تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 98 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان در مورد خاموش کردن تیوی در شبها 2 تا نکته هست
    1- در هر صورت وجود برق توی تی وی از شب تا صبح در دراز مدت 10 سال آینده به زرر تیوی هست دقیقا تفاوت بین کار کردن و نکردن
    ضمنا مصرف حد اقل 10 وات هم خوب مصرفه دیگه میشه مثلا 1 هزار تومن تو ماه با هزار تومن چی کار میشه کرد ؟ آهان یک سالش 12 تومن یک ماه شارژ اینتر نته به همین سادگی
    پس حتما باید خاموش کرد
    با 12 هزار تومان در سال نه پولدار میشیم و نه فقیر

2- نحوه خاموش کردن الان جای سوال هست
    الف)بعضی ها بعد از خاموش کردن از روی کنترل مستقیم از برق میکشن(مثل خودم)
    ب)بعضی ها بعد از خاموش کردن از روی کنترل دکمه پاور روی بدنه تی وی کنار گوشه پایین سمت راست تی وی رو میزنن بعد از برق میکشن

یه دسته دیگه هم هستند که کارشون اشتباهه هیچ وقت تیوی رو از برق نمیکشن و همیشه با کنترل فقط خاموش میکنن

خوب بین دو دسته الف و ب کدوم کارشون درسته؟
    من که جزء دسته آخر (ج) هستم و واقعا نمیدونم چرا کارم اشتباهه
    به نظر شما شرکت سونی چیزی میسازه که لازم باشه هر شب از برق بکشیم یا دگمه اش را بزنیم؟! من که انتظارم از سونی بیشتر از این چیزهاست (البته اگه نوسانات برق ما غیر عادی نباشه)

2. 2 کاربر از mycd2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashp30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چالشی دیگر:
    الان که دوستان کم کم به فکر گذاشتن بخاری هستند! فاصله منطقی تی وی از این گونه وسایل گرمازا ( شوفاژ و بخاری و ...) و حتی دستگاههای بخور ساز ! چقدر باشه خوبه؟ لطفا نظر بدین.

4. 2 کاربر از arashp30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تا حالا به ذهنم نرسیده بود که باید شب ها از دگمه روش خاموش کرد.من از کنترل را خاموش می کنم و به شخصه فکر نمی کنم لازم باشه از روی پنل هم خاموش کرد. لازمه؟
    بنظرم بهتره که جریان برق در تی وی قطع بشه! دیگه به چه روشی این کار انجام بشه ، فکر نمیکنم مهم باشه!

6. 3 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

چالشی دیگر:
    الان که دوستان کم کم به فکر گذاشتن بخاری هستند! فاصله منطقی تی وی از این گونه وسایل گرمازا ( شوفاژ و بخاری و ...) و حتی دستگاههای بخور ساز ! چقدر باشه خوبه؟ لطفا نظر بدین.
    اگه تا فاصله پنج متری از تی وی بخاری یا دستگاه گرمایشی یا بخار ساز داری سریع ازش دورش کن
    مرگ پنل های ال سی دی و ال ای دی های داخلی تی وی شما با گرما و بخار آب
    یعنی به هیچ عنوان گرما نباید نزدیک تی وی شما باشه به هیچ عنوان

بنظرم بهتره که جریان برق در تی وی قطع بشه! دیگه به چه روشی این کار انجام بشه ، فکر نمیکنم مهم باشه!
    به نظر من منطقی نبودن برق از شب تا صبح توی تیوی
    و این خیلی از ارج و قرب سونی کم نمیکنه هرچند به نظر من هم فرمایشون یکم جای تامل داره که یه همچین تی وی نیاز به از برق کشیدن نداشته باشه

به هرحال فکر کنم کاملا سلیقه ای داریم عمل میکنیم
    یه متخصص برق و ولتاژ و این جور چیزا میخوایم

8. 3 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی که لپ تاپ خریدم، به من گفتن که اول آداپتر را به برق بزن و بعد به سیستم وصل کن. دلیلش هم این بود که جرقه اولیه ایی که موقع برق زدن روی پریز به وجود میاد میتونه به مادربرد لطمه بزنه. پس من فکر می کنم که اگه چنین جرقه ایی برای تلویزیون هم باشه، شاید بهتر باشه فقط از روی پنل جریان را قطع کرد. البته من نمیدونم این کار تا چه حد برق را قطع میکنه و آیا در بخشی از دستگاه جریان وجود داره یا نه.
    البته باز هم میگم، من انتظار ندارم که محصول سونی با این حرف ها خراب بشه.

10. 4 کاربر از mycd2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

جدی میگی؟
    آره من از بانه خرید کردم.
    سرشون کلاه رفته، چون توی دفترچش جزو وسایل همراه تی وی اسمش هست! من قبل از اینکه بخرم Manual انگلیسیشو دانلود کردم و اونجا هم نوشته بود که دوربین و میکروفون همراهش هست! HX925 مدل آسیاییه و فرقی با هم ندارن!
    تعجب من اینجاست که توی سایت سونی در قسمت مشخصات این tv نوشته توی پرانتز که باید جدا تهیه بشه اینو مطمئنم .

12. این کاربر از tap10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سنسور تشخیص حضور تماشاگر
    این سنسور را روی چه زمانی بگذاریم ؟ راستی اگر تماشاگر حرکت کمی نکنه ! فکر می کنه کسی پای تلویزیون نیست! از فاصله حدود 4 متری این اتفاق برای من افتاد. و اینکه شوک احتمالی قطع و وصل تصویر ضررش بیشتره یا نمی دونم کمی مصرف برق بیشتر؟ راهنمائی بفرمائین.

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

وقتی که لپ تاپ خریدم، به من گفتن که اول آداپتر را به برق بزن و بعد به سیستم وصل کن. دلیلش هم این بود که جرقه اولیه ایی که موقع برق زدن روی پریز به وجود میاد میتونه به مادربرد لطمه بزنه. پس من فکر می کنم که اگه چنین جرقه ایی برای تلویزیون هم باشه، شاید بهتر باشه فقط از روی پنل جریان را قطع کرد. البته من نمیدونم این کار تا چه حد برق را قطع میکنه و آیا در بخشی از دستگاه جریان وجود داره یا نه.
    البته باز هم میگم، من انتظار ندارم که محصول سونی با این حرف ها خراب بشه.
    آره دقیقا خیلی باحال بود من هم روزی چند مرتبه این حرف رو به مشتری هام میزنم دلیلش هم دقیقا درسته
    به فکر خودم نرسیده بود
    پس اول خاموش ارز روی کنترل بعد خاموش از روی پنل بعد کشیدن از برق برای روشن کردن هم مسیر برعکس
    ای ول
    ببین حرف زدن در مورد هرچی چه قدر راحت به نتیجه میرسه خیلی وقتها نکات ریز از چشم پنهون میمونه به همین راحتی

سنسور تشخیص حضور تماشاگر
    این سنسور را روی چه زمانی بگذاریم ؟ راستی اگر تماشاگر حرکت کمی نکنه ! فکر می کنه کسی پای تلویزیون نیست! از فاصله حدود 4 متری این اتفاق برای من افتاد. و اینکه شوک احتمالی قطع و وصل تصویر ضررش بیشتره یا نمی دونم کمی مصرف برق بیشتر؟ راهنمائی بفرمائین.
    من به شخصه اصلا از این سنسور استفاده نمیکنم چون
    1- ممکنه پای تیوی اون قدر میخ شده باشم که نتونم تکون بخورم(بازی دیشب بارسلونا 3 تا زد و مسی هر کاری خواست تو زمین کرد) اون وقت تصویر میره من باید دوباره دست به کنترل بشم
    2- هی خاموش شدن صفحه برام جالب نیست گیرم حالا دو سه دقیقه هم جول تی وی نباشم یا نه نیم ساعت بعد که برگشتم نمیخوام دوباره کنترل بردارم
    شوک احتمالی قطع و وصل تصویر در کار نیست
    توی تی وی های سونی اتصال جریان برق روی یه مدار لحظه ای نیست
    حتما قبلا در مورد کلید های دایره ای شنیدید
    کلید هایی که به مررور جریان رو وارد لامپ میکنند و برای قطع کردنشون هم به مرور قطع میشه مثلا ییهو از 100 وات نمیره روی صفر بلکه از 100 به 90 بعد 80 بعد 70 ..... تا 0 توی یه بازه زمانی کوتاه
    موقع خاموش کردن تی وی با کنترل هم دقیقا همین اتفاق میافته مدار برق توی یه زمان متوسط از مدار ژنل قطع میشه
    پس نگران این نباش (منبع اوف فورم اون خارجکیا وی فورم)

15. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سئوال در مورد قابلیت تصویر در تصویر همزمان در EX520
    1- آیا امکان دیدن بیش از 2 تصویر بصورت همزمان هم وجود دارد؟
    2- آیا امکان تقسیم مساوی صفحه نمایش برای هر کدام از دو تصویر در حال نمایش وجود دارد؟
    3- آیا امکان شنیدن همزمان ( یک صدا از یک باند و صدای دیگر از باند دیگر یا مثلا از هدفون) وجود دارد؟
    4- احتمالا دیدن همزمان بیش از دو تصویر ارتباطی به استفاده از چند پورت HDMI برای هر وسیله پخش کننده دارد؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سیگنال شبکه نمایش هم که فرستادن .
    حالا معلوم نیست کی راه بیفته و اگه هم راه بیفته حتما مثل شبکه بازار کلی راجعبه خود شبکه میخواد تبلیغ کنه .
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 16-10-2011 at 10:47.

18. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •