تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 156 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون از توضیحات همگی
    دوستان من یه مقدار گیج شدم.اول از همه میخواستم ببینم کدوم مدل شبکه به درد ایران میخوره که سیم کارت روش بذاریم اینترنت کار کنیم؟
    و مورد بعدی که مهمه اینه که الان توی سایت اپل قیمت رو 799 دلار زده.بگیم 800 دلار.یعنی اگه یکی بخره از آمریکا بیاره ایران 880 هزار تومن میشه هزینش که به دست من برسونه؟؟!
    ولی توی سایتهای ایرانی 1300 قیمت دارن
    قضیه چیه؟ من یه مقدار گیج شدم سر این جریان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون از توضیحات همگی
    دوستان من یه مقدار گیج شدم.اول از همه میخواستم ببینم کدوم مدل شبکه به درد ایران میخوره که سیم کارت روش بذاریم اینترنت کار کنیم؟
    و مورد بعدی که مهمه اینه که الان توی سایت اپل قیمت رو 799 دلار زده.بگیم 800 دلار.یعنی اگه یکی بخره از آمریکا بیاره ایران 880 هزار تومن میشه هزینش که به دست من برسونه؟؟!

داره خودمونی میشه archipay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ممنون از توضیحات همگی
    دوست عزيز به قيمت خود دستگاه ، هزينه پست و ماليات و عوارض و گمرك و .... را اضافه ميكنن به قول خودشون. شما اگه آشنا دارين كه بتونه از اپل استور هر كجاي دنيا بخره بياره ايران برات خيلي نزديك به قيمت واقعي در مياد به شرطي كه بتونه وارد كنه اونم با جعبه باز كه مثلا واسه خودشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

دوستان حتما به سری به top chart اپ استور بزنینن یه سری بازی های خوف مثه nova2 و battlefield و asphalte6 و deadspace و چندتا دیگه شده 99 سنت ...بدویین تا قیمتش عوض نشده تو این اوضاعه بی گیفتی

---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------

مثه این که ea آتیش زده به مالش
    نوشته بود 90% تخفیف و اینو بزرگتریم حراجیش نامیده

5. این کاربر از generaltj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

یعنی الان هر کی 20 تا بازی هایی که بهش تخفیف خورده بخره بیشتر از 100 $ جلو میفته چون اکثرشون بالا 5-6$ بودن

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مرسی از پاسختون.من بیشتر گیم مد نظرم هست و بعدش موزیک که فکر کنم آیپد گزینه ی مناسبی نیست و فعلا باید با همون PSP-م سر کنم
    اگه فقط بازی مد نظرته پولت رو نگه دار یه psvita بگیر قدرتش در حد ps3 و قیمتش هم 250 دلار گفتن (خیلی چیزه جذابیه من خودم یکی میخوام بگیرم)

در آغاز فعالیت ali14978's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    yazd

پيش فرض

سلام به همه دوستان،من تازه عضو سايت شدم.من از مهر سال قبل كه با محصولات ابل اشنا شدم،ديكه اصلا به محصول ديكه اي فكر نميكنم.(نميشه فكر كرد)خداييش محصولات ابل با محصولات ديكه قابل مقايسه نيستن(البته اين نظر شخصي منه)من حدود ٢ ماه بيش ipad2كرفتم.black 3g 64 gig.البته من مثل بقيه دوستان خيلي متخصص و حرفه اي نيستم، اما در حد تجربه كمي كه دارم، ميتونم كمك كنم.ببخشيد اكه زياد حرف زدم،راستي يه سؤالم داشتم؛iphone5 تا اخر2011 وارد بازار ميشه يا نه؟بازم ممنون...

9. این کاربر از ali14978 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون از توضیحات همگی
    دوست عزیز فقط at&t داخل ایران کار میکنه

11. این کاربر از fery_lion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

سلام به همه دوستان،من تازه عضو سايت شدم.من از مهر سال قبل كه با محصولات ابل اشنا شدم،ديكه اصلا به محصول ديكه اي فكر نميكنم.(نميشه فكر كرد)خداييش محصولات ابل با محصولات ديكه قابل مقايسه نيستن(البته اين نظر شخصي منه)من حدود ٢ ماه بيش ipad2كرفتم.black 3g 64 gig.البته من مثل بقيه دوستان خيلي متخصص و حرفه اي نيستم، اما در حد تجربه كمي كه دارم، ميتونم كمك كنم.ببخشيد اكه زياد حرف زدم،راستي يه سؤالم داشتم؛iphone5 تا اخر2011 وارد بازار ميشه يا نه؟بازم ممنون...
    ضمن تبریک برای ورودت به این انجمن اینجا مختص صحبت درباره آیپد2 هست..تاپیک آیفون یه دیوار اون ور تره

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

ممنون از توضیحات همگی
    دوست عزیز آیپد 2 در کشورای دیگه به دلیل مالیات و عوارض و ... گرونتر از آمریکاست و فروشنده ها معمولا به صورت عمده از دبی وارد میکنن و از اپل استور آمریکا نمیخرن به همین دلیل گرونتره ولی اگه مبتونی از آمریکا بخری که بهتره

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان میخواستم ببینم قیمت آیپد 2 الان ثابت شده ؟ یعنی باز هم پایینتر میاد ؟ آخه 830 دلار توی سایتش کجا و 1 میلیون و 300 که اینجا میدن کجا !
    میخواستم ببینم این قیمت های فضایی هست یا دیگه آخرش همینه ؟
    ممنون میشم سریعتر بگین که بدجوری تو کف آیپد موندم

14. این کاربر از amin_947 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •