تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 320 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ژوزه لوئیس کامینرو می خواهد که آگوئرو آینده اش را در دو هفته معلوم کند

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

باشگاه اسپانیایی به این مهاجم آرژانتینی اولتیماتوم داده است که هرچه زودتر تصمیمش را در رابطه با پیوستنش به رئال مادرید یا یوونتوس بگیرد

مدیر ورزشی اتلتیکو مادرید ، ژوزه لوئیس کامینرو میخواهد که آگوئرو تصمیم را درباره ی آینده خود ظرف دو هفته اعلام کند.

اخیرا شایعات زیادی مبنی بر پیوستن این بازیکن 23 ساله به تیم های مختلف اروپایی مخصوصا یوونتوس و رئال مادرید شنیده می شود و این بازیکن در تلاش است تا با یک مطرح قرارداد ببندد.

مدیر ورزشی اتلتیکو در مصاحبه با مارکا خطاب به آگوئرو گفت: "اگر می خواهی بروی ، الان برو."

با این حال وینست کالدرون چندان علاقه ایی هم به گوش کردن به پیشنهاد های مربوط به این بازیکن ندارد.

قیمت 45 میلیونی آگوئرو برای برخی از باشگاه ها خیلی گران است اما شایعات پیرامون این بازیکن تا زمان منتقل شدنش به باشگاه دیگر یا بسته شدن پنجره نقل و انتقالات ادامه خواهد داشت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رئال مادرید باید برای خرید نیمار بیشترین تلاش خود را انجام دهد - روبرتو کارلوس

ستاره سابق برزیل و رئال مادرید اصرار دارد تا باشگاه اسپانیایی برای به خدمت گرفتن ستاره سانتوس اقدام کند .

روبرتو کارلوس مدافع اسبق رئال مادرید به تیم سابق خود توصیه کرد تا نیمار , ستاره ملی پوش تیم سانتوس را در تابستان امسال به خدمت بگیرند .

مدت زیادی است که اخباری مبنی بر انتقال این مهاجم 19 ساله به سانتایگو برنابئو مطرح میشود . کارلوس برزیلی که اکنون با تیم آنژی مخاچ قلعه قرار داد دارد مطمئن است که نیمار اکنون امادگی ورود به اروپا را دارد. او به شوخی اعلام کرد که میتواند در تیم روسی با او همبازی شود .

کارلوس در مصاحبه با Marca گفت :

" رئال مادرید باید هرکاری برای به خدمت گرفتن نیمار انجام دهد . او بازیکن بزرگی است و احساس میکنم که امادگی ورود به اروپا را دارد . او برای ارائه پتانسیل های زیاد خود نیاز به ترک برزیل دارد ."

" اگر رئال مادرید نیمار را به خدمت نگیرد , آنژی میتواند وارد عمل شود . تیم روسی پولهای زیادی برای خرج کردن دارد "

رئال مادرید به سرجیو اگئرو بازیکن اتلتیکو مادرید نیز علاقمند است . کارلوس از گفتن این موضوع که کدام یک از این دو بازیکن خرید بهتری هستند طفره رفت .

" بسیار علاقمندم که بگویم نیمار و اگئرو هر دو بازیکنان بزرگی هستند . انتخاب از بین این دو نفر برای من غیرممکن است . فکر نمیکنم در صورتی که اگئرو اتلتیکو را به مقصد رئال ترک کند مشکلی ایجاد شود . اوایل کمی سخت خواهد بود ولی در نهایت همه چیز پشت سرگذاشته خواهد شد . "

کد:
    رئال مادرید به دنبال دروگبای جدید...

رئال مادرید به سلیمان کولیبالی ستاره ی تیم ملی زیر 16 سال ساحل عاج علاقه مند شده است...

باشگاه رئال مادرید میخواهد سلیمان کولیبالی بازیکن آینده دار تیم سیه نا ایتالیا و تیم ملی زیر 16 سال ساحل عاج را به خدمت بگیرد.

بنا بر خبر منتشر شده توسط روزنامه ی AS استعدادیابان باشگاه رئال مادرید بازی سلیمان کولیبالی را پنجشنبه ی گذشته در جام جهانی زیر 17 سال که در کشور مکزیک برگزار میشود را تماشا کرده اند.

سلیمان کولیبالی در بازی مقابل دانمارک در جام جهانی زیر 17 سال در 18 دقیقه ی سوم بازی توانست برای تیم ملی کشورش 4 گل به ثمر برساند و ساحل عاج را به سمت پیروزی هدایت کند. آن بازی با نتیجه ی 4-2 به نف تیم ملی ساحل عاج به پایان رسید و سلیمان کولیبالی هم توانست در کل رقابت ها به 5 گل زده برسد.

