باید تیر بزنی بش روی بالا ترین سطح کمرش، یا بپری تو آب دو بار که حمله کرد بت با چاقو بزنی تو سرش...
البته اگر بخوای تیر بزنی باید با قایقی بری که بتونی توش وایسی نه جت اسکی.
باید تیر بزنی بش روی بالا ترین سطح کمرش، یا بپری تو آب دو بار که حمله کرد بت با چاقو بزنی تو سرش...
البته اگر بخوای تیر بزنی باید با قایقی بری که بتونی توش وایسی نه جت اسکی.
اگه کنار ساحل بود با تفنگ سریع بزنش
اگه دور از ساحل بود بپر توی آب برو طرفش تا خواست بهت حمله کنه برگرد به طرف ساحل اونم دنبالت میاد
وقتی رفتی تو خشکی با تقنگ بزنش
به به
این گرافیک شما که بازی رو میخوره
من با GTX260 میانگین ۳۸ فریم میگیرم.
یه جا خوندم اگه بری جزیره دوم کلت desert eagle باز میشه ، تو یه ویدیو هم دیدم که طرف داشت با کلت eagle و همون اسنایپری که شما میگی تیراندازی میکرد اول فکر کردم farcry 2 هست ولی دقت که کردم دیدم نه همینه یعنی fc3 .
با خفه کن هم که میزنی جاتو پیدا میکنن خیلی مسخرست ولی خب من سنگ میندازم سمتشون میکشمشون یه جای خلوت بعد ، BAANG !! هد شات !!! هیچکس هم نمیفهمه . دیشب که بازی میکردم تو یکی از این out post ها 6 تا سگ بود همشونو همینطوری کشتم ، نصف آدمایی هم که اونجا بودن توسط کمودو ها کشته شدن (کار منو راحت کردن) بعضی وقتا این حیوونا به یه دردی میخورن .
گرفتن out post ها بدون اینکه دیده بشی و آژیر بصدا دربیاد و دخل همشونو بیاری 1500 xp داره .
دوستان برای شما رنگ سبز طبیعت خیلی تند نیست !؟ به نظر من خیلی تو ذوق می زنه ! کاش گرافیک جنگلش مثل کرایسیز وارهد بود .
سلام
هر مموری کارتی میگیری باید ببری تو غار تا گذشته رو نشون بده؟
نمیشه یه دفعه 5 6 تا که گرفتی بری غار؟ اینطوری همه اون 5تارو نشون میده؟؟
یه سوال دیگه
این out post هارو چطوری بی سر و صدا میگیرید
من نهایت 3نفر رو بدون اینکه کسی بفهمه بکشم بقیه رو نمیشه
اکثرشونم سگ داره که آدمو بیچاره میکنن
از اون بازیا نیس که خیلی زود تموم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم دیشب داشتم بازی میکردم تو یه out post شیش تا سگ بود یکی یکی با پرتاب سنگ می کشیدمشون یه جای دور از بقیه و با اسنایپ خفه کن دار ترتیبشو میدادم 5 تاشونو اینجوری کشتم . البته در باره آدما هم همین کارو میکنم . به محض اینکه به محلی که من هستم مشکوک میشن ازشون فاصله میگیرم و جامو عوض میکنم . من 80 درصد out post ها رو با 1500 اسکیل پوینت گرفتم .
چندتا آپگرید تو اسکیل پوینت ها هم هست که به کشتار مخفیانه کمک میکنه مثل کشتن باچاقو و حمل جسد ، از بالا پریدن وکشتن با چاقو ، کشتن با چاقو از تو آب ، کشتن سه نفر پشت سر هم با چاقو (درصورتی که بهم نزدیک باشن) و .....
خوب..
به لطف دوستان فروم باز ۲پایان این بازی رو هم دیدیم.
در کّل بازی خیلی عالی از آب در اومده،به چنتا نظرسنجی هم که سر زدم این بازی اول هستش کال ۲وم یا ۳وم...
۱نفر لطف میکنه لینک از آهنگ،های این بازی بذاره؟ آهنگ آخر بازی خیلی قشنگ بود.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)