سلامدوستان
آقا میشه فوری برام چک کنید که پارت نامبر زیر آنلاک فکتوری کانادا هست یا نه
خیلی خیلی فوری میخوام بدونم
MD257 C/A
مرسی
سلامدوستان
آقا میشه فوری برام چک کنید که پارت نامبر زیر آنلاک فکتوری کانادا هست یا نه
خیلی خیلی فوری میخوام بدونم
MD257 C/A
مرسی
پارت نامبر فوق مربوطه میشه به ایفون 4 اس مشکی 64 گیگ انلاک فکتوری کانادا
قیمت 4 با 4s تغریبا یکی شده:(
ناراحتم گوشیمو مفت دادم 4s گرفتم
واقعا چرا اینطوری شده؟
جاله که کمیابترین گوشی الان 4 معمولی با 16گیگ
دوستان بلاخره ما هم به جمع آیفون دار ها پیوستیم....
دوستان یه سوال دارم
من وقتی گوشی رو از جعبه اش بیرون آوردم و روشن کردم شارژش نصفه بود.بعد برای اینکه گوشی رو اکتیو کنم وصل کردم به کامپیوتر و دیدم که داره شارژ میکنه و گذاشتم شارژش 100% بشه.بعد از اینکه 100% شد از شارژ درآوردم.
یکی از دوستان به من گفت که گوشی رو برای بار اول بزارم 8 ساعت تو شارژ.حالا میخواستم بدونم که:
1- اولا نیازه که 8 ساعت تو شارژ بزارم؟
2- اگه نیازه که 8 ساعت تو شارژ باشه و با توجه به اینکه من برای بار اول 8 ساعت تو شارژ نزاشتم، الان میتونم اینکارو بکنم(یعنی 8 ساعت بزارم تو شارژ) یا اینکه کلا بیخیال شم و هر وقت که شارژ به نزدیکای صفر رسید به صورت معمولی شارژ کنم؟
من سر این باتری با گوشی قبلیم خیلی مشکل داشتم و دوست دارم آیفونم رو درست شارژ کنم که با خرابی باتری روبرو نشم
لطفا راهنمایی بفرمایید که الان من چیکار کنم
Last edited by sms11; 14-12-2011 at 12:40.
مبارک باشه دوست من
آیفون به هیچ وجه نیاز به شارژ اولیه 8 ساعت ندارد وقتی گوشیتون رو از شارژ خارج کنید که علامت دوشاخ روی گوشی ظاهر میشه
این 8 ساعت شارژ برای گوشی های 5 سال پیشه
البته اینو بگم باتری 4S مکی ضعیفه و قراره در 5.1 حل بشه
نه دوست عزیز هیچ نیازی به شارژ اولیه و ... نیست و هر طوری که دوست داشته باشید می تونید باتری رو شارژ کنید و هیچ محدودیتی وجود نداره. دقت کنید بهتره هر ماه یک بار باتری رو پر، کاملا خالی و دوباره پر کنید (Calibration) تا نشانگر شارژ باتری درصد دقیق رو بهتون نشون بده.
دوباره سلام.
آقا چه جوری من با آیتونز رو گوشیم عکس بریزم؟؟؟
و یه چیزه دیگه.چه جوری آهنگ بریزم؟؟؟چون وقتی مثلا 100تا رو با هم میریزم فقط 10تاشون میاد توو آیتونزم![]()
دوست من
آخه من همیشه وقتی شارژ میکنم میزارم که کامل پر بشه دیگه.اینکه میگید کاملا یکبار بزارید کامل پر بشه رو نمیفهمم منظورتونو.آخه همه همیشه وقتی کامل پر میشه از شارژ میکشن دیگه
درضمن من شنیدم واسه باتری های لیتیومی(چه یونی چه پلیمری)ضرر داره واسش اینکه بزاری باتری انقدر خالی بشه که دستگاه رو خاموش کنه.من شنیدم نباید همچین کاری کرد و همیشه چند درصد مونده که کامل خالی بشه باید بزاریم تو شارژ.تروخدا در مورد این باتری یکم بیشتر توضیح بدید که دقیقا من چیکار کنم
لطفا راه حلی رو بگید که خودتون انجام دادید و نتیجه گرفتید
درضمن من حس میکنم که آیفونم زود باتری خالی کرده.الان حدود 24 ساعت با استفاده خیلی کم باتریش به 50 رسیده
==================
یه موضوع دیگه ایی که باهاش روبرو هستم بحث خرید بامپر یا کیس هست
من میخوام واسه گوشی یه کیس بخرم که ماکسیمم حفاظت رو بکنه.اگه ممکنه بگید چه مارکی از کیس و از کجا بگیرم که خوب باشه
لطفا هرچه زودتر بفرمایید
عرض کردم که 4S فعلا مشکل باتری داره برای من هم زود خالی میکنهدرضمن من حس میکنم که آیفونم زود باتری خالی کرده.الان حدود 24 ساعت با استفاده خیلی کم باتریش به 50
رسیده
قراره توی ورژن 5.1 که حداکثر تا 10 روزه دیگه ریلیز میشه این مشکل کامل برطرف بشه! البته امیدوارم
براتون پیغام خصوصی فرستادمیه موضوع دیگه ایی که باهاش روبرو هستم بحث خرید بامپر یا کیس هست
من میخوام واسه گوشی یه کیس بخرم که ماکسیمم حفاظت رو بکنه.اگه ممکنه بگید چه مارکی از کیس و از کجا بگیرم که خوب باشه
لطفا هرچه زودتر بفرمایید
دوست گرامی خیلی واضح گفتم شما هر طوری که دوست دارید از باتری استفاده کنید و هیچ مشکلی پیش نمیاد و هیچ ارتباطی به طول عمر و مراقبت و ... هم نداره. وقتی شارژ پر میشه هم نیاز نیست از برق بکشید (بکشید هم هیچ اشکالی نداره، نکشید هم هیچی نمیشه).
بله باتری های لیتیومی اگه شارژشون به صفر درصد برسه احتمال آتش سوزی و انفجار و ... هم هست، برای همین در همه باتری های لیتیومی دنیا یک پردازنده کوچک هست که همیشه میزان شارژ باقیمونده رو تخمین می زنه و هیچ وقت اجازه نمیده باتری شما از 10 درصد کمتر بشه، یعنی زمانی که گوشی شما به خاطر باتری نداشتن خاموش میشه در حقیقت 10 درصد شارژ در باتری است و اصلا شما نیاز نیست نگران همچین چیزهایی باشید. راه حل اینه که شما هر طوری دوست دارید استفاده کنید و فرمول مطلقی وجود نداره. چیزی به اسم نحوه برخورد صحیح با باتری آیفون ها نداریم و هر نوع استفاده ای صحیحه.
درباره Calibration هم گفتم که هر ماه یک بار پشت سر هم باتری رو پر، خالی، پر کنید و تمام. این برای اینه که میزان شارژ باتری به درستی تخمین زده بشه و درصد صحیح رو بهتون نشون بده. من در پست قبلی اصلا حرفی از "کامل پر" نزدم، دوباره مطالعه کنید.
کاملا طبیعیه و باتری همه اسمارت فون ها به همین شکله.درضمن من حس میکنم که آیفونم زود باتری خالی کرده.الان حدود 24 ساعت با استفاده خیلی کم باتریش به 50 رسیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)