تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 52 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 514

نام تاپيک: مـشاوره برای خرید iPad / آیپد

داره خودمونی میشه mka703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهرانغرب

پيش فرض

سلام
    در فکر خرید یک تبلت 10 اینچی برای کتاب خوندن، مرور اینترنت و گاهی فیلم دیدن هستم. حیلی دوست دارم ipad air بگیرم، چرا که محصولات اپل از لحاظ کیفیت، روانی سیستم عامل، فراوانی اپلیکیشن، صفحه نمایش عالی و .... حرف اول رو میزنند. ولی مثلا وقتی ipad air 16 wifi رو با asus memp pad 10 me102 مقایسه میکنم بیشتر از دو برابر قیمت داره. حالا با توجه به اولویتهای من خرید ipad air منطقی هست؟
    چرا memopad؟ به G Pad الجی هم یه نگاه بنداز. ۸.۴ اینچ قیمتش هم بسیار مناسبه نهصد تومن اندروید ۴.۴ نسخه گوگل اومده. ظاهر خوبی هم داره. اگه مشکل بودجه نداری که همون آیپد ولی درغیر این صورت به شخصه جی پد رو با توجه به قیمتش مناسب ترین گزینه میدونم. ضمن اینکه ios 7 هم اونقدرا روون نیست گاهی اوقات لگ داره ک البته تو نسخه ۷.۱ خوب شده.

Sent from my iPad Air using Tapatalk HD

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آی دی رو باید با اسم خودمون بسازیم یا یه اسم و فامیل الکی باشه؟

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

آی دی رو باید با اسم خودمون بسازیم یا یه اسم و فامیل الکی باشه؟
    به اسم خودتون ... فقط آدرس رو از گوگل مپ بگیرید ...

Sent from my iPhone 5

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    ipad روبرای کتاب خوندن، مرور اینترنت و گاهی فیلم دیدن میخوام. آیا حافظه 16 کافی هست؟ اهل بازی نیستم، ولی با توجه به اینکه فیلم زیاد میبینم شاید حافظه 16 کم باشه. نظر شما چیه؟
    یه سوال دیگه: با جیلبریک میشه به ipad حافظه فلش یا هارد خارجی وصل کرد، درسته؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام
    ipad روبرای کتاب خوندن، مرور اینترنت و گاهی فیلم دیدن میخوام. آیا حافظه 16 کافی هست؟ اهل بازی نیستم، ولی با توجه به اینکه فیلم زیاد میبینم شاید حافظه 16 کم باشه. نظر شما چیه؟
    یه سوال دیگه: با جیلبریک میشه به ipad حافظه فلش یا هارد خارجی وصل کرد، درسته؟
    سلام . اگر به کامپیوتر دسترسی دارید کافیه ترجیحا 32 بگیرید ... ( بستگی به حجم فایل فیلم تون هم داره اگر از MKV 720 استفاده میکنید کافیه ... )

میتونید از فلش استفاده کنید ( بدون ال ای دی ) هارد آداپتور دار شاید بشه ولی مطمئن نیستم ...

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بعد از ٢ سال اومدم تو اين تاپيك تا يه سوال بپرسم ديدم اين تاپيك دو سال خودم اولين پستاش رو گزاشته بودم دقيقا وقتي تازه ايپدم رو خريده بودم به هر حال الان قست دارم تا ايپد ٢ خودم رو كه اون موقع خريده بودم بفروشم و اون رو با يه ايپد جديد تر عوض كنم و ميخاستم بدونم كسي از قيمت دسته دوي مدل ٦٤ گيگ wifi خبر داره و چند بفروشمش خوبه ؟مانيتور تبلت تمام مدت پشت كاور بوده و اصلا خش نداره و بدنه هم همينطور مارك شيشه ايه اپل پشتم بدونه خشه ولي سه لبه ي بدنه المينيومي ضربه خورده ولي خيلي قابل تشخيص نيستن (مگه اينكه از نزديك نگاه كنين) ممنون ميشم اگه كسي اينورا سر زد جواب من رو بده
    Last edited by Hamid..God; 19-01-2014 at 02:29.

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

بعد از ٢ سال اومدم تو اين تاپيك تا يه سوال بپرسم ديدم اين تاپيك دو سال خودم اولين پستاش رو گزاشته بودم دقيقا وقتي تازه ايپدم رو خريده بودم به هر حال الان قست دارم تا ايپد ٢ خودم رو كه اون موقع خريده بودم بفروشم و اون رو با يه ايپد جديد تر عوض كنم و ميخاستم بدونم كسي از قيمت دسته دوي مدل ٦٤ گيگ wifi خبر داره و چند بفروشمش خوبه ؟مانيتور تبلت تمام مدت پشت كاور بوده و اصلا خش نداره و بدنه هم همينطور مارك شيشه ايه اپل پشتم بدونه خشه ولي سه لبه ي بدنه المينيومي ضربه خورده ولي خيلي قابل تشخيص نيستن (مگه اينكه از نزديك نگاه كنين) ممنون ميشم اگه كسي اينورا سر زد جواب من رو بده
    اگه منظورت ipad 1 64 gi هست. به نظرم حدود 1 تا 1.1 بذار که زودتر فروش بره. چون بعد این مدل 4 مدل دیگه هم اومد و تبلت های نو بهتری هم میشه تو این رنج پیدا کرد:

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ipad 2 64 wifi هست اگه ١١٠٠ًبرا ايپد ١ قيمت خوبيه پس اين بايد ١٣٠٠ قيمت خوبي براش باشه

اون موقع خريدمش ١١٠٠ تازه زود خريدمش (يه هفته بعداز اينكه استيو تو دستاش داشت رو نماييش ميكرد) بعدن تا ٨٠٠ اومد پايين

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام!

موقع خرید iPad Air مدل 4g 32gb به چه نکاتی باید دقت کنم و چه چیزایی رو تست کنم؟ گارانتی که به درد نمیخوره. میخوره؟ چه لوازم جانبیی حتما لازمه براش بخرم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

دوستان سلام!

موقع خرید iPad Air مدل 4g 32gb به چه نکاتی باید دقت کنم و چه چیزایی رو تست کنم؟ گارانتی که به درد نمیخوره. میخوره؟ چه لوازم جانبیی حتما لازمه براش بخرم؟
    سلام ...
    ۱. از جای معتبر خرید کنید ....
    ۲. به پلمپ t شکل در کناره و نازک و یک دست بودن سلفون دقت کنید ...
    ۳.سریال دستگاه رو در لینک زیر چک کنید ... ( قبل از باز کردن جعبه ) باید زده باشه اکتیو شده و هیچ تاریخی هم برای پایان گارانتی ذکر نشده باشه ...
    نیازی به گارانتی نیست ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my iPhone 5

11. 2 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •