تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 41 اولاول ... 27333435363738394041 آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 405

نام تاپيک: آرشیو - پرسش و پاسخ كامپيوتري

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

اگه پسورد ويندوز رو فراموش كنم چزوري بايد بازش كنم؟
    administratorl هم پسورد داشته باشه چي كارش ميشه كرد؟
    محسن جان اینجا کاملا دربارش بحث شده . روشهایی هم گفته شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه پسورد ويندوز رو فراموش كنم چزوري بايد بازش كنم؟
    administratorl هم پسورد داشته باشه چي كارش ميشه كرد؟
    پاسخ: سیستم را reset کن بعد از آ ن f8 را بزن تا با safe mode سیستم بالا بیاید سپس گزینه administrator را انتخاب کن اگر هنگام نصب password به administrator نداده باشی با admin وارد شوید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جواب من رو بدید دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    مشكل من در مورد يك اختار كه به محض باز كردن هر كدام از درايوها بر روي صفحه به نمايش درمي ايد هستش كه عدم خواندن اطلاعات توسط مموري را مي دهد البته ويندوز نيز عوض كردم اما با ز همان خطا را به نمايش مي گذارد و بعد از مدتي درايوها ديگر باز نمي شوند مگر ويندوز عوض شود البته با باز كردن هر پنجره پنجره اي جديد با ز مي شود در صورتي كه فولدر اپشن گزينه تك پنجره را فعال دارد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام
    مشكل من در مورد يك اختار كه به محض باز كردن هر كدام از درايوها بر روي صفحه به نمايش درمي ايد هستش كه عدم خواندن اطلاعات توسط مموري را مي دهد البته ويندوز نيز عوض كردم اما با ز همان خطا را به نمايش مي گذارد و بعد از مدتي درايوها ديگر باز نمي شوند مگر ويندوز عوض شود البته با باز كردن هر پنجره پنجره اي جديد با ز مي شود در صورتي كه فولدر اپشن گزينه تك پنجره را فعال دارد
    سلام احمد جان
    خوبی دوست عزیز
    سیستم شما ویرسی شده . و ویروس اتوران گرفته .
    اگه به ادرسی که در امضاء من است رجوع کنید می تونید مشکلتون را راحت حل کنید .
    موفق باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با عرض سلام
    كمك فوري
    چندي پيش با اتصال مموري يك موبايل به كامپيوتر كامپيوتر من هنگ كرد بعد از ريست كردن كامپيوتر مجددا ويندوز بالا آمد اما از آن وقت به بعد هر گاه خواستم درايوي را باز كنم با خطاي
    The instruction at "0x10013eb1"referenced memory at "0x01127ef5".the memory could not be "read".
    Click on ok to terminate the program
    و البته به غير از آن هر پنجره اي را كه خواستم باز كنم به جاي اينكه روي خود آن پنجره باز شود پنجره اي مجزا باز شد در صورتي كه تيك پنجره در قسمت فولدر آپشن پنجره ها به صورت تك پنجره است روبرو شدم گفتم شايد با تعويض ويندوز خوب شود اما اينگونه نشد با چند بار تكرار ديگر درايو مورد نظر باز نمي شود مگر با تعويض مجدد ويندوز ناگفته نماند كه ويروس ياب نيز چيزي به عنوان ويروس پيدا نكرد لطفا راهنمايي كنيد
    Last edited by احمد 13; 26-02-2008 at 15:10.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با عرض سلام
    كمك فوري
    چندي پيش با اتصال مموري يك موبايل به كامپيوتر كامپيوتر من هنگ كرد بعد از ريست كردن كامپيوتر مجددا ويندوز بالا آمد اما از آن وقت به بعد هر گاه خواستم درايوي را باز كنم با خطاي
    The instruction at "0x10013eb1"referenced memory at "0x01127ef5".the memory could not be "read".
    Click on ok to terminate the program
    و البته به غير از آن هر پنجره اي را كه خواستم باز كنم به جاي اينكه روي خود آن پنجره باز شود پنجره اي مجزا باز شد در صورتي كه تيك پنجره در قسمت فولدر آپشن پنجره ها به صورت تك پنجره است روبرو شدم گفتم شايد با تعويض ويندوز خوب شود اما اينگونه نشد با چند بار تكرار ديگر درايو مورد نظر باز نمي شود مگر با تعويض مجدد ويندوز ناگفته نماند كه ويروس ياب نيز چيزي به عنوان ويروس پيدا نكرد لطفا راهنمايي كنيد
    دوست عزیز
    من جواب شما را توی پست بالایی داده بودم . گفتم که سیستم شما ویروس autoran.inf گرفته است . اگه به ادرسی که توی امضاء من هست رجوع کنی میتونی از مشکل را حل کنی .
    در ضمن ویروس autoran.inf توسط هیچ انتی ویروس پاک نمی شه و باید دستی اون را از بین ببرید . که نحوه از بین بردن اونا توی ادرسی که می بینید گذاشتم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه دوسی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایل قشقایی

1 تشکر

استفاده از کنسول RECOVERRY در یک درایو کامپیوتر.اگر کامپیوترتان فقط دارای NTFS است .اگر سیستم شما تنها NTFS را دارد یا دارای ویندوز 2000 که پایه سیستم نباشد و یا هارد دیسک در مراحل پیش قابل دسترس باشد.شما به وسیله 4 دیسک راه انداز جهت اجرای ابزارهای CHKDSK توسط NTFS وsys ودرایوهای غیر قابل دسترس و برای تعمیر ntfs توسط recovery console از مراحل زیر استفاده نمایید.1 به وسیله ویندوز 95/98 سیستم را راه اندازی کنید.به وسیله پشتیبانی cdrom یا به وسیله cdrom سیستم دیگری ،cd نصب ویندوز 2000 را بگذارید.cdrom را به عنوان cdboot انتخاب کنیدو سپس makeboot.exe یا make32.exe را اجرا کنید.از نوشته notpad و sif در اولین دیسکی که در مرحله 2 ساختید را. استفاده کنید.3.a: در بخش بارگذاری فایل قرار دهید خطی را که با ntfs آغاز می شود.b:از سمی کالن در ابتدای خط استفاده کنید.مانند مثا لی که در پایین آورده شده .ntfs=ntfs,sys;
    .c .تغییرات خودرا save کنید.

سلام

یاسی جون ازاینکه به سوالم جواب دادی ممنون.

پروفشنال Backstreetboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهرون بی در و پیکر

پيش فرض

وقتی که درایو ویندوز رو Defrag میکنم اخرش پیغام میده که بعضی از فایل ها رو نتونست دیفرگ کنه

بیشترش هم مربوط به فایرواله و من اون رو بستم و دوباره دیفرگ کردم ولی باز هم نشد

نمیتونه بعضی فایلها رو Move کنه

چرا ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

salam
    moshkele man home page internet explorer ast ke dar hengam vasl shodan be internet hich page ra baz nemikonad va montahi mishavad be can not find server
    ba tashakor az shoma

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •