محسن جان اینجا کاملا دربارش بحث شده . روشهایی هم گفته شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محسن جان اینجا کاملا دربارش بحث شده . روشهایی هم گفته شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاسخ: سیستم را reset کن بعد از آ ن f8 را بزن تا با safe mode سیستم بالا بیاید سپس گزینه administrator را انتخاب کن اگر هنگام نصب password به administrator نداده باشی با admin وارد شوید .
جواب من رو بدید دیگه
با سلام
مشكل من در مورد يك اختار كه به محض باز كردن هر كدام از درايوها بر روي صفحه به نمايش درمي ايد هستش كه عدم خواندن اطلاعات توسط مموري را مي دهد البته ويندوز نيز عوض كردم اما با ز همان خطا را به نمايش مي گذارد و بعد از مدتي درايوها ديگر باز نمي شوند مگر ويندوز عوض شود البته با باز كردن هر پنجره پنجره اي جديد با ز مي شود در صورتي كه فولدر اپشن گزينه تك پنجره را فعال دارد
سلام احمد جان
خوبی دوست عزیز
سیستم شما ویرسی شده . و ویروس اتوران گرفته .
اگه به ادرسی که در امضاء من است رجوع کنید می تونید مشکلتون را راحت حل کنید .
موفق باشید .
با عرض سلام
كمك فوري
چندي پيش با اتصال مموري يك موبايل به كامپيوتر كامپيوتر من هنگ كرد بعد از ريست كردن كامپيوتر مجددا ويندوز بالا آمد اما از آن وقت به بعد هر گاه خواستم درايوي را باز كنم با خطاي
The instruction at "0x10013eb1"referenced memory at "0x01127ef5".the memory could not be "read".
Click on ok to terminate the program
و البته به غير از آن هر پنجره اي را كه خواستم باز كنم به جاي اينكه روي خود آن پنجره باز شود پنجره اي مجزا باز شد در صورتي كه تيك پنجره در قسمت فولدر آپشن پنجره ها به صورت تك پنجره است روبرو شدم گفتم شايد با تعويض ويندوز خوب شود اما اينگونه نشد با چند بار تكرار ديگر درايو مورد نظر باز نمي شود مگر با تعويض مجدد ويندوز ناگفته نماند كه ويروس ياب نيز چيزي به عنوان ويروس پيدا نكرد لطفا راهنمايي كنيد
Last edited by احمد 13; 26-02-2008 at 15:10.
دوست عزیز
من جواب شما را توی پست بالایی داده بودم . گفتم که سیستم شما ویروس autoran.inf گرفته است . اگه به ادرسی که توی امضاء من هست رجوع کنی میتونی از مشکل را حل کنی .
در ضمن ویروس autoran.inf توسط هیچ انتی ویروس پاک نمی شه و باید دستی اون را از بین ببرید . که نحوه از بین بردن اونا توی ادرسی که می بینید گذاشتم .
موفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یاسی جون ازاینکه به سوالم جواب دادی ممنون.
وقتی که درایو ویندوز رو Defrag میکنم اخرش پیغام میده که بعضی از فایل ها رو نتونست دیفرگ کنه
بیشترش هم مربوط به فایرواله و من اون رو بستم و دوباره دیفرگ کردم ولی باز هم نشد
نمیتونه بعضی فایلها رو Move کنه
چرا ؟
salam
moshkele man home page internet explorer ast ke dar hengam vasl shodan be internet hich page ra baz nemikonad va montahi mishavad be can not find server
ba tashakor az shoma
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)