گفتید چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا ارمین . اگر میشه اسم دقیقش رو بگید همراه با قیمت حدودیش و اینکه میشه اینترنتی خرید ؟

ممنون میشم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من این رو پارسال اوایل تابستون خریدم حدود 14 ماه پیش نمی دونم توی بازار هست یا نه الان ولی اگه پیدا کنید و بخرید فوق العاده دسته تمیزی هست حقیقتا تمام چیزهایی که می تونه از خرابی زودرس دسته جلوگیری کنه توش رعایت شده.
    اسم دقیق گیم پد اینه

Viera Joypad VI-911
    اینم وب سایت سازنده اشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن : کجاست سازنده اش بیاد پورسانتمو بده هی دارم تبلیغش می کنم نه خدائیش اگه بد بود ریکامند نمی کردمش تنها ایرادش کلیدهای Mode و Macro هست که خیلی نزدیک به کلید های Select و Start هستند ادم باید مواظب باشه حین بازی یهو دستش نخوره بهشون چون فعال شدنی ناجور میشه گرچه وقتی دست آدم عادت می کنه اصلا دست نمی خوره بهش ولی خو می تونست کمی فاصله بده.

خوب خیلی رفتیم تو نخ گیم پد! البته چاره ای هم ندارم متاسفانه من بعد اینکه این لپ تاپ غیر گیمینگ رو گرفتم سیستم گیمینگم رو مفت فروختم به یکی از رفقا واسه همین نمی تونم بازی کنم فقط یکی دوبار روی لپ تاپ اینسپایرون 5010 بازی کردم... خوش به حال کسانی که این مدل رو دارن توی نهایت کیفیت گرافیکی آخ هم نگفت اصلا لگ نداشت هر چیزی هم که می تونست باعث سنگین شدن بشه فعال کردم ولی بازم فول فریم اجرا کرد... خدا من فیفا رو تا حالا اینقدر با کیفیت ندیده بودم!!! کفم برید عجب گرافیکی زده لامصب حالا اونایی که PES رواسه گرافیکش بازی می کردن باید این گرافیک رو ببینن تا تمام تخیل برتری PES از لحاظ گرافیک از ذهنشون پاک بشه فقط دلم می خواد یکی از اونها کیفیت فیفا رو توی لپ تاپ 5010 ببینه بعد نتیجه گیری کنه...

15. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •