تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 88 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اره پسر ....چلسی داره میترکونه ، همینطور تورس

--------------

چلسی 5 – 0 گنک

تیم فوتبال چلسی موفق شد 3 امتیاز با ارزش را از قهرمان فصل گذشته بلژیک بگیرد.
    به گزارش کانون رسمی هواداران رسمی چلسی در ایران ، تیم فوتبال چلسی موفق شد در سومین دیدار لیگ قهرمانان خود برابر قهرمان فصل گذشته لیگ بلژیک قرار گیرد و با نتیجه 5 بر 0 این تیم را در هم بکوبد.
    ترکیب چلسی : چک ، ایوانویچ ، بوسینگوا (78- الکس ) ، لوئیز ، کول ( 46 – فرییرا ) میرلس ، رومئو ، لمپارد ( 68 کالو ) ، مالودا ، آنلکا ، تورس
    بازیکنان استفاده نشده : ترنبال ، میکل ، ماتا ، استاریج
    گل : میرلس ( 8 ) ، تورس ( 11 ، 27 ) ، ایوانوویچ ( 42 ) ، کالو ( 72 )
    اخطار: لوئیز

ترکیب گنک : کوتلس ، ماسوئرو ( 46 – کموس ) ، وندن بوره ، انکونگا ، هایلند ، توزر ، بافل ، پادیل ، ووسن ( 81 - انوانگانا ) ، دبروئنه ، باردا ( 70 – دوگاری )
    بازیکنان استفاده نشده : ساندومیرسکی ، داویل ، اوگانجیمی ، لیمبومبه
    اخطار: هایلند ، پادیل

داور:الکسی نیکولاوف
    ورزشگاه : استمفوردبریج
    تماشاگران : 38518 نفر

آمار بازی:
    شوت در چارچوب: چلسی 13-0 گنک
    شوت خارج از چارچوب: چلسی12 - 3 گنک
    کرنر: چلسی 5-4 گنک
    خطا: چلسی 8-10 گنک
    درصد مالکیت توپ: چلسی 58 - 42 گنک

پ.ن : اصلا نابود کرده گنک رو خخخخخخخخخ

آرسنال و چلسی بدنبال هالک

دو تیم بزرگ لندنی به دنبال ستاره خط حمله تیم پورتو می باشند.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پس از آنکه هالک و باشگاه پورتو خواستار عدم همکاری با یکدیگر شده است دو باشگاه چلسی و آرسنال خواستار به خدمت گیری این بازیکن 25 ساله شده اند.
    در حالی هالک سودای جدایی از پورتو را در سر دارد که برای گرفتن رضایت نامه از باشگاه پورتو باید مبلغ 100 میلیون یورو ، معادل با 87.6 میلیون پوند بپردازد."
    هالک که همچنین از سوی اینترمیلان پیشنهاد دارد گفت :" برایم بازی کردن در لیگ خاصی مهم نیست ، انگلستان ، اسپانیا و همچنین ایتالیا و آلمان نیز کیفیت خوبی دارند . همچنین بازی کردن در پرتغال خوب است."
    وی ادامه داد :" پورتو رقمی برابر با 100 میلیون پوند را برایم گذاشته است که این می تواند رکورد جدیدی در نقل و انتقالات باشد اما من امیدوارم بتوانم حرفهایم را با عملکردم در زمین مسابقه بزنم."
    با رقم بالایی که پورتو خواسته است به نظر می رسد شانس چلسی کنار بکشد ، چرا که باشگاه چلسی هزینه زیادی برای انتقال میرلس ، ماتا ، لوکاکو کرده است و با پرداخت چنین مبلغی به پورتو ، خود را در خطر محرومیت از سوی یوفا خواهد دید.

2. 3 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

آندره : اتفاق شگفت انگیزی رخ نداده است

آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش کار شگفت آوری انجام نداده و کاملا بازی را در اختیار داشت.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس که توانست تیمش را برنده بازی دیشب لیگ قهرمانان اروپا در برابر گنک کند و تیمش با نتیجه 5 بر 0 توانست قهرمان بلژیک را در هم بکوبد ، مصاحبه ای پس از این پیروزی انجام داد و گفت :" ما از اینکه توانستیم سریع به گل برسیم خوشحالیم ، در 15 دقیقه ابتدای 2 تای آنها را به ثمر رساندیم که ما را در شرایط راحتی قرار داد."

آندره اضافه کرد :" اگر به بازی گنک منصفانه نگاه کنیم ، پس از آن دو گل ، آنها 10 دقیقه بازی خوبی داشتند اما تیم ما مقاومت خوبی از خود نشان داد و توانستیم دوباره قبل از پایان نیمه اول به تور دروازه آنها برسیم که ما را در نیمه دوم در موقیت خوبی قرارداد. "

سرمربی جوان تیم فوتبال چلسی ادامه داد :" من از عملکردمان بسیار راضی هستم ، نه تنها به خاطر بازی ای که انجام دادیم بلکه از تعهد تمام اعضای تیم نسبت به برنده شدن ، می دانید زمانی که از گوشه و کنار اتفاقی رخ می دهد می تواند شگفت انگیز باشد ، اما ما 90 دقیقه بازی را در اختیار داشتیم."

آندره در انتها گفت :" ما با 7 امتیاز به گنک می رویم و اگر برنده شویم ، 3 امتیاز می توانیم در موقعیت خوبی باشیم "

پ.ن : این ویلاس داره منو روانیه خودش میکنه

4. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم
    به امید اولین قهرمانی در این جام

آرسنال و چلسی بدنبال هالک
    من از همون اول فکر می کردم وقتی ویلاس بیاد حتما مثل مورینیو چند تا بازیکن از پورتو میاره که خیلی دوس داشتم یکی از اونا هالک باشه
    یه مهاجم سرعتی و تکنیکی و شوت زن که اتفاقا به سیستم تیم هم خیلی می خوره و می تونه مهاجم راست بازی کنه
    جالبه توی فیفا 12 که بازی می کردم همون نقل و انتقالات اول فصل هالک رو خردیم

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اینم از بازیه بعد :

ایوانوویچ : تورس فوق العاده بود

ایوانوویچ عملکرد تورس در بازی دیشب تیمش را فوق العاده می داند.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، برانیسلاو ایوانوویچ یکی از گلزنان بازی دیشب تیم چلسی برابر گنک در مصاحبه ای پس از این دیدار که از سوی وب سایت رسمی باشگاه چلسی منتشر شده است گفت :" خیلی ساده است ، ما بازی را به خوبی شروع کردیم ، خیلی با انگیزه بودیم و سریع به گل رسیدیم . در دیدار های شبیه به این دیدار خیلی راحت می شود فوتبال بازی کرد . خیلی آسان به نظر می رسد اما در لیگ قهرمانان اروپا هرگز دیداری آسان نیست."

مدافع گلزنی تیم چلسی ادامه داد :" نتیجه 5 بر 0 نشان می دهد که ما چطور در بازی مسلط بوده ایم . ما 90 دقیقه بازی را کنترل کردیم و شانس هایی داشتیم که گلهای بیشتری بزنیم ، اما متاسفانه نتوانستیم."

ایوانوویچ در تمجید از فرناندو تورس نیز گفت :" فرناندو امروز ( دیشب ) نمایش فوق العاده ای داشت ، او در تمرینات خیلی سخت کار می کند و نتیجه اینکه چطور به این سختی کار می کند اینچنین خواهد بود . ما منتظریم که او بهتر و بهتر شود. ما درون تیم هرگز از فرناندو سوالی نمی پرسیم . این یک مسئله معمولی است ، بازیکنانی که باشگاه خود را تغییر می دهند نیاز به زمان دارند . اکنون همه چیز خوب است و ما به آینده نگاهم می کنیم. به نظر من دوبار گل زدن تورس کافی است و می توانیم برای بازی های بعدی نیز ذخیره کنیم."

منبع : کانون هواداری چلسی

د بروین، بازیکن مورد نظر چلسی: می‌خواهم به تیمی بزرگ‌ بروم

Getty

سایت گل – کوین د بروین، بازیکن مورد نظر چلسی گفته دوست دارد از فرصت پیوستن به چلسی استفاده کند اما ممکن است به تیم دیگری هم برود.
    این هافبک تیم خنک که دیشب مقابل تیم آندره ویلاش بواش بازی کرد، گفت که به پیشرفت ادامه خواهد داد و به باشگاهی بزرگ‌تر خواهد پیوست: «همیشه تلاش کرده‌ام به سطوح بالاتر بروم. اگر چلسی نشد، شاید به تیمی بروم که کمی کوچک‌تر باشد اما بهتر از خنک باشد.
    این کاری است که تلاش می‌کنم انجام دهم. من هنوز جوانم. 12 تا 15 سال از دوران بازی من مانده و زمان بسیاری برای بهتر شدن در پیش دارم.»
    این هافبک 20 ساله از این که نتوانست در تابستان به چلسی برود ناراضی است. او امیدوار است این تابستان به چلسی برود: «من در جریان مذاکرات بین خنک و چلسی نبودم اما امیدوارم این انتقال صورت پذیرد.»

پ.ن : کسی بازیشو دیده ؟!

منبع یادم رفت
    منبع : سایت گل
    Last edited by nw_nk; 21-10-2011 at 11:45. دليل: Merge

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

کورتویس : می خواهم در لیگ برتر بازی کنم

کورتویس امیدوار است بتواند فصل آینده در لیگ برتر به میدان برود و در تیم هایی چون فولام و تاتنهام حاضر شود.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، تیبات کورتویس ، سنگربان 19 ساله تیم فوتبال چلسی که به طور قرضی در تیم اتلتیکو مادرید حضور دارد در مصاحبه ای که اعلام کرد که باید سه فصل به طور قرضی و به دور از چلسی به فوتبالش ادامه داهد ، او در مصاحبه ای با رادیو اوندا سرو گفت:" چلسی به من گفته است که دو سال دیگر به طور قرضی در تیمی چون اتلتیکو بازی کنم ."

وی ادامه داد :" با این شرایط اگر آنها من را برای تیم دوم چلسی هم می خواهند مشکلی نیست و ممکن است . "

شماره 1 اتلتیکو مادرید دوست دارد پس از پایان این فصل به انگلستان بیاید تا خود را آماده حراست از دروازه چلسی بکند ، وی گفت :" سپس می خواهم یک فصل را نیز با یک باشگاه انگلیسی مانند فولام و تاتنهام بگذرانم ، تا به من اجازه بدهند در لیگ برتر بازی کنم . سپس در سال چهارم همه چیز با چلسی در شرایط معمولی خواهد بود."

او همچنین نیم نگاهی نیز به مصدومیت چک و یا دوره بازنشستگی او دارد ، در همین خصوص گفت :" مربی دروازه بان های چلسی به من گفت که نمی داند چک تا کی می تواند در در سطح خوبش بماند ، می دانم او از ناحیه کمر و زانو مشکل مصدومیت دارد."

کانون هواداری چلسی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اینم به افتخار بازیکن خوبمون که داره به روز های اوجش برمیگرده

10. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

تبریک میگم
    به امید اولین قهرمانی در این جام

من از همون اول فکر می کردم وقتی ویلاس بیاد حتما مثل مورینیو چند تا بازیکن از پورتو میاره که خیلی دوس داشتم یکی از اونا هالک باشه
    یه مهاجم سرعتی و تکنیکی و شوت زن که اتفاقا به سیستم تیم هم خیلی می خوره و می تونه مهاجم راست بازی کنه
    جالبه توی فیفا 12 که بازی می کردم همون نقل و انتقالات اول فصل هالک رو خردیم
    ولی به نظر من که بهش نیاز نداریم...ولی اگه هم بخواد بیاد باید انلکا و کالو از تیم برند....چون تراکم مهاجم زیادند .
    تورس -دروگبا-استوریج-کاکوتا-انلکا-مالودا-ماتا-کالو .

ولی خوب یه خبر در این رابطه هم دارم :‌
    Chelsea striker target on €40m Spanish radar
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

لمپارد می خواهد در چلسی بماند

فرانک لمپارد بدنبال تمدید قرارداد خود با باشگاه چلسی می باشد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، کاپیتان دوم تیم فوتبال چلسی که یکی از محبوب ترین های باشگاه نیز به شمار می رود می خواهدقرار داد خود را تا سال 2015 با این تیم تمید کند و 4 سال دیگر در استمفوردبریج باقی بماند.
    گفته می شود لمپارد که یک سال دیگر با چلسی قرار داد دارد می خواهد با تمید قرار داد خود ، فوتبال خود را نیز در این باشگاه لندنی به اتمام رسانده تا تا آخر فوتبالش در میان هوادارانش باشد.
    در خصوص این ستاره 33 ساله تیم فوتبال چلسی یکی از نزدیکان این تیم به میرور گفت :" او همیشه یکی از آخرین نفراتی است که در تمرینات زمین را ترک می کند و همیشه بدنبال پیشرفت خود می باشد و او واقعا یک بازیکن حرفه ای است."

کانون هواداری چلسی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چلسی بدنبال انتقال بارکلی

مسئولان باشگاه چلسی بدنبال انتقال هافبک اورتون به چلسی می باشند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، راس بارکلی 17 ساله که مد نظر کادر فنی باشگاه چلسی قرار گرفته است با مبلغی 20 میلیون پوندی رو به رو شده است تا با ترک اورتون و مدرسه خود در مرسیساید در لیورپول به لندن نقل مکان کند.

گفته می شود آندره ویلاس بواس با حمایت های رمان آبراموویچ بر جوانگرایی در چلسی به روند خود در بازار نقل و انتقالات پیش خواهد رفت.

کانون هواداری چلسی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

خوب اینم از منچستریا....نمیدونم واسمون خوب شد یا نه ! 2م شدیم ولی من سیتی خفن ظاهر شد
    کاش مساوی میشدند ولی :|
    امشب تیم محبوبمون هم بازی داره با QPR و این ترکیب تیممونه :
    1 P. Čech
    3 A. Cole
    26 J. Terry
    17 José Bosingwa
    4 David Luiz
    8 F. Lampard
    12 J. Obi Mikel
    16 Raul Meireles
    11 D. Drogba
    23 D. Sturridge
    10 Mata

به امید یک پیروزیه قاطعانه !
    من که یکم استرس گرفتم از من سیتی !

ماتا : من زولا نیستم

خوان ماتا معتقد است که برای رسیدن به لقب زولا راه بسیاری در پیش خواهد داشت.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، خوان ماتا که برای اولین بار از سوی آلن شییر در یکی از برنامه های تلویزیونی لقب زولا را به خود گرفت و شیرر بازی او را شبیه به زولا مثال زد ، در مصاحبه ای گفت :" زولا یک اسطوره است ، یک بازیکن تاریخی در اینجاست و نسبت دادن من به زولا یک افتخار است ، اما برای نزدیک شدن به او کار های بسیاری باید انجام دهم."

هافبک 23 ساله چلسی ادامه داد :" بله ، چرا که خوشحال نباشم ، او یک بازیکن تاریخی برای چلسی است و هوادارانمان به او احترام زیادی قائلند . اما هنوز فاصله زیادی باقی مانده است و این تنها آغازی برایم خواهد بود."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •