متاسفانه چشام بدجوري التهاب پيدا كرده الآنم دارم به زور مي تايپم
من هيچ نظري ندارم
براي فيزيك هم اگه گاج رو خوردين تستاي خوشخوان رو پيشنهاد مي كنم(براي تركوندن فيزيك)
متاسفانه چشام بدجوري التهاب پيدا كرده الآنم دارم به زور مي تايپم
من هيچ نظري ندارم
براي فيزيك هم اگه گاج رو خوردين تستاي خوشخوان رو پيشنهاد مي كنم(براي تركوندن فيزيك)
سلام به شما دوست عزیز
(عزیز من مطلب را تا هر جا که شد گفتم اگر هر سوالی داری بپرس و من در همین یک پست سعی می کنم جواب سوال شما را بدهم و شاید هم بهانه ای شود برای اینکه کمک همدیگر باشیم در مسیری که یک جورایی با هم مشترک هستیم) (این را بگم که این مطلب داخل پرانتز و ادامه اش را بعد از پایان مطلب اینجا نوشتم. تا الان هم فقط به دو سوال شما پاسخ دادم و بهتر هم هستش که در ادامه پست هایت هم سوالات خودت را به شکل همین ادامه شماره ای که خود شما مشخص کرده ای لیست نمایی تا من هم بهتر بتونم تا آنجایی که میتونم راهنمایی ات کنم. یعنی تا الان 4 سوال مطرح کردی و بهتر است که سوال بعدی ات از شماره 5 به بعد باشد
اول هم احسنت بگم به این قدرت اراده شما
دوم حرف آخر را همین اول میگم: اصلا جای هیچ نگرانی برایت وجود ندارد اگر که به خودت و هدفت ایمان داشته باشی به خصوص اینکه عاشق پزشکی هم هستی که همین عالی است
1) همین را بدان در هر شرایطی که هستی و به هر میزان پیشرفتی هم که رسیده ای اگر ادامه مسیر برایت روشن و مشخص باشد و به خودت و همت خودت ایمان داشته باشی خوب معلومه دیگه با این علاقه ای که شما به پزشکی داری با کله راه تا آخر میری. حالا من تا آنجایی که بتوانم سعی می کنم که مسیر را برایت شفاف نمایم چرا که من هم شرایط شبیه شما را دارم حتی خیلی حساس تر و دقیق تر از شما, که اکر بعدا ممکن شد برایت خواهم گفت.
2) همان طوری که خود شما متوجه هستی مساله اصلی شما «زیست» هستش و میگید که زیست هم تا حالا نخوندی. حال من چند نکته را برایت میگم امیدوارم که به خوبی بتونی ازش استفاده کنی:
اول اینکه: زیست تجربی از ریاضی ای که بچه های ریاضی میخونند خیلی ساده تر هستش. این را اون هایی مثل من و شما متوجه می شوند که دروس سنگینی مثل دیفرانسیل و گسسته و هندسه تحلیلی را خوانده اند و بعد رفتند سراغ کتاب های زیست تجربی.
دوم اینکه: شما برای زیست حتما حتما حتما از همان کتاب زیست سال اول شروع کن و بعد زیست سال دوم و بعد زیست سال سوم و بعد هم زیست سال چهارم را بخون
سوم اینکه: حتما حتما حتما حداقل دو بار تمامی مباحث را از روی خود کتاب درسی مطالعه کن و در ابتدا هم زیاد نگران این نباشی که نکته ای را متوجه نشدی
چهارم اینکه: این ساختار کلی زیست تجربی ها می باشد که آنها در ده مبحث کلی مطالعه زیست را دنبال می کنند:
(زیست 1 یعنی زیست سال اول و زیست 2 سال دوم و زیست 3 سال سوم و زیست 4 سال چهارم)
1) سلول شناسی (Cytology) (شامل دو فصل در زیست 1 و زیست 2): که به مطالعه سلول و ساختار اندامک های داخل آن می پردازند که بهتر است که همیشه یک ذهنیت کلی از شناخت سلول را در ادامه مطالعه خودت داشته باشی و درست هستش که مبحث سلول را خوانده ای (و بعد میخوانی) و تمامی زیر و بم اندامک های آن را می شناسی ولی در ادامه مطالعه سایر مباحث مدام به دنبال یافت سر نخ هایی از این سلول و انواع سلول و ویژگی های سلول و اندامک های سلول باش و شاید هم در بسیاری از مباحث مستقیم بهش اشاره نشده باشد ولی این شما هستی که این نکات را کشف می کنی. مثلا اگر در مبحث کروموزوم ها و میتوز در بخش سیتوکینز خوندی که در میان سلول های گیاهی این جسم گلژی هستش که با ایجاد وزیکول هایی که حاوی مواد مشخص می باشد دیواره سلولی را ایجاد می کند که بعدش دو سلول دختر ایجاد می شوند این جا این نکته جدید مرتبط به مبحث سلول شناسی برایت مشخص می شود که جدا از آن ویژگی صندوق پستی ای که در مورد جسم گلژی خوانده ام حال این را هم میدانم که در تشکیل دیواره سلولی در سلول های گیاهی و در واقع در تشکیل تیغه میانی نقش دارد.
2) بیوشیمی (Biochemistry) (شامل دو فصل در زیست 1 و زیست 2): در این مبحث به مطالعه و شناخت ترکیبات بیوشیمیایی می پردازی که یک چیزهایی هم قبلا در کتاب های شیمی در مبحث های پراکنده شیمی آلی خوندی. حال در اینجا با تمرکز بیشتری دنبال می شود. به طور ساده مواد بیوشیمیایی به چهار دسته تقسیم می شوند: پروتئین - لیپید - کربوهیدرات ها - نوکلوئیک اسیدها (DNA و RNA) که بعد هم دسته بندی های خاص هریک را یاد می گیری که اصل و اساس فصل و مبحث ساده هستش ولی نکته اصلی در این هستش که باید شبیه مبحث سلول شناسی در ادامه مطالعه سایر مباحث این ذهنیت شناخت و کشف ساختارهای بیوشیمیایی اندامک های مختلف هریک از موجودات زنده را در همان سطح کتاب درسی یاد بگیری. که مثلا با مطالعه مباحث این ها را متوجه می شوی که لیگاز و هلیکاز و روبیسکو و اندیرازکربنیک آنزیم هستند که آنزیم هم مهم ترین نوع پروتئین می باشد.
3) ژنتیک (Genetics) (شامل هفت فصل که مباحث تولید مثل (زیست 1) و ماده ژنتیک و کروموزوم و میتوز و میوز و تولید مثل جنسی و خاستگاه ژنتیک (زیست 3) و پروتئین سازی و بیوتکنولوژی (زیست 4) و مبحث خاص ژنتیک جمعیت (زیست 4) که این مبحث را بهتر هست در بخش تکامل در نظر بگیری ولی میشود در این بخش هم به آن توجه داشت) این مبحث را هم باید دقیقا بعد از مطالعه مبحث سلول شناسی و بیوشیمی مطالعه اش را دنبال کنی و ترتیب مباحث هم رعایت کنی. در شکل کلی سنگین ترین مبحث این بخش همان مبحث خاستگاه ژنتیک می باشد که به بررسی قوانین وراثت و ژنتیک مندل (پدر علم ژنتیک) می پردازد. ولی همین را بگم شناخت کروموزوم و DNA و آشنایی با میتوز و میوز با چند بار مرور راحت می باشد ولی اصل همین تسلط بر مبحث خاستگاه ژنتیک می باشد که بعد در ادامه بهت میگم که با همین یک فصل چه کنی که باهاش راحت باشی. مبحث پروتئین سازی هم یک پروسه مشخص از تعامل زبان گفتار نوکلوئیک اسیدها با اسیدهای آمینه را دارد که با یکی دو بار مرور و تخیل ساختار کلی اش دستت خواهد آمد و بعد هم با تمرین تست به خوبی می توانی به تمامی ریزه کاریهایش مسلط شود و یک بخش سیستم بیان ژن دارد که این را دو بخش دنبال می کنی که با تخیل کردن مفاهیم راه برایت ساده می شود. مبحث بیوتکنولوژی نه ساده است و نه سخت ولی باید کمی دقت برایش خرج نمود که این را بعد از مثلا یکی دو بار که تمامی مباحث را خواندی به خوبی متوجه میشوی که چگونه می شود بر تمامی نکات آن تسلط یافت. ولی بازهم میگم در این بخش فقط مبحث خاستگاه ژنتیک سنگین می باشد که آن هم فقط به خاطر جنبه محاسباتی بودن آن هستش که در جایش برایت میگم که چه طوری رامش کنی.
4) گیاه شناسی (Botany): این مبحث جز این در دو فصل تولید مثل گیاهی و رشد و نمو گیاهی که به طور مستقیم به مبحث گیاه شناسی پرداخته است ولی با این حال به صورت پراکنده سایر مباحث آن را در سایر فصل ها خواهی خواند. حال من خودم به شخصه برای خودم نکات گیاه شناسی را از هر کجای مباحث استخراج کردم و به شکل منسجم در یک جا نوشتم ولی بعد فهمیدم که که اساسا در بازار یک کتاب به طور تخصصی هم از برای همین مباحث گیاه شناسی وجود دارد که کار را بسیار راحت کرده است و حتی برای مبحث ژنتیک هم این گونه هستش.
5) تکامل (Evolution): این مبحث هم تماما بخش 2 زیست 4 را شامل می شود که از پنج مبحث تشکیل شده است. همین را بدان که بعد از یکی دو بار که مبحث را خوندی خودت متوجه میشوی که هم فقط مبحث ژنتیک جمعیت آن هستش که سنگین هستش و باقی مباحث با یکی دو بار دیگه مرور کنی به خوبی برایت ساده می شوند. حال از برای مبحث ژنتیک جمعیت و به طور کلی مبحث ژنتیک پیشنهاد می کنم بعد از این که دو سه بار تمامی کتاب درسی را خوندی دو کتاب خوب برای ژنتیک هستش که کار را برایت در تمامی مباحث ژنتیک راحت کرده است یکی کتاب ژنتیک دکتر آرام فر از انتشارات تخته سیاه و یکی هم کتاب ژنتیک دکتر حامد اختیاری از انتشارات مهروماه و همچنین از هر دو مولف از همان انتشارات در زمینه گیاه شناسی هم یک کتاب داده شده اند که داشتن و مطالعه این کتاب هم کار را در زمینه مباحث گیاه شناسی برایت راحت می سازد.
6) شارش انرژی در جانداران (Energy & Life): این هم یک فصل مشخص در زیست 4 در بخش 3 می باشد و اساس مطلب به مطالعه دقیق عملکرد کلروپلاست و فتوسنتز (تبدیل انرژی خورشیدی به انرژی ذخیره ای در قند) و مطالعه دقیق عملکرد میتوکندری و تنفس سلولی (تبدیل انرژی ذخیره شده ی در قند به انرژی در دسترس و مورد استفاده به صورت ATP). حال این مبحث را حداقل سه بار باید خوانده باشی و باید بدانی که این مبحث با این یک فصل بیشتر نیست ولی کمی سنگین هستش و سنگین بودنش هم از برای این هستش که هم فقط با دانستن یک یا دو نکته از آن نمی شود از پس سوال ها و تست های آن بر آمد. یعنی یا باید بر تمامی نکات مبحث تسلط یافت یا اینکه. و روند یادگیری مبحث را هم باید تکرار و مرور و تخیل و تصویر سازی ذهنی به تسلط خواهی رساند. البته این کتاب زیست گیاهی مهروماه که خودم خوندمش مطالعه این مبحث را ساده تر کرده است ولی باز هم باید خودت چندین بار از روی کتاب درسی مبحث را خوانده باشی و در ذهنت تمامی پروسه فتوسنتز و تنفس سلولی را مرور کرده باشی.
7) ویروس و باکتری (Bacteriology & Virology): این مبحث هم یک فصل از بخش 3 زیست 4 را شامل می شود. و مبحث تقریبا ساده ای هستش. هم اول که خوب ویروس را شناخت پیدا کردی و بعد به مطالعه باکتری و انواع آن پرداختی حساب کار دستت میآید و حداقل این را متوجه هستی که چون این انواع و اشکال ویروس ها و باکتری ها متنوع هستش هم با چند بار مرور و تمرین تست می توانم به مبحث مسلط شوم و هیچ نکته و ابهامی ازش باقی نگذارم که همین طور هم برایت خواهد شد.
8) قارچ شناسی (Mycology): زیگومیکوتا - بازیدیومیکوتا - آسکومیکوتا - دئوترومیکوتا : این ها انواع قارچ ها هستند که خودم که برای اولین بار این مبحث را خوندم آنقدر خوشم اومد که خیلی راحت تونستم یک ذهنیت خوبی از مطالب آن در اولین مطالعه ام از مبحث پیدا نمایم. اصل و اساس نکات این مبحث یک جورایی به مبحث میوز و تولید مثل جنسی مرتبط می باشد که از برای مبحث آغازیان و بخش هایی از گیاه شناسی هم این گونه می باشد. باقی مطالب شناخت ویژگی های هریک از انواع قارچ ها می باشد که ساده است. ولی گفتم شناخت چرخه تولید مثلی آنها کمی بیشتر قابل تامل می باشد که این را من با این کتاب زیست گیاهی مهروماه و مرور های چندباره ای که داشتمش به خوبی رامش کردم.
9) آغازیان (Protistology): این هم آخرین مبحث زیست و آخرین فصل زیست 4 که خود شناخت 14 نوع آغازیانی ساده هستش هم فقط این چرخه تولید مثلی آن ها قابل تامل می باشد و این که باید آن را در کنار چرخه تولید مثلی قارچ ها و گیاهان بخونی شاید کمی نیاز به دقت و مرور بیشتر را می طلبد. ولی همین به تجربه میگم اولش و دومش کمی به نظرت سنگین میاد ولی یکی دو بار که مبحث میوز و تولید مثلی جنسی و انواع چرخه های زیستی را مطالعه کردی و چرخه ی دیپلوئیدی و هاپلوئیدی و تناوب نسل را شناختی به خوبی می توانی بر روی تمامی ریزه کاری چرخه های تولید مثلی هریک از این جانوران تسلط پیدا نمایی.
10) مباحث مقدماتی پزشکی (Pre-Medicine): راستی این یکی هنوز مونده. همین را برای این مبحث بگم که ساده ترین و پرریزنکته ترین مبحث زیست می باشد. در این بخش در ابتدا باید مبحث بافت شناسی (Histology) را خوب بخونی و کاملا با انواع بافت ها که شامل بافت ماهیچه ای و بافت پیوندی و بافت عصبی و بافت پوششی هستش آشنا بشی و بعد از این مفاهیم فصل چندان سنگین نیست ولی از این که در ادامه مباحثی که برایت میگم باید به ساختار بافتی هر اندام توجه نمایی کمی دقت و حضور ذهن بیشتری را ازت طلب می کند. ببین عزیز شما در ادامه با هریک از سیستم ها در بدن انسان آشنا می شوی که شامل سیستم گوارشی (Digestive system) و سیستم عصبی (Nervous system) و سیستم تنفسی (Respiratory system) و سیستم ادراری-کلیوی (Urology) و سیستم اسکلتی-ماهیچه ای (Musculoskeletal System) و سیستم گردش مواد (Circulatory System) و سیستم غدد درون ریز و هورمون ها (Endocrine system) و سیستم دفاعی (Immune system) و سیستم تولید مثلی (Reproductive system) و سیستم حسی بدن که آشنایی مختصری با عملکرد چشم و گوش و بینی و زبان و پوست هستش و یک مطالعه مختصر هم در مورد روند حاملگی و قاعدگی در خانم خواهی داشت.
و پنجم اینکه: حتما حتما حتما حتما مطالعه زیست در برنامه ثابت هر روزت باشد. هر روز به شکل ثابت باید به مطالعه زیست بپرداری.
و ششم اینکه: یک امتیاز خاص برای شما هستش که خیلی خوب میتونی ازش استفاده کنی. همانطوری که شما ریاضی خوندی و با توجه به تمرین و مسائل بسیاری که در ریاضیات داشتی سطح آمادگی ریاضی شما باید در سطح خوبی باشد و خوب است بدانی که بچه های تجربی اکثرا به سوالات ریاضی پاسخ نمیدن و این برای شما که هم ریاضیات را خوب یاد داری و هم سوالات ریاضی تجربی برای شما ساده تر می باشد خیلی خیلی خیلی راحت می توانی با کسب درصد 91% به بالا در ریاضی امید بیشتری به کسب رتبه عالی در کنکور تجربی 91 داشته باشی.
و هفتم اینکه: اگر هم اگر چند صفحه از تاپیک معرفی کتاب را بخونی و از سایر دوستان هم سوال کنی همگی یک صدا میگن که بهترین کتاب برای زیست کتاب های زیست خیلی سبز! هستند که شامل چهار جلد می باشند که در کنارش هم اگر این دو کتابی که در مورد ژنتیک و زیست گیاهی از دکتر آرام فر یا دکتر حامد اختیاری هستند را تهیه کنی فوق العاده ترین مجموعه کتاب ها برای زیست را در اختیار داری.
و هشتم اینکه: بعد از اینکه حداقل دو دور کامل متن کتاب های درسی را خوندی این عملکرد را داشته باش تا بتوانی بعدش شاهد یک معجزه در یادگیری زیست باشی. این بار بشین بار دور سوم یا دور چهارم مطالعه زیست را هم فقط از زیست سال دوم دنبال کن و بعد هم زیست سوم و بعد هم زیست چهارم. ولی این بار که با دقت بیشتری مطالعه مباحث را دنبال می کنی یک دفتر در کنار خودت داشته باش و همانطور که صفحه به صفحه مطالعه می کنی دقیقا هرگونه ابهامی که در مفاهیم بودش را به شکل سوال یادداشت کن و همانند روند مطالعه دورهای قبلی ات مطالعه ات را ادامه بده و هم فقط تا میتوانی به ریز به ریز هرآنچه که برایت مبهم هستش سمج بشو و آن را به شکل سوال و دقیقا هم به زبان خودت مطرح کن و بعد حتما هم در ابتدا حداقل این رامشخص کن که این مجموعه سوالات به کدام کتاب و کدام مبحث مرتبط می شود. حال بشین همین شش کتابی که گفتم را چه درسنامه ها و چه تست ها را مطالعه کن و یک جورایی علاوه بر روال مطالعه ای که داری ذهنت را هم متوجه سوالاتی که یادداشت کرده ای داشته باش و سعی کن که در این بین به دنبال پاسخ به سوالات و ابهاماتی که خودت به زبان خودت اشاره و یادداشت کرده ای باشی و حال می بینی که تا چه حد دقت و کیفیت مطالعه ات این بار چندین برابر افزایش پیدا کرده است و چه نتایج خوبی هم بدست می آوری.
و نهم اینکه: هم حداقل برای زیست این یک کاری را که میگم انجام بده: حتما حتما یک کاری کن که تمامی میزان پیشرفتی که داری برایت روشن و ملموس باشد. و این کنترل پیشرفت را دقیقا بعد از حداقل دو دور مطالعه کتاب درسی انجام بده. که چه مباحثی را خوندی و چه مباحثی خوب خوندی و چه مباحثی دارای ابهام بیشتری هستند و کدام مبحث را بهتر تست زدی و کدام تست ها را غلط زدی و کدام تست ها را درست زدی و کدام تست ها را نزدی و کدام تست ها سخت هستند و کدام تست دقت بیشتری می طلبد و هرآنچه که در این روند کنترل و مدیریت پیشرفت مطالعه ات دقیق تر عمل کنی امید خیلی بیشتری برای کسب درصد بالای 91% در زیست را کسب خواهی نمود. یعنی میزان پیشرفت خودت را فقط بر اساس نتیجه درصدی که در کنکور آزمایشی کسب می کنی در نظر نگیر و بدان که سطح کنکور آزمایشی هرچقدر هم عالی باشد ولی باز فقط به یک بخش محدود از مباحث و مفاهیم توجه دارد و برای یکی مثل شما که درصد بالایی میخواهد چندان قابل اعتماد نیست و هم فقط باید مراقب باشی که درصد پایین نداشته باشی و اگر درصد بالا کسب کردی به خودت مغرور نشوی.
Last edited by esilovexp; 28-07-2011 at 00:12.
من واقعا دارم خودمو کنترل میکنم ساعتمو ثابت نگه دارم و زیاد نکنم .
واقعا سخته وقتی به این فکر میکنم که چقدرررررر درس مونده که بخونم (خیلی مونده آقا)
بچه ها کسی چیزی از فیزیک طراحان شنیده ؟
اول سلام..
چهار روز نبودم 16 صفحه رفت جلو!!!!!میانگین هرروز 4 صفحه. (سرعتو نگا...
)
ازساعت 11.30 داشتم این صفحه ها رو میخوندم.
---------------------------------------------------------------------------------------------
من قبلا تو صفحه 21,22 از بچه ها تشکر کردم ولی فرصت نشد خودمو معرفی کنم، دیدم همه خودشونو معرفی کردن گفتم بیا خودمو معرفی کنم.
من دوم و سومو رشته ریاضی خوندم هفته دیگه هم باید زیست1 و زیست2 رو امتحان بدم برم رشته تجربی!!!
هدفمم فقط دندونپزشکی دانشگاه تهرانه!! حالا تهران نشد به شهرستانم قانعم...
معدلامم همیشه با 18 بوده، ترم اول معمولا 19.5 و ترم دوم (به دلیل شب امتحانی بودم) یکی دو نمره افت. سر این مسئله تو نهایی لطمه خوردم
ولی برام درسی شد که دیگه شب امتحانی نباشم.
----------------------------------------------------------------------------------------------
پست آقای esilovexp تایید میشه. ببین دوست عزیز من زیست1 و زیست2 رو تو 1 ماه(با هفته ای که میاد) خوندم (هنوز عادت شب امتحانی بودنومو ترک نکردم 1 سال وقت داشتم گذاشتم ماه آخرولی بازم از یه روز رسیده به یه ماه که جای شکرش باقیه) پس شما حتما میتونی 3 تا کتابو تو یه سال بخونی.
----------------------------------------------------------------------------------------------
یه جا دیگه یکی از بچه، اگه اشتباه نکنم ehsan-door بود که گفته بود تجربی ها دوبرابر ریاضی ها هستن این درست ولی اینم در نظر بگیر که 70 درصد دخترن پس ما پسرا تو اقلیتیم
---------------------------------------------------------------------------------------------
این دوستمون ALt3rnA دیگه به رتبه یکم قانع نیست.....
منم یه کم اطلاعات دارم که در حد توان در اختیارتون قرار میدم فقط اگه با این سرعت نجومی جلو نره![]()
Last edited by aref_m; 28-07-2011 at 06:06.
سلام.
با تشکر از ALt3rnA عزیز که جواب دادن
این ولی موند کسی چیزی نمیدونه؟
ممنون.چند تا سوال:
- در مورد ده استاد ریاضی اگه میشه بیشتر توضیح بدید.مثلا سبکش چیه؟آموزش یا تست یا هردو ؟اگه تسته درسنامه هم داره؟تستاش تالیفیه یا غیر تالیفی؟مثل رمزینه دانش آموز و ... داره یا نه معمولیه؟ و از این حرفا![]()
من خدایی اصلا رتبه هدفم نیست . همونطور که معدل و نمره هدفم نبود هیچوقت .این دوستمون ALt3rnA دیگه به رتبه یکم قانع نیست.....![]()
امسال تنها هدفم اینه که هر تستی رو بتونم راحت جواب بدم .
حالا رتبه ام هم هرچی شد تا وقتی که بتونم دانشگاهی که مورد تاییدم باشه رو قبول شم مشکلی ندارم ولی اینکه بگم نه نباید 50 بشم باید تک رقمی بشم مسخرس خدایی ...
بنده فقط یه چیز میدونم ازین کتاب اونم این که اصلا تو شهرستان که گیر نمیاد- در مورد ده استاد ریاضی اگه میشه بیشتر توضیح بدید.مثلا سبکش چیه؟آموزش یا تست یا هردو ؟اگه تسته درسنامه هم داره؟تستاش تالیفیه یا غیر تالیفی؟مثل رمزینه دانش آموز و ... داره یا نه معمولیه؟ و از این حرفا![]()
حداقل تو کرمانشاه هیچ جا پیداش نکردم . البته به طرز عجیبی کتاب خونه مدرسه مون دارتش ! ولی باید بزاری اول مهر شه کتاب خونه باز شه تا برم قرضش بگیرم برای مدتی نامعلوم![]()
سلام!
ببخشید من پست هیچکس رو نخوندم ، فقط اومدم یه چیز رو بگم ...
این p30world اومدن رو واقعا محدودش کنید... نهایت روزی 10 دقیقه ، الان شاید بگید وقت داریم، یعنی حق نداریم تو تابستون یکم استراحت کنیم؟ الان ترکش کنین یعنی بعدا دردسر ساز میشه ... من بعضی وقت ها هم که آن میشم بخاطر اینه که بچه ها پ.خ میفرستن ، اونا رو جواب میدم ....
+ فردا آزمون دارم ، ببینم چی میشه؟من همین دیروز تصمیم گرفتم برای این آزمون شیمی پیش رو بخونم ، خداروشکر بهش رسیدم...هشت صفحه از پیش 1 = 157 تست مبتکران
دیگه عرضی نیست
موفق باشید
خیلی خیلی باهات موافقم آقا عرفان من دیروز با خودم گفتم 11.30 تا 12 میام فروم وبعد می خوابم اما نیم ساعت شد 2 ساعت و من هنوز نخوابیده بودم... بعضی پستا که پست نبودن ابرپست بودناین p30world اومدن رو واقعا محدودش کنید... نهایت روزی 10 دقیقه ، الان شاید بگید وقت داریم، یعنی حق نداریم تو تابستون یکم استراحت کنیم؟ الان ترکش کنین یعنی بعدا دردسر ساز میشه ...... نمیگم کیا...
به نظر من باید یه کاری کنیم سرعت صفحه ها کم بشه. مثلا اگه یکی یه سوال تکراری پرسید تو پیج شخصی طرف جواب داده بشه یا بهش p.m بزنید... یا یکی از دوستان که وقتش آزاده به سوالات نظارت کنه...یا اگه میبینید سوالتون به تاپیک ربطی نداره یا یه درد کسی دیگه نمیخوره لطفا تو پیج شخصی یا با p.m از بچه ها بپرسید...یا اینکه خیلی ها میان میگن امروز فیزیک2 رو تموم کردم یا فردا این درسو میخونم.به نظرم اینا موضوع های انحرافیه اگه برای این حرفا یه گروه یا یه تاپیک دیگه باز کنیم خیلی بهتره.
خلاصه نمیدونم دیگه باید همین اول یه کاری کنیم که وضع بدتر از این نشه.....(منظورم وقت گیرتره)
به امید موفقیت هممون![]()
Last edited by aref_m; 28-07-2011 at 06:35.
همونطور که دیدی دوستان هم نظراتشون رو گفتن که برای چه سطحی خوبه فیزیک گاج. حالا شاید یکی به نظرش کتاب خشکی بیاد که اونوقت نباید بره طرفش. کتاب رو باید دوست داشت. ماهایی که استفاده کردیم واقعا این کتاب رو دوست داشتیم که ازش نتیجه گرفتیم. خلاصه این پیشنهاد ما بود، شما میتونید ببینید ، اگه خوشتون نیومد کتاب دیگه ای رو انتخاب کنید.من از روی تجربه گفتم سطحمم پایین نیستش که به اونجور چیزی فکر کنم.(فیزیک پیش 1 و 2) رو شما بگیر نگاه کن با کتابای دیگه مقایسه کن.اونوقت می بینی مطالبش کمتر از اونای دیگه هستش (مطالب مفیدو می گم)
فکر کنم گفتم قبلا. نمیدونم یادم نیستدر مورد ده استاد ریاضی اگه میشه بیشتر توضیح بدید.مثلا سبکش چیه؟آموزش یا تست یا هردو ؟اگه تسته درسنامه هم داره؟تستاش تالیفیه یا غیر تالیفی؟مثل رمزینه دانش آموز و ... داره یا نه معمولیه؟ و از این حرفا( از بس اینجا مطالب تکرار میشه حسابش از دستمون در رفته
)
کتابش به صورت خلاصه وار:
1- تست های سطح بندی شده
2- ترکیب مختلفی از تست ها، بیشتر کنکور تا تالیفی ولی تالیفی برای تکمیل اضافه شده
3- روند آموزشی ( مثل بعضی کتابا به ترتیب سال کنکور نیست )
4- تست های سخت و آسون. تعداد مناسب
5- مناسب تمام داوطلبان
6- الکی سوال رو نپیچونده و شباهت بیشتری به کنکور داره
7- خودتون ببینید.
فکر می کنید چقدر از انتشارات ده استاد پول میگیرم تا تبلیغ کنم؟-باور کن تو تلویزیون هم اینقدر تبلیغ نمی کنن !-
ولی خب برای کسی که بخواد ریاضی رو بالای پنجاه بزنه بهتره یه کتاب دیگه هم بعد ده استاد بخونه.البته بگم با همینم تو حسابان و دیف مشکلی نخواهید داشت و همه سوالات دیف و حسابان کنکور رو میتونید جواب بدین ولی خب دروس دیگه ای هم هست که باید اونا رو هم خوب کارکنید برا درصد بالا.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)