آقا درست شد...
خدا عمرت بده...!!
اگر آخرین ورژن کاتالیست رو که مال فوریه 2011 هست رو دانلود کنید این گزینه ها رو داره...
آقا درست شد...
خدا عمرت بده...!!
اگر آخرین ورژن کاتالیست رو که مال فوریه 2011 هست رو دانلود کنید این گزینه ها رو داره...
لینکه جدید برای patch1.01
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by smm_shire; 29-03-2011 at 12:32.
با تشکر از همکاریت علی جان!
تکمیل میکنم اون پستمو... اینی که میگم در نسخه های قدیمی تره:
Catalyst Control Center رو باز کنین. به قسمت 3D و سپس All Setting برین. گزینه های Use Application Settings رو فعال کنین.
ویرایش شد!
آقا این جا کسی هست که فایل host سالم رو داشته باشه برام آپ کنه؟ من وقتی می خوام به لانچر وصل شم ارور internet access problem میده . ظاهرا اشکال در فایل host است.
سلام دوستان عزیز
من یه مشکلی دارم.وقتی به قسمت restored memory میرم تو بخش لودینگ بازی بعد از حرفهای اون دو نفر که یکیش ویلیام هس ، گیر میکنه و همون جا میمونه و اتزیو هم دیده نمی شه(آخه تو بخش لودینگ بازی اتزیو وسط تصویر هس) خلاصه تو همون بخش گیر می کنه و مجبور میشم از بازی خارج بشم.
در ضمن از کرک اسکیدرو استفاده می کنم.
یه مشکل دیگه ای هم داشتم و دارم.من تو همه ی این سه نسخه ی اساسینس کرید ( تو همشون ) مشکل تطابق صدا و تصویر رو دارم.اینو چکار کنم؟؟
با تشکر
سلام
شما پچ 1.01 رو نصب کردی؟
چون یکی از باگهایی که تو این پچ رفع شده همین گیر کردن تو لودینگ ناپدیدشدن داوینچی هست
من تو این بازی مشکل تطابق تصویر و صدا دارم
حتی رزولوشن رو کم کردم ولی هنوز این مشکل هست
کاری برا رفع مشکل میشه کرد؟
نه دوست عزیز
دانلودش کردم ولی وقتی می خوام نصبش بکنم پیام میده که این آپدیت با بازی نصب شده ی شما سازگاری نداره!
حالا چیکار کنم؟؟؟
با تشکر
منم همین مشکلو داشتم این اپدیتی که تو پست362 گذاشتم دانلود کن حل میشه
سلام دوستای عزیز.آقا من یه مشکل داشتم.
من با گیم پد بازی میکنم اما اصلا نمیتونم صلاح هام رو عوض کنم
میشه کسی کمکم کنه؟؟ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)