من با شما کاملا موافقم.مهدی بچه که نیست...دیده طرف ادم حسابیه باهاش جور کرده حالا که گندش در اومده میگه منو گول زدن.نوشته شده توسط aliak28
بله
خير
من با شما کاملا موافقم.مهدی بچه که نیست...دیده طرف ادم حسابیه باهاش جور کرده حالا که گندش در اومده میگه منو گول زدن.نوشته شده توسط aliak28
به مناسبت حضور تیم ملی فوتبال کشورمان درمسابقات جام جهانی فوتبال یک شرکت ایرانی آدمکهای بازیکنان تیم ملی ایران را ساخت.
به گزارش خبری فدراسیون فوتبال آدمکهای بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران ساخته شد. عروسکهایی با ارتفاع هفت سانتیمتر که شباهت بسیاری زیادی با بازیکنان تیم ملی دارند. البته دقت و ظرافتی که درساخت این محصول رعایت شده، حاصل یک سال تلاش شرکت چهره سازان است که با مجوز فدراسیون فوتبال و ایران خودرو ( اسپانسرفرهنگی فدراسیون) این آدمکها را دربسته ای به نام توپ ـ توپ ارائه کرده است.
![]()
دراین بسته علاوه برعروسک بازیکنان، هدیههایی مثل کارت بازی مربوط به تیمهای حاضر درجام جهانی تقدیم به خریدارمی شود. شرکت چهره سازان این کالای خود را درقالب یک توپ فوتبال پلاستیکی کوچک ارائه کرده که این توپ بدون کالاهای درون خود به تنهایی قابل سرهم شدن و بازی کردن است.
منبع: شریف نیوز
Last edited by جواد كاظميان; 18-05-2006 at 17:32.
ميتوني از مغازه هاي لوازم ورزشي و كتاب خانه ها بخري.بايد بگي بسته ي توپ-توپ ميخوام.نوشته شده توسط hossein1990
سلام
خيلي باس باحال باشن
آقا اگه كسي ميدونه اصفهان كجا هست بگه/ممنون
خيلی باهالند دست درد نکنه
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در اين مدت با مشكلات زيادي در فوتبال ايران مواجه بودم، اما به خاطر هواداران پرسپوليس تا پايان جام حذفي صبر كرده و پس از آن همه چيز را عنوان خواهم كرد.
آريهان روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: من در هيچ كجاي دنيا چنين هواداران پرشوري را نديدهام. الان هم اگر در ايران ماندهام و با مشكلات و دست و پنجه نرم ميكنم فقط بخاطر آنها است.
وي افزود: در حال حاضر تمركز خود را روي جام حذفي قرار دادهام تا با كسب عنوان قهرماني اين مسابقات پاسخ هواداران را بدهم.
آريهان تصريح كرد: مسئلهاي در فوتبال اتفاق افتاده كه براي من عجيب است، به همين دليل قصد دارم پس از پايان جام جهاني به تفصيل درباره آنها سخن بگويم.
سرمربي پرسپوليس در خصوص پيشنهاد تيم فوتبال كره جنوبي اظهار داشت: از اين تيم پيشنهاد دارم اما هرگز با مسئولان كره جنوبي وارد مذاكر نشده ام.
آريهان افزود: من نه احتياج به پول دارم و نه احتياج به شهرت بنابراين نيازي هم به بازار گرمي ندارم.
آريهان در خصوص آينده خود در پرسپوليس عنوان كرد: اجازه بدهيد جام حذفي تمام شود آن زمان مسائل زيادي را بيان خواهم كرد.
خيلی جالبن. هم دم تو گرم هم دم سازندشون!!!!