تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 42 اولاول ... 27333435363738394041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 417

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قرمزهای آنفیلد

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دو تا برد خوب پشت سر هم

تبریک میگم برد مقابل اورتون رو و امیدوارم در نهایت قهرمانی مال ما باشه

بازی به ویژه در نیمه اول و اوایل نیمه دوم سطح بسیار پایینی داشت و دو تیم واقعا بد بازی میکردن به خصوص لیورپول که اصلا در حمله طرح و برنامه ای نداشت

اما 20 دقیقه آخر کمی بازی و لیورپول بهتر شدن

داگلیش تعویضهای خوبی داشت و فشار زیادی با تغییراتش در نیمه دوم به سمت چپ اورتون وارد کرد

نمیدونم چرا بلیمی اینقدر دیر میاد توی زمین از وقتی که اومد با فشاری که میکرد هر حمله ما بوی گل میداد
    من بازی رو ندیدم ولی مثل اینکه باز هم این تئوری مسخره بازی دادن به هندرسون در نقش وینگر راست پیاده شده بود، و باز هم مثل بیست و اندی بازی که این تئوری پیاده شده خودش و تیم افتضاح بازی کردن.

بلمی هم مشکل مصدومیت زانو داره که انگار این اواخر تشدید شده و نمی تونه مدت زیادی بازی کنه. در کل به لیگ که امیدی نیست، کامالی که اخراج شد و همین FA Cup باقی مونده، خوب یا بد یا هر طوری که شده بازی کنیم و این جام رو هم ببریم برای امسال کافیه

دروازبان جوونمون هم واقعا خوب بازی کرد
    این Brad Jones الان 30 سالشه. همون بازیکنمونه که پسرش رو به خاطر سرطان از دست داد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این Brad Jones الان 30 سالشه.
    میدونم به خدا
    فقط یه شکلک خنده رو فراموش کردم
    توی خبرای قبل از بازی هم خوندم که قراره بازی کنه

همون بازیکنمونه که پسرش رو به خاطر سرطان از دست داد.
    این رو نمیدونستم
    متاسفم براش

4. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

میدونم به خدا
    فقط یه شکلک خنده رو فراموش کردم
    توی خبرای قبل از بازی هم خوندم که قراره بازی کنه

این رو نمیدونستم
    متاسفم براش
    قیافش یکم غلط اندازه رینا و دونی هر دو محروم بودن به خاطر اخراج شدن. برای این بازی از تیم اصلی اصلا دروازبان دخیره نداشتیم و Peter Gulacsi که قرضی در Hull City بازی می کرد برگردونده شد تا روی نیمکت بشینه. این Gulacsi دروازبان خیلی آینده داریه و می تونه جانشین طولانی مدت رینا باشه.

6. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

از وست برومویچ هم که 1-0 تو انفیلد باختیم.
    28 شوت به دروازه، 12 شوت در چارچوب، 15 کرنر و هیچی گل!

8. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

از وست برومویچ هم که 1-0 تو انفیلد باختیم.
    28 شوت به دروازه، 12 شوت در چارچوب، 15 کرنر و هیچی گل!
    من که دیگه عادت کردم بیشتر از همه تیم ها موقعیت سازی می کنیم و کمتر از همه گل می زنیم. این بازیها و آزمایش های داگلیش هم خیلی به نفع تیم نیست، تیم نیاز به یه ثبات در سیستم و آرایش بازی و میانه زمین داره.

به هر حال من به فصل بعد (برای Top 4) امیدوارم در صورتی که خرید های خوبی داشته باشیم. 5-4 بازیکن خوب لازم داریم تا این تیم رو برگردونن به اون دوران اوج... بعد از پایان لیگ دربارش بحث می کنیم.. فعلا امیدوارم تیم قهرمان FA بشه تا حداقل 2 تا جام برده باشیم. من از یه تغییر درست و حسابی در کادر فنی هم استقبال می کنم، امسال با اینکه در خیلی مواقع تیم خوب بازی می کرد کم چوب اشتباهات کادر فنی رو نخوردیم.

10. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب یک بازی شد که خوب بازی کنیم، از موقعیت ها استفاده کنیم و مهمتر از همه اینقدر سوارز توپ توی تیر دروازه نزده (امسال 12 توپ به تنهایی به تیر زده مثل اینکه ) و در نهایت 0-3 بردیم و سوارز هد تریک کرد. البته دو تا از گلها واقعا نزدیک بود بخورن به تیر

گل سوم سوارز هم از وسط زمین بود، قطعا نامزد بهترین گل فصل میشه.

12. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پيروزي ليورپول با هت‌تريک سوارز

ورزش۳: لوييس سوارز در اين ديدار فوق‌العاده بود و تيمش را به برد خوبي رساند. هت‌تريک تماشايي لوييس سوارز ليورپول را در خانه نوريچ به پيروزي سه بر صفر رساند و جاي آنها را در رتبه هشتم جدول نگاه داشت. بازي با ضرباهنگ خوبي آغاز نشد اما اوضاع در دقيقه 24 دگرگون شد. استيون جرارد توپ را به سوارس داد و او هم با ضربه پاي چپ دروازه حريف را گشود. سوارز در دقيقه 28 باز هم از اشتباهات دفاعي حريف استفاده کرد. اليوت وارد اجازه داد سوارز از سد او بگذرد و وارد محوطه جريمه شود و با ضربه‌اي بسيار دقيق گل دوم را بزند. سپس نوبت به جونجو شلوي رسيد که روي ضربه سوارس، با ضربه سر توپ را به تير دروازه بکوبد. ليورپول در دقيقه 82 به گل سوم رسيد. سوارز توپ را در ميانه ميدان گرفت و هنگامي که ديد رادي از دروازه بيرون آمده، با ضربه‌اي فوق‌العاده دقيق از فاصله‌اي بيش از 40 متر دروازه حريف را گشود.

14. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دیشب با هت تریک سوارز نورویچ رو 3 هیچ تو زمینشون شکست دادیم.
    گل سوم سوارز یه چیپ زیبا از فاصله 40 متری بود که میتونید تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید (یا سرچ کنید با کیفیت بهتر)

/\

Last edited by shahab_f; 29-04-2012 at 19:10.

16. 4 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض جرارد: سوارز بازيکني استثنايي است

ورزش۳: استيون جرارد، بازيکن باتجربه ليورپول معتقد است که لوئيس سوارز، بازيکن اروگوئه اي تيمش يکي از بهترين بازيکنان دنياست. اين درحالي است که سوارز شنبه شب و در ديدار تيمش مقابل نووريچ سيتي سه گل براي ليورپول به ثمر رساند تا ليورپول با نتيجه 0-3 به پيروزي برسد. در پايان اين ديدار جرارد گفت: «سوارز بازيکني استثنايي است. بعد ازدو گلي که به ثمر رساند، من مطمئن بودم که مي تواند به گل سوم هم برسد ؛ بالاخره هم اين طور شد. او بازيکن ويژه اي است. حرکات خوب او، باعث مي شود تا کار من به عنوان يک بازيکن مياني، در کنار او آسان تر شود.» جرارد در ادامه درمورد سوارز گفت: «او بازيکن تراز اولي است. وقتي که روز، روز او باشد، او يکي از بهترين بازيکنان دنياست و شنبه، هم روز او بود. بازي شنبه شب او پايان خوبي داشت و ما به عنوان يک تيم را به جاي خوبي رساند.» ليورپول تا چند روز ديگر مقابل فولام قرار خواهد گرفت و شنبه هفته آينده در فينال اف اي کاپ مقابل چلسي قرار خواهد گرفت. جرارد دراين باره گفت: «ما درابتدا بايد فولام را از پيش رو برداريم. ما وقتي هر ديداري پيش روي ما قرار مي گيرد به استقبال آن مي رويم و مي خواهيم دراوج آمادگي به فينال اف اي کاپ برسيم. ما هيجان زيادي داريم. در تورنمنتهايي که دراين فصل در آنها حضور داشتيم، عملکرد خوبي داشتيم و شايستگي رسيدن به فينال را داشته ايم. پس احمقانه است که بخواهيم درآستانه ديدار بعدي مان در ليگ، فقط برروي فينالها تمرکز کنيم.»
    Last edited by Alinho; 29-04-2012 at 16:06.

18. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    کلودیو آکوئیلانی، پدر آلبرتو آکوئیلانی، بازیکن ایتالیایی دنیای فوتبال بسیار بعید است که پسرش در میلان بماند. در بازی های اخیر او به هیچ وجه جایی در برنامه های آلگری نداشته و تنها 4 هفته تا پایان رقابتهای این فصل سری آ باقی مانده و این در حالی است که او تاکنون در 21 بازی برای روسونری در سری آ به میدان رفته است.

کلودیو،پدر آکوئیلانی در مصاحبه با توتومرکاتووب گفت: "فکر نمی کنم که میلان او را خریداری کند؛ اما اگر میلان قصد خرید او را داشته باشد آکوئیلانی نیز مشکلی ندارد.به نظر من میلان قرارداد او را دائمی نخواهد کرد و او به آنفیلد بازمی گردد"

اگر میلانی ها قصد خرید این بازیکن را نداشته باشند ،آکوئیلانی مجبور است تا به لیورپول بازگردد.از سوی دیگر طی چند روز اخیر کنی دالگلیش نیز در صحبت هایی اعلام کرد که در صورت بازگشت او، از او استقبال می کند، کسی که انتظار می رود با وجود عدم موفقیت در میلان در مسابقات یورو 2012 به همراه ایتالیا حضور داشته باشد.
    * * * * * *
    گل اخیر سوارز رو میتونید توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ببینید.

20. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •