تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 456 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گزارش روز: مسی پردرآمدترین فوتبالیست دنیا

لیونل مسی و کریستیانو رونالدو، دو ستاره جنجالی شاغل در لالیگا بیشترین درآمدها را درمیان فوتبالیست ها دارند

سایت گل- طبق لیست« 50 خوش شانس» منتشره در اسپورتس ایلوستریتد ، لیونل مسی به عنوان پردرآمدترین بازیکن دنیای فوتبال معرفی شد.او سال گذشته مبلغ30.5 میلیون یورو درآمد داشت.
    این ستاره آرژانتینی که این رزها خیلی ها او را به عنوان برترین بازیکن دنیا می شناسند،بالاتر از کریستیانو رونالدو در صدر لیست قرار دارد و ستاره پرتغالی با کسب 27.1 میلیون یورو در رده دوم است و وین رونی با 23 میلیون یورو درآمد سالانه در رده سوم قرار دارد
    فهرست 50 بازیکن پردرآمد دنیای فوتبال با درنظر داشتن درآمدها،پاداشها و مبالغ دریافتی ورزشکاران دنیا محاسبه می شود
    تایگر وودز سال گذشته با درآمد سالانه 46 میلیون یورو در صدر این فهرست قرار داشت که درآمد امسال او به 20 میلیون یورو کاهش یافته
    مسی که پردرآمدترین بازیکن بارسا و دنییا فوتبال است ، در لیست پردرآمدترین ورزشکاران دنیا در رده هفتم قرار دارد و قبل از او نام ورزشکارهایی مثل فرناندو آلونسو دیده می شود.

2. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض یادداشت روز: داستان خسته کننده فابرگاس- بارسا؛ هیاهوی بسیار برای هیچ!

فابرگاس نمی خواهد به بازیکنی منفور در آرسنال تبدیل شود و خود را مدیون این باشگاه می داند اما در حالی که کاپیتان توپچی هاست، خیلی راحت از رفتن به باشگاهی بزرگتر صحبت می کند

سایت گل- 35، 40 یا 45 میلیون یورو؟ قیمت مناسب برای فابرگاس چقدر است؟ در حالی که مدیران بارسا به شدت درگیر این مسئله هستند، طرف دیگر یعنی باشگاه آرسنال دیگر حتی پاسخی به شایعات حضور کاپیتانش در نوکمپ نمی دهد.
    از نظر آنها داستان فابرگاس تمام شده و با توجه به قرارداد این ملی پوش اسپانیایی با توپچی ها تا سال 2015 دیگر لازم نیست دائما در مقابل هر خبری واکنش نشان دهند.
    در واقع این آرسنال است که دست بالا را دارد و درست یا غلط، قصد ندارد بهترین بازیکن اش را از دست بدهد.
    اما در مقابل تقریبا هر دو- سه روز یک بار یک نفر از باشگاه بارسا در مورد علاقه مندی فابرگاس به بازگشت به نوکمپ صحبت می کند؛ و البته اتفاق عجیب تر، صحبت های باکاری سانیا، مدافع آرسنال، در مورد علاقه فابرگاس به بازگشت به زادگاهش بود:" می توانم بگویم این مسئله صحت دارد که سسک می خواهد به بارسا برود. او می خواهد به کشور و شهرش برگردد، جایی که خانواده اش زندگی می کنند. او می خواهد برای بارسا، یکی از بهترین تیم های جهان بازی کند و این کاملا قابل درک است."
    صحبت هایی که خشم بسیاری از طرفداران آرسنال را برانگیخته و باعث شده تا صحبت های مدافع فرانسوی شان را احمقانه توصیف کنند.
    اگر تا پیش از این ژاوی، اینیستا، پیکه و سایر بازیکنان بارسا بودند که فابرگاس را به حضور در نوکمپ ترغیب می کردند، حالا هم تیمی های فابرگاس در آرسنال نیز به این جمع اضافه شدند.
    از سوی دیگر این ستاره 24 ساله نیز تقریبا در هر مصاحبه ای که انجام می دهد، تنها در همین مورد صحبت می کند و البته با اشاراتی دو پهلو که نشان از سردرگمی زیاد اوست:" بارسا تیم بزرگی است و همیشه مدعی کسب جام است. من هم به عنوان بازیکن می خواهم پیشرفت کنم و در تیمی بزرگتر به فوتبالم ادامه دهم. تیمی که هر سال مدعی کسب جام باشد.
    نمی خواهم در آرسنال به بازیکنی منفور تبدیل شوم. بازیکنی که بدون در نظر گرفتن همه چیز به تیم مورد علاقه اش می پیوندد. درست است که من با آرسنال جامی کسب نکرده ام اما پیشرفتم را مدیون این تیم هستم. اکنون به جایی رسیده ام که بارسلونا خواهان جذب من است. من سال گذشته هم با ونگر در مورد آینده ام مذاکره کردم و اکنون دیگر لزومی ندارد حرف های گذشته را با او تکرار کنم. باید صبر کرد و دید در نهایت چه اتفاقی رخ می دهد. آینده من اکنون تنها در دستان خودم نیست."
    فابرگاس نمی خواهد به بازیکنی منفور در آرسنال تبدیل شود و خود را مدیون این باشگاه می داند اما در حالی که کاپیتان توپچی هاست، خیلی راحت از رفتن به باشگاهی بزرگتر برای کسب جام های بیشتر صحبت می کند. شاید اگر او در مورد چیزی که در ذهن دارد، راحت تر صحبت کند، بتواند این داستان را به سرانجام بهتری برساند.
    کاپیتان آرسنال، نیمکت نشین بارشسا؟
    اما یک سوال مهمتر این است که آیا بارسا به فابرگاس نیاز دارد؟ آیا فابرگاس می تواند نقشی در جام هایی که بارسا به دست خواهد آورد، داشته باشد؟
    فرض کنیم آرسنالی ها در نهایت با فروش فابرگاس به بارسا، حالا به هر قیمتی، موافقت کنند. قرار است او چه نقشی در تیم گواردیولا داشته باشد؟
    برای بازی کردن سسک در بارسای 12-2011 دو احتمال وجود دارد. اول اینکه او از کاپیتان آرسنال به یک نیمکت نشین در بارسا تبدیل شود و به حضور چند دقیقه ای در میدان اکتفا کند، اتفاقی که در بازی های مهم تیم ملی اسپانیا معمولا رخ می دهد. مانند دیدارهای جام جهانی 2010 که فابرگاس تنها یک بار و آن هم در دیدار مقابل هندوراس و زمانی که اسپانیایی های با دو گل ویا از حریف کم نام و نشان شان پیش بودند، او جای ژاوی را در 25 دقیقه پایانی بازی گرفت و در بقیه بازی هایی که به میدان رفت، دل بوسکه حاضر نشد او را به جای این ستاره خط میانی بارسا به میدان بفرستد، کاری که گواردیولا نیز بعید است انجام دهد. به ویژه اینکه فابرگاس در یک سال اخیر افت چشمگیری داشته و همین مسئله موجب شده تا حتی ساندرو روسل به راحتی از کاهش قیمت او نسبت به تابستان گذشته صحبت کند.
    در حالت دوم او باید منتظر مصدومیت طولانی مدت ژاوی باشد تا بتواند جای او را در ترکیب اصلی آبی و اناری ها بگیرد. که در این صورت هم مقایسه دائمی عملکردش با هافبک خلاق بارسا، می تواند فشار زیادی را روی فابرگاس وارد کرده و او را بیش از پیش با مشکل مواجه کند.
    با توجه به در پیش بودن رقابت های یورو 2012 در پایان فصل آینده، حضور در بارسا می تواند ریسک بزرگی برای فابرگاس باشد. حضور در نوکمپ می تواند برای این ستاره اسپانیایی به قیمت از دست رفتن یورو 2012 تمام شود، ضمن اینکه هیچ تضمینی نیست که او بتواند به آنچه می خواهد در نوکمپ برسد.

4. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیتر روز نامه اسپرت در روز 18 ژوئن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رم خواهان جذب بویان

10 میلیون یورو به همراه گزینه امکان بازخرید برای بارسلونا

بویان خواهان انتقال قرضی می باشد ولی برای بازی در تیم انریکه ارزش قائل است

راسل نمی تواند به باشگاه های دیگر کمک کند : " ما سازمان ورزش کاتالونیا نیستیم . "

اوزبیو سرمربی بارسا ب

ریکی روبیو ( بازیکن بسکتبال ) به ان بی ای رفت

6. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کاپیتان هم که تا یک ماه دیگه اضافه میشه به تیم. واقعا هیچکس پویول نمیشه. وای که من چقدر شیفته این بشرم! یه جورایی انگیزه زندگی میده. مثل نیروزا بهت قدرت میده دیدنش. به همین مناسبت این کلیپ رو ببینید (با هر تکلش لرزه میفته به وجودم)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 9 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض سه سال عصر گواردیولا

این جمعه سومین سالگرد معرفی جوزپ گواردیولا بعنوان مربی تیم اصلی بود . در 17 ژوئن 2008 پروژه ای آغاز شد که تا جاودانه شدن پیش رفته است.

10 جام از 13 جام
    جوزپ گواردیولا با بردن 10 جام از 13 جام ممکن در زمان در دست داشتن سکان تیم اصلی یک رکورد خارق العاده را از خود بجای گذاشته است .
    3 قهرمانی لیگ
    2 قهرمانی لیگ قهرمانان
    2 سوپرکاپ اسپانیا
    1 قهرمانی جام باشگاههای جهان
    1 سوپرکاپ اروپا
    1 جام حذفی اسپانیا

"من قول قهرمانی نمی دهم اما مطمئنم که مردم به ما افتخار خواهند کرد" اینها سخنان مربی جوانی بود که تنها 37 سال داشت و قبلا بارسا B را یک دسته بالاتر آورده بود .او بعنوان بازیکن همه چیز را بدست آورده بود اما بعنوان مربی حرفه ای هنوز در اول راه بود ، او کسی نبود جز جوزپ گواردیولا ، اما سه سال پس از به زبان آوردن این سخنان ، او اکنون بعنوان معمار بهترین بارسای تاریخ و یکی از بهترین تیم هایی که جهان فوتبال را زینت می بخشد ، شناخته میشود و از اعتبار زیادی برخوردار است .
    سالا پاریس مکانی بود که گواردیولا در مورد جاه طلبی هایش با مطبوعات و هواداران سخن گفت . او برغم تواضعش ، گفت که خواسته اش ساختن یک تیم برنده است و ایمان دارد که امکانات چنین کاری را دارد . " من باور دارم که قوی و آماده هستم و اگر چنین نبود اینجا نبودم . من هیچ ترسی ندارم و رقابت طلبی مرا مرعوب نمی کند . ما میدانیم که این آسان نخواهد بود ولی من از پا نخواهم نشست ".
    گواردیولا در مورد تکنیک یا تاکتیک خیلی کم صحبت کرد و به همین بسنده کرد که :" مهترین چیز کسب برد است و تمام شیوه ها برای بردن خوب هستند . من میدانم که چه سبکی را دوست دارم و می خواهم که آن را انتقال دهم . من طرفدار فوتبال تهاجمی هستم زیرا من با این شیوه آموزش دیده ام و به استعداد و سخت کوشی اعتقاد راسخ دارم " . او بدون تردید موفق شد که به وعده اش عمل کند .

گواردیولا قول هیچ گونه قهرمانی ای نداد و فقط وعده کار ، تعهد و از خود گذشتگی را داد . او به پیشه کردن صبوری دعوت نکرد و زمان نخواست زیرا میدانست که بارسلونا تیمی است که بازیکنان و مربیان بر اساس نتایج مورد ارزیابی قرار میگیرند . او به این کار نیازی نداشت چرا که تیمش با کسب قهرمانی های سه گانه تاریخی در همان سال اول و ادامه دادن درخشش در بی نظیر ترین دوره تاریخ باشگاه بسیار عالی عمل کرد .
    Last edited by boy iran; 18-06-2011 at 19:38.

10. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاپیتان هم که تا یک ماه دیگه اضافه میشه به تیم. واقعا هیچکس پویول نمیشه. وای که من چقدر شیفته این بشرم! یه جورایی انگیزه زندگی میده. مثل نیروزا بهت قدرت میده دیدنش. به همین مناسبت این کلیپ رو ببینید (با هر تکلش لرزه میفته به وجودم)

کد:

ممنون دوست خوب

این هم عکسهایی از سایت بارسا از آماده سازی کاپیتان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مدیر برنامه بویان درخواست داده اگه هم قرار هست به روم بره قرض داده بشه. و مخالف فروشش هست. اینجور که معلوم هست خودش هم موافق هست یک فصل زیر نظر انریکه کار کنه.
    و الکسیس سانچز:

Udinese attacker Alexis Sanchez (22) will on Monday travel to Barcelona to sign his contract as new Barcelona player. canal 13
    Sanchez had to choose between offers of Man United, Man City and Barcelona. He picked the latter despite Barcelona offering lowest salary
    Alexis Sanchez heard yesterday about the deal on his transfer to Barcelona. NT players were informed and congratulated him. canal 13

مثل اینکه اکثر اتفاقت نقل انتقالات برای ما قرار هست تو روز دوشنبه بیفته، "دوشنبه راسل قرار هست تو لندن با سران آرسنال قرار حضوری در مورد سسک داشته باشه"

14. 7 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض آنتوان گریزمن: مسئولان بارسا با مدیر برنامه هایم تماس گرفته اند

هافبک فرانسوی باشگاه رئال سوسیداد اعلام کرد باشگاه بارسلونا با مدیر برنامه هایش تماس گرفته اند اما برنامه ای برای ترک سوسیداد ندارد
    سایت گل – آنتوان گریزمن هافبک فرانسوی باشگاه رئال سوسیداد اعلام کرد مسئولان بارسا با مدیر برنامه هایش تماس گرفته اند اما قصد ترک سوسیداد را ندارد.

این ملی پوش زیر 21 ساله های فرانسه فصل گذشته نمایشی بسیار خوب با پیراهن رئال سوسیداد داشت و در 37 بازی برای این تیم 7 گل به ثمر رساند.

بارسلونا گریزمن را گزینه ای بسیار ارزانتر نسبت به الکسیس سانچس می داند و با مدیر برنامه های این بازیکن وارد مذاکره شده است.

گریزمن در گفتگو با روزنامه اسپورت گفت:" باعث افتخارم است که باشگاهی مانند بارسا خواهان جذب من است. این یعنی من عملکرد خوبی داشته ام. مسئولان باشگاه بارسلونا با مدیر برنامه هایم تماس گرفته اند اما باید بگویم که من قصد ترک سوسیداد را ندارم."

"می خواهم بازیکن اصلی تیم باشم نه اینکه روی نیمکت بنشینم به همین خاطر ترجیح میدهم یک تا دو سال دیگر در سوسیداد بمانم."

در قرارداد گریزمن بندی وجود دارد که طبق آن هر باشگاهی خواهان جذب او باشد باید 30 میلیون یورو بپردازد اما به نظر می رسد بارسا با کمتر از این رقم ها می تواند این بازیکن را به خدمت بگیرد.

16. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بهبودی پویول طبق برنامه

کارلس پویول به پایان اولین دوره ریکاوری پس از جراحی زانوی چپش نزدیک شد. کاپیتان باشگاه ورزش های ماهیچه ای می کرده است و به زودی برای تمرین روی زمین آماده می شود.

بهبود پویول طبق برنامه پیش می رود و با انجام تمیرین های سخت در تابستان قصد رسیدن به فصل آینده را دارد.
    پویول در حال آماده شدن است و اولین دوره سه هفته ای خود برای بهبودی را پشت سر می گذارد. هدف این دوره کار بر روی عضلات پای چپ او است. اگر همه چیز طبق برنامه پیش رود او باید بتواند در پایان ماه ژوئن شروع به تمرین آرام کند. هدف این است که کاپیتان پس از عمل جراحی که در اول ژوئن داشت، برای شروع فصل آماده شود.
    درد کشیدن از ژانویه

پویول تا سه ماه از مشکلات تاندون زانو که از بازی در نوکمپ مقابل راسینگ در 22 ژانویه دیده شد رنج می برد و تنها توانست در بازی در لیگ مقابل رئال مادرید در 15 آوریل بازی کند.
    از آن پس گواردیولا تا پایان فصل با احتیاط زیاد از پویول استفاده کرد، او در هر دو دیدار نیمه نهایی لیگ قهرمانان حاضر بود ولی در فینال ومبلی تنها 3 دقیقه به میدان آمد. او در 1 ژوئن توسط دکتر رامون کوگات جراحی شد و یک تکه از غضروف زانوی چپ او او برداشته شد.

18. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کد:
    كاپيتان فوق العاده اس
    اينكه با وجود اين مصدوميت با از خودگذشتگي براي بازي با رئال در نيمه نهايي برگشت و اتفاقا بازيهاي درخشاني هم انجام داد شگفت آوره
    كلا فصل گذشته رو با از خود گذشتگي بازيكنا و سكوت گوارديولا براي حفظ اعتماد به نفس با قهرماني به پايان رسونديم
    برگشتن آبيدال و پويول و تا آخر فصل جنگيدن با وجود خستگيه مشهودي كه بازيكنا به ويژه ملي پوشها داشتن(كافيه بازي بازيكنا از نظر شادابي و تحرك در مقابل رئال و با دو هفته استراحت در مقابل منچستر رو با هم مقايسه كنيم در مقابل رئال خستگي واضح بود اما در مقابل منچستر خيلي سرحالتر بوديم فقط به خاطر دو هفته استراحت)
    اما در نهايت
    ...خوشحال كردن ميليونها طرفدار در سراسر دنيا و اون حركت كاپيتان كه درواقع امضايي بود پاي تابلوي زيباي يك فصل ايثار

مدیر برنامه بویان درخواست داده اگه هم قرار هست به روم بره قرض داده بشه. و مخالف فروشش هست. اینجور که معلوم هست خودش هم موافق هست یک فصل زیر نظر انریکه کار کنه.
    و الکسیس سانچز:
    [/B] مثل اینکه اکثر اتفاقت نقل انتقالات برای ما قرار هست تو روز دوشنبه بیفته، "دوشنبه راسل قرار هست تو لندن با سران آرسنال قرار حضوری در مورد سسک داشته باشه"
    به نظر من هم بهترين روش براي فروختن بازيكناي جوانمون همين قرض دادنشون هست بويان هم با اين حركت نشون داد خيلي بارسا رو دوست داره و هدفش برگشتن به بارسا با تجربه بيشتره و البته فكر ميكنم از تجربه فابرگاس هم اصطلاحا چشمش ترسيده

اميدوارم سانچز و فابرگاس هرچه زودتر به تيم ملحق بشن
    ولي به نظر من در صورت خريد سانچز و با وجود ويا نيازي به روسي نداريم و اگر پول روسي رو براي خريد يه دفاع چپ خوب هزينه كنيم بهتر باشه
    .
    .
    .
    پي نوشت:دوستان دانشگاه شهر بارسلونا دانشجو ميپذيره گفتم اطلاع بدم چون ماشاالله كشور دانشجوپروري داريم

20. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •