تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 96 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چقدر خوب شد که این گوشی رو نخریدما! با این همه ایرادی که ازش گفته شد که دقیقا منطبق با رغم خواسته های من بود از خرید این گوشی انصراف دادم.
    1-مشکل گرم شدن از همون زمان استفاده از سی پی یو های 1 گیگ شروع شد و مختص این گوشی نیست.
    با گلکسی هم 20 دیقه بازی میکردم خیلی داغ میشد.گلکسی 2 هم که داغ شدنش رو همه میدونن.پس این مشکل فقط برای این گوشی نیست.

2-مصرف زیاد باطری هم باز فقط برای این گوشی نیست و من همونطور که گلکسی رو به شارژ میزدم این رو هم میزنم.شاید 10-15 درصد مصرفش بیشتر باشه که اونم به خاطر صفخه بزرگتر و سی پی یو هست.

3- در مورد آنتن دهی هم با GSM هیچ مشکلی نداره.هیچی.تو هیچ جالتی.در مورد WIFI هم باید گوشی رو مثل گوشکوب از بالا بگیری تا 2 تا خطش بره. تو حالت landscape هم مشکلی پیش نمیاد.

من منکر سوتی HTC نمیشم.
    ولی خدایی کسی گوشی رو اونجوری نمیگیره دستش.مگه اینکه بخاد باهاش گردو بشکنه.

هر کسی با توجه به نیازش باید گوشی رو انتخاب کنه.

من فقط اینجا خواستم درباره این مشکلایی که میگن گوشی داره یه صحبتی بکنم.

2. 4 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3
    - در مورد آنتن دهی هم با GSM هیچ مشکلی نداره.هیچی.تو هیچ جالتی.در مورد WIFI هم باید گوشی رو مثل گوشکوب از بالا بگیری تا 2 تا خطش بره. تو حالت landscape هم مشکلی پیش نمیاد.
    دوست عزیز من امروز زیر آنتن وایفای بازار میوبایل ، گوشی رو رو حالت لند اسکیپ هر جوری بگی امتحان کردم، در بدترین حالت فقط 1خط موند در بهترین حالت 1خط کم شد ! ببین زیر آنتنا!
    آنتن دهی جی اس ام هم همینو بگم که امروز توی مترو هیچی آنتن نداشتم، در حالتی که با نوکیام آنتنم پر بود همیشه.
    ولی در کل گوشی خوبیه، میشه ازین مشکلاتش چشم پوشی کرد، برای وایفای هم باید راهی باشه، دارم به یک آنتن دست ساز فکر میکنم ... شاید جواب بده
    راستی امروز یجا بودم با وایفای کار میکردم، تا دستمو میبردم روی محل دوربین وایفای قطع میشد ، بعد با پارچه امتحان کردم، ینی با یک عایق دستمو گذاشتم اونجا فقط 2 خط از آنت کم شد، نشون میده ترفند آیفن 4 های اولیه روی این هم ساز گاره .

-
    هنوز کیف اریجینالش نیومده نه ؟ رفتم نمایندگی یاس نداشتن .
    Last edited by e.khafan!; 12-07-2011 at 17:48.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امین جان ریویت خیلی تمیز بود . ممنون
    خیلی عجیبه که فیلمای ضایع رو ، مثلا فیلمی که با نوکیام گرففتم رو با لگ پخش میکنه ولی فیلمای دیگرو نه !

آقا این گوشی نویز کنسلیشن سخت افزاری داره ؟ مثل آیفون و ان 8 ، روی قاب که سوراخش هست، پشت یکی از سوراخا هم روی گوشی یک سوراخ دیگه هست که شبیه میکروفونه، ولی تو جی اس ام آرنا چیزی ننوشته بود ؟

----
    این قطب نماهم داره، ولی توی برنامه هاش و مپ گزینه ای برای فعال کردنش نیست. میتونید از یکی از مارکت ها برنامه ی compass رو دانلود کنید، که چند جور قطب نما و امکامات مختلفی داره . دقت کنید گوشی نماید کنار فلز باشه ( به جز آلومینیوم )

--> دنبال نویز کنسلیشن گوشی میگشتم ، توی یکی از فروم های خارجی این پستو پیدا کردم، فکر نمیکنم نیازی به ترجمه باشه
    to answer the question with fact here is what i found while trying to solve the 1 processor theory in many of the bench marks... yes there is hardware noise cancellation

The Snapdragon chipset platform is a highly integrated, mobile optimized system on a chip that features Qualcomm?s own ARM-based microprocessor core, graphics core, rich multimedia, GPS engine and wireless connectivity. Its advanced feature set includes:

Enhanced ARM-based CPUs designed from the ground up to deliver unprecedented computing performance
    Industry-leading levels of power optimization, allowing manufacturers to design slim yet powerful devices with all-day battery life
    Integrated 3G mobile broadband for a rich Internet experience with full Web browsing
    Integrated GPU core for accelerated 2D and 3D graphics capabilities for rich multimedia, enhanced gaming, and user interface experiences
    Built-in GPS engine with standalone-GPS and Assisted-GPS modes for access to real-time, personalized and location-aware content
    High-quality, high-resolution camera, HD video record and playback, and enhanced audio with noise cancellation
    Support for leading mobile OS?s such as Android®, Windows® Phone and Brew™ Mobile Platform
    Last edited by e.khafan!; 12-07-2011 at 21:56.

5. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان سلام. واقعآ من نمى دانم چراباآنكه تعدادى ازدوستان كه اين گوشى رادارندوازهمه جهت اين گوشى را آزمايش كردن وبارها گفتندكه اين موارد
    ومشكلات درمورداين گوشى يا درست نيست ويا ناچيزاست ودربعضى از گوشيهاى ديگر هم وجودداردولى هنوزبعدازاين مدت واين هم صحبت بازهم
    سرخان اول هستيم من خودم تودوماه گذشته چندتا گوشى گرفتم اول اتريكس بعد گالكسى اس تو وسنسيشن و بلك برى ٩٨٠٠البته گالكسى اس تورا
    بعدازچندروزفروختم منظورم از گفتن اين مطلب اين هست من سنسيشن را باگالكسى تو واتريكس تست كردم درمورد آنتن دهى اين گوشى وگالكسى تو
    را درچندجا آزمايش كردم البته دوگوشى را ازقسمت پشت روى كف دستم به صورتى كه كاملآ پشت دوگوشى پوشيده شوندولى بدون هيچگونه فشارى
    درجاهاى كه آنتن دهى خوب بود مشكلى وجودنداشت ولى درجاى كه آنتن دهى ضعيف بودنشانه آنتن هر دوگوشى پائين مى آمد مثلآ گالكسى دو خط و
    سنسيشن يك خط را نشان مى داد ولى كمى بالا وپائين مى شدنددرمورد واى فاى به همين شكل گوشيهارا گرفتم ولى جالب بود برخلاف آنتن دهى
    Gsmكه گالكسى تو كمى بهترازسنسيشن بود ولى تو واى فاى درجاى كه من تست كردم بيشتر گوشيها يك يا دوخط را نشان مى دهند ولى گالكسى تو
    يا يك خط يا بطوركامل تعطيل مى شد ولى سنسيشن بين دوخط ويك خط بالاوپائين مى شد ولى وقتى گوشيها را روى ميز گذاشتم بهترين آنتن دهى واى
    فاى راسنسيشن داشت درمورد وضوح تصوير درست گالكسى بهتراست ولى گوشى سنسيشن من ورژن اروپا است وواقعآ كيفيت عالى دارد
    ازنظر گرم كردن باطرى گوشيهاى دوهسته اى همه اين موردرا دارند البته باكمى اختلاف در مورد عمر باطرى من در حدمتوسط باسنسيشن كار كردم يك روز
    نيم جواب مى دهد ولى گالكسى بهتراست تا سه روز جواب مى دهد درمورد سرعت گوشى سنسيشن بايستى بگم وقتى اين گوشى را روشن مى كنيد زمان
    بالا آمدنش از تمام گوشيها سريعتراست تو دانلود كردن هم از ديگر گوشيها بالاتر نباشد خيلى كمتراز آنها نيست گوشى قشنگى تودست خوب جا مى گيرد
    صداى اسپيكر آن ازنظربلندى درحدمتوسط هست ازنظر كلى گوشى خوبى هست دوربين سنسيشن از نظرعكاسى كم نظير ولى فيلم بردارى با آن هنوز نكردم
    تادقيق بگم من تا الان با آنتن دهى گوشى وواى فاى اين گوشى هيچ مشكلى نداشتم واميدوارم دوستانى كه اين گوشى را دارد بدون جانب دارى بگويد آيا
    مشكلى با اين گوشى واقعآ داشتن يا نه من خودم بيشتر با گوشيهاى سامى كاركردم وگوشى كه الان خيلى به آن علاقه دارم اتريكس است
    شرمندم از بابت پر حرفى و من خدائى قصدم طرف دارى نبود 

7. 5 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا الان با آنتن دهى گوشى وواى فاى اين گوشى هيچ مشكلى نداشتم واميدوارم دوستانى كه اين گوشى را دارد بدون جانب دارى بگويد آيا
    مشكلى با اين گوشى واقعآ داشتن يا
    من گوشیو دارم و باهاش مشکل دارم و داشتم . البته میشه کنار اومد ، ولی واقعا اگر بخواین گوشی رو درست دستتون بگیرن (تو حالت لند اسکیپ ) وایفای قطع میشه . نمیدونم چرا تعصب دارین نمیخواین قبول کنین گوشی مشکل داره، حداقل برای من که دو پین هست.

---
    این ضبط صدای استریوی شما کار میکنه ؟ برا من مونو ضبط میکنه ، برین دوربین، فیلم برداری، بعد از شروع ضبط یک بار سمت چپ گوشی صحبت کنید یک بار راست ، بعد با هدفون یا هدستتون گوشی کنید. دو میکروفون فعالند ولی خبری از استریو نیست .
    Last edited by e.khafan!; 13-07-2011 at 09:57.

9. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان بلاخره ایکس 10 رو فروختم و پس از تحقیقات بسیار این گوشیرو خریدم و واقعا راضیم بجز در
    1)صفحه نمایشش زیر نور افتاب خیلی ضعیف عمل میکنه که قابل چشم پوشی است
    2)اقا خواهشا یه کلوپ بازیهای hd مخصوص سنسشن افتتاح کنید چون خیلی از بازیها رو با حجم سرسام اور دانلود کردم و جواب نگرفتم
    3)مهمترین مشکل من با سنسشن دوربین عکاسی اونه که فوکوس خیلی ضعیفی داره(اقا هرکاری کنی چون کلید سخت افزاری دوربین نداره دستت دچار لرزش میشه وعکس خراب از اب درمیاد) اگه ممکنه روش عکاسی و بهترین تنظیمات دوربین برای گرفتن بهترین عکس (در شرایط داخل خانه)رو برام قراربدین

11. این کاربر از omnia hd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ﺁﭖﺩﯾﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﯼ ﻭﺭﮊﻥ ﻫﺎ ﺍﻭﻣﺪ، ﺁﭖ ﺩﯾﺖ ﮐﻨﯿﺪ.

13. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من گوشیو دارم و باهاش مشکل دارم و داشتم . البته میشه کنار اومد ، ولی واقعا اگر بخواین گوشی رو درست دستتون بگیرن (تو حالت لند اسکیپ ) وایفای قطع میشه . نمیدونم چرا تعصب دارین نمیخواین قبول کنین گوشی مشکل داره، حداقل برای من که دو پین هست.

---
    .
    مال منم دو پین هست ولی تو لند اسکیپ مشکلی ندارم.

---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

ﺁﭖﺩﯾﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﯼ ﻭﺭﮊﻥ ﻫﺎ ﺍﻭﻣﺪ، ﺁﭖ ﺩﯾﺖ ﮐﻨﯿﺪ.
    1.35 هم برای 415 که ساپورت فارسی داره اومده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ، ﺗﻮﯼ ﺟﯽ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺁﺫﻧﺎ ﯾﮑﯽ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍ ﻫﻤﻪ ﺍﻭﻣﺪﻩ ، ﻣﻨﻢ ﭼﮏ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍ ﻣﻨﻢ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻭﯼ ﭘﯽ ﺍﻥ ﻣﯿﮕﻪ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻧﯿﺴﺖ .

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    نه بدون v*p*n هم میشه اپدیت کرد
    من بدون v*p*n اپدیت کردم.حدود 27 مگ بود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •