تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 102 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1015

نام تاپيک: اموزش و فایل ریست پرینترهای سامسونگ فقط در این تاپیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

[QUOTE=abozar4;6319229][QUOTE=mehran gorji;6318802]
    دوست عزیز نیازی به داشتن مستر کارت و حساب ارزی نیست ، نمی خوام بیشتر توضیح دهم تا که بگویید خلاف قوانین است و دارید تبلیغ می کنید .
    من فقط می خواستم یه راهی به این دوستمون و دوستان دیگه که این مشکل رو دارند نشون بدم که مدام چیپست 12 تومنی نخرند و فقط یک بار هزینه کنند .
    خواستید میتونیم پستها رو حذف کنیم .[/QUO
    سلام دوستان هرکسی ریست سریالی میخواد بهم اس بده تا مشکلش حل بشه
    09156302075
    مدل+سریال دستگاه+ورژن دستگاه اس کنه فایل ریستر تحویل بگیره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض ریستر سامسونگ

دوستان ی که ریستر سامسونگ میخوام اس بدن09156302075
    یا پیام خصوصی بدن
    یا میل بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

سلام دوستان هرکسی ریست سریالی میخواد بهم اس بده تا مشکلش حل بشه
    09156302075
    مدل+سریال دستگاه+ورژن دستگاه اس کنه فایل ریستر تحویل بگیره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم فایل ها چطوری دانلود میشه هر کاری میکنم دانلود نمیشه
    لطف میکنید اگه راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با با یکی بیاد به داد ما برسه ریستر سامسونگ ml-1860رو کسی ندارد انگار تو این اینترنت به این بزرگی قحطی اومده

ریستر 1660رو پیدا کردم ولی مشکل اینجاست که 1660و1860از لحاظ ظاهری با هم تفاوت ندارند حتی کار تریج هاشون هم فرق ندارند ولی ورژن ها از زمین تا آسمون فرق داره لطفا اگه کسی ریستر فقط1860رو داره به این ایمیل آدرس سایت یا لینک دانلود رو بفرسته amirhosein.amir83@yahoo.com

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

یادتون باشه فقط ml-1860اشتباهی ml-1660رو نفرستید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

و می خوام بگم این ابوذر هم کشت ما رو با این تبلیغاتش اگه مردی و برای رضای خدا مجانی برای دانلود بذار نه اینکه بیای از سایت خارجی دانلود کنی بعد 20هزار تومن بفروشی فکر کردی هیچکس نمیفهمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ایران - زنجان

پيش فرض

و می خوام بگم این ابوذر هم کشت ما رو با این تبلیغاتش اگه مردی و برای رضای خدا مجانی برای دانلود بذار نه اینکه بیای از سایت خارجی دانلود کنی بعد 20هزار تومن بفروشی فکر کردی هیچکس نمیفهمه
    دوست عزیز ، من تو این سایت هیچگاه مستقیما تبلیغ نمی کنم و فقط آدرس سایتم رو قرار دادم ، افراد دیگه ای هستند که خیلی بیشتر از من تبلیغ کردند ، به امضای من نگاه کنید گفتم فقط از طریق پیغام خصوصی یا ایمیل .
    فکر کنم شما تبلیغات دیگران رو هم به پای من حساب کردید.
    در مورد مطلب دومتون باید بگم هیچ سایتی وجود نداره که ریست سریالی رو رایگان بده که من بخوام از اونجا دانلود کنم و بفروشم . اگر شما چنین سایتی رو سراغ دارید که ریست سریالی رایگان داشته باشه معرفی کنید .
    اطلاع دارید قیمت ریست در خدمات ماشینهای اداری چند هستش؟
    افرادی با من تماس گرفته اند و گفته اند که در هر بار شارژ کارتریج مبلغ 25 هزار تومان از آنها گرفته اند ، حال خودتان مقایسه کنید یک بار 20 هزار هزینه کردن بهتر است یا مدام 25 هزار هزینه کردن؟
    حتی یک بار شخصی با من تماس گرفت و اعلام نارضایتی کرد که چرا من نرم افزار رو می فروشم چون خیلی ها هستند که ترجیح می دهن تا مشتری مدام برای تعویض چیپ به آنها مراجعه کنند و چیپ 5 تومنی رو 25 تومن بفروشن.
    خدا رو شکر تا الان هیچ کدوم از مشتریان ما ناراضی نبوده اند و مشکلشون حل شده و حتی من برای تعدادی از افراد که احساس می کردم نمی تونن این مقدار هزینه کنند با قیمت خیلی پایین نرم افزار دادم.

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

دوستان خواهشا به كسي توهين نشه.

كساني كه دستگاهشان ريست سريالي نياز داره بايد تو سايهاي خارجي خريد كنند به وسيله ويزاكارت و يا ...

گه اقاي شهباني لطف بزرگي ميكنند و خريداري ميكنند و با قيمت مناسب در اختيار كاربران قرار ميدهند.

من خودم هم تا به حا بارها و بارها از ايشان خريداري كرده ام.

اما براي دستگاه هاي كه نياز به ريست سيالي ندارند نيز توضيحاتي داده ام كه ميتوانيد به پست اول اين تاژيك نگاهي بيندازيد.

از اقاي شهباني هم همينجا بابت زحماتشون تشكر ميكنم.

8. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Amin.ak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمدره

پيش فرض

sghl
    سلام
    من 3200 برام اومده و ریست می خواد
    اول چیپش رو ریست کردم جواب داد ولی بعد 600 تا کپی بازم ریست می خواد ولی دیگه چیپش نمیشه

---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------

V3.00.01.09
    ورژن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من هم یه scx-3200 که مدام چراغش روشنه حتی چیپش رو هم عوض کردم اما نشد
    خواهشا یکی در مورد ریست سریالی یا نرم افزاری یه توضیح کامل بده که اصلا عملی هست و چطور میشه انجامش داد
    آیا باید فریمورش رو تغییر یا ریست کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ایران - زنجان

پيش فرض

سلام
    من هم یه scx-3200 که مدام چراغش روشنه حتی چیپش رو هم عوض کردم اما نشد
    خواهشا یکی در مورد ریست سریالی یا نرم افزاری یه توضیح کامل بده که اصلا عملی هست و چطور میشه انجامش داد
    آیا باید فریمورش رو تغییر یا ریست کرد؟
    ریست سریالی صدرصد عملی است و انجام دادن آن بسیار ساده است ، مخصوصا در مورد 3200 .
    تنها کافی است و قتی که پرینتر به کامپیوتر از طریق کابل USB وصل است ، نرم افزار اجرا شود . بعد از چند دقیقه از اجرای نرم افزار پرینتر ریستارت می شود و آماده به کار است.

12. این کاربر از abozar4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •