فكر كنم توي مدرن 1 بود يه سرباز بود بعد از پايين بازي كه دگمه رو ميزدي ميريختن سرت كه پدر ادم در ميومد تا بكشيشاین مثلا سربازه![]()
فكر كنم توي مدرن 1 بود يه سرباز بود بعد از پايين بازي كه دگمه رو ميزدي ميريختن سرت كه پدر ادم در ميومد تا بكشيشاین مثلا سربازه![]()
درسته ولی توی MW2 بودش،اون مرحله موزه..............فكر كنم توي مدرن 1 بود يه سرباز بود بعد از پايين بازي كه دگمه رو ميزدي ميريختن سرت كه پدر ادم در ميومد تا بكشيش
یک سوال. میدونم تو battlefield 3 یک مرحله توی تهران هست ولی یکی به من گفت توی modern warfare 3 هم یک مرحله تو ایران هست درسته؟
نه درست نیست!
همچین چیزی تأیید نشده و نخواهد شد
بيا اينم يه ويديو ي جديد!
اگه نتونستيد ويديو رو نگاه كنيد! اينارو ببينيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرتون چيه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من كه حسابي...
جالبه گرافیک به نظر همون 2ئه ولی کمبودی حس نمیکنی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بازی به زیبایی همین تریلر باشه خیلی باش فاز میگیرم...داستانش تم و ضرباهنگ mwرو به نظر حفظ کرده... چلنجهای زیادی پیشه رومونه...
چرا اینقد حجمش زیاده ؟ اخه 1:30 هسش!
سلام این اولین پستمه!
سیستم مورد نیازش منتشر نشده؟![]()
اگه دقت كني نوشته:
Length:1 minute 29 seconds
FPS: 59.94 fps
ميتوني اينجا آنلاين convert كني:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
میگم دوستان ،مشخصه چه سیستمی برای بازی نیازه ؟ و سوال بعدی :
کسی می دونه قضیه ی این فیلم find makarov و operation kingfish چیه ؟ منتشر شده ؟ یا هنوز کامل نشده ؟ من هیچ اطلاعات درست حسابی ازش پیدا نکردم اگه کسی می تونه یه توضیحی بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)