حسین یاری و فرناز رهنما در "اقلیما"
" بهنام تشکر " در نماییی از نمایش مهر هفتم
![]()
حسین یاری و فرناز رهنما در "اقلیما"
" بهنام تشکر " در نماییی از نمایش مهر هفتم
![]()
Last edited by molaali; 15-06-2011 at 13:58.
نیما خیلی ضایه می خنده. قبول دارین؟
.
.
.
صحت: «ساختمان پزشكان» نتيجه يك كار گروهي است
خبرگزاري فارس: كارگردان مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» گفت: تيم سريال «ساختمان پزشكان» از گروه نويسندگي آن گرفته تا بازيگري همگي خيلي خوب با هم تناسب داشتند و آنچه روي آنتن رفته نتيجه يك كار گروهي است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------
به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه نقد سريال «ساختمان پزشكان» شامگاه سهشنبه 24 خرداد ماه با حضور «سروش صحت» (كارگردان)، «امير قادري» (منتقد)، «مهراب قاسمخاني» (نويسنده)، «بهنام تشكر»، «هومن برقنورد»، «شقايق دهقان» و «فرناز رهنما» (بازيگران سريال) برگزار شد.
بنابراين گزارش، «سروش صحت» ضمن تشكر از استقبال و حضور اصحاب رسانه در اين جلسه گفت: ما به دنبال يك نوع جديد در اين سريال نبوديم، بلكه ميخواستيم كارمان طوري باشد كه ضمن ارتباط برقرار كردن با مخاطب عام، رضايت مخاطب خاص را هم جلب كنيم.
وي در ادامه افزود: تيم سريال «ساختمان پزشكان» از گروه نويسندگي آن گرفته تا بازيگري همگي خيلي خوب با هم تناسب داشتند. من هم به نسبت كار قبلي خود تجربه بيشتري را كسب كردهام و همه اينها باعث شد كه اين سريال به موفقيت برسد.
صحت درباره استفاده از بازيگران جديد در اين سريال اضافه كرد: انتخاب بازيگران به عهده من، «محسن چگيني»، «مهراب و پيمان قاسم خاني» بود.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: در واقع يك گروه 4 نفره بوديم كه تصميم ميگرفتيم و خوشبختانه همان بازيگراني را كه ميخواستيم پيدا كرديم.
اين كارگردان تاكيد كرد: مسئولين از اينكه پزشكان و روانشناسان واكنش نشان دهند، نگران بودند و به همين علت برخي قسمتها را كم و برخي ديالوگها را تعديل كرديم. تا كنون هم برخورد تندي از سوي پزشكان نداشتيم.
برپايه اين گزارش، «سروش صحت» ضمن بيان اينكه ما نميخواستيم فقط درگير كنشها باشيم و به دنبال واكنشها بوديم، تصريح كرد: ما بارها براي اينكه واكنشها را درست در جاي خود داشته باشيم برنامه را قطع ميكرديم و حتي به نحوه سكوت بازيگران هم دقت ميكرديم.
وي درباره تكيه كلامها نيز اظهار داشت: ما از قبل به تكيه كلامها فكر نكرديم و چيزي نساختيم اما در بازي شخصيتها يك چيزهايي شكل گرفت كه به نظر ما جالب بود. مثلاً در بازي «شقايق دهقان» اين اتفاق خودش رخ داد.
بنابراين گزارش، در ادامه اين نشست «مهراب قاسمخاني» (نويسنده اين سريال) گفت: سعي كرديم از كارهاي خارجي الگوبرداري نكنيم. ما در اين سالها كه كار كردهايم به يك الگوي ايراني رسيدهايم. چون فهميديم كه اين الگوها در ايران جواب نميدهد.
همچنين، «بهنام تشكر» بازيگر نقش «نيما افشار» در اين سريال، ضمن اظهار نگراني از بازي در نقش طنز تاكيد كرد: ما در اين سريال كمدي بازي نميكنيم بلكه اتفاقاتي كه در سريال ميافتاد، كمدي بود.
وي در ادامه افزود: ارتباط آدمها هم شايد كمدي نباشد اما اتفاق بين آنها كمدي است. من با اعتماد به «سروش صحت» و تيم نويسندگي، اين نقش را پذيرفتم.
برپايه اين گزارش، «هومن برقنورد» نيز با اشاره به اينكه به نظر من بازيگران هم مثل كارگردانان ژانر دارند، افزود: علت موفقيت اين سريال اين است كه ژانر بازيگران، كارگردان و نويسندگاني كه كنار هم قرار گرفته بودند يكسان بود.
همچنين «شقايق دهقان» درباره نقش خود توضيح داد: وقتي ما براي نقشي يك شغل را انتخاب ميكنيم، منظورمان كل آدمهاي يك قشر نيست. تنها شباهت نقش من با منشيها تسلط به كار و اعتماد به نفس بالاست.
فرناز رهنما نيز افزود: بين بازيگران يكدستي و هماهنگي زيادي وجود داشت و اين به علت برخورد مناسب سروش صحت بوده، چون هيچ تبعيضي بين بازيگران قائل نشده است.
در پايان اين نشست نقد و بررسي سريال «ساختمان پزشكان» به كارگردان و بازيگران اين سريال لوح يادبود از سوي رييس فرهنگسراي رسانه اهدا شد.
قاسمخاني: «ساختمان پزشكان» بر اساس الگوي ايراني ساخته شد
خبرگزاري فارس: نويسنده مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» گفت: در ساخت سريال الگوبرداري از آثار خارجي جواب نميدهد و ما در «ساختمان پزشكان» به يك الگوي ايراني رسيديم.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس مراسم نقد و بررسي مجموعه تلويزيوني «ساختمان پزشكان» بعد از ظهر امروز در فرهنگسراي رسانه برگزار شد.
بنابراين گزارش، در اين مراسم سروش صحت (كارگردان)، امير قادري (منتقد)، بهنام تشكر، هومن برقنورد، شقايق دهقان و فرناز رهنما (بازيگر) و نمايندگان رسانههاي جمعي حضور داشتند.
همچنين بسياري از مخاطبان اين سريال نيز در اين نشست حضور داشتند و بسياري از آنها به دليل نبود جا، ايستاده تا آخر مراسم ماندند.
در اين مراسم سروش صحت در سخناني اعلام كرد كه ساختمان پزشكان نتيجه يك كار تيمي موفق است و قصد ندارد ادامه آن را بسازد. محراب قاسمي نيز در نشست نقد و بررسي ساختمان پزشكان اعلام كرد: در ساخت سريال الگوبرداري از آثار خارجي جواب نميدهد و ما در «ساختمان پزشكان» به يك الگوي ايراني رسيديم.
به گزارش فارس، در انتهاي اين مراسم لوح تقدير و هدايايي به مهمانان مراسم اهدا شد و پس از گرفتن عكس يادگاري آنها پوستر سريال «ساختمان پزشكان» را كه تلفيقي از عكس عوامل سريال بود، امضا كردند.
مشروح اين نشست متعاقباً در خبرگزاري فارس منتشر ميشود.
تصویر سایزش کوچیک بود. اگه دوستان بتونند با کندوکاور و تغییر آدرس سایز بزرگ رو به دست بیارن بهتر میشه:
آدرس عکس اصلی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته ی جالب در مورد این سریال اینه که موضوعاتی رو که انتخاب میکنه به بهترین نحو اونا رو بیان میکنه.یعنی ساده و قابل فهم برای اکثر افراد جامعه.
یعنی مثل خیلی از سریالها دیگه نیست که اگر هم نقدی میکنن یا موضوعی رو مطرح میکنن تو هزارتا لفافه اونو میپیچونن آخرش هم نمیفهمی چی به چی بود...
در مورد این قسمت هم به نظرم موضوعش جالب بود و از همه مهم تر برای من این بود که خیلی آموزنده و شیوا بیان شده بود هرچند که بار طنز این قسمت زیاد نبود مثل قسمتهای قبلی... به قول معروف طنز فاخر به معنای کلمه بود![]()
این قسمت هم خیلی خوب بود... نویسنده خیلی خوب تونست به بیننده این پیام رو منتقل کنه که حفظ دوست مهمتر از دوست یابی هست.
چقدر خندیدم سره امضا کردن خانم شیرزاد!!![]()
امشب هم خیلی قشنگ بود و لذت بردیم .
این تایم سریال هم بسیار خوبه . 50 تا 60 دقیقه عالیه . معمولا سریال های دیگه حداکثر 35 تا 40 دقیقه باشند ( طنز رو میگم) که سریع تموم میشه .
اون صحنه که گوشی ــه موبایل رو جای گوشی تلفن گذاشته بود هم جالب بودچقدر خندیدم سره امضا کردن خانم شیرزاد!!![]()
این سریال هر قسمتش یک نکته آموزنده ای میگه که واقعا آدمو به فکر فرو می بره.حالا در مورد این قسمت من خیلی با خودم کلنجار می رم واقعا هدف از این قسمت چی بود؟می خواست بگه با هیچ کس نباید رابطه خوب و دوستانه ای داست حتی اگه طرف خیلی با ادب باشه مثلا مثل همین هرمز.اگه واقعا اینطور باشه که اونموقع باید بی خیال همه چیز شد
آخه چرا باید اینجوری باشه![]()
فکر کنم منظورش حد رو نگه داشتن و پررو نبودن بود.
این عکس پست ۳۶۵ واقعا جای تشکر داره٬ خیلی خوبه٬ عالیه٬توووپه٬فوق العادس٬ ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)