تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 122 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1211

نام تاپيک: Assassin's Creed: Revelations

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

وای حالا خوبه 4 تومن میدن بازی میخرنا یارو 40 تومن داده بازی خریده جیکش درنمیاد از ما پر روتر هم هست ؟؟؟ می خواین پلاکارد بنویسیم مرگ بر یوبی سافت بریم آمریکا تظاهرات ؟
    راستی در مورد اسسینز فکر کنم یه گروهی بودن هشیش می زدن بالا بعد که حال می اومدن کارای خیلی خفن می کردن مثلا آدم کشیای خیلی گنده انجام می دادن. من اینطور یادم مونده. بعد اسمشون هشیشین بوده
    اما با این موافقم. بعضی بازیا نسخه جدیدشون مثه اینه که یه پچ ریختی رو بازی قبلی بازی می کنی. درسته همونیه که دوسش داری اما بهترم میشه. اما همونطور که گفتم تا کپی رایت نیست دانلود کن بازی کن. همرم بازی کن. بیکاریه دیگه :پی

2. 4 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

فاجعه mw3 ؟؟؟ این که شاهکار بود! حتی به نظر خودم از MW 2 خیلی هم بهتر بود...
    اساسین کلا روند خوبی رو داشت این شماره رو داد کلا جالب نبود از لحاظ داستان و دیگر موارد حالا اگر یک سایت نمره کم میداد میگفتیم مشکل روحی داشت ولی خیلی از سایت ها به بازی نمره هایی بین 7 تا 8 دادن که با سری قبل یه مقایسه کنی به نتیجه جالبی میرسی.
    +
    شما میخوایی همینطور بازی چرت بدن بیرون که فقط شما لذت ببری؟ کلا اینکه میان از یه بازی 10 شماره میدن باید هم اینطوری مسخره باشه به عنوان مثال NFS هر شماره که میده بد تر میشه شما لذت بردی؟ حالا یه سری هستن دیگه اینقدر روش خوب کار میشه همه خوششون میاد مثل COD و دیگر شاهکار ها این اساسین هم داستان خیلی خوبی داره که تو این شماره زیاد جالب نبوده همه حالا شاید داستان برای شما مهم نیست فقط میخوایی بکشی بری جلو اصلا چیزی مهم نیست و فقط میخوایی هر شماره بدن بری بخری نسخه اصلی هم که نیست نسخه دزدی هست محصول رو هم که حمایت نمیکنی : دی

یه مقدار بیشتر درباره این طور موارد فکر کنید خوبه دوست عزیز چرا که هر شماره دادن بیرون درست نیست مهم کار خوب هست که بازیباز لذت ببره...
    نگاه کن عزیز assassin هر نسخه که داده هی بهتر شده و کلا این نسخه رو من هنوز ندیدم ولی میدونم که اگه نمره پایین بهش دادن دلیلش بد بودن بازی نبوده... بلکه تکراری شدنش بوده...
    تو کل نسخه هاش بازی چرت و پرت ندیدم...
    اینجا هم تاپیک بحث MW3 نیست واسه همین ادامه نمیدم...
    بابتش میتونی بری این پست رو بخونی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    assassin هم همونطور که سازنده گفته که این نسخه پایانی واسه ezio بوده...
    و به قول خودشون assassin creed 3 نیستش...
    حالا شما هر جور دلت میخواد در مورد این بازی فکر کن و اگه دوست نداری نخر و بازی نکن...
    یا خودت دستی بالا بزن یه شرکت بازی سازی درست کن و بزن رو دست EA و UBI و KONAMI...
    من که نمیتونم سیستمم رو بزارم تو ظرف ترشی بگیرم ازش, من شرکتی بازی نرمال هم بده حداقلش دانلودش میکنم و به کسی که اونرو آپلود کرده حال میدم با دانلود کردنش...
    بازی هم که لیاقت خرید اوریجینال داشته باشه میخرم-حداقل سریال رو تا آنلاین بزنم...
    Last edited by plsboy; 18-11-2011 at 16:02.

4. این کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

نگاه کن عزیز assassin هر نسخه که داده هی بهتر شده و کلا این نسخه رو من هنوز ندیدم ولی میدونم که اگه نمره پایین بهش دادن دلیلش بد بودن بازی نبوده... بلکه تکراری شدنش بوده...
    تو کل نسخه هاش بازی چرت و پرت ندیدم...
    همین تکراری بودن خودش به نظرت میشه نکته خوب؟ به غیر از اون محتوی داستان این شماره در کنار دو شماره قبل جالب نیست اون کیفیت رو نداره...کسی هم نگفت بد بوده گفته شد کیفیت بالایی که سری قبل داشت رو نداره.
    شما انگار یه مقدار بحث رو اشتباه گرفتی بحث در باره این شماره هست نه شماره های دیگه این موضوع چه ربطی داشت به سری بازی؟
    assassin هم همونطور که سازنده گفته که این نسخه پایانی واسه ezio بوده...
    و به قول خودشون assassin creed 3 نیستش...
    حالا شما هر جور دلت میخواد در مورد این بازی فکر کن و اگه دوست نداری نخر و بازی نکن...
    یا خودت دستی بالا بزن یه شرکت بازی سازی درست کن و بزن رو دست EA و UBI و KONAMI...
    من نمیدونم شما چی میگی آخه! کسی توهین هم نکرده شما هم نظر داری بیا بگو اگر هم مشکل داری با این مورد برو به یورو گیمر و اینا گیر بده بعد هم اینطوری حرف زدن درست نیست جوابت رو هم بیش از این نمیدم امکان داره بحث پیش بیاد...
    مورد بعدی این که خودت یه نگاه به پستی که دادی با این یکی بنداز ببین خودت متوجه میشی داری رو چه موردی بحث میکنی؟اول گیر دادی به متال گیر و mw بعد گفتی سری اساسین چرت نیست که کسی هم اصلا این رو نگفت!!!!!!!! بعد رفتی رو مورد سری اساسین و mw کسی در مورد سری بازی گفت؟
    +
    من که نمیتونم سیستمم رو بزارم تو ظرف ترشی بگیرم ازش, من شرکتی بازی نرمال هم بده حداقلش دانلودش میکنم و به کسی که اونرو آپلود کرده حال میدم با دانلود کردنش...
    بازی هم که لیاقت خرید اوریجینال داشته باشه میخرم-حداقل سریال رو تا آنلاین بزنم...
    شما خودت داری میگی هر نوع بازی و هر شرکتی... پس شما طرفدار این بازی هم نیستی داری میگی اگر این بازی نابود هم بشه میگیرم خوب این دیگه جواب دادن داره به نظر خودت؟
    اگر پست من رو خونده باشی گفتم به جای اینکه هر شماره بدن که این یکی اینطور بشه میتونن یه مقدار بیشتر روی موارد دیگه کار بکنن...
    Last edited by Killzone2; 18-11-2011 at 17:04.

6. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من هم با این حرف موافق هستم که بازی هر 1 سال ندن بیرون ولی اگه این کار عملی شه ما بدبخت میشیم دیگه فکر کنم هر 2 سال 1 بار 2-3 تا بازی درست حسابی بیاد
    پس این جوری به نفع ما هست که حداقل اساسین با اون همه تکراریتش باز هرسال بازی کنیم

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

اول عزیز من نمیدونم به چه زبونی نوشتم که شما این برداشتهارو از پست من کردید؟
    همین تکراری بودن خودش به نظرت میشه نکته خوب؟
    من کی گفتم که تکراری بودن خوبه؟
    من دارم میگم که نمیشه توی این بازی تکرار نباشه... مثلا همون MW3 که یک بازی شوتر هست چقدر نوآوری داشته نسبت به اولین call of duty که ساخته شده؟
    آیا فرقی داره با بقیه بازیهای shooter ؟ جز اینکه رنگ و قیافه اسلحه ها عوض شده؟

گیر دادی به متال گیر و mw بعد گفتی سری اساسین چرت نیست که کسی هم اصلا این رو نگفت!!!!!!!! بعد رفتی رو مورد سری اساسین و mw کسی در مورد سری بازی گفت؟
    بازم بد برداشت کردی...
    من به metal gear گیر ندادم و میتونم بگم که اگه بهترین گیمی نبود که بازی کردم یکی از 3 بازی برتری بوده که بازی کردم - نسخه 1 و 2 که روی pc اومد و 3 که با emulator بازی کردم که آنچنان چشمامو نگرفت...
    من میگم که واسه نسخه های بعدی بازیها میان یه داستان آبکی میسازن تا engine بازیشون حروم نشده باشه بهتر نیست که یک بازی یک جریان داشته باشه و همون رو ادامه بده؟
    بعد هم این دقیقا پست خودتون هستش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بهتره شما هم پستتون رو یه چک بکنید...

شما خودت داری میگی هر نوع بازی و هر شرکتی... پس شما طرفدار این بازی هم نیستی داری میگی اگر این بازی نابود هم بشه میگیرم خوب این دیگه جواب دادن داره به نظر خودت؟
    من گفتم که این بازی رو من هنوز ندیدم و منتظر نسخه pc هستم...
    من گفتم که این بازی روند رو به رشد همیشه داشته و نمیتونم بخاطر اینکه گفتن تکراری شده بازی رو بزارم کنار...
    و اگه شما هم بازی رو انجام داده بودید-منظورم نسخه های قبلی هستش- هرگز بخاطر حرف اساتید محترم گیم نمیومدید این بازی رو بزارید کنار چون میخواستید ادامه بازی رو بفهمید حتی اگر بازی نابود هم میشد من میگرفتم که غیر ممکن هستش...

اگر پست من رو خونده باشی گفتم به جای اینکه هر شماره بدن که این یکی اینطور بشه میتونن یه مقدار بیشتر روی موارد دیگه کار بکنن...
    من 100 درصد دوست دارم که بازیها روشون کار بشه و همون کار خوب باعث میشه که یک شاهکار مثل... -حالا چند تا بازی خودت بهشون فکر کن که کدومها خوب هستن- ساخته بشه...
    ولی شما دارید بازی رو میکوبید...
    واسه من که هنوز بازی رو ندیدم فقط اذیت هستش این حرفهای شما...

من نمیدونم شما چی میگی آخه! کسی توهین هم نکرده شما هم نظر داری بیا بگو اگر هم مشکل داری با این مورد برو به یورو گیمر و اینا گیر بده بعد هم اینطوری حرف زدن درست نیست جوابت رو هم بیش از این نمیدم امکان داره بحث پیش بیاد...
    ببین عزیز من نه توهین کردم و نه قصدشو داشتم و فقط نظرمو دادم و وقتی گفتم که یک شرکت بزن و با EA و UBI بیا رقابت کن کاملا جدی گفتم شما برو تریلرهای بازیهای ایرانی رو ببین که بفهمی شرکتهایی مثل EA و UBI کجا هستن و ما که داریم فقط نظر میدیم کجا هستیم...
    Last edited by plsboy; 18-11-2011 at 18:13.

9. 2 کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

من دارم میگم که نمیشه توی این بازی تکرار نباشه... مثلا همون MW3 که یک بازی شوتر هست چقدر نوآوری داشته نسبت به اولین call of duty که ساخته شده؟
    آیا فرقی داره با بقیه بازیهای shooter ؟ جز اینکه رنگ و قیافه اسلحه ها عوض شده؟
    درباره این که تو تاپیک خودش بحث بشه بهتره ولی گیم پلی و چیزی که این عنوان داره رو عنوان دیگه ای نداره حالا شاید دوستان نظر هایی دارن و البته نظر شما قابل احترام ولی به نظر من این شماره خیلی خوب بود البته به غیر از گرافیک که تو یک سری محیط ها اصلا جالب نبود بقیه مواردی که داشت خوب بود...
    من گفتم که این بازی رو من هنوز ندیدم و منتظر نسخه pc هستم...
    من گفتم که این بازی روند رو به رشد همیشه داشته و نمیتونم بخاطر اینکه گفتن تکراری شده بازی رو بزارم کنار...
    و اگه شما هم باز رو انجام داده بودید-منظورم نسخه های قبلی هستش- هرگز بخاطر حرف اساتید محترم گیم نمیومدید این بازی رو بزارید کنار چون میخواستید ادامه بازی رو بفهمید حتی اگر بازی نابود هم میشد من میگرفتم که غیر ممکن هستش...
    ما هم نگفتیم این بازی چون کیفیت سری قبل رو نداره نباید بازی کرد اگر دقت کنی گفتم که اونطور که باید نبود چون این عنوان دیگه باهاش ارتباط برقرار کردن حالا اینطوری میشه و نمرات بالا نیست برای ساخت شماره سوم بازی مشکل میشه این رو من هم نمیگم کامنت هایی که طرفدار ها تو سایت هایی که بازی رو نقد کردن بخونی متوجه منظور من میشی چون AC شاهکار هست با این شماره کیفیت پایین اومد یک مخاطب هم میگه چرا باید اینطوری باشه؟منظورم این هست نه اینکه بگم چون تکراری هست یا نمرات بالا نیست بازی نکنیم نه فقط اینکه کیفیت بالا تر رو نداره.
    ولی شما دارید بازی رو میکوبید...
    کلا نمیدونم چرا تو تاپیک بازی ها فقط باید خوبی های یک عنوان رو گفت انتقاد میشه کوبیدن بازی یا نابود کردن اون!
    کسی اینجا باز هم میگم نگفت بازی مورد داره ولی از این طور عنوان ها که دیگه نمرات خوبی هم داره سری قبل باید خیلی بهتر از شماره قبل میبود ولی نیست این موضوع تکراری بودن هم نیست اصلا چون گیم پلی بازی جالب هست همین حرکات کارکتر و اینا ولی موضوع یک سری باگ و همینطور داستان بازی هم اونطور جالب نیست که گفته میشد.....
    ببین عزیز من نه توهین کردم و نه قصدشو داشتم و فقط نظرمو دادم و وقتی گفتم که یک شرکت بزن که با EA و UBI بیا رقابت کن کاملا جدی گفتم شما برو تریلرهای بازیهای ایرانی رو ببین که بفهمی شرکتهایی مثل EA و UBI کجا هستن و ما که داریم فقط نظر میدیم کجا هستیم...
    اونطوری که شما گفتی شکلک کنارش بود بیشتر توهین به نظر میاد تا حرف جدی!
    اون مورد رو هم نظر دادن هر کی باید نظر بده من هم نمیگم این شماره بد هست به عنوان طرفدار میگم اینطوری که باید نیست هر کی هم نظر خودش رو داره

11. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم با این حرف موافق هستم که بازی هر 1 سال ندن بیرون ولی اگه این کار عملی شه ما بدبخت میشیم دیگه فکر کنم هر 2 سال 1 بار 2-3 تا بازی درست حسابی بیاد
    پس این جوری به نفع ما هست که حداقل اساسین با اون همه تکراریتش باز هرسال بازی کنیم
    این اشتباهه و اگه قراره اینجوری باشه خب به جای اون dlc بدن بهتره!
    بازی های بزرگ این سبک رو که توی شماره بعدیشون عالیتر از قبل ظاهر شدن اگه نگاه کنیم همگی حداقل دو سال فاصله بین شماره بعدیشون بوده
    اصلا این عادت که هر سال یه شماره از یه بازی بیاد زیاد جالب نیست
    من به عنوان طرفدار سرسخت این بازی میگم اگه دو سه سال یکبار شماره جدیدی از اون منتشر بشه ولی خیلی فوق العاده باشه به مراتب خیلی بهتره که هر سال یه شماره از این شماره بیاد ولی در سطح عالی...

13. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این اشتباهه و اگه قراره اینجوری باشه خب به جای اون dlc بدن بهتره!
    بازی های بزرگ این سبک رو که توی شماره بعدیشون عالیتر از قبل ظاهر شدن اگه نگاه کنیم همگی حداقل دو سال فاصله بین شماره بعدیشون بوده
    اصلا این عادت که هر سال یه شماره از یه بازی بیاد زیاد جالب نیست
    من به عنوان طرفدار سرسخت این بازی میگم اگه دو سه سال یکبار شماره جدیدی از اون منتشر بشه ولی خیلی فوق العاده باشه به مراتب خیلی بهتره که هر سال یه شماره از این شماره بیاد ولی در سطح عالی...
    اخه یک مشکلی در این سبک بازی هست که دیگه فکر نکنم بتونن نوآوری جدیدی تو بازی اعمال کنن
    پس همون بهتر که هرچه زود تر با این عنوان خداحافظی کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اخه یک مشکلی در این سبک بازی هست که دیگه فکر نکنم بتونن نوآوری جدیدی تو بازی اعمال کنن
    پس همون بهتر که هرچه زود تر با این عنوان خداحافظی کنیم
    نمیشه بگیم دیگه نمیتونن نو آوری جدیدی تو بازی اعمال کنن
    بعضی وقت ها یه ایده ی جدید و قشنگی تو ذهن کسی هست و چون من یا شما در حال حاضر ایده ای نداریم جالب نیست بگیم بازی دیگه نمیشه تکراری نباشه . برای نسخه های بعدی هیچی مشخص نیست
    درسته بعضی ها میگن اساسین داره از اصلش فاصله میگیره ولی بعضی اوقات بعضی نوآوری های توی بازی اینقدر به گیمر حال میده که خودش کلا اصل و ریشه ی بازی رو فراموش میکنه!

16. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه $360$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بازی به لطف بالا تموم شد...چشام از جاش درومده
    کلا نمیدونم بازیرو چه جوری توصیف کنم...
    درسته که سری اساسین داره دچار بلای تکراری شدن میشه...ولی بستگی داره هدف خودتون از بازی کردنش چی باشه...خیلی ها صرفا جهت پی گیریه داستان بازی میکنن...ولی همچنان برای طرفداران این بازی لذت بخش خواهد بود...
    اما جدا باید بگم گرافیک خیلی بهتر شده...نور پردازی-سایه ها-افکت های اب خاک گردوغبار همگی در سطح بالایی قرار دارن.جزئیات لباس ها و چهره ی کاراکترها که واقعا منابع زیبایی این بازی هستند.
    گیم پلی هم وسیع تر و زیباتر شده.به طوری که به هیچ وجه از بازی کردن طولانی مدت با ezio و هم چنین altair خسته نخواهید شد.تنها ایرادی که میشه به گیم پلی گرفت کمی کند بودن مبارزات است.که البته در شماره های قبل هم این کمبود حس میشد.اما اصلا این موضوع از کیفیت مبارزه ها چیزی کم نکرده است و هم چنان مبارزه ها از نقاط قوت بازی هستند.
    موسیقی در بازی که گل کاشته...از الات موسیقیه شرقی به خوبی در بازی استفاده شده و کاملا حس معیشت شرق نشینی را در وجودتان حس میکنید...اگر با هدفون بازی کنید که چه بهتر!!پس زمینه های موسیقی در بازی زیاد هست...که نمونش صدای اذان در شهر است...البته نمیدونم چرا اذان به صورت کامل خوانده نمیشه!!!به شخصه فقط صدای حی علی الصلات رو در بازی شنیدم!!!
    صدا گذاری هم واقعا بی نقصه...صدای راه رفتن در هر جایی متفاوت است...صدای هیاهوی مردم در شهر به خصوص در بازار واقعا شنیدنی و زیبا کار شده و اتمسفر سنگینی هنگام راه رفتن در بازار به مخاطب تحویل داده میشه.طوری که مشغول بودن مردم را در بازار و حتی شهر به راحتی حس میکنید...
    کلا نمره ی من به این بازی:9
    اون یه نمره هم فقط و فقط به خاطر نزدیک شدن این سری به کابوس تکراری شدن هست نه صرفا جهت کمبودی در بازی

18. 4 کاربر از $360$ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •