حداقل 12 ( اگه هر 10 نفر همزمان دانلود کنند ) و حداکثر 120 ( اگه هیچکس به اینترنت وصل نباشه یا کلا رسیو اطلاعاتش خیلی خیلی کم باشه ) هست .
حداقل 12 ( اگه هر 10 نفر همزمان دانلود کنند ) و حداکثر 120 ( اگه هیچکس به اینترنت وصل نباشه یا کلا رسیو اطلاعاتش خیلی خیلی کم باشه ) هست .
دو تا مشکل وجود داره اگر مثلاً یک مگ رو بین 10 نفر شر کنن اگر یک نفر با حداکثر سرعت یعنی 1 مگ دانلود کنه مسلماً به بقیه همون حداقل سرعت هم نمیرسه که میشه یک دهم سرعت یعنی 100 کیلو بیت اگر هم بخوان به همه حداقل سرعت 100 کیلو بیت برسه پس کسی نمیتونه با حداکثر سرعت یک مگ دانلود داشته باشه. من فکر می کنم با این طرح تقاضا برای سرویسهای محدودی که الان داریم بالاتر بره و قیمتشون هم بیشتر بشه مگر اینکه خیلی شرکتها رو کنترل کنن که بسیار بعید است.
احساس میکنم 95% اعضای این فروم برای بار اول بعد از این ابلاغیه بوده که اسم شیرینگ به گوششون خورده؟! درسته؟
شما پیش خودتون فکر میکردین isp یه اینترنت که 300 تومن بالاش پول داده رو به شما میده 20 تومن؟!!
دوستان همین الان که دارین اینجا پست میدین اینترنت شما در بهترین حالت بین 8 و در بدترین حالت بین 20 نفر شیر شده!
چرا همه از شیر 1 به 10 ترسیدین؟!!!
واقعا برام عجیبه!
20 نفر منبع حرف تو بگو خوب چی میگی من خودم تو این کار بودم بیشتر از 8 نبوده در اکثر موارد 6 نفر بوده اون هم چی نت 2 مگ رو شیر میکردیم واسه 6 نفر بعد.اینترنت 300 تومنی به صورت کاملا Detected هست و شیر نشده و نامحدود هم هست.حالا من نمیدونم شما چی میگی و یا منبع حرفی که میزنی از کجاست.یا ما که خودمون توی چند تا شرکت بودیم حالیمون نیست یا شما خیلی دانشمند هستین.
در ضمن اصل این طرح مشکل داره هر وقت اینترنت رو بدون شیر به شما ارزون دادن بیا اینجا به به چه چه راه بنداز
ولی وقتی یک پورت 128 ناقابل رو شیر شده میدن با این قیمت خدا به داد برسه.حالا شب دراز است و همه بچه ها هم خواب هستن.چی گفتم........
![]()
عزیز خب الآن در سرویس های محدود هیچ موقع پیش نمیاد همون 8 نفر با هم استفاده کنن چون ترس از تموم شدن حجم همیشه هست. به خصوص وقتی که سرعت ها رو خیلی بیشتر از قرارداد میبستن که حجمش تموم بشه. مثلاً آشنای ما اکو 512 شاتل داره اصلاً بنده خدا نمیتونه وصل بشه به اینترنت یه گاز بده تموم شده و همیشه تشنه ی دانلود هست. شاتل 512 با حجم 3 گیگ رو میده حدود 20 تومن حالا فکر کردین 512 نامحدود رو بده 20 تومن همون کیفیت رو خواهد داشت؟ کیفیتش میشه مثل شب ها که رایگانه و همه میزنن دانلود. هنوز هیچی نشده دو روزه شاتل احتمال خیلی خیلی قوی سرویس آرت 1 من رو شیر کرده و نوسان به حدی شده که اعصاب به معنی واقعی داغون شد دیشب. حاضرم قسم بخورم توی این نزدیک 5 سال من ذره ای نوسان از شاتل ندیده بودم. خیلی خیلی بدتر از امضام شده دو روزه. روزها سرعت زیر 9 معمولاً شب ها هم زیر 2-3سرعت امضام رو دقت کنید ثابت هست (مربوط به 4 هفته گذشته میشه تا جمعه همین هفته) و خود شاتل محدود میکرد ولی این دفعه واقعاً فکر کنم شیر به معنای واقعی شده.
ضریب شرینگ این طرح با طرح های فعلی فرق داره
الان خیلی ها 128 نامحدود دارن که سرعت دانلود حداکثرش باید 16 باشه و سرعت این افراد بین 14 - 16 هست
و کل روز رو دانلود کنی سرعت کم نمیشه
در نتیجه مشخصه که شرکت اومده 1 مگ رو بین 8 نفر شیر کرده که همون سرعت 128 میشه که کاربر درخواست داده
اما تو این طرح میان همون 128 رو بین چندین نفر (10 ) شیر می کنن
این 2 تا از زمین تا اسمون با هم فرق دارن
رفيق اين حرفو نگي جايي
128 بين 10 نفر شير كني سرعت دانلود ميشه نفري 1.6...!!!!
اينجوري كه دايل اپ شرف داره![]()
چون بیشتر کاربرها تعریف درستی از ضریب شیرینگ ندارند میگم.
وقتی صحبت از به اشتراک گذاری پهنای باند میشه منظور کل پهنای باند هست یعنی اگر یک شرکت داخل یک مرکز 10 مگ پهنای باند داشته باشه با این شرایط میتونه تا 100 مگ پهنای باند بفروشه یعنی اگر در گذشته با ضریب 1 به 8 این شرکت در اون مرکز 80 تا مشترک 1 مگ نامحدود داشته الان میتونه 100 مشترک 1 مگ نامحدود بگیره .حالا در هر 100 نفر اگر 7 نفر اون مرکز خوره دانلود باشند باز هم سرعت بقیه پایین نمیاد.
این ها رو باید تنظیم مقررات روش نظارت کنه به طور مثال نباید اجازه بده شرکتی که تو یک مرکز 1 مگ پهنای باند داره بیاد به 10 نفر سرویس نامحدود 1 مگ بده چون همون یک نفر دخل 9 نفر بعدی رو راحت میاره.
من نمیگم
اینها خودشون تو اطلاعیه اینو گفتن
عجب حساب كتاب كردي شما!!!!!!!!!!!1
128 كيلو بيت بر ثانيه ===== 16 كيلو بايت بر ثانيه ميشه
ربطي به شير 1 به 8 نداره و فرق بيت وبايت هست ، هر 8 بيت مساوي 1 بايت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)