تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 171 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز؛
    مشکلت رو آخر چه جوری حل کردی؟
    تعویض ویندوز با یک ویندوز سالم

2. این کاربر از MN200224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقایون من تمام درایور ها را نصب کردم ولی هرکاری میکنم این بلوتوثش کار نمی کنه یعنی وقتی میخوام فایلی را ارسال کنم گزینه ارسال با بلوتوث را نمیاره؟ کسی میدونه مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

من همه ی درایور های مربوط به مودم را نصب کردم اما هنگام اتصال به اینترنت با ارور زیر مواجه می شوم .

error 678 :The remote camputer did not respond . to make sure that the server can be reached,ping the remote camputer

مشکل از کجاست ؟

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

آقایون من تمام درایور ها را نصب کردم ولی هرکاری میکنم این بلوتوثش کار نمی کنه یعنی وقتی میخوام فایلی را ارسال کنم گزینه ارسال با بلوتوث را نمیاره؟ کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    سلام
    من هم همین مشکل رو دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

من همه ی درایور های مربوط به مودم را نصب کردم اما هنگام اتصال به اینترنت با ارور زیر مواجه می شوم .

error 678 :The remote camputer did not respond . to make sure that the server can be reached,ping the remote camputer

مشکل از کجاست ؟
    جواب را پیدا کردم . مودم اکسترنال را به USB 3 Port وصل کرده بودم . اما باید مودم اکسترنال را به USB 2 Port وصل می کردم .

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

........Delete
    Last edited by DJ POLESTAR; 13-07-2011 at 00:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض مشکل match شدن بلوتوث

با سلام
    من لپ تاپci7 5110 دارم با ویندوز سون 64 بیت.وقتی گوشیمو میخوام معرفی کنم تموم جزئیات گوشی نصب میشه جزء درایور بلوتوث گوشی . PC suite هم نصبه .
    جالبه فایلها رد و بدل میشه با بلوتوث.. ولی متاسفانه match نمیشه یا pc suite رو نمیشناسه .

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    بعد از نصب ویندوز و همه ی درایورهام الآن نمیتونم با بلوتوث چیزی از روی لب تاب بفرستم یا دریافت کنم بهم ارور میده که:
    یعنی لب تاب من فاقد بلوتوث هست یا برای فعال سازی اش باید کار خاصی انجام بدم؟

سلام. آیا در device manager گزینه بلوتوس enable هست؟

میتونید به این آدرس هم برید:
    Control Panel\Network and Internet\Network Connections

ممکنه که بلوتوس disable باشه.

ایکون بلوتوس کنار ساعت هست با کلیک راست روی آیکونش و زدن turn adapter on بلوتوس فعال و آماده استفاده میشه. آخرین گزینه در راست کلیک ایکون بلوتوس add a device هست. با زدن این گزینه وسیله هایی که بلوتوسشون روشن هست لیست میشن. با کلیک بر روی هر کدوم به صورت محاور های ویندوز بهتون آموزش میده که مرحله به مرحله چه کاریو باید انجام بدید.
    Last edited by mansia; 13-07-2011 at 16:48.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نمیدونم شاید حق با شما باشه ولی یه مشکل دیگهای که دارم اینه که وقتی با فوتوشاب روی یه عکس کار میکنم وقتی زومش میکنم کیفیت تصویر خیلی بائین در واقع تصویرو مثل موقعی نشون میده که کارت گرافیک نصب نیست ولی اونم چک کردم کامل نصبه کیفیت عکسمم بالا بود! کسی میتونه راهنماییم کنه؟ ممنون
    بله به همین صورته. با Adobe Photoshop CS4 پیکسلهای عکس کاملا آشکار میشن البته روی زوم 600 درصد به بعد این حالتی که تعریف کردید نمایان میشه.
    اما در برنامه ACDSee Photo Manager 12 این حالت وجود نداره حتی در زوم 1000 برابر با یک عکس کیفیت پائین.

متاسفانه در این زمینه پیشینه علمی و تجربی ندارم که کمکتون کنم.
    Last edited by mansia; 13-07-2011 at 17:53.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان خصوصاً mansia

من درایور های Dell Inspiron 5110 Core i 7 را از سایت دل دانلود کردم و چند تا سؤال دارم .

1- سایت دل 32 تا درایور برای دانلود گذاشته بود . آیا این تعداد خیلی زیاد نیست ؟ یعنی دانلود همشون لازمه ؟

2- با این که من ویندوز 7 ، 64 بیتی را نصب کردم ولی با این حال 4 تا از 32 درایور نصب نشدن و هنگام نصب ارور می دهند . آیا در لپ تاپ شما همه ی 32 تا نصب شدند ؟

3 - ازبین این 32 درایور ، برای بعضی از قطعات مانند بلوتوث و وایرلس ، چندین درایور گذاشته شده است . آیا برای این قطعات واقعا نصب چند درایور لازم است ؟

4 - با این که چند درایور مربوط به بلوتوث را نصب کرده ام ، اما باز هم نمی توانم از بلوتوث استفاده کنم .
    مشکل از کجاست ؟ آیا باید نرم افزار دیگری را نصب کنم ؟ اگر به نرم افزار یا درایور خاصی نیاز است ، لطفا لینک آن را قرار دهید .

5- با این که درایور ها نصب شده اند ، اما من هنوز نرم افزار وب کم را مشاهده نمی کنم . برای استفاده از وب کم به کدام قسمت باید برویم و آیا برای راه اندازی آن به نرم افزار خاصی نیاز است ؟

6- آیا این لپ تاپ قابلیت تشخیص چهره را دارد ؟ برای راه اندازی آن باید از چه نرم افزاری استفاده کنیم .

با تشکر
    سلام عزیز.

مسلما لازم نیست شما همه درایور هارو دانلود کنید. در لیست درایورها برنامه هایی هم وجود دارند که برای مثلا ارتباط وایرلس با یک تلویزیون برای چیپست اینتل گذاشته شده. حالا سوال اینه که آیا این که یک تکنولوژی جدید شرکت لنوو/اینتل هست روی این مدل جواب میده و چند نفر از اون استفاده میکنن؟ قبلن هم خدمتتون گفتم که شما در device manager ببنید کدوم قطعه نصب نشده یا درست نصب نیست و دنبال درایور یا برنامش بگردید و وقتی مشکل حل شد برید سراغ قطعه بعدی.

من دقت نکردم که چند تا درایور هست اما چند صفحه قبل لیست درایور های کامل لپتاپمو که ویندوز 7 نتونست نصبشون کنه رو لیست کردم. لطفا مراجعه کنید. اما ممکنه که درایورها مثلا 32 بیت باشن ممکنه که برای مثلا سیم کارت باشه که روی مدل های ما جاسازی نشده و خطا میده. ممکنه که برای برنامه هایی باشه که پاراگراف بالا گفتم و...... .
    لطفا نام قطعاتی که نصب نیستنو از روی device manager لیست کنید تا راهنمائی بشید.

اشتباه هست مثلا 5110 با هر 2 چیپست گرافیک amd و nvidia به بازار روانه شده. وقتی شما درایور amd نصب کنید خطا میده چون باید فقط درایور nvidia نصب بشه روی لپتاپی که چیپستش nvidia هست و این مصداق بلوتوس و وایرلس و ... هم هست. اما وایرلس ها اجازه نصب درایور شبیهه رو هم میدن اما بعد از نصب کار نمیکنن یا خطا میدن که برمیگرده به این که شما درایور درستو نصب نکردی یا چند تا درایور نصب کردی. همرو پاک کنید و اونی که درست هستو نصب کنید.

اولین کار اینه که شما مطمئن شید که لپتاپتون قطعه بلوتوس داره یا نداره. اگر داشت باید نامشو دقیقا بدست بیارید و درایور درستشو نصب کنید. قبول دارم که خیلی از دوستان با بلوتوس این لپتاپ مشکل داشتن و بعضی از دوستان هم خیلی راحت استفاده کردند و خودم شامل میشم. درایور بلوتوس clean uninstall کنید از device manager تا تمام ردپاهای درایور قبلی پاک شن تا تداخل در هنگام نصب درایور جدید باقی نمونه. کمکتون میکنم. اما باید مرحله به مرحله پیش بریم و شما دقیقا بگید که چه اتفاقی میافته. یه جورایی میشه گفت روش آزمون و خطا کار میکنیم.

برای وبکم باید درایورشو نصب کرد و از برنامه های متفرقه برای دیدن تصویر استفاده کرد. من از برنامه AmCap استفاده میکنم که از وبکم قدیمیم داشتم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه خیلی ساده و مجانی هست اما خوب جواب میده گرچه امکانات خیلی زیادی نداره. در یاهو مسنجر نیازی به برنامه وبکم ندارید فقط کافیه که داخل یاهو مسنجر وبکمو ستاپ کنید. همین

بله قابلیت تشخیص چهره میشه بهش افزود اما باید برنامه ای نصب کرد. این برنامه فقط یک نمونه هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

بالاخره پس چند ماه به خاطر ایراد داشتن لپ تاپ به خاطر B2 بودن شنبه خریدمش که امروز صبح به دستم رسید. همه چی OK هست این هم سرویس تگ: 2H9ZFPI
    همه چی خوبه ولی ایرادش به نظر من DVD/RW

واقعا لپ تاپ خوبی هست تا حالا بدون ایراد داره کار میده فقط مونده تست بازی.
    سلام. مبارکتون باشه. میشه بگید ایراد dvd rw چیه؟
    Last edited by mansia; 13-07-2011 at 17:56.

12. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •