از RGN گرفتم شرکت وارد کننده یعنی از مغازه نگرفتم که روش بکشه اینم سرویس تگ منه امتحان کن 1 سال گارانتی خارجی هم داره اینجا هم گارانتی کرد G63LQQ1![]()
از RGN گرفتم شرکت وارد کننده یعنی از مغازه نگرفتم که روش بکشه اینم سرویس تگ منه امتحان کن 1 سال گارانتی خارجی هم داره اینجا هم گارانتی کرد G63LQQ1![]()
باسلام میخواستم بدونم آیا این لپ تاپ با رزلوشن 1080*1920 گیر میاد آیا نمایندگی های زیگورات اینو دارن یا نه اگه میشه جدید ترین قیمت هاش رو هم بگذارین
کسانی که کرج هستن و لب تاپ میخان بخرن یا تعمیر کنن یه شرکتی هستی به اسم کارانت پاسارگاد کارش عالیه میتونن به اونجا مراجعه کنن شمارشو یادم نیست
خوب داداش آدرسی نداری که بتونم منم از همینجای که میگی تهیه کنم .ممنوم می شم
با سلام و خسته نباشید. می خواستم بدونم حافظه ی اختصاصی گرافیک یعنی چی؟ گرافیک nvidia gt540 با یک گیگ حافظه اختصاصی چه فرقی با دو گیگ حافظه ی اختصاصی داره؟ قویتره؟اصلا حافظه ی اختصاصی مفهومی داره؟
آخه من از شهرستان خریدم هزار دست چرخیده حتما هرکیم کلی روش خورده !!
امروز یه کوله گرفتن 50 پیاده شدم
ماشالللله انقد سنگینه کیف دستی داش کمرمو میشکوند
من الان لازمه باطریشو کالیبره کنم ؟؟؟
راستی به سوالم در مورد بالای مانیتور چرا هیچ کس جواب نمیده ؟؟؟
یجورایی داره میره رو اعصابم - یکی لینک درایور جدید ان وید آ رو بزاره من دانلود کنم ازش بنصبم شاید درست شد ؟!!!
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
فرق که میکنه
مطمئنا 2 خوب بهتره ولی بازم بسته به کاریه که بخای ازش بکشی
فک کنم اینطوری باشه که سرعت رم یجاهایی از فضاش مهمتر باشه
ولی خوب اگر هردو با یه مشخصاتن - فقط یکی 2 و یکی 1 و تفاوت قیمت مهم نیست خوب عقل میگه 2 دیگه ؟ نه ؟!!
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
فرق که میکنه
مطمئنا 2 خوب بهتره ولی بازم بسته به کاریه که بخای ازش بکشی
فک کنم اینطوری باشه که سرعت رم یجاهایی از فضاش مهمتر باشه
ولی خوب اگر هردو با یه مشخصاتن - فقط یکی 2 و یکی 1 و تفاوت قیمت مهم نیست خوب عقل میگه 2 دیگه ؟ نه ؟!!
همونطور که میبینید در این قسمت کلمه RETAIL وجود داره. با توجه به این که دستگاه Americas هست و کلمه Retail هم به معنی خرده فروشی در این جدول هست یعنی دستگاه برای فروش در فروشگاه هست و این یعنی Refurb.
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
nVIDIA GeForce NoteBook Drivers 280.26 WHQL
l502:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دیدن دمای cpu لب تاپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
موقعی که تازه سیستم بالا میاد: حدود 50 درجه.س
وقتی کارای معمولی انجام میدی: حدود 65 درجه.س
موقع باری با کول پد (n8) حدود 95 درجه
دما برای سیستم من اینجوری برای شما چطور؟
Last edited by ALI_METALL; 26-09-2011 at 14:51.
کسی هست بدونه که آیا مدل FULL HD 1080 این مدل تو ایران گیر میاد یا نه
بچه ها لطفا راهنمایی کنین. من هر وقت می خوام باتری لپ تاپمو کالیبره کنم wear level کمتر که نمیشه هیچ بیشترم میشه. البته تا زمانی که باتری 0 نشه و خاموش نشه ازش استفاده می کنما
می خواستم بدونم ربطی به این داره ؟ یا حتما باید hibernate بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)