تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 44 اولاول ... 27333435363738394041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 440

نام تاپيک: خرید خودرو از مناطق آزاد

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آره درسته قیمت ها
    اما این قیمت فقط منطقه آزاده! نمیتونی از منطقه بیاری بیرون!

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من میدونم مال منطقه آزاده و نمیتونم بیارم بیرون . شما مطمئنین ؟ آخه نمیشه که . نمایشگاه نوری که تو تبریز و خدا افرین و خواجه هست هیوندا آی 20 رو میگه 14000 دلار . دلار 2850 تومنه ازاد . که میشه 39900 . که واقعا دیونگیه . اونجا هم پرسیدم . ارس وندی مشکلی نداره . اگه قیمتا درست باشه و ارزش ارز 1200 تومنی باشه که اصلا باور نمیکنم اروس وندی مشکلی نیس . میتونیم یه زمین 5 میلونی بگیریم ارس وندیم میگریم . ولی قیمتا ......
    اگه شما مطمئنین قیمتا درسته سورن ای ال اکس ثبت نام نکنم

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست من اینا رو از کجا آوردی؟
    از سایتی برداشتی!
    همون اقا سجاد تو اون فروم گذاشته
    Last edited by razmjoo; 25-11-2012 at 00:32.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینم یه شرکته عین اوغور ارس . شرکت جلفا نصر ارس . ببینین قیمت هارو ؟ این قیمت ها یعنی اینکه اینا از ارز آزاد استفاده میکنن . هیوندا آی 30 رو 51 میلیون . فک کنم حدود 18000 دلار گذاشته بود نوری . نه آقا اون قیمتایی که من گذاشتم مطمئنا مال اون زمانی بوده که دلار 1200 تومن بوده . یعنی از خیال پلاک ارس و اروند و قشم بیایین بیرون مگه اینکه میخوایین فورد یا اینجور ماشینای آمریکایی که ایران پلاک ملی نمیزنه واسشون و پولتون از پارو بالا میره بخرین . با دلار 2850 تومن و تعرفه گمرک 45 درصدی جدید دولت عاقلانش اینه که یه ذره بیشتر خرج کنین اگه ماشین آمریکایی نمیخوایین و پلاک ملی بگیرین . البته بچه هایی که میرن جلفا بهمون خبر بدن قیمت هارو به ریال
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه arash2860's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

نکته اول اینکه خودروهای ما در منطقه آزاد اروند همه کارت سوخت دارند و همون سهمیه عادی کشور رو می گیرند
    نکته دوم اینکه برای واردات خودرو به مناطق آزاد دولت دخالتی در ورود خودرو نداره و همه ی خودروها شخصی وارد می شن و با نرخ ارز آزاد
    من پارسال کویت یه هیوندای اکسنت 2012 صفر گرفتم خرید کویت شد 15500 میلیون الان همون خودرو خرید کویت می شه 34 میلیون
    دینار شده 10 هزار تومان
    به هر حال هر طور حساب کنی خیلی بهتر از قیمت پلاک ملی هست
    در ضمن نکته مهم و اصلی منطقه آزاد اینه که هر خودرویی دوست داری می تونی بخری
    از هامر گرفته تا کامارو و سراتو
    یه سری از دوستان وقتی اسم منطقه آزاد میاد فکر می کنن ماشین قیمت مفت ریخته اونجا

یه سری اطلاعات اینجا هست:

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

قیمت نیسان ماکسیمای جدید با ظاهری فوق العاده ... منطقه آزاد ارس ، حدود 43000 دلار !

داره خودمونی میشه arash2860's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آبادان

13 معامله خودروهای پلاک اروند در اهواز قانونی نیست

معامله خودروهای پلاک اروند در اهواز قانونی نیست

به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه آزاد اروند ، مدیر گمرک و ترانزیت منطقه آزاد اروند گفت: هرگونه معامله و خرید و فروش خودروهای دارای پلاک منطقه آزاد اروند در اهواز غیرقانونی و فاقد اعتبار است. جبار عبود زاده اظهار کرد: خودروهای پلاک اروند تنها برای استفاده ساکنان شهرهای آبادان و خرمشهر است و تردد این خودروها در شهرستان اهواز تابع شرایط و مقرراتی است که دارندگان این خودروها باید آنها را رعایت کنند ، همچنین ساکنین شهر اهواز و دیگر شهرهای استان نمی توانند این خودروها را خریداری کنند. عبودزاده در خصوص خرید و فروش این خودروها عنوان کرد: معامله خودروها در بنگاه های خودرو در شهرستان اهواز غیر معتبر است و از لحاظ قانونی هیچگونه اعتباری ندارد. وی در ادامه افزود: تغییر نام سند این خودروها صرفا در مرکز شماره گذاری سازمان منطقه آزاد انجام می شود و هرگونه خرید و فروش به شکل وکالتی و محضری جنبه قانونی ندارد. مدیر گمرک و ترانزیت منطقه آزاد اروند گفت: در هنگام تنظیم سند جدید این خودروها در مرکز شماره گذاری اروند، نسبت به دریافت عدم خلافی اقدام می شود و خریدار متوجه میزان جریمه یا عدم جریمه خودرو یاد شده می شود، در حالیکه در معامله های غیر مجاز غالبا این اتفاق رخ نمی دهد، به همین دلیل در مدت اخیر خودروهایی معامله شده که خریدار آن بعد از مدتی متوجه شده که این خودرو مبالغ زیادی جریمه داشته است. وی با بیان اینکه هرگونه دخالت و دستکاری دستگاه «جی پی اس» خودورهای دارای پلاک منطقه آزاد اروند بدون اطلاع و هماهنگی با اداره راهنمایی رانندگی مستقر در محدوده منطقه آزاد اروند غیر مجاز بوده ، عنوان کرد: جی پی اس روی همه خودرو ها نصب شده و اگر این دستگاه دچار اختلال و یا خاموش شود سیستم متوجه خواهد شد و دارنده خودرو باید برای رفع نقص به واحد شماره گذاری سازمان منطقه آزاد اروند مراجعه کند در غیر اینصورت طبق آئین نامه، شش میلیون ریال جریمه خواهند شد و این جریمه ها قابل بخشش نبوده و در صورت تکرار طبق مقررات دو برابر خواهد شد. عبودزاده در خصوص افزایش خودروهای پلاک اروند در اهواز عنوان کرد: محدوده تردد این خودروها در شهر آبادان و خرمشهر است و خودروها با توجه به محدوده ترددی که طبق آئین نامه خودروها در سایت این سازمان وجود دارد می توانند فقط تا شهر اهواز تردد داشته باشند. مدیر گمرک و ترانزیت منطقه آزاد اروند با بیان اینکه خروج از محدوده مجاز باعث جریمه خودرو می شود، افزود: در مدت اخیر جریمه های 20 تا 50 میلیون تومانی هم برای برخی خودروها صادر شده که علت آن خروج غیر مجاز از محدوده بوده است. عبودزاده افزود: از سال گذشته که مصوبه ای مبنی بر اینکه تردد خودروهای پلاک اروند در شهر اهواز مجاز اعلام شده ، فقط 29 دستگاه خودرو وارد این منطقه شده و این یعنی اینکه خودروها همان یک هزار و 500 دستگاه قبلی هستند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان اونجا قیمت ماشین ها چطوریاست من میخوام یه ماشین شاسی بلند بیارم می صرفه اومدن تا اونجا با این وضع دلار ... ؟
    یا اروند یا ارس .... کدوم بهتر و به صرفه تره ؟ راهنمایی کنین لطفا من تو همین ماه میخوام اقدام به خرید کنم اگه آزاد بصرفه میام اونجا ولی عجله دارم راهنماییم کنین
    Last edited by mamal topol; 17-01-2013 at 00:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اینم یه شرکته عین اوغور ارس . شرکت جلفا نصر ارس . ببینین قیمت هارو ؟ این قیمت ها یعنی اینکه اینا از ارز آزاد استفاده میکنن . هیوندا آی 30 رو 51 میلیون . فک کنم حدود 18000 دلار گذاشته بود نوری . نه آقا اون قیمتایی که من گذاشتم مطمئنا مال اون زمانی بوده که دلار 1200 تومن بوده . یعنی از خیال پلاک ارس و اروند و قشم بیایین بیرون مگه اینکه میخوایین فورد یا اینجور ماشینای آمریکایی که ایران پلاک ملی نمیزنه واسشون و پولتون از پارو بالا میره بخرین . با دلار 2850 تومن و تعرفه گمرک 45 درصدی جدید دولت عاقلانش اینه که یه ذره بیشتر خرج کنین اگه ماشین آمریکایی نمیخوایین و پلاک ملی بگیرین . البته بچه هایی که میرن جلفا بهمون خبر بدن قیمت هارو به ریال
    این ماشین ها رو بخوای بیاری (مثلا ماشینی که قیمتش 50 م هست) تهران چقدر در میاد قیمت نهایی برای خریدار ؟

نکته اول اینکه خودروهای ما در منطقه آزاد اروند همه کارت سوخت دارند و همون سهمیه عادی کشور رو می گیرند
    نکته دوم اینکه برای واردات خودرو به مناطق آزاد دولت دخالتی در ورود خودرو نداره و همه ی خودروها شخصی وارد می شن و با نرخ ارز آزاد
    من پارسال کویت یه هیوندای اکسنت 2012 صفر گرفتم خرید کویت شد 15500 میلیون الان همون خودرو خرید کویت می شه 34 میلیون
    دینار شده 10 هزار تومان
    به هر حال هر طور حساب کنی خیلی بهتر از قیمت پلاک ملی هست
    در ضمن نکته مهم و اصلی منطقه آزاد اینه که هر خودرویی دوست داری می تونی بخری
    از هامر گرفته تا کامارو و سراتو
    یه سری از دوستان وقتی اسم منطقه آزاد میاد فکر می کنن ماشین قیمت مفت ریخته اونجا

یه سری اطلاعات اینجا هست:

عزیز این قیمت ها که قیمت تهران هست !
    یعنی اونجا هم که آزاده قیمت اینه ! پس چه فرقی کرد ؟
    Last edited by mamal topol; 17-01-2013 at 00:52.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

این ماشین ها رو بخوای بیاری (مثلا ماشینی که قیمتش 50 م هست) تهران چقدر در میاد قیمت نهایی برای خریدار ؟

عزیز این قیمت ها که قیمت تهران هست !
    یعنی اونجا هم که آزاده قیمت اینه ! پس چه فرقی کرد ؟
    آون ماشینا به خارج از محدوده ی طعریف شده نمیتونن برن!(مگر به صورت 45 روز در 3 ماه!)

قیمتا زیاد فرقی نداره منتها اگه دلار 1000 تومنی بود آره اون وقت صرف میکنه!
    چون یه ماشین 250 میلیونی میشه 50 میلیون!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •