بابا همچین میگی خستگی انگار چیکار کردی بیای دانشگاه معنی خستگی رو بعد از امتحانات میفهمی تو دبیرستان و پیش که از روی جزوه و کتاب میخوندیم میرفتیم نمره 18 19 میگرفتیم به خاطر نیم نمره غلط بهم میریختیم ولی دانشگاه نگی و نپرس......
بابا همچین میگی خستگی انگار چیکار کردی بیای دانشگاه معنی خستگی رو بعد از امتحانات میفهمی تو دبیرستان و پیش که از روی جزوه و کتاب میخوندیم میرفتیم نمره 18 19 میگرفتیم به خاطر نیم نمره غلط بهم میریختیم ولی دانشگاه نگی و نپرس......
كي ميتونه اينارو حل كنه؟؟؟
البته من زیاد خسته نیستم.
چون ترم اول حقیقتش درست نخوندم.قبل از شروع سال تحصیلی خیلی برای در خوندن تو طول سال آب و تاب می کردم اما خوب نخوندم.مستمر ها رو خوب ندادم ترم رو بدتر.از کسایی که فکر می کردم درسم بهترشونه فکر کنم معدلم پایین تر میشه.
دلیل اصلیش هم اینه که فقط حرف میزنم و نمیخونم درست.معدلم هم خوب نمیشه ترم اول.
اما من تا پارسال توی یک مدرسه ی ضعیف بودم و امسال اومدم تو بهترین مدرسه ی شهر.شاید دلیلش این باشه که اومدم توی یک مدرسه سخت گیر.(احتمالا این دلایل بهونست).
اما اصلا دیر نشده.
ترم دوم تو راهه.
25% کنکور هم اونجا آمادست.
به راحتی میشه جبران کرد.
ممنون.
تو چقدر شبيه منى!
منم پارسال توى يه مدرسه افتضاح بودم و الان اومدم شاهد، منم خيلى آب و تاب ميكردم اما درست حسابى نخوندم و ترم و مستمر رو كامل گند زدم
چقدر شبيه هم هستيما! عجب!
منم ترم اول رو گند زدم
نوبت اول20 بگیری نهایی12 فایده ای داره؟
گور پدر نوبت اول!
بچه ها!
من چرا اینجوریم یه روز خیلی با انگیزه و خوب درس میخونم یه روز نه
خلم پاک!
.................................................. ............................................
راستی بچه ها به لیدیس سر زدین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم بیان برا خودمون یه جور لیدیس را بندازیم , چطوره؟![]()
Last edited by ted1996; 23-01-2012 at 13:24.
نه اصلا خل نیستی!!!!!!!!!!!!!!فرایند درس خوندن ذاتا همینجوریه!!!!!!!!!!همه همینجورین چون ما ماشین نیستیم انسانیم! اما شما برای اینکه حالت درس خوندنت کمتر سینوسی باشه باید ببینی چی باعث میشه انگیزت بره بالا؟سعی کن توی هفته یکی دوبار شارز انگیزه داشته باشیمن چرا اینجوریم یه روز خیلی با انگیزه و خوب درس میخونم یه روز نه
خلم پاک!![]()
روزی چند بار هر دفعه چند دقیقه به حساب خودم انگیزشی کار میکنم(خیلی کارا)
بعضی وقتا فایده نداره....اعصابم بیشتر خورد میشه.
بعضی وقتا اینجوری میشم که مثلا کسی نیاد شمشیر بزاره رو گردنم وازم حاضر نیستم درس بخونم!
......................................
راستی نظرتون در مورد لیدیس چیه؟
به نظر من شما یه هدف برا خودت مشخص کن و هر وقت که احساس سستی بهت دست داد به اون هدفت فک کن شما یه هدف نهایی داری اونم کنکوره ولی الان سوم هستی و هدفت فعلا امتحانای نهاییه که در واقع همون هدف اصلیت یعنی کنکوره یعنی به اون هدف اصلیت ربط داره و درصدی از اون هدف اصلی همین امتحانات نهاییه .
همیشه به این فک کن که برا چی داری درس میخونی مثلا میخای تو اینده یه شغل ابرومند پیدا کنی میخای پدر و مادرت رو خوشحال کنی و در اصل میخای به ملتت کمک کنی و برای رضای خدا درس بخونی.
همیشه توکلت به خدا باشه قطعا تو میتونی امیدوارم گفته هام مفید باشه
همه ی اینکارا رو میکنم بعضی وقتا فایده نداره....
از اول سال اینطوری بودی یا بعد امتحانات اینجوری شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)