خیلی ها معتقدند که کولیبالی به ستاره ی تیم چلسی یعنی دیدیر دروگبا شباهت دارد، کولیبالی خود میگوید:

"از آینده ام خبر ندارم و الان هم روی جام جهانی تمرکز کرده ام و بعد از آن در مورد آینده ام تصمیم خواهم گرفت."

کد:
    سفید رنگ مورد علاقه ی من است - نیمار

نیمار ستاری تیم ملی برزیل و باشگاه سانتوس در های خانه اش را به خبرنگاران شبکه ی تلویزیونی Brazilian R7 باز کرد...

نیمار رویای بازی در اروپا را دارد اما هنوز نتوانسته است مقصد خود آینده ی خود را مشخص کند اما وی عنوان کرد که رنگ مورد علاقه اش سفید است!. آیا این یک چراغ سبز دیگر برای رئال مادرید است؟!.

پدر نیمار که در یک خانه زندگی میکند ترجیح میدهد که پسرش در برزیل بماند:

"نیمار هنوز بسیار جوان است و برای او کمی زود است که فوتبال خود را در خارج از برزیل دنبال کند."

خود نیمار نیز میگوید:

"من فراری و پورشه را دوست دارم و هر دوی آن ها هم سفید هستند، یعنی رنگ مورد علاقه ی من."

نیمار در مورد آینده خود نیز صحبت کرد اما نمیتوان حدس زد که او در آینده به چه تیمی خواهد رفت:

"من دوست دارم در اسپانیا و ایتالیا بازی کنم، من تیم های بارسلونا، رئال مادرید، منچستر یونایتد، چلسی، آ.ث میلان و اینترمیلان را دوست دارم."

به هر حال روزنامه ی مارکا در شماره ی امروزش نوشته است که تیم رویا های نیمار رئال مادرید است.

کد:

2. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راموس در راه ترک باشگاه رئال مادرید؟

باشگاه مختلفی در حال نزدیک شدن به رئال مادرید برای جذف سرجیو راموس بعد از آنکه مذاکرات برای امضای یک قرارداد جدید به شکست منتهی شد، هستند.

مدافع قهرمان جام جهانی از اینکه باشگاهش علاقه ای نسبت به بستن یک قرار داد بزرگ دیگر با اون نشان نداد بسیار ناراحت شده و چراغ سبزی به باشگاه های دیگر مثل منچستر سیتی و چلسی داده.

رنه، برادر راموس و وکیل وی گفت: "راموس شایسته رفتار بهتری بخاطر کارهایی که در رئال کرده هست"

"این کاملا عادی هست که باشگاه های دیگر جذب توانایی های اون شدن"

وی گفت راموس از این بابت ناراحت هست، اما تصمیم با خود باشگاه میباشد:

" ماتماس ها و پرسش های زیادی داشتیم، اما اما همه چیز در دست خود باشگاه هست"

کد:

4. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

راموس در راه ترک باشگاه رئال مادرید؟
    زکی!
    مگه این به توافق نرسید با باشگاه؟!
    خودش گفته بود که برا 6 سال، به توافق رسیده با باشگاه...!
    منظورم وقتیه که بحث تمدید قراردادش، تیتر اول مارکا و آاس بود...
    من فکر میکنم خبر مشکل شایعه باشه...

6. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

زکی!
    مگه این به توافق نرسید با باشگاه؟!
    خودش گفته بود که برا 6 سال، به توافق رسیده با باشگاه...!
    منظورم وقتیه که بحث تمدید قراردادش، تیتر اول مارکا و آاس بود...
    من فکر میکنم خبر مشکل شایعه باشه...
    ولش کن، وا بده ( به سبک اون انزلی چی )

هم پرز از گذشته پند گرفته، هم مورینیو خیلی رو مدافع مخصوصا یکی مثل راموس حساب میکنه، مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد.

دیگه وضعیت په په که یادمون نرفته، این روزنامه ها از هیچ کوه میسازن.

8. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

در مورد خبر رفتن راموس اونم در این مقطع فقط میتونم سکوت کنم . . .
    بیخیال
    خوشبختانه وارانه هم فردا میاد که تست پزشکی بده و قراردادش رو تا سال 2016 ببنده
    18 سالشه و نوید یه مدافع مستحکم و قابل اطمینان در آینده رو میده
    تبریک میگم
    ماتئوس هم مثل این که قراره بره
    نیمار هم گفته که رئال تیم رویاهامه و رنگ سفید رو دوست دارم
    خرید نیمار رو پیشاپیش تبریک میگم

10. 4 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه F_14_TOMCAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض آغاز بليط فروشي سوپركاپ ميان رئال و بارسا در برخي سايت ها

مرجع خبري رئال مادريد : سوپركاپ اسپانيا ميان بارسلونا و رئال مادريد در روزهاي 24 و 27 مرداد برگزار خواهد شد و هيجان اين بازي به حدي بالاست كه از همين حالا بليط فروشي براي آن آغاز شده است . با اين كه هنوز نه رئال و نه بارسا به طور رسمي بليط فروشي اين بازي را شروع نكرده اند ، اما برخي سايت ها مبادرت به اين كار نموده اند .
    هنوز وبسايت باشگاه هاي رئال مادريد و بارسلونا هيچ خبري مبني بر فروش بليط منتشر نكرده اند اما برخي وبسايت كار بليط فروشي را آغاز كرده اند .
    وبسايت تيكس نت ، اكنون براي هر كدام از دو بازي ، 300 جا بين قيمت 200 تا 672 يورو را براي بازي برنابئو و بين 250 تا 550 يورو را براي بازي نيوكمپ رزرو مي كند . سايت تيكت بيس نيز رنج قيمت هاي خود را بين 297 تا 325 يورو قرار داده است . سايت ديگري همچون تنگون تراداس ، قيمت 150 يورو را براي بازي برنابئو و 180 يورو را براي بليط بازي نيوكمپ تعيين كرده است .
    البته هيچ بعيد نيست كه اين بليط ها تقلبي باشند و اين سايت ها صرفا براي كلاهبرداري اقدام به بليط فروشي از همين حالا كرده باشند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض دي استفانو :" مورينيو مي داند تيم چه نقاط ضعف و قوتي دارد "

مرجع خبري رئال مادريد : آلفردوي دي استفانو ، اسطوره آرژانتيني رئال مادريد ، يك بار ديگر پاسخگوي سوالات كاربران ماركا بود .
    به نظرتان كاكا در رئال مادريد موفق مي شود ؟
    اين بحث مربوط به خودباوري است . او هنوز جوان است و در ايتاليا هم تجربيات زيادي داشته ، اين به خودش وابسته است .

چقدر فوتبال مي بينيد ؟‌هنوز هم برايتان فوتبال جذابيت دارد ؟
    هنوز هم فوتبال را بدون مشكل مي بينم و هميشه دوست دارم كه رئال مادريد برنده شود .

نيمار كه اين قدر تكروي مي كند را براي سبك بازي رئال مادريد مناسب مي بينيد ؟‌به نظرتان آگرو مناسب تر نيست ؟
    نمي توانم نظر دقيق بدهم چرا كه نيمار را نمي شناسم . فقط گاهي او را در تلويزيون ديده ام . آگرو بازيكن خطرناك و گلزني است و مقايسه اين دو خيلي مشكل است .

به نظرتان در رئال مادريد حالا براي گرفتن بارسلونا همه چيز مهياست ؟
    تيم خيلي تلاش كرده و همه چيز تحت نظر بوده تا تيم به خوبي تقويت شود . البته بارسا نيز خود را معمولا نونوار مي كند .

چه تفاوتي بين رئال مادريد شما و رئال مادريد حالا وجود دارد ؟
    فوتبال تغييري نكرده ،‌مطمئنا بردن مهم است و بد بازي كردن و بردن با ارزش تر است از خوب بازي كردن و باختن .

حالا كه رئال مادريد كوپا را برد بايد چه كار كند ؟ به نظرتان خريدهاي زيادي بايد صورت گيرد ؟! تاكتيك تيم بايد چطور باشد ؟
    اين به مربي مربوط است . مورينيو تيم را سازماندهي كرده و اوست كه مي داند تيم چه نقاط ضعف و قوتي دارد . بايد همه چيز را به عهده مربي گذاشت .

نظرتان در مورد بحث هاي اخيري كه پيرامون دي ماريا در مورد قراردادش پيش آمده چيست ؟
    به نظرم اين مسائل بايد حل شود ، هر چند كه طبيعي است كه هر كسي در هر زماني بيشتر بخواهد .

هنوز هم به حرفهايي كه پيرامون تدافعي بودن رئال برابر بارسا زديد باور داريد ؟
    سبك بازي بارسلونا بر اساس حفظ توپ است و در خط هافبك خوب همديگر را مي فهمنداما رئال مادريد قدرتي تر بازي مي كند و به نظرم اين سبك مي تواند كار ساز باشد .

به نظرتان بهتر نيست رئال مثل آژاكس و بارسلونا بيشتر به بازيكنان آكادمي خود دل ببندد ؟
    مطمئنا براي باشگاه ها مهم است كه از بازيكنان آكادميشان در تيم اصلي استفاده كنند . البته اين بستگي به نظر مربيانشان هم دارد .

به نظرتان زوج شاهين - ژابي زياد از نظر تدافعي ضعيف نيست ؟
    به هر حال مورينيو مي داند چه كار مي كند و در طول دوران كاريش نشان داده چطور مي تواند موفق باشد .

14. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض واران فردا تست پزشكي مي دهد

مرجع خبري رئال مادريد : رافائل واران فردا به رئال مادريد خواهد آمد . اين مدافع 18 ساله به دو علت راهي پايتخت اسپانيا مي شود : اول سپري كردن تست پزشكي در كلينيك سانتاس لامورالخا و بعد امضا كردن قراردادش با رئال مادريد در جلسه با خوزه آنخل سانچز و تا سال 2016 در رئال مادريد خواهد آمد . همچنين اگر وقت داشته باشد ، به دنبال خانه خواهد گشت .

اين بازيكن كه پيش فصل را با لنس بوده ، حالا مي تواند تا روز 21 تير كه تمرينات رئال مادريد در والدبباس آغاز مي شود در تعطيلات باشد . البته به تمرينات خود ادامه خواهد داد تا در اين روزها از شرايط بدني ايده آل دور نشود .
    رئال به لنس چيزي در حدود 9 تا 10 ميليون يورو خواهد پرداخت . اين بازيكن در سال اول قراردادش يك ميليون يورو دستمزد مي گيرد و به تدريج اين رقم سالي 200 هزار يورو افزايش مي يابد .
    با پيوستن واران به رئال ، زيدان به هدفي كه داشته دست خواهد يافت . زيزو حتي دو هفته پيش هم اين بازيكن را به مادريد آورده بود تا تجهيزات والدبباس را به او نشان دهد .

16. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض نگراني مسئولان رئال نسبت به شرايط آكادمي

مرجع خبري رئال مادريد : با عدم حضور هيچ كدام از بازيكنان رئال مادريد در تيم زير 21 سال اسپانيا ، با ماندن كاستيا براي يك فصل ديگر در دسته سوم ، با ناكامي تيم سوم رئال مادريد در داشتن شانس صعود به دسته بالاتر ، با حذف تيم جوانان در مرحله يك چهارم نهايي كوپا دل ري برابر دپورتيوو ، با حذف تيم نوجوانان رئال از بازيهاي زير 17 سال باشگاه هاي جهان برابر بارسلونا و حذف ديروز از تورنمنت ملي ديروز در مرحله گروهي ، باشگاه تا حدي دچار نگراني شده است .

نتايج آكادمي آن طور كه به نظر مي رسيد جالب نيست . درست است كه هشت تا از 13 تيم توانستند جام ببرند (سه تا جوانان ، دو تا نوجوانان و سه تا نونهالان) اما اين روند ناكام بوده است .
    آخرين نمونه ديروز در كارنزا بود . رئال مادريد نتوانسته كه در رده نونهالان از سال 2000 قهرمان كشور شود . يازده سال طلسم . در پنج دوره اخير دو بار به رده دوم رسيده است و آخرين قهرماني در جام كريسمس هم به سال 2002 بر مي گردد .
    حضور در رده هاي پايه تيم ملي اسپانيا هم براي آكادمي موفق نبوده است . در تيم زير 20 سال در آخرين ليست فقط يك رئالي حضور داشته و چهار تا از بارسلونا . در ليست تيم زير 19 سال پنج تا از رئال مادريد هستند و چهار تا بارسا . بدين ترتيب و با اين شرايط ماندن رامون مارتينز و آلبرتو خيرالدز بر مسند مسئوليت آكادمي بعيد به نظر مي رسد .

18. 4 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

دیگه این شرایط داره اعصاب من یکی رو خورد می کنه !
    این همه خبر ! این همه حاشیه ! این همه شایعه ! واقعا نمی شه تشخیص داد کودوم راسته یا دروغ !
    اون ورزش 3 هم که واسه خودش حرف زده ! از نیمار و اگرو رفته سراغ کاوانی !
    اون از کونترائو ! الان واقعا چند وقت شده این بشر تو لیست خریده ( جداقل واسه روزنامه ها) ؟
    کاکا رو اخراج کردن ...راموس رو فروختن به چلسی ! اقا این راموس رو بد جور همه ی روزنامه ها دوست دارن از رئال بره چندین ساله این حرفا پشت سرشه ولی ...قبلا میلان بودش و چلسی حالا منچستر هم اضافه شده !
    نیمار هم که یه روز اون وریه یه روز این وری ...اگرو هم که دنباله تیمه کسی نمی خرش ! :دي
    گاگو هم که هیچ ! این وسط اومده حرف زده واسه خودش !
    این دروگبای جدید هم تا حالا نمی شناختمش ... قبلا یکی دیگه بوش دروگبای جدید که رئال هم می خواستش رومئو لوکاکو بودش !

خدایا چرا اون مسئله پیش اومد که باعث بشه مورینیو لج کنه دیگه حرف نرنه ! اگه حرف می زد الان دیگه روزنامه ها این قدر حرف واسه خودشون نمی زدن !

فقط من به عنوان یه هوادار رئال از باشگاه می خوام که هر چه سریع تر به این مسائل رسیدگی کنه !

20. 7 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •