تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 37 از 103 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

چند سال مفتی دانلود کردین دیگه بستونه برید پول بیشتر بدید حال بیشتر ببرید , همین رو میخواستین بشنوید ؟
    واللا به خدا اگه ما 1 ریال مفت دانلود کرده باشیم
    همه میدونن بیشتر شرکتا هم شبنانه رو یه مقداری حصاب میکنن و وقتی زنگ میزنی میشنه برات یه لیست میخونه که اینکار کرید اونکارو نکردی و اینو دانلود کردی و . blah blah blah
    دقت کنی نوشته اگه هر ماه 70 تومن بدی و اینترنت 2مگ بخری، حداکثر سرعت دانلودت میشه 25.6KB/s حالا با این حال باز بنظرت سرعت واقعی میشه؟ ولمون کن بابا حالت خوشه!
    موافم اگر اینترنت 2 مگ با ماهی 70 تومن بهش 25.6 دیگه چه فایده ای داره؟
    اصلا به چه دردون میخوره؟پینگ هم که دیگه حتما بالای 1000 میره
    خدا عاقبت مارو بخیر کنه

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره سرعت واقعی میشه!

دقت کنی نوشته اگه هر ماه 70 تومن بدی و اینترنت 2مگ بخری، حداکثر سرعت دانلودت میشه 25.6KB/s حالا با این حال باز بنظرت سرعت واقعی میشه؟ ولمون کن بابا حالت خوشه!
    یه سر به تایپیک مخابرات تهران بنداز ببین بچه ها با چه سرعت و چقدر دانلود میکنن.سرویش اشتراک 10 هم هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

فقط خداکنه مدیرا اینجارو نبندن که بحث داره جالب میشه
    ما باید بالاخره بهه یه نتیجه برسیم این طوری نمیشه

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

یه سر به تایپیک مخابرات تهران بنداز ببین بچه ها با چه سرعت و چقدر دانلود میکنن.سرویش اشتراک 10 هم هست.
    دیگه این رو خود مخابرات نوشته مگه میشه الکی باشه؟

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اههههههههه
    دارم میگم سرعتا واقعیه میشه .
    یعنی 128 = 16 نه مثل سرویس حمجمی 2 مگا بیت ببندن.
    زنگ بزن 1899 بپرس . سرویساتون چطوریه.

نامحدوده نامحدوده به خدا.
    عزیز جان اگر الان شما 128 میگیری ولی سرعتش 200 کیلوبایته اون دیگه 128 نیست و 1.5 مگابیت هست پس خودتون رو گول نزنید که 128 200ک سرعت داره نخیر اون 128 نیست

وقتی هم که میگن مثلا 256 نا محدود یعنی که 256 نامحدود این که دیگه بحث نداره میخوای بهترشو بگیری باید بری تعرفه بالاتر بگیری و البته کسی هم به سرعت و پینگ فعلی راضی نیست...

والا همین الانش مخابرات منطقه ما تا 1 هم میده چه برسه به شرکت ها که بالاتر از 2 هم سرعت دارن
    ابن که نباید بیشتر از 128 داد همه جا رعایت نمیشه همونطوری که ما شبی 100 مگ میگیریم و شما 6 گیگ (مثال میگم)

تعرفه های نامحدود هم سر جاش خواهد موند به احتمالا بسیار زیاد ولی به نظرم باید محدود بشن به اینکه شب شد به علت خلوتی خدا گیگ دانلود نکنن مثل الان ساعت 12 سیستم رو خاموش کنیم و بیخیال اینترنت شیم چون ممکنه با هجوم یکباره همه به سمت نا محدود شاهد چند ماه افت شدید در سرعت ها باشیم

طبق گفته دوستان هم سرعت با ضریب اشتراک کم نمیشه به اون صورت فقط اون پهنای باند 200 رو میکنن 20 در عوض نامحدودش میکنن که به نفع اکثریت استفاده کنندگان هم هست

تا دو روز به خودتون سرعت دیدید جو نگیرتتون اگه همین 200 کیلوبایت رو نمی دادن بجاش 128 کیلوبیت رو میدادن الان واسه اینکه نا محدود بشه سر و کله میشکستین ولی الان از یه طرف میگین 128 بیشتر نمی دن از طرف دیگه میگید ای وای سرعت 200مون میخواد بشه 20 و فلان و بهمان

این که سرعت بشه در حد دایال اپ خیلی وقته تو منطقه ما اتفاق افتاده لاقل از یک سال پیش که من ای دی اس ال مصرف میکردم خودم دیدم و همینطوری بوده و همین الانشم هست که در اثر کمبود کیفیت هست چون ظاهرا کمیت برای همه یکسانه اگر چه نیست

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

دیگه این رو خود مخابرات نوشته مگه میشه الکی باشه؟
    خود اون عزیزان هم از مخابرات گرفتن مگه میشه الکی سرعت داده باشه بهشون؟

5. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

پس مثل اینکه به هیچ جا نمیشه اعتماد کرد
    حالا خوبه بهترش میکنه نه اینکه بد تر بده

7. این کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز جان اگر الان شما 128 میگیری ولی سرعتش 200 کیلوبایته اون دیگه 128 نیست و 1.5 مگابیت هست پس خودتون رو گول نزنید که 128 200ک سرعت داره نخیر اون 128 نیست

من کی گفتم 128 دارم.
    من کی گفتم سرعت بیشتر داده بهمون
    گفتم سرعت واقعی رو داده .256=32 ...... 512=64

9. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

سرعت پایین نمیاد بابا
    من از مخابرات دارم چرا سرعتش پایین نمیاد.؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
    از یه لینک dsl ده نفر استفاده میکنن.
    نترس سرعتش خوبه

---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

اشتراک ا به 10 دیگه چیه؟

مخابرات هم که دیگه آخرت کلاه برداره!!! یعنی چی اشتراک 1 به 10؟؟ اگه منظورشون اشتراک Share هست که انصافا باید 1 به 3 باشه....

توی بقیه کشور ها به یه آدم شبکه کار بگی اشتراک اینترنت 1 به 10 داریم بهت میخنده!!!

ما خودمون WiSP داریم .. به طور مثال گراف یک یوزر 1024kb/s در ماه حدود 850GB دانلود هست!!!! ماشا الله مخابرات توی سریس های اختصاصیش هم داره کم میزاره!!!

11. این کاربر از airmaxwisp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز این عکس بعد از اجرای این قانون هست

13. این کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من واقعا عاشق نوع بحث كردن شما هستم
    هيشكي كلا هيچ اطلاعاتي نداره ، هركي يه چيزي همين جوري شنيده ، از رو شنيده هاي توي بقالي و فكر هاي .... مياين يه چيزي هم اينجا مي نويسيد و همديگرو ميخوايد قانع كنيد در مورد اتفاقي كه نمي دونيد دقيقا چيه !!!!
    به هر حال موفق باشيد با اين بحث تون

پي نوشت : فقط يه چيزي بگم در مورد اون دوستاني كه خيلي در مورد ضريب شيرينگ دارن حرف ميزنن !! الان اكثر اينترنت هاي نامحدودي كه مي دن ضريبشون به 8 هست من فكر كنم حدود 4 يا 5 سال 128 و 256 نا محدود داشتم كه يك به 8 شير شده بود ميانگين سرعتم هم 14 و 30 بوده شايت بعضي وقتهاي ، اونم خيلي كم سرعتم به زير 10 هم ميرسيده اما خيلي اتفاق نادري بوده واسه من !!! دقت كنيد ضريب اشتراك من 1 به 8 بوده !!!

پي نوشت 2 : مي تونيد يه كم صبر كنيد حداقل ببينيد قراره بهتون چي بدن بعد بياين بحث كنيد

15. 2 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

من واقعا عاشق نوع بحث كردن شما هستم
    هيشكي كلا هيچ اطلاعاتي نداره ، هركي يه چيزي همين جوري شنيده ، از رو شنيده هاي توي بقالي و فكر هاي .... مياين يه چيزي هم اينجا مي نويسيد و همديگرو ميخوايد قانع كنيد در مورد اتفاقي كه نمي دونيد دقيقا چيه !!!!
    به هر حال موفق باشيد با اين بحث تون

پي نوشت : فقط يه چيزي بگم در مورد اون دوستاني كه خيلي در مورد ضريب شيرينگ دارن حرف ميزنن !! الان اكثر اينترنت هاي نامحدودي كه مي دن ضريبشون به 8 هست من فكر كنم حدود 4 يا 5 سال 128 و 256 نا محدود داشتم كه يك به 8 شير شده بود ميانگين سرعتم هم 14 و 30 بوده شايت بعضي وقتهاي ، اونم خيلي كم سرعتم به زير 10 هم ميرسيده اما خيلي اتفاق نادري بوده واسه من !!! دقت كنيد ضريب اشتراك من 1 به 8 بوده !!!

پي نوشت 2 : مي تونيد يه كم صبر كنيد حداقل ببينيد قراره بهتون چي بدن بعد بياين بحث كنيد

دوست عزیز ... ما که اصلا سرویس Share نداریم... اگه کمی با عقل خودتون محاسبه کنید میفهمید که اصلا تقسیم کردن 256 بین 10 نفر غیر قابل توجیه هست!!! اصولا سرویس Share بین 2 الی نهایتا 3 نفر هست..

در مورد پی نوشت 2 : مخابرات میخاد با اینکارش اولا بیشتر سود اینترنت رو خودش ببره ... دوما نظارت دقیق تری بر کاربر ها داشته باشه..

در پناه حق تعالی باشید.
    Last edited by airmaxwisp; 01-09-2011 at 21:23.

17. این کاربر از airmaxwisp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •