هیچکس نمیتونه به من کمک کنه
هیچکس نمیتونه به من کمک کنه
بچه ها من یک سالی هست که این تبلت را دارم ، اوایل مصرف باتریش خیلی خوب بود ولی الان احساس میکنم بعد شده .
برای مثال دیروز ساعت 12 ظهر تبلت را روشن کردم که 80 درصد شارژ داشت و به داک هم وصل نبود . نیم ساعتی باهاش وب گردی کردم و دیگه گذاشتمش یک کنار تا ساعت نزدیک 9 یا ده شب که دوباره رفتم سراغش و دیدم شده 30 درصد . یعنی ده ساعته 50 درصد کم کرد .
به نظرتون این طبیعی هست ؟
slm khaste nabashid man alan ru tabletam revolution HD 3.6 nasbe mikham update ke tu site Asus gozashte nasb konam
ama har kari mikonam nasb nemishe
(nasb az halat rekavery manand nasbe revolution HD 3.6 mikham nasbesh konam ama Error mide)
akharin update tu site asus mikham nasb konam rushe
CN_epaduser9_2_2_6UpdateLauncher
in has esmesh
chejuri bayad nasbesh konam ?
با نام خدا و سلام
دوستان از jelly bean خبری نیست ؟؟؟ معلوم نشده کی release میشه ؟؟؟![]()
جیلی بین برای این تبلت نمیاد ، رسما اعلام شده .
سلام به همگی
وقتی تبلتو با پورت HDMI به LCDTV وصل میکنم هنگام نمایش فیلم فقط فیلمو نمایش میده زیر نویسو نشون نمیده. در عوض زیر نویسو فقط رو خود تبلت به تنهایی نشون میده از تمام نرم افزارهای پخش فیلم هم استفاده کردم اما مشکل پابرجاست.
خواهشا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه
ای بابا هیشکی نیست جواب ما رو بده؟
سلام
میخواستم بدونم شارژر این تبلت و از کجا میتونم بخرم؟؟
تو فروشگاهای اینترنتی نیست...
شرکتی و میشناسین که بهش سفارش بدم و واسم بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با نام خدا و سلام
خود شرکت گارانتیش حتمن باید داشته باشه ... واسه خرید از خارج هم که کافیه به بازارچه سایت همسایه یه سری بزنید![]()
رابط usb یا otg این تبلت رو من به تعداد محدودی وارد کردم و برای فروش گذاشتم
قابلیت اتصال موس کیبرد کارت ریدر و انواع حافظه های فلش رو به تبلت داره و میتونید به وسیله ی هاب چند تا خروجی usb ازش بگیرید
اگر کسی خواست پیام خصوصی برام بفرسته
به زودی لوازم جانبی دیگه مثل کابل و شارژر و کیف و... رو هم برای فروش میگذارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)