تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 80 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض مانوئل نوير: رکورد من متعلق به بايرن است

دروازه‌بان بايرن مونيخ ثبت رکورد 658 دقيقه عدم دريافت گل در بوندس‌ ليگا را متعلق به تيمش مي ‌داند.

به نقل از روزنامه دی‌ولت، مانوئل نویر پس از بازی منجر به تساوی بدون گل مقابل هوفن‌هایم و دست یابی به رکورد 658 دقیقه عدم دریافت گل، در حد نصاب دروازه‌بانان تاریخ بوندس‌لیگا که برای مدتی طولانی گلی دریافت نکردند، اظهار داشت: از این بابت که رکورد خودم را تقویت کردم، خوشحالم. اما باید عنوان کنم این رکوردی شخصی نیست و متعلق به همه تیم است.

این سنگربان 25 ساله که تابستان امسال از شالکه به جمع باوارایی‌ها ملحق شد، در هفته اول و بازی با بورسیامونشن‌گلادباخ که دروازه‌‌اش به خاطر باخت یک بر صفر از این حریف باز شد‌،‌ 7 هفته پیاپی در بوندس‌لیگا گلی دریافت نکرده و شنبه شب مقابل هوفن‌هایم موفق شد رکورد جدیدی را در بسته نگه داشتن دروازه‌اش ثبت کند و به عنوان سومین دروازبان تاریخ این پیکارها شناخته شود.

در فهرست مذکور هیلده براند از اشتوتگارت با 884 دقیقه و اولیور کان (دو بار) با 802 و 736 دقیقه بسته نگه داشتن دروازه در صدر فهرست رده بندی سنگربانان بوندس لیگا قرار دارند. البته با احتساب مسابقاتی که بایرن در لیگ قهرمانان و جام حذفی برگزار کرده است، مانوئل نویر بیش از 1000 دقیقه است که اجازه رد شدن هیچ توپی را از خط دروازه‌اش نداده است.

دروازه بان خوش‌‌استیل مونیخی‌ها افزود: فکر می‌کنم بازیکنی مثل ماریو گومس به اندازه من در کسب چنین رکوردی سهم داشته و خوشحال است.

وی که در بازی با هوفن‌هایمی ضربات سر ماروین کومپر، مهاجم هوفن‌هایم را دو، سه مرتبه مهار کرد، ادامه داد:دریافت توپ‌های کومپر به خوبی نشان می‌دهند که من سنگربانی بی‌تحرک نیستم.
    وی در مورد هواداران بایرن نیز عنوان کرد: از زمانی که به عضویت بایرن درآمدم، مورد حمایت همه آن‌ها واقع شدم و فکر می‌کنم مناسبات خوبی با هواداران دارم.

منبع:ورزش3

2. 5 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دروازه‌بان بايرن مونيخ ثبت رکورد 658 دقيقه عدم دريافت گل در بوندس‌ ليگا را متعلق به تيمش مي ‌داند....
    این خبر برای رکورد بازی های بوندس لیگا بود. در مجموع بازی ها (با احتساب لیگ قهرمانان)، نویر رکورد کینگ کان رو شکونده . رکورد کینگ ۱۰۱۱ دقیقه بوده و رکورد نویر تا اینجا ۱۰۱۸ دقیقه .

نویر: این رکورد متعلق به همه بازیکنان بایرن مونیخ است

مانوئل نویر دروازه بان ملی پوش بایرن مونیخ بعد از شکستن رکورد الیور کان در بسته نگه داشته دروازه باواریایی ها از هم تیمی هایش که او را در رسیدن به این رکورد کمک کردند تشکر کرد.
    نویر آخرین بار در دیدار هفته نخست بوندسلیگا مقابل مونشن گلادباخ دروازه اش باز شد. او بعد بسته نگه داشتن دروازه اش در تساوی بدون گل بایرن مقابل هوفنهایم نام خود را در کتاب تاریخ باشگاه ثبت کرد.
    کان در فصل 03-2002 دروازه اش را برای مدت 1011 دقیقه بسته نگاه داشته بود اما نویر اکنون 1018 دقیقه است که دروازه اش باز نشده است.
    نویر می گوید:" این یک رکورد شخصی نیست. رکوردی است که همه تیم در آن نقش دارند. به نظرم ماریو گومز نیز به همان اندازه ای که من از این اتفاق خوشحالم خوشحال است."
    نویر در بایرن کار چندان دشواری تا به حال نداشته اما در دیدار مقابل هوفنهایم عکس العملی استثنایی داشت و توانست ضربه ماروین کاپر مدافع حریف را به طرز فوق العاده ای مهار کند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

-----------------------------------------------
    حالا نویر شکسته بندی! میکنه . ولی جدا از شوخی تا اینجای کار بنظرم نقش خط دفاعی خیلی خیلی پر رنگ تر از خودِ نویر بوده تو ثبت این رکورد. نویر تو اکثر بازی ها داشت سماق میمکید اون ته زمین و واکنش های زیادی نداشت . البته باید بازی هوفنهایم رو جدا کنیم . تو این بازی نویر تیم رو نجات داد و واکنش های عالی ای داشت تا این رکوردی که به نامش ثبت شده حلال بشه براش .

... حالا نویر ۲۹۴ دقیقه ی دیگه میخواد تا شکوندن رکورد فن در سار. یعنی دقیقا ۳.۲ بازی دیگه! . اما این حدود ۳ تا و نصفی بازی بعدیمون با کیا هست ؟! . بایرن ۱۲ روز دیگه با هرتابرلین تو آلیانز بازی داره . ۳ روز بعدش یه بازی فوق العاده سخت با ناپولی داریم تو ایتالیا . ۵ روز بعد از اون یه بازی خارج از خونه داریم با هانوفر. و ۶ روز بعدش هم تو آلیانز با نورنبرگ بازی داریم . یعنی اگه همه چی بصورت ایده آل پیش بره، بایرنی ها ثبت این رکورد خارق العاده رو توی آلیانز جشن میگیرن .
    ولی یه حسی بم میگه ناپولی اجازه ی ثبت رکورد رو بمون نمیده . ناپولی که بسیار آمادس این روزها و میلان رو ۳-۱ و اینتر رو ۳-۰ برده و حریف ترسناکی شده خلاصه .

به نظرتون این رکورد چقدر ثبت میشه و بایرن و نویر تا کجا پیش میرن ؟؟!

.
    Last edited by OSEN; 07-10-2011 at 21:39.

4. 7 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا
    چرا عکسای بازیکنای بایرن توی oktoberfest رو که گذاشتم پاک شد؟
    آخه کجای اون عکسا بی فایده یا اسپم حساب میشه؟

... حالا نویر ۲۹۴ دقیقه ی دیگه میخواد تا شکوندن رکورد فن در سار. یعنی حدود ۳.۲ بازی دیگه! . اما این ۳ تا و نصفی بازی بعدیمون با کیا هست ؟! . بایرن ۱۲ روز دیگه با هرتابرلین تو آلیانز بازی داره . ۳ روز بعدش یه بازی فوق العاده سخت با ناپولی داریم تو ایتالیا . ۵ روز بعد از اون یه بازی خارج از خونه داریم با هانوفر. و ۶ روز بعدش هم تو آلیانز با نورنبرگ بازی داریم . یعنی اگه همه چی بصورت ایده آل پیش بره، بایرنی ها ثبت این رکورد خارق العاده رو توی آلیانز جشن میگیرن .
    ولی یه حسی بم میگه ناپولی اجازه ی ثبت رکورد رو بمون نمیده . ناپولی که بسیار آمادس این روزها و میلان رو ۳-۰ و اینتر رو ۳-۱ برده و حریف ترسناکی شده خلاصه .

به نظرتون این رکورد چقدر ثبت میشه و بایرن و نویر تا کجا پیش میرن ؟؟!
    منم فکر میکنم خیلی سخته که مخصوصا جلوی ناپولی خط دفاعی رو حفظ کرد.مسلما خط دفاعیمون تو بازی با ناپولی خیلی به دردسر میفته

6. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

منم چشمم آب نمیخوره . خوردن گل برای یه تیم امتیاز منفی نیست . ولی برای خراب کردن یه رکورد کافیه ! ما هم بازی سختی مقابل ناپولی داریم و فکر میکنم که بالاخره در این بازی توپ از خط در وازه بایرن عبور میکنه . رکورد فان در سار 1200 و خوردهای بود ؟ دقیقا چه قدره ؟

8. 4 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

راستش به نظرم با توجه به اینکه حملات ناپولی بیشتر رو زمینه + پاسهای قطری بهتره از زوج بادشتوبر و بواتنگ تو وسط(فن بویتن بیرون باشه بهتره به نظرم) و لام تو چپ و رافینا(اگه برسه به بازی) راست و گوستاو جلوشون میشه جلوشونو گرفت!

ناپلی هم درسته الان خیلی امادست ولی خیلیم نباید بزرگش کنیم بردش جلو میلان بخاطر کندی بیش از حد خط هافبک میلان بود!
    اینترم از دقیقه 40 10 نفره بازی کرد که یه پنالتیم بهشون داده بودن(منظورم اینه که صحنه پنالتی نبوده ظاهرا)

دیگه از اگئرو که کاوانی و لاوتزی بهتر نیستن!
    +
    ژکو رو مهار کردیم همسیک هم میشه!

من که میگم میشه رکورد و بهتر کرد نشدم تا حالا رکورد خیلی خوبی واسه نویر بوده!

10. 5 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

...اما آخرین وضعیت ستاره ی شماره ی ۱۰ـمون یعنی آرین روبن .
    گویا مصدومیت روبن بصورت کامل برطرف نشده و آرین هنوز احساس درد میکنه. بطوریکه توی تمرینات تیم ملی هلند هم فقط حدود ۲۰ دقیقه تمرین کرده گویا. ضمنا بازی تیم ملی هلند برابر مولداوی در چارچوب انتخابی یورو ۱۲ رو هم از دست داده فعلا . این مصدومیت روی روحیش هم تاثیر بدی گذوشته .

آرین روبن: کاش عضله پایم پاره شده بود/
    نمی دانم اوضاعم چطور است

آرین روبن ستاره 27 ساله باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که به شدت نگران آن است تا نتواند به طور کامل از بند مصدومیتی که درناحیه لگن گریبانگیر او شده رها شود.
    روبن چند هفته ای است که به دلیل تورم استخوان لگن از میادین ورزشی به دور است و همین موضوع باعث شده تا او شانس حضور در چندین دیدار بایرن و تیم ملی هلند را از دست بدهد.
    روبن سه دیدار اخیر بایرن را روی نیمکت ذخیره ها آغاز کرد و حضورش در اردوی تیم ملی هلند در آستانه برگزاری رقابتهای مرحله مقدماتی یورو 2012 در پرده ای از ابهام است.
    این ستاره هلندی از عدم بهبودش به شدت نگران است . روبن که روز دوشنبه در جلسه تمرینی تیم ملی هلند غایب بود در گفت و گو با دی تلگراف نگرانی اش را از این بابت ابراز کرد:« من واقعا نگرانم. این اصلا خوب نیست و خیلی ناراحت کننده است که نمی دانم که در چه جایگاهی قرار دارم و اوضاعم به چه ترتیب است. این مصدومیت سخت و پیچیده ای است. کسی نیست که بتواند بگوید که من دقیقا باید چه کاری کنم تا مصدومیتم برطرف شود. ترجیح می دادم که یکی از عضلاتم پاره می شد؛ آن موقع دست کم می دانستم که بعد از شش هفته باید چه کار کنم تا دوباره به اوج آمادگی بازگردم.»
    کد:

---------------------------------------------------------

همچنین نیمکت نشینی های اخیر روبن هم بحث ها و شایعه هایی برای روبن و بایرن بوجود آورده که البته اولی هوینس اونارو خنده دار خونده .

هوینس : شایعه ی نیمکت نشین شدن روبن مضحک است /
    آرین روبن جزئی از برنامه ها ی ماست

اولی هوینس در گفتگویی پیرامون نیمکت نشینی آرین روبن، چنین بحث هایی را مضحک خواند و ذخیره شدن روبن در بایرن را " جوک سال دانست".

به گزارش fcbayern.ir از سایت soccernet، آرین روبن پس از بازگشت از دوره نقاهت مصدومیت خود در چند بازی اخیر بایرن، بر روی نیمکت حاضر بوده است. باواریایی ها در 10 دیدار اخیر خود که بدون روبن برگزار شد پیروز بودند و این شائبه در میان کارشناسان ایجاد شد که بایرن بدون حضور روبن بهتر نتیجه می گیرد. اما اولی هوینس نظر دیگری دارد.

هوینس می گوید مطالعه چنین نظراتی فقط می تواند موجب خنده وی شود.
    او در پاسخ به این نظرات می گوید:" چنین صحبت هایی را فقط افراد نادان می توانند انجام دهند." او که با مجله کیکر به گفتگو پرداخته بود ادامه داد:" در سال گذشته این سوال مطرح شد که آیا بایرن بدون حضور روبن، ارزش دارد؟ حال این سوال مطرح است که بایرن بدون حضور روبن بهتر کار می کند و آرین نباید در تیم باشد. این درست نیست و کاملا می توان از آن به عنوان جوک سال نام برد."
    آرین روبن در دیدار مقابل هافنهایم از نیمه دوم وارد زمین شد ولی نتوانست مانع تساوی 0 بر 0 بایرن در هته هشتم رقابت ها شود.
    هاینکس در دیدار اروپایی مقابل منچستر سیتی نیز از روبن در دقایق پایانی استفاده کرد. که همین امر موجب شد تا پس از سوت پایان این وینگر هلندی کمی رنجیده خاطر شود.
    رومینیگه در پاسخ به عکس العمل روبن به خبرنگاران گفت:" این مسئله ی حادی نیست. آن فقط موضوعی است برای روزنامه نگاران. روبن هم اکنون در آرامش کامل است. او پس از بازی عصبانی نبود بلکه کمی ناراحت شد."
    کد:
    اینجور که بنظر میرسه یکی از ستاره های شیشه ایمون ایندفعه بدجوری تِرَک برداشته .

.

12. 5 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازگشت روبن به مونیخ / روبن در انتظار جراحی مجدد

آرین روبن به منظور رسیدگی به وضعیت مصدومیت های همیشگی خود روز پنج شنبه اردوی تیم ملی هلند را ترک و به مونیخ بازگشت. آخرین اخبار حاکی از آن است که او دوباره مورد عمل جراحی قرار خواهد گرفت. .
    به گزارش fcbayern.ir، آرین روبن که برای حضور در دو دیدار مقدماتی یورو 2012 برابر مولداوی و سوئد در اردوی تیم ملی هلند به سر می برد با معاینات و مشورت با کادر پزشکی تیم ملی هلند برای رسیدگی به مصدومیت کشاله ران خود به مونیخ بازگردانیده شد.
    روبن در این مورد می گوید:" باید مطمئن شوم که مصدومیت برایم به شکل مزمن تبدیل نشود."
    این در حالیست که وینگر نارنجی پوشان تنها 20 دقیقه از تمرینات روز سه شنبه را انجام داد و پس از آن بار دیگر مصدومیت در کشاله ران وی شروع به نمایان شدن کرد.
    وینگر 27 ساله پس از غیبتی 5 هفته ای در دیدار مقابل لورکوزن در دقایق پایانی برای بایرن به میدان آمد و سومین گل مونیخی ها را در این بازی به ثمر رساند.

به این ترتیب پیش بینی میشه که روبن تمرینات ۱۰ روز آینده رو هم از دست بده و به بازی با هرتابرلین نرسه اما انتظار میره که یک روز پیش از بازی با ناپولی در ایتالیا آمادگیش رو بدست بیاره .
    کد:

14. 5 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هلندیا احتمالا ترسیدن که اگه باز به روبن مصدوم بازی بدن رومینیگه بیاد رختکنو رو سرشون خراب کنه

16. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض بايرن مونيخ در پي جذب دروگبا

قرارداد ديديه دروگبا مهاجم اهل ساحل عاج باشگاه چلسي در پايان اين فصل به پايان مي رسد و گفته مي شود باشگاه بايرن مونيخ آلمان خواهان جذب او است.

به گزارش ساکروي،چلسي اميدوار است بتواند اين بازيکن 33 ساله به امضاي قراردادي جديد ترغيب کند ولي به نظر مي رسد اشتياق بايرن مونيخ و نيز ''هري ردنپ'' سرمربي تاتنهام براي جذب او بيش از آن باشد که چلسي را موفق به نگهداشتن دروگبا کند.
    دروگبا هفت سال است که در چلسي توپ مي زند. او در ازاي 24 ميليون پوند از مارسي به انگليس آمد.
    ''آندره وياس بوآس'' سرمربي چلسي علاقه مند است دروگبا را همچنان در ميان بازيکنان خود داشته باشد ولي بعيد است او بيش از اين در غرب لندن بماند. او در اين فصل براي حفظ پست خود در تيم بايد با بازيکناني چون فرناندو تورس؛ خوان ماتا، روملو لوکاکو ، دانيل استوريج و نيکلاس آنلکا رقابت کند.
    برخي باشگاه هاي ليگ يک فرانسه همچون مارسي نيز خواهان بکارگيري دروگبا هستند و شايد بخت بيشتري نسبت به باواريايي ها در جذب اين بازيکن اهل ساحل عاج داشته باشند.

منبع:ورزش3

پ.ن:به نظرم میتونه گزینه مناسبتری نسبت به گومز برای جلو باشه چرا که هم کمتر گل خراب میکنه تازه بازی سازیم بلده!حالا سنش زیاده ولی میتونه حداقل یه نیم فصل بدرد بخوره!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دروگبا ؟!!.... اومدنش به بایرن رو خیلی خیلی بعید میدونم . دستمزد بالایی داره برای یه نیمکت نشین (...خب بایرن تک مهاجم بازی میکنه و با عملکردی که گومز نشون داده فکر نکنم بازیکنی رو جایگزینش کنن). بعدم سنش بالاس .
    در کل من همین ترکیب سه نفره ی مهاجمامون یعنی گومز و اولیچ و پترسن رو ترجیح میدم (البته به شرط اینکه سالم باشن).

-----------------------------------------------------------------------

رومنیگه : ریبری و نویر بی نظیرند / فرانک در حال ادای دین به باشگاه است

کارل هاینس رومینیگه در مصاحبه ای اختصاصی با تلویزیون رسمی باشگاه بایرن در مورد مسائل روز باشگاه بایرن به گفتگو پرداخته است.گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران از این مصاحبه را بخوانید:

رکورد شکنی مانوئل نوئر...
    او نشان داد که به خوبی نماینده ذهنیت بایرن برای دست یافتن به نتیجه ای فوق العاده است. بدیهی است که این عملکرد بسیار خوبی است. تنها یک گل خورده پس از پایان هفته هشتم بوندس لیگا آمار خیره کننده ای است. نوئر عملکرد عالی را در دیدار مقابل هافنهایم از خود نشان داد و تک امتیاز بدست آمده را مدیون درخشش مانوئل هستیم. او در یک دیدار 20 بار عکلس العمل نداشت اما 2 تا 3 عکس العمل فوق العاده از خود نمایش داد و ما تمرکز خود روی این دو تا سه حرکت می گذاریم. مانوئل به سرعت با وضعیت حاکم در بایرن عادت کرده و به خوبی پیشرفت کرد ما نیز همین انتظار را از وی داشتیم.

نمایش خوب فرانک ریبری..
    ارتباط بین بازیکن و باشگاه بسیار مهم است. که در این مورد فرانک بالاترین سطح ارتباطی را با کادر مدیریتی باشگاه دارد. شما نمی توانید انتظار داشته باشید که بازیکن در هر دیدار عملکردی فوق العاده و سطح بالا داشته باشد و این مهم است که باشگاه در شرایط سخت چگونه از بازیکن خود حمایت کند. من فکر می کنم فرانک در حال ادای دین خود در قبال حمایت های باشگاه است. همچنین باید بگویم که در مورد وی یک مسئله کاملا واضح است:" او بازیکنی با استعداد و خلاقیت بی نظیر است."

یوپ هاینکس و برخی از موفقیت های اخیر...
    یوپ هاینکس یک متخصص واقعی است. او به خوبی نقش یک مربی را بر عهده دارد و ما در حال استفاده از مزایای این قدرت وی هستیم. ما از او کاملا حمایت می کنیم و ارتباط بسیار خوبی با وی داریم. یوپ باشگاه را در دوره زمانی مناسبی به حالت آرامش و ثبات باز گرداند با این حال همواره حواشی در طول فصل وجود دارد و ما باید برای شرایط بحرانی نیز آماده باشیم. مهمترین نکته برخورد منطقی و همراه با آرامش با موانع اجتناب ناپذیر است.
    کد:
    --------------------------------------------------------------------------

راستی... میگم این تاپیکه بعد بازی هوفنهایم، چون بین بازی ها فاصله افتاد اصلا آپدیت نشدا :
    کد:
    بازیای قبلی نفرات برتر یه جورایی مشخص بودن اما بازی با هوفنهایم عملکرد بازیکنا با قبلشون تفاوت داشت . دوست دارم نظر سایر رفقا رو هم بدونم در مورد اون بازی.

هایلایت بازی مقابل هوفنهایم . زمان ۲ دقیقه و با حجم ۱۲ مگ :
    کد:
    آمار بازی :
    کد:
    .

19. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •