تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 37 از 76 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والا من با پیش فرض مجری و کارشناس ذوب در بارسا غرق در لیدر شدم و نتیجه ای هم که بدست اومد حس و حالی نگذاشت برای دیدن صحبت های کارشناسی ، ولی برام سخته قبول کنم جاودانی از تیکی تاکا دل بکنه
    سلام

دوست عزیز برام سواله چطور و کی جاودانی عاشق تیکی تاکا شده ؟
    تو جام جهانی که علنا طرفدار المان بود و تو باشگاهی هم همیشه صحبتاش ضد بارساست کلا نمیدونم چرا همه همه کس و همه چیز رو بارسایی میدونند! ما فقط خدا رو داریم و بس

چه قدر بازی دیشب تنفر منو به بارسا بیشتر کرد!!! تا داور سوت مزد 22 نفری میریختن روی سر داور که یه کارت بده!!!

الان اگر به من بگن 5 میلیون میدیم بهت طرفدار بارسلونا بشو عمرن قبول کنم...
    والا بارسا احتیاجی به طرفدارانی مثل شما نداره! در ضمن تنفر خوب نیست !

همین مترجم بود که پارسال گریه شما رو در آورد

اگه په په اخراج نمیشد نمیدونم الان شما چه حرفی واسه گفتن داشتی

همین هفته پیش بود که تیم مورینیو گل زیبایی به شما زد چه زود فراموش کردی
    باز این طرفداران چلسی از همه جام ها افتادند و بیکاری باعث شد از فرمایشات گوهربارشون استفاده کنیم

فعلا امسال دو بار تحقیر شدن شدید اقای خاص رو در تصویر داشتیم ایشالا همیشه تو رئال میمونند چون بودن ایشون مساویست با انگیزه بچه های بارسا
    در ضمن تا قبل از اخراج په په هم توپ و میدان دست ما بود و در بدترین شرایط بازی مساوی میشد

و در اخر اگر و اما ول کن عزیزم نتیجه شکل گرفته و بازی تمام شد اگر و اما اگر محسوب میشد ما هم کلی بحث داشتیم :ی

هفته پیشم باختیم ولی فدای سر بازیکنان برای من لالیگا و جام قهرمانان کفایت میکنه و تا اینجا با 14 -15 بازیکن تیمم خوب نتیجه گرفته و ایشالا فصل بعد با خریدهای خوب دیگر مشکلات اواخر این فصل رو نداریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تبریک لهشون کردیم هر چند داوری باید 2 تا بازیکن دیگه از تیم حریف که فقط به قصد زدن بازیکنا وارد زمین شده بودند را اخراج میکرد
    خان کارلوس لعنتی دیگر کاری از دستش بر نیومد اخی نازی
    مربی تیم حریف فکر کرده بود اینجا هم فدراسیون اسپانیا نفوذ داره تو بازیهای قبل هم باید این بازیکن وحشی اخراج میشد

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

چرا کیفیت تصویر توی شبکه 3 اینطوری بود؟
    بعضی وقتا 3 4 تا توپ میدیدیم بعضی وقتا یه بازیکن 2 تا میشد
    این تبلیغات زیری هم که میاد نصف تصویر رو میگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

واقعا بازیکنای بارسا بازیگرای قابلی هستن در حوزه ی سینما ! بوسکتس که آل پاچینوی بارسا ست ! اون از گند کاریش مقابل موتا که عکسشم بیرون اومد که داره داور رو نیگا می کنه ، اونم از دیشب که دست مارسلو اصلا بش نخورد و خودش رو روی زمین زد و صورتش رو گرفت ! (توی اون صحنه که بعدش آلوز بخاطر خطا روی دی ماریا کارت گرفت )
    اونم از پدرو که وقتی داشت فرار می کرد فکر کنم به آلبیول خورد و تنها جایی که با آلبیول برخورد نکرد صورتش بود و فورا صورتش رو گرفت ! اونم از آلوز که دیگه همه دیدن !

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

واقعا بازیکنای بارسا بازیگرای قابلی هستن در حوزه ی سینما ! بوسکتس که آل پاچینوی بارسا ست ! اون از گند کاریش مقابل موتا که عکسشم بیرون اومد که داره داور رو نیگا می کنه ، اونم از دیشب که دست مارسلو اصلا بش نخورد و خودش رو روی زمین زد و صورتش رو گرفت ! (توی اون صحنه که بعدش آلوز بخاطر خطا روی دی ماریا کارت گرفت )
    اونم از پدرو که وقتی داشت فرار می کرد فکر کنم به آلبیول خورد و تنها جایی که با آلبیول برخورد نکرد صورتش بود و فورا صورتش رو گرفت ! اونم از آلوز که دیگه همه دیدن !
    ببین اگه اینطور در نظر بگیریم مو الان باید بجای اوباما باشه با این آسمون ریسمون بافی خدایش سیاستمدار قابلی می شد.
    بازیکنای رئال هم بادیگارداش بودن . سر بادیگاردشونم پپه.
    خدایش برخورد پدرو خطا نبود ؟ یا کارت نداشت ؟ ( البته پدرو هم نقش بازی کرد بر منکرش لعنت )

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

واقعا از دوستان رئال که همیشه دم از منطق میزدن تعجب میکنم با این پست هاشون که به زمین و زمان گیر میدن
    دوستان رئال دیشب حرفی برای گفتن نداشت حتی قبل از اخراج په په هم یگ موقعیت گل نداشت
    در بازی فینال جام حذفی رئال واقعا بهتر از بارسا بود ولی در این بازی رئال افتضاح کامل بود
    و تعویض طلایی افلای نشان بارز سرتر بودن افکار پپ به خوزه بود
    از مورینیو هم بعید بود که همچین سخنان غیر حرفه ای رو در کنفرانس بعد از بازی به زبان بیاره

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چرا کیفیت تصویر توی شبکه 3 اینطوری بود؟
    بعضی وقتا 3 4 تا توپ میدیدیم بعضی وقتا یه بازیکن 2 تا میشد
    این تبلیغات زیری هم که میاد نصف تصویر رو میگیره
    اومده بودن زرنگی کنن از دو شبکه مختلف تصویر گرفته بودن و از وسط به هم چسبونده بودن تا آرم شبکه ها مشخص نشه .

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

هر کارشناسی ادعا کنه اخراج په په درست بوده هم به عقلش و هم به علم کارشناسیش باید شک کرد اینو هم هر کسی بازی رو دیده باید فهمیده باشه اگه په په اخراج نمیشد عمرا به دروازه رئال میرسدن از این فیلم بازی کردن ها بارسا زیاد کرده (نمونش همون فیلمی که پویول بازی کرد و فیگو اخراج شد هنوز یادم نمیره فکر کنم از بالیوود میان قبل اینکه با بازیکنا فوتبال یاد بدن فیلم بازی کردن رو یاد میدن) ولی چه فایده این حرفا سودی نداره
    الان طرفدارهای بارسا چشم بسته همه رو تکذیب میکنن و هیچی رو قبول ندارن

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا دیگه انقدر دعوا نداره که ، حالا رئال یا بارسلونا ، چه فرقی می کنه کدوم بیاد بالا ؟ آخرش که قهرمان منچستر یونایتده .
    در این که تیم فقط منچستر یونایتد هست شکی نیست.

همین منچستر یونایتد فینال بارسا رو میشکنه از وسط.....

فینال رویایی من

MANCHESTER UNITED VS BARCELONA
    والا بخدا . این همه حرص و جوش نداره که

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Pictures: Real Madrid CF 0-2 FC Barcelona

Valdes lasered

کامل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    April 28, 2011

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •