تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 49 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 486

نام تاپيک: Motorola Xoom اولین تبلت با اندروید Honeycomb و صفحه نمایش 10.1 اینچ

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بنظر شماایپد بخرم یا زوم؟برای وبگردی با وایرلس وبازی
    عزیز دل ما 36 صفحه فروم بحث کردیم سر اینکه آیپد یا زوم . حالا دوباره میپرسی
    2 نظریه اینجا مطرحه . اول سر سیستم عامل ، دوم نرم افزار . همون طور که میدونی سیستم عامل های تجهیزات شرکت اپل همه IOS هست . ولی موتورولا از سیستم عامل android استفاده میکنه .

من خودم به شخصه از IOS خوشم نمیاد . با این وجود نمیتونم منکر آمار بالای تعداد نرم افزار های این سیستم عامل بشم . ولی خوب این موضوع رو هم در نظر بگیرید که قدمت IOS کجا و قدمت android کجا .
    از نظر ساختار سخت افزاری xoom واقعا بی عیب و نقصه به شکلی که هیچ تبلتی از این نظر نمیتونه با موتورولا مورد قیاس واقع بشه . در واقع XooM تبلت آیندست (البته فقط از نظر پشتیبانی نرم افزاری ). ولی از آیپد الان میشه استفاده کرد .

پورت های تبلت هم خودش جای بحث داره که مثلا زوم رم خارجی میخوره . پورت USB داره ولی آیپد ..... !!!

باز هم یک موضوع وجود داره که نمیشه نقض کرد و اون اینه که پردازنده های ARM با قدرت پردازش بسیار بسیار بالا در حال تولیده که تا چند وقت دیگه به استفاده انبوه میرسه . که در اون صورت نمیشه تبلت های امروزی رو با اون ها مقایسه کرد .

من یه سوال دارم . گذاشن لینک محدودیت داره که آدرس دومین رو پاک میکنید ؟
    Last edited by masood.ashoori789; 04-06-2011 at 23:50.

2. 4 کاربر از masood.ashoori789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.درموردتبلت زوم بعضی ازبرنامه وبازیهای 2.2روش جواب می دهد البته بعضی درمورد فارسی زوم بایستی بگویم که
    چون زبان عربی به صورت پیش فرض روی تبلت زوم هست ازهمین رو زمانی که تواینترنت هستیدتقریبآ مشکلی بازبان فارسی
    نداریددرضمن تبلت زوم من وای فای هست درموردبرنامهای زوم بایکی ازدوستان دراین مورد صحبت کردم اویک آشنا داشت
    به او زنگ زد وجریان را برایش گفت درجواب گفت درآندرویدمارکت بیش از یکصد برنامه وبازی برای این تبلت هست ومن تا چند
    روزدیگراین برنامه وبازیها بدستم می رسد وتا بیست روزالی یکماه دیگر یواش یواش توبازار این برنامهاپیدا میشه وقرار شد
    بعدازچندروز تبلت رابرایش بفرستم

4. 2 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.درموردتبلت زوم بعضی ازبرنامه وبازیهای 2.2روش جواب می دهد البته بعضی درمورد فارسی زوم بایستی بگویم که .....
    بنده هم اطلاع دارم که توی آندروید مارکت اپلیکیشن های زیادی وجود داره . ولی در نظر داشته باشید که نرم افزار ها و برنامه هایی که برای سیستم عامل IOS وجود داره نزدیک 100.000 تا برنامست .

یه خبر خوب که ایران دلیور تبلت زوم مدل 3G رو هم آورده .

6. 3 کاربر از masood.ashoori789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیزدرست است سیستم عاملIOSبرنامه های زیادی داردولی بایستی ازجهت عمر کاری هردوسیستم عامل به
    این موضوع نگاه کرد سیستم عاملIOSباعمربیشتری که داشته به این تعدادبرنامه ونرم افزاردست پیداکرده است وازآن سو
    سیستم عامل آندروید با عمرکمتری که دارد پیشرفتهای قابل توجه ای کرده وازنظربرنامه ونرم افزارهم به تعدادبسیاری دست
    پیداکرده است واگربه همین شکل پیش برود پشت سر گذاشتن سیستم عاملIOSدورازذهن نیست

8. این کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این زووم ویدئو 1080 روون اجرا میکنه ؟؟
    فیلمبرداریش چطوره ؟

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نه ....فول اچ دی رو روون اجرا نمیکنه.....مشکلات داره....

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

بنده هم اطلاع دارم که توی آندروید مارکت اپلیکیشن های زیادی وجود داره . ولی در نظر داشته باشید که نرم افزار ها و برنامه هایی که برای سیستم عامل IOS وجود داره نزدیک 100.000 تا برنامست .

یه خبر خوب که ایران دلیور تبلت زوم مدل 3G رو هم آورده .
    100.000 برنامه داره اما همه نرم افزارهای سودمند نیستن و خیلی هاشون بد افزار هستن و اصلا" به درد نمیخورن .

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

100.000 برنامه داره اما همه نرم افزارهای سودمند نیستن و خیلی هاشون بد افزار هستن و اصلا" به درد نمیخورن .
    اتفاقا اپل چون گنترل میکنه هر چرت وپرتی تو storeش نیست مثل android که فقط نصف appهاش والپیپر و تم هستند
    کیفیت برنامه های appstoreاپل بی همتاست و حداقل تو این مورد همه با من هم عقیده هستند!

دیگه fanboy بازی در چه حد دوست عزیز؟

13. 2 کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

اتفاقا اپل چون گنترل میکنه هر چرت وپرتی تو storeش نیست مثل android که فقط نصف appهاش والپیپر و تم هستند
    کیفیت برنامه های appstoreاپل بی همتاست و حداقل تو این مورد همه با من هم عقیده هستند!

دیگه fanboy بازی در چه حد دوست عزیز؟
    یعنی میگی تمام 100 هزار و خورده ای نرم افزار که تو app store هست همه مفید و علمی و کاربردی هستن . و اصلا" بد افزار و تکراری و مشابه و چیز بیخود توش نیست !!!!
    این محاله دوست عزیز

15. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی میگی تمام 100 هزار و خورده ای نرم افزار که تو app store هست همه مفید و علمی و کاربردی هستن . و اصلا" بد افزار و تکراری و مشابه و چیز بیخود توش نیست !!!!
    این محاله دوست عزیز
    تمام 350.000 App ـی که توی App store هست از هفت خان اپل رد شده تا به اونجا رسیده ، من فرصت نکردم همه شونو امتحان کنم که ببینم تکراری هستن یا نه ، ولی نگران نباش همه شون کاربردی هستند.
    کنترل و نظارتی هم که اونجا روی App ها میشه بسیار بهتر از اون کنترلی هست که گوگل توی مارکتش انجام میده و امنیت کاربرا هم اونجا تامین هست.

17. 3 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •