تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 76 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 751

نام تاپيک: برنامه‌ی خنده بازار

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

باید یکم جنبه ی ملت رو بالا برد ولی دیگه نباید با تراکتور اومد از روشون رد شد
    شبکه ی سه هم که خود کفا شده ، خودش برنامه پخش میکنه ، خودش خودش رو نقد میکنه ، واسه خودش نقد میسازه !
    ده نمکی رو تو خنده بازار یه بار باهاش شوخی کردن ، بعد هم تو اون برنامه ی ماه عسل یارو اومد گفت فیلمش آبروی جنگ رو برده ، بعدش اومدن توی نیمروز واسش تریبون گذاشتن درستش کردن یه شبه ترکوندنش بعدش یه ساعته درست کردن !

2. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

یکی بهم داده .. توی نت گیر نمیاد : ) اینجور چیزا چون از تلویزیون پخش میشن فکر نمی کنم بعدا هم توی اینترنت یا جاهای دیگه بشه پیداشون کرد ..
    ای کاش می شد یه جایی آپش می کردی، ما هم مستفیض شیم...

یا اینکه می تونی یکم تعریف کنی ادای کیا و چیا بوده که مجوز پخش نگرفتن؟

در ضمن، پخش فعلیش فوق العاده بی نظم و شناوره: یه روز 6 بعد از ظهر، یه روز 8 شب، یه روز 10 و ربع، یه روز یازده و ....

4. این کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

متاسفانه اجازه ی این کار رو ندارم .. + کم نیست .. قسمت هایی که مجوز نگرفتن تا الان 200 ساعت شده : )

آره زمان پخشش بی نظمه .. تهیه کننده برنامه هم بابت این موضوع نارحته .. امـا تقصیر اونا هم نیست .

6. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

مطمینید 200 ساعت شده به چه مناسبتی قرار بوده اون 200 ساعتو پخش کنن؟رمضون و عید که تمامشو پخش کرد بجز شب های قدر!

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

مطمینید 200 ساعت شده به چه مناسبتی قرار بوده اون 200 ساعتو پخش کنن؟رمضون و عید که تمامشو پخش کرد بجز شب های قدر!
    فکر کنم منظورشون 200 دقیقه بوده.

چون پخش 200 ساعت، نیاز به حدود یک سال زمان داره. اونم با پخش هر روزه!

9. 2 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض واكنش فيروز كريمي به برنامه خنده بازار: طرف بيشتر شبيه كروكوديل بود تا من!

www.owjnews.ir

فوتبال ایران/فيروز كريمي،مربي طناز فوتبال ايران،به مجموعه طنز خنده بازار واكنش نشان داد.

به گزارش اوج نيوز،فيروز كريمي در واكنش به برنامه خنده بازار و آيتمي كه از وي تقليد شده بود،گفت:"اين برنامه برنامه خوبي است اما به نظر من بايد حرمت ها را حفظ كرد."

وي ادامه داد:"آيتم هاي اين برنامه جذاب بود كه نشان مي دهد روي آن كار شده،فقط نمي دانم چرا كسي كه نقش من را ايفا كرد شبيه من نبود.به نظرم بيشتر شبيه كروكوديل بود تا من!"

برنامه خنده بازار كه شوخي با مربيان ليگ برتري را در دستور كار خود قرار داده در بخشي به تقليد از صدا و حركات فيروز كريمي پرداخت كه گرچه از نظر ظاهري،فرد گريم شده شبيه او شده بود اما در تقليد صدا و حركات،كار چندان خوب از آاب درنيامد.

11. 4 کاربر از e.s.e.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

در ضمن، پخش فعلیش فوق العاده بی نظم و شناوره: یه روز 6 بعد از ظهر، یه روز 8 شب، یه روز 10 و ربع، یه روز یازده و ....
    من جدول پخش برنامه شبکه سه رو دیدم این برنامه توش نبود! شما از کجا میفهمید کی میذاره؟

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

حمايت پيمان قاسم خاني از خنده بازار / بدل فردوسی‌پور از «خنده‌بازار» جدا شد.

سامان گوران بنا به حاشیه‌های که برنامه «خنده‌بازار» برایش درست کرده بود، از این گروه جدا شد.
    سامان گوران، بازیگر جوانی که برگ برنده اصلی برنامه «خنده‌بازار» در تقلید صداوچهره چهره‌های شناخته شده ورزشی و هنری کشور بود، از این گروه جدا شد تا آیتم‌های مربوط به او هم دیگر در «خنده بازار» پخش نشود. شهاب عباسی، کارگردان برنامه «خنده بازار» هم با تایید خبر جداشدن گوران از تیم کاریشان در توضیح این جدایی گفته است: «اگر سامان مدیریت برخی اتفاقات را به ما واگذار می‌کرد و بی‌جهت در بعضی محافل مصاحبه نمی‌کرد، خیلی از اتفاقات و حاشیه‌ها به وجود نمی‌آمد و خیلی جا‌ها من از عملکردمان دفاع می‌کردم اما او کار را از عذرخواهی به دستبوسی رساند!»
    وی در خصوص حذف آیتم نود در خنده‌بازار هم گفت: «اگر لازم ببینیم در سری جدید آن را می‌سازیم اما متکی به شخص نیستیم اگر کسی دوست نداشته باشد با ما کار کند، اصرار نمی‌کنیم. الان هم چون مساله گروه این نیست، به جایگزین گوران فکر نکرده‌ام.»
    خود سامان گوران نیز اخیرا در گفتگویی اعلام کرده بود: «اصلا داستان دستبوسی علی دایی اتفاق نیفتاده! فکر کنید این‌طور شده باشد و آن‌قدر هم بی‌سروصدا تمام شود! حتی تکذیبیه این خبر هم منتشر شد؛ این اتفاق خیلی جزئی افتاده. من گفته بودم که اگر علی دایی را قبل از کار می‌دیدم از او دلجویی می‌کردم.» وی در پاسخ همشهری جوان مبنی بر اینکه چرا از گروه خنده‌بازار جدا شدید، گفته است: «بعضی حرمت‌ها را نگه نداشتند. من در این کار خیلی با همه‌شان رفاقت کردم ولی یک سری بازی‌هایی رخ داد که باعث شد من از آن‌ها جدا شوم. این جدا شدن هیچ ربطی به ماجرای علی دایی نداشت. اصلا اگر من در آن کار نبودم کسی کار را نمی‌دید.»
    بنابراین گزارش، او در این گفتگو از رضا صادقی به خاطر متن ضعیف برنامه، عذرخواهی کرده و گفته: قبلا با رضا صادقی دیدار داشته‌ام و او از من به خاطر این برنامه تشکر کرده و دوست داشته حتی در کنسرت او، پیش از اجرا، صدایش را تقلید کنم

----------------------------------------------------------

* حذف ۳۰۰دقیقه از آیتمهای سیاسی «خنده بازار»
    کارگردان سریال خنده بازار در تازه‌ترین مصاحبه خود با یکی از نشریات گفته که ۳۰۰دقیقه از آیتمهای سیاسی این برنامه حذف شدند و به آرشیو صدا وسیما رفتند.
    به گفته شهاب عباسی کار گردان خنده بازار، با خیلی از داستانهای رمالی و آیینه بینی شوخی شده بود که همگی حذف شدند.. نه مدل دیو درست شده بود که از کمد و جیب و کت وزیر شلواری و آسانسور بیرون می‌آمدند و داستان‌ها و ماجراهایی را پیش می‌آوردند.
    همچنین به گفته آرش قادری نویسنده برنامه خنده بازار، در حالی که از ۴۰۰آیتمی که برای این مجموعه نوشته شده تنها ۳۰۰آیتم گرفته شده واز این ۳۰۰آیتم تنها ۲۰۰آیتم پخش شده است.

* حمایت پیمان قاسمخانی از «خنده بازار»
    پیمان قاسم خانی فیلمنامه نویش مطرح و مشهور در گفت‌و‌گو با هفته نامه یکشنبه عنوان کرده که نظر مثبتی درباره سریال خنده بازاردارد.
    قاسم خانی درباره این برنامه گفته: به نظرم کار خیلی سختی را دارند انجام می‌دهند و من‌‌ همان ۴- ۵قسمتی را که دیدم دوست داشتم. یک برنامه آیتمی استاندارد بود. اتفاقا دریکی از برنامه‌هایی که من دیدم زحمت کشیده بودند وادای من را هم در آورده بودند که من خیلی خوشم آمد. اتفاقا خیلی جالب بود وحتی با خودم فکر کردم که دوستان با من رودر بایستی دارند و نخواستند که من را ناراحت کنند. چون می‌توانستند بیشتر شوخی کنند.

/نباید توهین شود/

او درباره شوخی باشخصیتهایی چون علی دایی ورضا صادقی گفته: شوخی با شخصیت‌ها که بد نیست و این موضوع در همه جای دنیا مرسوم است. البته اگر تبدیل به توهین نشود. البته آدمهایی که ازاین جور شوخی‌ها ناراحت می‌شوند هم محق هستند و نمی‌توان به آن‌ها خرده گرفت که چرا به شما برمی خورد.

/اگر شوخی که با رضا صادقی شد با من می‌کردند ناراحت می‌شدم/

در آن برنامه‌ای که من را مسخره کردند این طور گفتند که من همه فک وفامیلم را جلوی دوربین می‌برم وبازی می‌کنن. خب راست می‌گویند! من همه فامیلم را جلوی دوربین ردم. من از این شوخی ناراحت نشدم اما شاید اگر مثلا‌‌ همان شوخی که با رضا صادقی شد با من هم می‌شد ناراحت می‌شدم. رضا وعلی دایی از دوستان من هستند وخیلی هم دوستشان دارم.

مخالفان جدید: عماد افروغ، نویسنده قهوه تلخ، شهرام شکیبا و محسن تنابنده

/انتقاد نویسنده قهوه تلخ /

خشایار الوندنویسنده قهوه تلخ یکی از منتقدان برنامه خنده بازار است. او در گفت‌و‌گوی خود گفته: به نظر من پخش برنامه‌ای چون خنده بازار به جز دلخوری دوستان چیز دیگری نخواهد داشت. نه فقط علی دایی بلکه خیلی از دوستان را ناراحت می‌کند. به عقیده من متن خوبی دراین مجموعه وجود ندارد وفقط از شباهت سازی افراد استفاده شده است. خشاید الوند در بخش دیگری از حرفهای خود گفته: نکته دیگر اینکه دراین برنامه با کسانی شوخی می‌شود که ضعفی در حرکت وگفتار دارند مثل رضا صادقی و علی دایی وهمین ضعف‌های آن‌ها را پررنگ کردن که درست نیست.

/ناراحتی تنابنده از شوخی باعلی دایی/

محسن طنابنده بازیگر مطرح سینما وبرنده سیمرغ جشنواره فیلم فجر نیز از منتقدان جدید خنده بازار است. آقای تنابنده در گفت‌و‌گو با هفته نامه متعلق به تلویزیون گفته: از اینکه با علی دایی شوخی شده بسیار ناراحت شدم وناراحتم. نباید به هر قیمتی دست به کاری بزنیم که مردم بخندند.

/انتقاد شهرام شکیبا/

شهرام شکیبا نیز در بخشی از اظهار نظر خود درباره خنده بازار گفته: به نظر من بزرگ کردن ایرادو عیب‌های رفتاری یک نفر به شدت غیر اخلاقی است. شهرام شکیبا همچنین گفته: شخصی در زمان پیامبر ادای دیگران در می‌آورد و جزو کسانی بود که همیشه دیگران را مورد تمسخر قرار می‌داد وقتی از آن مرد پرسیدند آن مرد چطور درروز محشر دیده می‌شود ایشان گفتند با سری بسیار بزرگ وتنی کوچک وبه شکل غیر طبیعی محشور می‌شود.

شهرام شکیبا درادامه گفته: رفتارهای انسانهای دروغگو را می‌توان هجو کرد چون شایسته هجو هستند. اما باکسی که زبانش می‌گیرد و به همین شکل حرف می‌زند نباید شوخی کرد چون هم غیر اخلاقی و هم غیر اسلامی است.

/انتقاد عماد افروغ از شوخی با مایلی کهن /

عماد افروغ رییس کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم از دیگر منتقدانی است که به تازگی به صف منتقدان برنامه خنده باز ارپیوسته. او در گفت‌و‌گو با همشهری جوان مشخصا به برنامه‌ای که با مایلی کهن شوخی شده اشاره کرده وگفته:‌‌ همان قسمتی که بدل مایلی کهن را آورده بودند من خودم صحنه واقعی آن اتفاق را دیده بودم که اتفاقا خیلی ناراحت شدم. مایلی کهن که همیشه گریه نمی‌کند. شاید این یک بار این کاررا کرده. آن هم صادقانه. وقتی گریه کرد من آن را یک ویژگی خوب ایشان دیدم که از بعضی بی‌اخلاقی‌ها ناراحت شده بود. حالا‌‌ همان گریه بهانه‌ای شده که اورا نشان دهند و درواقع آن را کردند صفت عامش و با‌‌ همان اورا به سخره گرفتند. این کار اصلا درست نیست ونشان می‌دهد که ما یکسری بی‌اخلاقی را توصیه می‌کنیم.

-----------------------------------------------------------

تهیه‌کننده «خنده بازار»: خوب است فرهنگ انتقاد پذیری در جامعه شکل بگیرد.

فرید شب‌خیز دربارهٔ برنامه «خنده بازار» که از اول ماه رمضان هر شب به روی آنتن شبکه سه رفته و انتقاداتی را هم به همراه داشته است، گفت: در این برنامه اصلا خود شخص مورد انتقاد قرار نمی‌گیرد، بلکه اتفاقاتی که افتاده را به نقد می‌کشیم.
    تهیه‌کننده «خنده بازار» با بیان اینکه هیچ گونه هماهنگی با اشخاصی که در این برنامه مورد نقد قرار می‌گیرند، نداشته‌اند، افزود: ما در این برنامه اصلا قصد نداریم شخصیت کسی را زیر سوال ببریم و فقط اتفاقاتی که افتاده است را به نقد می‌کشیم. ‌
    وی با بیان اینکه خوب است فرهنگ انتقاد پذیری در جامعه شکل بگیرد، ادامه داد: شاید برنامه «خنده بازار» کمی نقدپذیری را به همه یاد بدهد. این خیلی خوب است که فرهنگ انتقادپذیری در جامعه شکل بگیرد.
    شب‌خیز در پایان در پاسخ به اینکه آیا قرار است پخش «خنده بازار» بعد از ماه رمضان هم ادامه داشته باشد؟ به ایسنا گفت: اگر مدیر شبکه سه موافقت کند، قرار است این اتفاق بیفتد. به خاطر استقبال خوبی که مردم در ماه رمضان از برنامه داشتند، شاید این برنامه روزهای تعطیل به صورت روتین پخش شود؛ بنابراین این اتفاق به تصمیم شبکه سه بستگی دارد.

منابع: پارس توریسم، سروش، تماشا، ۲۴آنلاین، يكشنبه، ايسنا

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

کی ادای پیمان قاسم خانی رو دراوردن؟؟؟ من خیلی دوسش دارم خیلی لوس حرف میزنه
    کسی لینک دانلود این و مهران مدیری رو داره؟؟؟

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

کلیپ مهران مدیری تو یوتیوب هست... فک کنم قبلا اداشو در آورده بودن ... خیلی هم تمیز شده بود
    اما باقی قسمتها -> لینکش تو امضام هست

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بابا میگم سامان نمیره هی شما میای....
    در ضمن الان دارن ادای دو تا خواننده ی زیرزمینی رو در میارن که یکیشون انگار شبیه هیچکسه
    اینجا تهرانه.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •