این مشکلی که عکسشو می بینید منو دیوونه کرده
یعنی دیگه کم کم دارم بیخیال این بازی میشم
آخه یه بازی ارزش این همه بدبختی داره جون ما؟! من هنوز یک هفته نیست که ویندوز عوض کردم...حالا حالا ها اصلا امکان نداره دست به دی وی دی ویندوزم بزنم. اه اه اه...
این مشکلی که عکسشو می بینید منو دیوونه کرده
یعنی دیگه کم کم دارم بیخیال این بازی میشم
آخه یه بازی ارزش این همه بدبختی داره جون ما؟! من هنوز یک هفته نیست که ویندوز عوض کردم...حالا حالا ها اصلا امکان نداره دست به دی وی دی ویندوزم بزنم. اه اه اه...
بازم کسی نیست این رو بگه؟؟؟؟
موقع اجرای سیو اون ارور بالاییه رو میده
یعنی سیوت مشکل پیدا کرده نمی تونه لود بشه(احتمالا وسط سیو کردن از بازی خارج شدی)
به نظر که باید یه پروفایل جدید برای بازی بسازی!!
دوستان عزیز
من قبلا مشکل Steam Error که در بالا گفته شده رو داشتم ، ولی الان که با کپی کردن فایل اجرایی جدید اون مشکلم حل شده ، دیگه با کلیک برای اجرای بازی هیچ اتفاقی نمیفته و اصلا داخل بازی نمیره ، تمام کرک ها رو هم امتجان کردم !
ممنون میشم اگر یکی از دوستان راهنمایی کنه ...
خب حالا میشه یکی که تا Season 3 رفته سیوشو واسم بزاره؟؟
آخه حسش نیست دوباره برم
من همهی مشکلاتو حل کردم غیر از اینکه بازی توی حالت ویندوز مد اجرا میشه؛ چیکارش کنم؟ رو اعصابه.
alt+enter![]()
من امروز کل پست های مربوط به این بازی رو زیرورو کردم راه حل مشکل شما دستکاری تو فایل config بازی هست که fullscreen :fals رو به fullscreen :true تغییر بدین حالا جزئیاتش رو خاستین همین کلمه config رو تو همین فروم جستجو کنید پیداش میکنید .
سلام
نمیدونم چی بگم دارم دیوونه میشم
حالا که رفتم بازی رو خریدم dvd دو تا فایل نصب داره که یکی بافرمت msi هست دومی با فرمت exe و عکس خود بازی وقتی اونی که با فرمت msi هست رو روش کلیک میکنم و ادرس نصب رو میدم و بعد روی install کلیک میکنم این ارور رو میده :
روی اون یکی کلیک میکنم این ارور رو میده : ( یعنی حتی اجرا هم نمیشه )
![]()
Last edited by shgh1; 19-06-2011 at 18:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)