از سایت gamecopyworld.com دانلود کنید یا اینکه آنتی ویروس خودتون رو موقتا غیر فعال کنید!
از سایت gamecopyworld.com دانلود کنید یا اینکه آنتی ویروس خودتون رو موقتا غیر فعال کنید!
دوستان من نسخه ی روسی بازی رو گرفتم ولی وقی میره تو بازی دمو اول بازی رو رد میکنم دمو ی دوم که سر میز نشسته با یکی اونجا گیر میکنه ! یعنی هنگ نمیکنه که از بازی بیاد بیرون . هیچ حرکتی انجام نمیشه ! نه کلیدی رو بزنم اتفاقی میوفته نه حرفی زده میشه نه چیزی . فقط نشستن رو صندلی جلو هم :|
هر کرکی هم میریزم دست نمیشه . راهنمایی کنید لطفا :((
چه ربطی داره !!!!!!!!بازی نصب میشه اجرا نمیشه
دوست عزیز وقتتو برای نسخه ی روس تلف نکن هیچ راهی برای اجراش نیست برو نسخه ی کاملش رو دان کندوستان من نسخه ی روسی بازی رو گرفتم ولی وقی میره تو بازی دمو اول بازی رو رد میکنم دمو ی دوم که سر میز نشسته با یکی اونجا گیر میکنه ! یعنی هنگ نمیکنه که از بازی بیاد بیرون . هیچ حرکتی انجام نمیشه ! نه کلیدی رو بزنم اتفاقی میوفته نه حرفی زده میشه نه چیزی . فقط نشستن رو صندلی جلو هم :|
هر کرکی هم میریزم دست نمیشه . راهنمایی کنید لطفا :((
آخه من هر چی میگردم نسخه ی انگلیسیش نیست دو بار دانلود کردم همه روسی هستن .
دوستان اگه کسی لینک دانلود نسخه کامل رو داره ممنون میشم واسم بزاره . اگه نسخه Repack بود که چه بهتر !
ممنون
سلام
من می خوام بازی رو آپدیت کنم ولی نسخه ای که من دارم easy install هست و خودش کرک شده هستش فکر کنم پچ Patcher_EFIGS.exe هم نصب شده باشه
الان که می خوام پچ های دیگه رو نصب کنم ارور میده گشتم فایل های exe اصلی رو پیدا کردم و کپی کردم و تمام dlc ها هم پاک کردم ولی هنوز نمی شه بازی رو آپدیت کرد کسی راه حلی برای این بازی نداره ؟؟؟
سلام دوستان:
من بازی را نصب کردم ومراحل نصب را بدون ارور انجام دادم فقط مشکل من اینجاست که وقتی بازی را اجرا میکنم بعد از نشان دادن چند لوگو یعنی بعد از آخرین لوگو یهو از بازی میاد بیرون بدون ارور
احتمالا گرافیکت نمی کشه.
گرافیکم 1GB 9400 GT
RAM 4GB DDR3
CPUUAL CORE 5300 @2.06GHZ
کارت گرافیک بسیار ضعیفه. حداقل GeForce 8800 با 512 MB رم توصیه شده که حدودا با GeForce 9800 قابل مقایسه اس.
یعنی کارت گراقیک 9400 ضعیف تره
9400که قویتره تا8800
من قبلان بازی های سنگین تر از نظر گراقیک بازی کردم وخیلی روان اجرا میشد
تازه !! یکبار همین بازیو تو xp کردم ولی کامپیوتر ویروس گرفت مجبور شدم ویندوز عوض کنم
ولی بعد از اون دفعه هر ویندوزی که نصب کردم نشد حالا ویندوز 7 رانصب کردم که تا فعلان بازم فایده ای نداشته
تازه !! نه ببخشید ایندفعه کهنه !!!! دفعه اول همین جوری بود هزار تا کار انجام دادم نمیدونم شانسی
بودیاازاون کارا بود که بازی درست اجرا شد چون من همون کارا راکردم ولی نشد
من که کاملان گیج شدم یعنی نمی دونم چی کار باید بکنم تورا خدا یه توجه ای بکنید یه لطفی در حق من بکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)