دوست عزیز بازیش 4 سال پیش اومد همه تا حالا دیگه تموم کردند بازیش هم اصلا مشکلی نداره اگر هم مشکلی داره به خاطر دست بردن توی بازیه نه هیچ چیز دیگه. در مورد داستان صفحات اول این تاپیک را دنبال کنید من نوشتم.
دوست عزیز بازیش 4 سال پیش اومد همه تا حالا دیگه تموم کردند بازیش هم اصلا مشکلی نداره اگر هم مشکلی داره به خاطر دست بردن توی بازیه نه هیچ چیز دیگه. در مورد داستان صفحات اول این تاپیک را دنبال کنید من نوشتم.
سلام به تمام بچه ها اقا بون من وقتی بازی رو اجرا می کنم این ارور می یات
![]()
بازیش رو بالاخره تموم کردم خیلی طولانی و خسته کننده بود دیگه خیلی تکراری شده بود آخراش ولی جالب شده بود
البته این بازی زمان خودش شاهکار بوده اما اگه بازیش فارسی نمی شد هیچ وقت سراغش نمی رفتم!!!
آخر بازی یه کاراکتر بود که دستش سامسونت بود و زمانو نگه داشت می شه دربارش یه توضیح کوچیکی بدین حوصله هم ندارم تاپیکا رو جستجو کنم
با تشکر
خلاصه بگم اون فرد G-Man هست. در شماره های قبلی هم حضور داشت. هنوز معلوم نیست کیه و مال کجاست اصلا انسان هست یا نه و برای کجا و چه کسانی کار می کنه. میشه گفت یه جوری واسطه برای انجام ماموریت ها و کارها برای یک گروه ناشناختس. اون هر دفه پس از انجام ماموریت Gordon را از زمان بیرون میکشه و در یک حالت Statis ساکن قرار میده تا زمان مامورین بعدی سر برسه. البته این کار در قسمت بعد یعنی Half-Life 2 Episode One از دستش توسط فضایی های دوست خارج میشه.
سلام
من تو Half-Life 2 Episode One گیر کردم ! میشه کمکم کنید ؟!
رسیدم به مرحله ای که تو یه جای تاریک هستیم ، اولین جایی که اون آدم خوار ها رو میبینیم و اولین جایی که یک اسلحه ( یه کلت و یه شات گان ) پیدا میکنم ، الان نمیدونم باید کجا برم ؟؟؟؟
سلام دوستان
من تو این بازی گیر کردم تو قسمتی که یه مجای میدون مانندی هست که من باید
یه سری افراد رو از یه اتاق به یه جای امن ببرم من دو یا سه گروه رو بردم ولی اخرین نفر
رو که میخوام ببرم یه ماشینی اونجا هست که مرتب شلیک میکنه و این باعث میشه که
نفر اخر با من نیاد بیرون هر کهری هم میکنم نمیتونم اون ماشین رو خاموش کنم
اگه یه نفر راهنمایی کن ممنون میشم
و اگه کسی راهنمای فارسی این بازی رو داره لطف کنه برام بزاره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)