ژوزه لوئیس کامینرو می خواهد که آگوئرو آینده اش را در دو هفته معلوم کند

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :
باشگاه اسپانیایی به این مهاجم آرژانتینی اولتیماتوم داده است که هرچه زودتر تصمیمش را در رابطه با پیوستنش به رئال مادرید یا یوونتوس بگیرد
مدیر ورزشی اتلتیکو مادرید ، ژوزه لوئیس کامینرو میخواهد که آگوئرو تصمیم را درباره ی آینده خود ظرف دو هفته اعلام کند.
اخیرا شایعات زیادی مبنی بر پیوستن این بازیکن 23 ساله به تیم های مختلف اروپایی مخصوصا یوونتوس و رئال مادرید شنیده می شود و این بازیکن در تلاش است تا با یک مطرح قرارداد ببندد.
مدیر ورزشی اتلتیکو در مصاحبه با مارکا خطاب به آگوئرو گفت: "اگر می خواهی بروی ، الان برو."
با این حال وینست کالدرون چندان علاقه ایی هم به گوش کردن به پیشنهاد های مربوط به این بازیکن ندارد.
قیمت 45 میلیونی آگوئرو برای برخی از باشگاه ها خیلی گران است اما شایعات پیرامون این بازیکن تا زمان منتقل شدنش به باشگاه دیگر یا بسته شدن پنجره نقل و انتقالات ادامه خواهد داشت.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رئال مادرید باید برای خرید نیمار بیشترین تلاش خود را انجام دهد - روبرتو کارلوس

ستاره سابق برزیل و رئال مادرید اصرار دارد تا باشگاه اسپانیایی برای به خدمت گرفتن ستاره سانتوس اقدام کند .
روبرتو کارلوس مدافع اسبق رئال مادرید به تیم سابق خود توصیه کرد تا نیمار , ستاره ملی پوش تیم سانتوس را در تابستان امسال به خدمت بگیرند .
مدت زیادی است که اخباری مبنی بر انتقال این مهاجم 19 ساله به سانتایگو برنابئو مطرح میشود . کارلوس برزیلی که اکنون با تیم آنژی مخاچ قلعه قرار داد دارد مطمئن است که نیمار اکنون امادگی ورود به اروپا را دارد. او به شوخی اعلام کرد که میتواند در تیم روسی با او همبازی شود .
کارلوس در مصاحبه با Marca گفت :
" رئال مادرید باید هرکاری برای به خدمت گرفتن نیمار انجام دهد . او بازیکن بزرگی است و احساس میکنم که امادگی ورود به اروپا را دارد . او برای ارائه پتانسیل های زیاد خود نیاز به ترک برزیل دارد ."
" اگر رئال مادرید نیمار را به خدمت نگیرد , آنژی میتواند وارد عمل شود . تیم روسی پولهای زیادی برای خرج کردن دارد "
رئال مادرید به سرجیو اگئرو بازیکن اتلتیکو مادرید نیز علاقمند است . کارلوس از گفتن این موضوع که کدام یک از این دو بازیکن خرید بهتری هستند طفره رفت .
" بسیار علاقمندم که بگویم نیمار و اگئرو هر دو بازیکنان بزرگی هستند . انتخاب از بین این دو نفر برای من غیرممکن است . فکر نمیکنم در صورتی که اگئرو اتلتیکو را به مقصد رئال ترک کند مشکلی ایجاد شود . اوایل کمی سخت خواهد بود ولی در نهایت همه چیز پشت سرگذاشته خواهد شد . "
کد:
رئال مادرید به دنبال دروگبای جدید...

رئال مادرید به سلیمان کولیبالی ستاره ی تیم ملی زیر 16 سال ساحل عاج علاقه مند شده است...
باشگاه رئال مادرید میخواهد سلیمان کولیبالی بازیکن آینده دار تیم سیه نا ایتالیا و تیم ملی زیر 16 سال ساحل عاج را به خدمت بگیرد.
بنا بر خبر منتشر شده توسط روزنامه ی AS استعدادیابان باشگاه رئال مادرید بازی سلیمان کولیبالی را پنجشنبه ی گذشته در جام جهانی زیر 17 سال که در کشور مکزیک برگزار میشود را تماشا کرده اند.
سلیمان کولیبالی در بازی مقابل دانمارک در جام جهانی زیر 17 سال در 18 دقیقه ی سوم بازی توانست برای تیم ملی کشورش 4 گل به ثمر برساند و ساحل عاج را به سمت پیروزی هدایت کند. آن بازی با نتیجه ی 4-2 به نف تیم ملی ساحل عاج به پایان رسید و سلیمان کولیبالی هم توانست در کل رقابت ها به 5 گل زده برسد.
خیلی ها معتقدند که کولیبالی به ستاره ی تیم چلسی یعنی دیدیر دروگبا شباهت دارد، کولیبالی خود میگوید:
"از آینده ام خبر ندارم و الان هم روی جام جهانی تمرکز کرده ام و بعد از آن در مورد آینده ام تصمیم خواهم گرفت."
کد:
سفید رنگ مورد علاقه ی من است - نیمار

نیمار ستاری تیم ملی برزیل و باشگاه سانتوس در های خانه اش را به خبرنگاران شبکه ی تلویزیونی Brazilian R7 باز کرد...
نیمار رویای بازی در اروپا را دارد اما هنوز نتوانسته است مقصد خود آینده ی خود را مشخص کند اما وی عنوان کرد که رنگ مورد علاقه اش سفید است!. آیا این یک چراغ سبز دیگر برای رئال مادرید است؟!.
پدر نیمار که در یک خانه زندگی میکند ترجیح میدهد که پسرش در برزیل بماند:
"نیمار هنوز بسیار جوان است و برای او کمی زود است که فوتبال خود را در خارج از برزیل دنبال کند."
خود نیمار نیز میگوید:
"من فراری و پورشه را دوست دارم و هر دوی آن ها هم سفید هستند، یعنی رنگ مورد علاقه ی من."
نیمار در مورد آینده خود نیز صحبت کرد اما نمیتوان حدس زد که او در آینده به چه تیمی خواهد رفت:
"من دوست دارم در اسپانیا و ایتالیا بازی کنم، من تیم های بارسلونا، رئال مادرید، منچستر یونایتد، چلسی، آ.ث میلان و اینترمیلان را دوست دارم."
به هر حال روزنامه ی مارکا در شماره ی امروزش نوشته است که تیم رویا های نیمار رئال مادرید است.
کد: