ضمن تشکر
دوست عزیز منظورتون چی هست از تکمیل ظرفیت؟
یعنی میتونم اونایی که نیمسال اول هستن فقط پذیرش دارن رو هم انتخاب کنم؟
ببخشید من اطلاعاتم در این ضمینه خیلی کم هست.
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید.
مرسی.
سخت
متوسط
آسان
ضمن تشکر
دوست عزیز منظورتون چی هست از تکمیل ظرفیت؟
یعنی میتونم اونایی که نیمسال اول هستن فقط پذیرش دارن رو هم انتخاب کنم؟
ببخشید من اطلاعاتم در این ضمینه خیلی کم هست.
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید.
مرسی.
نه منظور از تکمیل ظرفیت اینه که شما الان نیم سال دومی هارو انتخاب میکنی در ماه ابان سازمان سنجش دفترچه تکمیل ظرفیت میده خریداری میکنی و همین موسسات دولتی که ظرفیتشون پر نشده باشه نیم سال دوم پذیرش میکنند که شما براحتی میتوانید قبول شید چون رقابت پایین تر میاد برای مثال شهاب دانش قم 80 نفر میخواد از اون 80 نفر 20 نفر نمیرن و انصراف میدن تئ تکمیل ظرفیت شهاب دانش 20 تا دانشجو میگیره فهمیدی الانم فقط نیمسال دوم انتخاب کن
من هم بلاخره انتخاب کردم و رشته اول رو قدرت جهاد دانشگاهی یزد زدم (به نظر خودم به احتمال 95% همینو قبول میشم)
از تمام دوستانی که توی این مدت منو راهنمایی کردن خیلی ممنونم![]()
موفق باشییییی![]()
با تشکر با این رتبه رجا یا پارسیان قزوین یا شهاب دانش قم یا ایوانکی کدام شهر احتمال قبولی هست؟
با رتبه 3500الکترونیک میشه غیرانتفاعی آبیک قبول شد یکی جواب منو بده
احتمال داره قبول بشید ، باید دید بقیه چه انتخابایی داشتن
نینا جون اگه همون جور که گفتم مخابرات هارو پر کرده باشی قبولی تو مخابرات میاری برا مثال دوستم 18000 شده مخابرت مشهد اورده لیست کرده باشی مخابرات میاری قبول شدی شیینی مسیح فراموش نشه
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
پسر با 3500 پارسال پیشتازان شیراز قبول شدند نگران نباش البته بستگی به انتخاب بقیه داره
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
مهرداد چرا جهاد دانشگاهی یزد را انتخاب کردی ازش چی میدونی منم دارم قدرت یزد میزنم رتبت چند شده
یک خبر خوب برای خراسانی های رتبه زیر 20000 سازمان سنجش اطلاعیه داده
تربت حیدریه مخابرات میخواد برین ویرایش کنید دیگه کسی انتخاب نمیکنه شانس در حد المپیک
شنیدم از لحاظ علمی و اعتبار خوبه در ضمن نسبتا بهم نزدیکه (همش 6 ساعت) بقیه اطلاعاتم رو از همین تاپیک گرفتم
رتبم شده 2457
امیدوارم توی یزد همو ببینیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)